תשובות בבקשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות בבקשה..
    ר.י
    01/06/2010

אני בחורה בת 35,הפסקתי לעשן (משתי חפיסות לכלום) סיגריות לפני כ-4 חודשים וחצי ובמשך התקופה,העליתי כ-12-15 ק"ג,כן כן אכלתי בצורה מטורפת ולא מבוקרת כתחליף.מטיבעי אני בחורה רזה מאד (כ-165 ס"מ ומשקלי הקבוע נע בין 50-53) ומעולם לא הייתה לי בעיית משקל.כיום אני נושקת ל-65 ק"ג.
    בשבוע שעבר,נפגשתי עם דיאטנית וחלקתי עימה את מצבי נכון להיום עקב הפסקת העישון ועל השינויים החלו במשקלי ותפקוד גופי (כגון יציאות עקב הפסקת העישון וכו').
    הסבירה לי באופן כללי מה קורה היום בגופי,לאחר שהגוף מנוטרל מעישון סיגריות,לדבריה-"אם עד לפני מס' חודשים הייתה תנועה בגופך שגרמה לכל לנוע בקצב מהיר,כיום הכל דומם",לאחר שנכנסה לעומק הדברים הבנתי את דבריה.אמרה שבקרוב הכל יחזור לקדמותו.
    שאלה אותי אם אני מכירה את דיאטת הלחם וכתבה לי תפריט דומה לה.
    מאחר ואראה אותה רק בעוד שבועיים ויש לי מס' שאלות,ארצה לשתף אתכן המומחיות בתפריט שנתנה לי+מספר שאלות שצצו.
    אמרה שכמו שהעיליתי מהר במשקל,כך אחזור מהר למשקלי ויתרה מכך,גופי אינו רגיל לשאת עודף משקל כי הנני אדם רזה מטבעו.
    התפריט להערכתה מכיל 1200 קלוריות:
    1-להקפיד לאכול כל 3 שעות
    2- 8 עד 10 פרוסות לחם קל ביום
    3-מריחות דקות של כל ממרח
    4-ירקות חופשי והרבה (לא כולל תפו"א,בטטה ותירס)
    5-פרי אחד ביום עם קליפה
    6-יוגורט\מעדן דיאט
    7-ארוחת צהריים:בשר\עוף\דג (כמות לא מוגבלת) ללא תוספת,רק עם ירקות ואז בלי לחם
    או כריך+חזה עוף\טונה...
    8-10 כוסות מים לכל הפחות
    9-פעילות גופני נמרצת כ-40 דקות כל יום.
    נ.ב-אמרה שאפשר ללעוס מסטיק וסוכריות ללא סוכר בלי הגבלה

זה סך כל התפריט היומי.רציתי לשמוע מה דעתכן עליו?האם קצב הירידה במשקל הוא "יפה"?
    איך אפשר לארגן תפריט כזה ל-3 ארוחות ביום כולל ביניים..מה לגבי שתיית משקאות דיאט?
    וכמובן כל עצה או טיפ נוסף יתקבל בברכה.
    אלפי תודות לכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובות בבקשה..

הוספת תגובה

• הי. ראשית כל הכבוד על כוח הרצון

עינת לב ארי
    03/06/2010

להפסיק לעשן. אין ספק שזה מעיד על חוזק נפשי ונחישות.
    לגבי התפריט: לא הבנתי את שאלתך "האם קצב הירידה במשקל הוא יפה"? כמה ירדת בתפריט זה? לגבי הארגון: חלקי את הלחם ל4 כריכים ( כל2 פרוסות=כריך) + ארוחת צהריים=5 ארוחות. אם תחלקי 16 ש/עות של ערנות ביממה, הרי מארוחת הבוקר(כריך), כל שלוש שעות ,את מכניסה ארוחת כריך או ארוחה מבושלת אותה אפשר לאכול בצהריים או בערב. את הפרי את יכולה לצרף לאחת הארוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ר.י
    03/06/2010

תודה על הפרגון.לגבי הירידה במשקל,עדיין לא נשקלתי מכיוון שהעדפתי להישקל אצל הדיאטנית אחת לשבועיים וזה היה המפגש הראשון איתה.
    רציתי לשמוע חוות דעת שלך לגבי התפריט הזה,האם אפשר לרדת בו בקצב מכובד,כמה קלוריות הוא מכיל ועוד מס' תשובות לשאלות שהופיעו בהודעה הראשונה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא מכיל כ1200 ק"ל ביום

עינת לב ארי
    03/06/2010

אפשר לרדת בו בקצב "מכובד" שכמובן תלוי ברמת הציפיות שלך.

כמו כן, התפריט הוא בהחלט סביר וחשוב שתתמידי בו.
    לגבי שאלות שלא עניתי עליהן, כנראה שאין לי תשובות עבורן,
    ולבסוף, מתנצלת על כך שאני לא מספקת מענה לכל פניותייך, ומקווה שתקבלי תשובות מהדיאטנית שלך.

אשמח לשמוע על התקדמותך.
    לילה טוב.
    עינת לב ארי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

ר.י
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכבוד רב.

עינת לב ארי
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו