התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    יסמינה
    10/03/2010

בת 27, 1.68, 73 ק"ג. התחלתי דיאטה וברצוני לדעת אם התפריט שבניתי לעצמי ראוי ומועיל ויביא לתוצאות או שמא אני מבזבזת את זמני ורעבוני לשווא:

בבוקר: יוגורט 1.5%+ שתי כוסות מים
    ביניים: תפוח/בננה/ברוקולי/מלפפונים
    ארוחת צהריים: בשר+פתיתים/פסטה/אורז/ברוקולי או סתם מרק ירקות בלבד.
    ביניים: פרי/ירק/שוקולד דל קלוריות ("פרה"-92 קלוריות לחטיף).
    ארוחת ערב: ביצה קשה+קצת קוטג' 5%+מעט גבינה צפתית 5%+ בצל+עגבניה.
    במהלך היום משתדלת לשתות כמה שיותר מים, וגם דיאט קולה.

האם יש לי סיכוי לרדת במשקל לפי תפריט זה? אציין כי אני בבית עם תינוק בן 10 חודשים ולכן אין לי שום אפשרות לעשות פעילות גופנית, בוודאי לא באופן רציף, עקבי ומתמשך. אמנם, אני מטיילת ברגל לפחות שעה ביום אך זוהי הליכה שאינה מהירה, למרות שהיא נעשית במקום משופע בירידות ועליות משמעותיות ורבות.
    מהם סיכויי הצלחתי? ובעיקר- לאיזו ירידה עלי לצפות בשבוע אחד, או בחודש? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• יסמינה

סיון דוד
    10/03/2010

על מנת לרדת במשקל או לשמור על משקל יציב כדאי להקפיד על עקרון חשוב והוא : להתחיל את הארוחה קצת רעב ולסיים קצת שבע. הרעיון הוא שאם מתחילים ארוחה רעבים מדי , מסיימים שבעים מדי ...כי אוכלים ללא שליטה- זה מה שקורה כשאנו רעבים ורמת הסוכר בדם יורדת.
    בנוגע לתפריט:
    האם היוגורט בבוקר מספיק לך? את לא רעבה אחריו?
    בבוקר הייתי ממליצה לך לשלב פחמימה מורכבת יחד עם היוגורט כמו לחם מלא או דגני בוקר מלאים.
    התפריט חסר בירקות, הייתי ממליצה לך לשלב יותר ירקות , פירות -2-3 מנות ביום..
    בצהריים לא הייתי מוותרת על מנת חלבון (מרק בלבד לא מספיק)כמו דג,בשר או לשלב דגנים(אורז..) עם קיטניות(עדשים, אפונה..).
    שאר התפריט נראה בסדר.

ירידה מומלצת היא 1-1/2 ק"ג בשבוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו