שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוצהלהיותרזה
    29/04/2010

גובה 1.70
    משקל 72
    גיל 20
    רוחב בינוני

האם זה נחשב רזה ???

אני אשמח לדעת....תודה לכולם בכל אופן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אגב,זאת אני,~א.ר~...

רוצהלהיותרזה
    01/05/2010

ואני שוקלת 80 ואני חייבת לרדת את ה-8 קילו האלה כבר!!!
    השאלה שלי אם שכשאני אגיע למשקל 72 אני אחשב או יהיה רזה ?

מחכה לתשובה (:
    תודה בכל אופן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הגובה שלך?

עינת לב ארי
    01/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה את כוונת שאלתך

עינת לב ארי
    01/05/2010

הרי ברור שאת לא שמנה ( מד מאסת הגוף שלך כ24 ) ואת שואלת אם את רזה. התשובה היא: את במשקל תקין וזה מה שחשוב.
    רזה זה מושג יחסי ובעייתי. רזה מול מי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטר 70

רוצהלהיותרזה
    01/05/2010

ולא הבנתי אם התכוונת שאני במשקל תקין גם ב 80 ק"ג..או שהתכוונת שאני במשקל תקין ב 72 ק"ג...?
    רזה מול מי את שואלת? -מול עצמי. אני רוצה לדעת אם ביחס לגובה שלי ולמבנה גופי (הלא כל כך דק) אם אני נמצאת בהגדרה של רזה...הרי אני יכולה להיות במשקל תקין ולא להחשב רזה,משקל תקין אומר שאני בטווח הנורמאלי אבל להופך אותי לרזונת בצורה אוטומטית...וזה פשוט מעניין אותי לדעת כי לפעמים אני לא רואה את עצמי בצורה נכונה כמו שהסביבה רואה אותי...
    אגב,כרגע אני שוקלת 80 וחצי..חוץ מזה,מקווה שהבנת אותי ושוב תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחת לבלבל אותי, אך אני

עינת לב ארי
    02/05/2010

חושבת שזה בדיוק המצב בו את נמצאת: בלבול. ועל כן את מתחבטת פה כל כך הרבה. מה זה חשוב רזה או לא רזה? את כרגע בעודף משקל יחסית לגובהך וכדי לטפל בכך , גם אם להוריד רק 3-5 ק"ג את צריכה עזרה כדי שתוכלי לעשות סדר במחשבות, בתפריט ובפעילות הגופנית שלך.
    תפני לדיאטנית.
    עינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו