מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה בקשר לגופיroni03/05/2010
שלום אני בת 21 ואני עשיתי דיאטה וירדתי יותר מ20 קילו ואני עושה ספורט.
הייתי במכון קשר במשך שנה ועכשיו אני עושה הליכה מהירה במשך שעה מידי יום,
הבעיה היא שישנו חלק בעייתי בגוף שאני לא מצליחה להוריד ממנו...
יש לי שם הצטברות של שומן ואני לא מצליחה להוריד משם,
יש אנשים המכנים את חלק "צמיגים" "שניצלים" וכו...
אשמח אם תעזרו לי....
אם יש תרגיל מסויים שעובד על החלק הנ"ל....
זה בעיקר בחלק מאחורה ובצדדים,על מנת שתבינו על איזה חלק אני מדברת הוספתי תמונה...
אני כבר לא יודעת מה עוד לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית כל הכבוד לך על כח הרצון
עינת לב ארי03/05/2010העז וההתמדה. אין ספק שהצלחת לעשות שינוי משמעותי במראה גופך ואני מניחה שגם בחייך.
לא ציינת מה משקלך היום ומה גובהך וכן, אם עשית בדיקה של אחוזי שומן.
אם תתני את המידע הזה אולי אוכל לעזור.
בכל מקרה אשמח אם תספרי איך החיים שלך השתנו בעקבות הירידה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים השתנו אין ספק...
roni03/05/2010אם לטובה אני לא כל כך יודעת כי את האמת היה לי הרבה יותר ביטחון כשהייתי יותר מלאה...
בכל מקרה כרגע אני 1.62 ושוקלת 56 אחוזי שומן פעם אחרונה שמדדתי היו 21 נדמה לי... ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בדיוק הבעיה של נשים
עינת לב ארי03/05/2010נדמה להן שאם הן רק ירדו במשקל כל החיים ישתנו והכל יהיה יותר טוב, ולא כך הוא מכיון שאנו חיים בחברה שמודל הגוף האידיאלי הוא בלתי אפשרי ותמיד נרגיש תסכול מול התמונות של הדוגמניות והשחקניות.
לצערי, את לא יכולה יותר לרדת במשקל ולא תצליחי להגיע לגוף אליו את שואפת. מבנה הגוף שאת מתארת ישאר לתמיד כי כך בנוי גופך וכך בנוי גופן של רב הנשים האמיתיות. את צריכה לקבל את מי שאת ולנסות לבדוק עם עצמך מה מונע מבעדך להרגיש בטחון עצמי. אין ספק שיש פה דברים ונושאים נוספים שכדאי שתתעמתי איתם.
הכי חשוב: כל ירידה נוספת במשקל תגרום להעלמות המחזור החודשי שלך. הזהרי מלפגוע בו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה עם מה שאת אומרת
roni03/05/2010זה מתסכל כי אני כן מצליחה לרדת אבל לא במקום הרצוי בגלל זה פניתי לפורום לשאול אם יש תרגיל ספציפי שעובד על האיזור המסויים כדי שאני לא אמשיך לרדת במקומות לא רצויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא. אין תרגיל מסוים
עינת לב ארי03/05/2010שיכול לשנות את האיזור הזה. התרגיל היחידי הוא בראש שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיל שעוזר
מיה05/05/2010תשכבי על מזרון על צד הגוף כשהיד מקופלת מהמרפק (הגוף העליון מתחיל להתרומם בגלל ההישענות על היד מאזור המותן והלאה. הראש מסתכל קדימה). הרגליים מתוחות וצמודות ואז תרימי את שתי הרגליים בבת אחת כשהן עדיין צמודות ומתוחות. תרימי הכי גבוה שתצליחי ותורידי מבלי להרפות אותן (בלי לנוח על הרצפה). עשי זאת כ- 10 פעמים ואז תחליפי צד. תתחילי מ-2 סריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרגיל בהחלט יעיל ועוזר..
אהרון05/05/2010לחיזוק השרירים המתורגלים, אך אינו מוריד שומן. כפי שנאמר, אין דרך להמסת שומן סלקטיבית
(מלבד שיטה פולשנית, קרי ניתוחית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרגיל לא עוזר. תשאלו את המומחים.
עינת לב ארי06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)