מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסוי13/12/2010
היי ,
אני בת 11 ואני שוקלת 70קילו .
אני מתביישת בעצמי מאוד ואני רוצה להתחיל לעשות דיאטה .
אני תמיד מתחילה , אומרת הפעם אני ירד , הפעם אני ירד ובסוף אני לא יורדת .
מה אני אמורה לעשות ?
וכמה אני אמורה לשקול כדי להראות רזה ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עינת לב ארי13/12/2010שלום לך בת 11.
האם שיתפת את ההורים שלך בבעיה שלך? את בטח מרגישה מאוד לא טוב עם העובדה שמשקלך גבוה וניסית כבר כמה פעמים להוריד במשקל ללא הצלחה.
כדי להצליח חשוב לשתף את הורייך שידעו שהמצב מפריע לך ואת רוצה לשנות אותו. חשוב שבבית יהיו מזונות בריאים ואוכל מבושל ופחות חטיפים וממתקים שמפריעים להצלחת השינוי התזונתי. כמו כן, בגילך הצעיר חשוב לבדוק למה משקלך גבוה ואם אין בעיה רפואית, על כן חשוב להגיע לרופא שיפנה לבדיקות דם מתאימות ולדיאטנית אם צריך.
שיהיה בהצלחה ואשמח לענות על שאלות נוספות בהמשך.
עינת לב ארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)