היי יש לי בעיה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יש לי בעיה.....
    עינב
    06/07/2010

שלום קוראים לי עינב אני בת 15
    אני מנסה לשמור על תזונה נכונה אבל יש לי בעיה:
    תכננתי לי 3 ארוחות עיקיות שהן:
    בוקר
    צהריים
    וערב

ובין הארוחות האלו זמן לאכול משהו קטן
    אבל במקום לאכול משהו קטן תמיד איכשהו יוצא שאני אוכלת עוגה או כל דבר אחר,כאילו כל פעם שניהיה לי משעמם אני ישר ניגשת למטבח ומתחילה לאכול מה שאני רואה אני מאוד מפחדת שזה יחמיר אולי מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות כדי להפסיק לאכול דברים משמינים ולזלול בין הארוחות

ויש לי עוד שאלה אחת .....רציתי לדעת אם כדאי לי לאכול אורז כדי לשמור על תזונה נכונה

והאם יש מאכלים שאינם משמינים אך משביעים ???

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יש לי בעיה.....

הוספת תגובה

• הי עינב. ראשית:

עינת לב ארי
    06/07/2010

אין דבר כזה מאכלים משמינים או מרזים, תלוי מה הכמות שאוכלים וכמה אנרגיה מוציאים.
    יש מאכלים בריאים או לא בריאים ואורז הוא מאכל בריא, צריך לאכול אותו במידה, עד כוס אחרי בישול בארוחה מאוזנת שיש בה גם מנה חלבונית כגון עוף או דג וירקות.
    לגבי הבעיה של אכילה בין הארוחות: חלוקת המזון על 3 ארוחות ביום לא מספיקה , את צריכה להכניס ארוחות ביניים מספקות. כמו כן צריך לבדוק אם הארוחות שאת אוכלת הן לא קטנות מידי או לא מספיק מגוונות, מה שאומר שאת נשארת רעבה ולא מסופקת. על מנת להרכיב תפריט מתאים כדאי שתפני לדיאטנית בסניף קופת החולים אליה את שיכת. בגילך, כדאי להיות במעקב מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו