מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על מה אתם ממליצים?רוצהלהיותרזה03/04/2010
יש לי שאלה ואני אשמח לדעת מה דעתכם...
דיאטה חייבים לעשות עם תפריט מסודר או שאפשר פשוט לאכול פחות אבל לא כל יום באותה צורה אלה לאכול מה שבא פשוט לספור קלוריות..? זה אפשרי? או שדיאטה טובה חייבת להיות עם תפריט קבוע לכל יום??
תודה מראש בכל אופן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי. תפריט לא אמור להיות קבוע אלא
עינת לב ארי03/04/2010מותאם לצרכי האדם ומטרת הדיאטה והוא יכול להשתנות מיום ליום בגבולות הסביר. באופן כללי המילה "דיאטה" מתארת רשימת מאכלים והנחיות למטרות שונות. יש דיאטה לתזונה בריאה ושמירה על משקל הגוף, יש כזו שמטרתה להעלות מאסת שריר ויש למטרת הורדת משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה,אוקי,הבנתי..אבל..
רוצהלהיותרזה03/04/2010אני מתכוונת לדיאטה של הורדת שומן...אז אני רוצה פשוט לדעת אם יותר טוב שאני אבנה תפריט..מסודר ושאני אדע מראש קבוע מה לאכול ובאיזה שעה..אז מה את מעייצת לי?? אני אשמח אם תגידי לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מחמיא לי שאת/ה חושב/ת
עינת לב ארי03/04/2010שאני יכולה לתת עצות כל כך מדויקות דרך הפורום אך לא כך הוא. כדי להתייחס לשאלה ברצינות יש להפגש פנים אל פנים עם דיאטנית שתקח נתונים רבים כולל גובה משקל אחוזי שומן היקפים סדר יום העדפות מזון אפשרויות בישול פעילות גופנית בדיקות דם, היסטוריה רפואית ועוד ועוד.
בשורה התחתונה: פנה/י לדיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי,תודה לך בכל מקרה..(:
רוצהלהיותרזה08/04/2010אה ו...אני נקבה חחח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך לילה טוב.
עינת לב ארי09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)