התיאשתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיאשתי
    אנונמית :)
    13/04/2010

ההיתי קצת מלאה פעם...התחלתי בדיאטה בלי ספירת קלוריות...אלה פשוט צימצום האכילה...2 קערות קורנפחלקס עם חלב...ומנה בשרית ופחממה המון ירקות..תפריט של נוער בעיקר
    גילתי את הספורט ובשמך שנתים שלמנות אני מתאמנת ריצות\אימוני כוח בחדר כושר...
    הגוף ניהיה חטובבבבבבבבבבבבבבב מאוד מאוד!!!!בוא נגיד שהרבה קינאו בי בבגד ים....
    הגעתי למשקל 50 על גובה 1.65.. נכון ההייתי רזה אבל הגוף החטוב הזה..מתגעגעת אליו כל כך
    ומשם התחילו לי בולמסי אכילה...
    ולאט לאט היה נמאס לי מכל הדיאטותףהתפרטים.הפירות.הירקות..ולצערי גם הספורט
    כל יום אוכלת ואומרת מחר דיאטה
    במשך כמה חודשים טובים העלתי 15 קילו..הגעתי למשקל 65.. אני בדיכאון
    אין לי כוח יותר לעשות ספורט
    אין לי מוטבציה
    אני רוצה לרדת למשל 55
    אין לי ביטחון בים...אין לי ביטחון להתלהבש...קניות בגדים היה בשבילי חוייה ויומית כמעט..היום אולי פעם בחודשים אני מרפגנת לעצמי בגד..וגם אותו אני קונה בפשרה
    כל היום בוחנים את הגוף שלי...בגלל שההיתי כל כך רזה ועליתי כל כך במהירות
    כל הזמן היו אומרים לי איזה גוף היה לך...
    מה ניהיה ממך...
    מגזימים כי רגילים לראות אותלי ממש כמו "דוגמנית"
    איך אני חוזרת לקצב הנכון???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיאשתי

הוספת תגובה

• הנה דוגמא מצונית למה דיאטות כאסח

עינת לב ארי
    13/04/2010

מסוכנות ומביאות להשמנה. אני מקווה שכל מי שנכנס לפורום יקרא את ההודעה הזו וילמד מה לא לעשות!! לגבי מצבך הנוכחי, כנראה שפיתחת הפרעת אכילה שמשולבת עם דימוי גוף וערך עצמי נמוך ועיסוק מוגזם במראה החיצוני ועל כן כדי לחזור לאכילה בריאה ושלא לפגוע עוד בגוף שלך ע"י ירידות ועליות במשקל חשוב שתתייעצי עם דיאטנית מומחית להפרעות אכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו