מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרדת במשקל בגיל מבוגרדלית04/12/2007
אני בת 63 ואף פעם לא עשיתי דיאטה,כיום אני שוקלת 73 וגובה 168 האם אני נמצאת במשקל
נכון, או שעלי לעשות דיאטה.קשה לי עם טייר ובטן קצת בולטת.אודה לך באם תוכלי לעזור לי,כיצד
לרדת במשקל שאין אני יכולה לסבול את המראה,ברצוני לציין שאין אני עושה פעילות גופנית,ומידי פעם עושה הליכה,והולכת ברגל ולא נוסעת במכונית,הכל רגלי.
תודה עבור העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית
רוני גוטליב04/12/2007הBMI שלך- שזהו מדד למסת גוף -הינו 25.8.
BMI תקין לגילך הוא 21-25, ומכאן שאת רואה כי את במשקל גבולי. לא היתי ממליצה במצבך (שהוא גבולי) על דיאטה, אלא יותר על אורח חיים בריא ומאוזן שיכלול את כל אבות המזון, ויטמינים, מינראלים, ארוחות מאוזנות ופעילות גופנית קבועה שתשמור על המשקל, תיצור העלאת דופק וגם תסייע לך לשמור על מסת העצם שלך. לא ברור ממה שכתבת עם את עוסקת בפעילות הגופנית שלך על בסיס קבוע, ומה הכוונה ל"מדי פעם".
שמירה על המשקל שלך כפי שהוא, מבלי לעלות יותר, או ירידה של עד 10% ממשקלך (עד 7 ק"ג) ולא יותר- היא הבריאה והמתאימה לך ביותר.
בהצלחה. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)