שמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנה
    אניטה
    09/09/2010

אני בת 20 שוקלת 105 גובה 1.69
    אני כל כך עצובה שנמאס לי שאומרים שאני יפה כל כך יפה שאם אירזה אהיה הכי יפפה מזה עוזר לי שאני יפה וכזאת שמנה?!?! אני תמיד אומרת אתחיל דאטה ומפסיקה. הכי הרבה שהורדתי זה 10 . ומאחר לי מחזור בחצי שנה ונהייתי יותר שמנה ייתכן זה בגלל שהשמנתי? אני אחזור מחר לתפריט חלי ממן שלי. שזה אחלה דיאטה. האם הליכה של חצי שעה שעה זה טוב? וכמה אני צריכה לעשות כדי לרזות טוב ולהוריד יפה? וכמה אני חייבת לשקול עם המשקל שלי?

אני נואשת בבקשה תעזרו לי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנה

הוספת תגובה

• שלום אניטה וחג שמח

עינת לב ארי
    09/09/2010

מתוך דברייך ניתן להבין שאת מאוד סובלת ומיואשת ממצבך ושאת מחפשת עזרה. ואכן את סובלת מעודף משקל ורצוי שהוא יהיה נמוך יותר( ואינני רוצה לנקוב במשקל הרצוי מבלי לראות אותך, כך אני עושה בקליניקה שלי), אך אני מבינה שיש גם בעיות אחרות:
    1. למרות דיאטות רבות שעשית, לא הצלחת לרזות.
    2. את מתחילה דיאטה ומפסיקה. יש לך קושי להתמיד.
    3. את מאוד לא בטוחה בעצמך: במראה שלך, במה טוב עבורך , אתזקוקה לעיצות של אנשים כדי לפעול ( אם תרזי תהיי יפה).
    4. המחזור שלך לא סדיר ועלית מאוד במשקל בשנה האחרונה ( דבר שיכול להעיד על בעיה הורמונלית שזקוקה להתייחסות וטפול).
    5. חסר לך מידע וידע לגבי פעילות גופנית והשפעתה על איזון משקל הגוף.

עם כל הבעיות הללו כדאי שתפני לדיאטנית קלינית באופן אישי ושם תקבלי את העזרה המתאימה. העזרה דרך האינטרנט היא מאוד מוגבלת וצר לי שאינני יכולה לסייע לך מעבר לתשובתי זו.
    שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו