מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לתוכנית חשובroni28/06/2010
שלום אני מעוניין להפחית במשקל ולפתח את הגוף.
אני עובד בעבודה מסיבית ולא יודע אם יהיה לי את הזמן ללכת למכון כושר.
אין לי בעיה לעשות כושר ולקנות אביזרים שצריך. אבל אני עדיין מעוניין ללכת למישהו או לתוכנית שמרכיבה לך תוכנית אימונים מלווה אותך גם מבחינת מזון וגם מבחינת כושר,
האם יש פה מישהו שמכיר תוכנית או מישהו אשר יכול לתת לי עזרה בנושא ויכול לעבוד גם בלי מכון כושר.
אשמח לתשובה או ייעוץ .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
סיון דוד29/06/2010תוכל לקרוא תשובתי שלאלתך בפורום "תוזנת ספורט".
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתפרצות. אבל,
יוסי08/07/2010כושר זה כושר ודיאטה זה דיאטה. הקשר בין ה-2 הוא די רופף. רק שתקבל מושג על מה שאני מדבר, אז כדאי שתדע שהליכה של במשך שעה במהירות 6 קמ"ש בסה"כ גורמת להוצאה של כ-450 קלוריות, שבמושגי אוכל זה כלום.
חושב לעשות כושר כדי לשמור את מערכות הגוף במצב תקין ובריא, אבל כושר לא פותר בעיות השמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגמרי מדויק
גאיה21/08/2010אמנם לא תמיד ההוצאה הקלורית היא גדולה, אך כל פעילות אירובית מגבירה את חילוף החומרים כך שאתה ממשיך לשרוף בשעות שאחרי פעילות גופנית יותר קלוריות ממה שהיית שורף אלמלא הפעילות
בנוסף העלאת מסת השריר מעלה את תצרוכת הקלוריות של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)