מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בנושא בבקשה !נופר18/03/2010
שלום רב,
אני בת 16 שוקלת 66 גובה 1.56
אני מאווד רוצה לרדת להיות רזה כמו כול חברוותתייי
ניסיתי מלאה דייאטוות אני דיי מיואשת קשה שליי אני ממש בלחץ מהקייץ..!
החלטתי לנסות את "רוקח פוטרה" אם הוא טווב ? ועם ידוע לכם ?
ועם כןן אז רציתי לדעתת עם מותר לי ליקנות את הסוג של הדיטאה חזקה כילדה כי אני רוצה לרדת מהר..:[ תוודה רבה רבה מחכה לתוושבהה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר
סיון דוד22/03/2010אני לא ממליצה ל לנסות אף "כדורי פלא" , שמסייעים לירידה במשקל. כיוון שכל כדור שנוטלים הוא זמני , וברגע שתפסיקי לקחת אז המשקל יעלה בחזרה , ולא ניתן ליטול כדורים אלו לזמן ארוך כיוון שיכולים לעשות נזק לגוף או לגרום לתופעות לוואי.
אם את רוצה לרדת במשקל ולשמור על משקל יציב התחילי לעשות שינויים בהרגלי האכילה:
*דבר ראשון שתי מים בלבד , וותרי על השתייה המתוקה
* אכלי ארוחת בוקר , ולא משהו מתוק
* אכלי ארוחות מסודרות
*אל תדלגי על ארוחה המטרה "לחסוך בקלוריות"
* אכלי ארוחות ביניים קלות בין הארוחות
*אכלי יותר פירות וירקות
* אכלי מוצרי חלב דלי שומן עד 5%
* אכלי דגנים מלאים
* משהו טעים: ניתן לאכול חטיף אחד עד שניים ביום
עשי פעילות גופנית- לפחות 3 פעמים בשבוע (הליכה, ריקוד, שחייה, רכיבה על אופניים...)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)