חוסר מוטיבציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מוטיבציה
    מישהי
    22/04/2010

אני לא יודעת כבר מה לעשות...כל יום אני אומרת לעצמי שזהו שאני אתחיל לאכול פחות ולשים לב למה שאני דוחפת לפה שלי ואיך שאני מרגישה את תחושת הרעב אני אומרת לעצמי כאילו מה כבר יקרה? אז אני אשמין קצת..עוד כמה ימים אני אעשה דיאטה חזקה וירד הכל אבל זה פשוט לא קורה ולא רק שאני לא יורדת במשקל אני גם עולה...והתסכול,התסכול של לראות את הג'ינסים הכי יפים שלי עולים לי על חצי רגל...זו הרגשה נוראית....אין לי מספיק כוח רצון...אני סתם גוררת את זה....לעזעזל מתי אני אחזור לעצמי כבר????

אשמח מאוד לתמיכה...תודה לכולם מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מוטיבציה

הוספת תגובה

• הי. משתמע שאת צריכה עזרה

עינת לב ארי
    22/04/2010

בפורום אחר.
    נסי ייעוץ פסיכולוגי או הפרעות אכילה.
    בהצלחה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי למה

רוצהלהיותרזה
    22/04/2010

בפורום אחר....? ומה הקשר לטיפול פסיכולוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

סיון דוד
    24/04/2010

אני מסכימה עם עינת וממליצה לך להיפגש עם פסיכולוג, שיעזור לך להתחבר לנפשך ולהבין מהיכן מגיעה חוסר המוטיבציה, הייאוש והפסימיות שבך. ...
    תנסי לפחות פגישה אחת ותראי איך את מרגישה ומה זה עשה לך. תחזרי אלינו ונשמח לענות לך על שאלות בנוגע לירידה במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת

רוצהלהיותרזה
    24/04/2010

יש לי באמת הרבה סיבות להיות פסימית שכלל לא קשורות למשקל....ההורים שלי מתגרשים,אמא שלי במצב נורא וזה רק על קצה הקרחון...אני רואה שאני כנראה די שקופה אם זהיתם את הפסימיות שלי כל כך מהר...מה אפשר כבר לעשות? שה' יעזור לי......): (אם הוא בכלל קיים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את נמצאת בתקופה מאוד

עינת לב ארי
    24/04/2010

לא קלה , כשההורים בהליכי גירושין והמצב של אמא קשה, זה משפיע על מצב הרוח ומעורר חרדות ופחדים. וחשוב שתקבלי עזרה.
    את יכולה לפנות לקופת החולים אליה את שיכת ולברר על עזרה פסיכולוגית. לכל הקופות יש מטפלים איתם הם עובדים והעלות מסובסדת ע"י הקופה.
    כמו כן, את יכולה לפנות לעובד/ת סוצילאית שבסניף הקופה או דרך הרווחה במועצה או העיריה במקום היישוב בו את גרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו