מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירה בירידה במשקלירונה17/04/2010
שלום לצוות היקר,
בהמשך לשרשור הקודם, בשבועיים האחרונים נעצרה כמעט הירידה במשקל..
אני מניחה שזה השלב שכולם מדברים עליו. ירדתי בשבועיים חצי קילו :( למרות שאני ממשיכה עם האימונים הקשים והתפריט שבניתי לעצמי.
כמה זמן אמורה להימשך העצירה הזו, האם יש משהו שעליי לעשות כדי לדחוף את המשקל לכיוון הנכון שוב?
תודה מראש,
ירונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, לחכות עוד שבוע ואז תמשיכי
עינת לב ארי17/04/2010לרדת. דרך אגב, כמה ירדת עד כה ולאיזה משקל? ותזכירי לנו מה גובהך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ירונה17/04/2010התחלתי במשקל 92, אני 1.72 גובה.
כיום אני שוקלת 83.7 .. התחלתי את הדיאטה לפני חודשיים...
למרות ששבועיים כמעט ולא ירדתי אני מבינה ממך פשוט להמשיך כרגיל והירידה תחזור?
תודה מראש,
ירונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן חמודה, ממש כך.
עינת לב ארי17/04/2010כל הכבוד לך על השפיות והאימון שאת נותנת בעיצות שלי. זה לא מובן מאליו ואני מאוד מעריכה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד עכשיו..
ירונה21/04/2010נתת לי עצות מעולות ומאוד מועילות.
שלא נדבר על יומן המזון שהפך לתחביב החדש שלי והוא כבר מלא בטושים וכוכביות מיוחדות שאני מייצרת לעצמי כדי לציין כל מיני דברים...
מה שכן, אני מניחה שהשבוע הקרוב לא יחזיר איתו את הירידות במשקל אחריי החג רווי הסטייקים והקבבים.
אבל מעכשיו חוזרים לתלם ולעבודה הקשה בחדר הכושר והתפריט המסודר.
תודה על התמיכה, אדאג לעדכן בהמשך,
ירונה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה.
עינת לב ארי21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינת
ירונה29/04/2010אכן צדקת..
הגיע יום השקילה השבועי והירידה במשקל חזרה :)
איזה כיף לקנות ג'ינס בשתי מידות פחות מלפני חודשיים וחצי...
שיהיה סופ'ש נפלא ותודה על התמיכה,
ירונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לשמוע. תמשיכי כך.
עינת לב ארי30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)