מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מהמשקלמיואשת27/09/2010
שלום רב , אני סובלת כבר מס' שנים ממשקל עודף , הקושי העיקרי החל לאחר הלידות (2) עד אז הייתי שמנמונת ללא קושי מיוחד .
גבהי 175 ומשקלי 113 קילו אני זקוקה לעזרה דחופה .
מה שמצחיק זה שכמעט בכל יוםפ אני מתחילה דיאטה מחדש ונשברת במהלך היום ,משהו לא עובד
אני כבר מס' שנים מתרחצת בבריכה או בים רק עם בגדים ,אין לי בגד ים ואני מאוד מתוסכלת מזה , מה לעשות ? למי לפנות , איך להתחיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך. אני מבינה
עינת לב ארי03/10/2010את תסכולך הרב ואת הזדקותך לעזרה. מה שאת מתארת מעיד על כיוון של בעיה רגשית הקשורה לעודף המשקל. צבירת משקל כה רבה וחוסר יכולת לשלוט על האכילה בעקר בשעות אחה"צ והערב מעידה על בעיית שליטה וחריגה מגבולות האכילה הנורמטיבית.
מכיון שכך את צריכה לפנות לטפול המתייחס גם לפאן הנפשי וביחד ם המטפל/ת למצוא מה הוא המשהו הזה שלא עובד. מה הסיבה לכך?
אני מציעה לך לפנות לטפול לדיאטנית המומחית להפרעות אכילה במקום מגורייך, כמו כן , בשלב זה לא הייתי ממליצה לך להתחיל טפול במסגרת של קבוצות הרזיה.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)