המלצה לתוכנית חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לתוכנית חשוב
    roni
    28/06/2010

שלום אני מעוניין להפחית במשקל ולפתח את הגוף.
    אני עובד בעבודה מסיבית ולא יודע אם יהיה לי את הזמן ללכת למכון כושר.
    אין לי בעיה לעשות כושר ולקנות אביזרים שצריך. אבל אני עדיין מעוניין ללכת למישהו או לתוכנית שמרכיבה לך תוכנית אימונים מלווה אותך גם מבחינת מזון וגם מבחינת כושר,

האם יש פה מישהו שמכיר תוכנית או מישהו אשר יכול לתת לי עזרה בנושא ויכול לעבוד גם בלי מכון כושר.
    אשמח לתשובה או ייעוץ .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לתוכנית חשוב

הוספת תגובה

• שלום

סיון דוד
    29/06/2010

תוכל לקרוא תשובתי שלאלתך בפורום "תוזנת ספורט".
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההתפרצות. אבל,

יוסי
    08/07/2010

כושר זה כושר ודיאטה זה דיאטה. הקשר בין ה-2 הוא די רופף. רק שתקבל מושג על מה שאני מדבר, אז כדאי שתדע שהליכה של במשך שעה במהירות 6 קמ"ש בסה"כ גורמת להוצאה של כ-450 קלוריות, שבמושגי אוכל זה כלום.

חושב לעשות כושר כדי לשמור את מערכות הגוף במצב תקין ובריא, אבל כושר לא פותר בעיות השמנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לגמרי מדויק

גאיה
    21/08/2010

אמנם לא תמיד ההוצאה הקלורית היא גדולה, אך כל פעילות אירובית מגבירה את חילוף החומרים כך שאתה ממשיך לשרוף בשעות שאחרי פעילות גופנית יותר קלוריות ממה שהיית שורף אלמלא הפעילות
    בנוסף העלאת מסת השריר מעלה את תצרוכת הקלוריות של הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו