לרדת במשקל בגיל מבוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת במשקל בגיל מבוגר
    דלית
    04/12/2007

אני בת 63 ואף פעם לא עשיתי דיאטה,כיום אני שוקלת 73 וגובה 168 האם אני נמצאת במשקל
    נכון, או שעלי לעשות דיאטה.קשה לי עם טייר ובטן קצת בולטת.אודה לך באם תוכלי לעזור לי,כיצד
    לרדת במשקל שאין אני יכולה לסבול את המראה,ברצוני לציין שאין אני עושה פעילות גופנית,ומידי פעם עושה הליכה,והולכת ברגל ולא נוסעת במכונית,הכל רגלי.
    תודה עבור העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרדת במשקל בגיל מבוגר

הוספת תגובה

• דלית

רוני גוטליב
    04/12/2007

הBMI שלך- שזהו מדד למסת גוף -הינו 25.8.
    BMI תקין לגילך הוא 21-25, ומכאן שאת רואה כי את במשקל גבולי. לא היתי ממליצה במצבך (שהוא גבולי) על דיאטה, אלא יותר על אורח חיים בריא ומאוזן שיכלול את כל אבות המזון, ויטמינים, מינראלים, ארוחות מאוזנות ופעילות גופנית קבועה שתשמור על המשקל, תיצור העלאת דופק וגם תסייע לך לשמור על מסת העצם שלך. לא ברור ממה שכתבת עם את עוסקת בפעילות הגופנית שלך על בסיס קבוע, ומה הכוונה ל"מדי פעם".
    שמירה על המשקל שלך כפי שהוא, מבלי לעלות יותר, או ירידה של עד 10% ממשקלך (עד 7 ק"ג) ולא יותר- היא הבריאה והמתאימה לך ביותר.
    בהצלחה. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו