מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרתי,ומקווה שפעלתי נכון,כנסו תבינונופר13/11/2007
אני שלחתי את ההודעה הראשונה פה נדמה לי לאתר,התגובה הראשונה בערך,ששם ציינתי שהישתמשי בהקאות לשם ירידה במשקל (ראיתם איזה שפה נהותה אני מדברתתתתתתת חחחח)
קיצר...היסתדרתי עם עצמי פחות או יותר,קודם כל תודה רבה למי שהגיב וניסה לעזור...
הפסקתי להקיא,כבר כאב לי הגרון ונידמה לי שגם פצעתי אותו...
והתחלתי לעשות לי מעיין כלל וזה מ שאני עושה כל יום:
קמה בבוקר,בגלל השביתה אז זה לא בוקר ז שביתה ואני יוצאת כל יום וחוזרת מאוחר אז ככה שיוצא שאי קמה ב11,12 בצהריים,בקיצור אחרי שעה, שעה וחצי ,שעתיים אני אוכלת ארוחה גדולה,הכוונה מה שבא לי ,כל מה שאני רוצה כמה שאני רוצה.אוכלת גג 40 דק את כל הארוחה(עם תוספת סלט בכל דבר!)
ואז לא מנשנשת כל היום אבל שותה מה שאני רוצה עם זה קולה או ענבים או כל דבר,אבל אני משדלת כמה שיותר מים מים ומים ואני לא שותה כל כך הרבה כן..שלא תחשבו..
ומהשעה 6 או 7 בערב אני לא אכולת כלום עד למחרת (שוב,אבל אני שותה כל המ שאני רוצה שלא לשכוח שגם בזה יש קלוריות)
ואני עושה הליכה שבה זה כולל גם ריצה חצי מהדרך מינימום 3 פעמיםם בשבוע,וכל יום לפני השינה קפיצה על חבל 100 פעם(סופרת)וכפיפות בטן 20 פעם
א.האם זה טוב כל הדרך הזאת?
ב.אני מפחדת שבגלל הריצה והספורט שאני עושה יתפתחו לי שירירים ברגליים ואני לא רוצה שירירים ברלגיםם זה לא יפה במיוחד לבנות!!...יש דרך לעשות ספורט מבלי שזה יקרה?(אני יודעת שזה נשמע קצאת דבילי אבל חשבתי אולי...)
אשמח עם תענו לי בהקדם תודהה רבההההה ויום טוובבבב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס שכחתי לציין...
נופר13/11/2007אני רואה שהתגובה הקודמת לא נישמרת בקיצור הייתי בהתחלת הדרך של בולמיה...הפסקתי לפי שהבנתם בתגובה הקודמת אם היא נשמרה...בקיצור אני שוקלת 55 (אחרי שירדתי מ60) והגובה שלי הוא 1.64 או 1.63
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)