לעשות דיאטה ואמצי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות דיאטה ואמצי מניעה
    ורוניקה
    13/02/2011

אני רוצה לשאול על שימוש בגלולות בזמן דיאטה, אני בחורה מלאה אבל אני עושה דיאטה עכשיו וממש משקיעה, אני צריכה אמצעי מניעה קבוע אבל שגם לא ישמין, מעדיפה גלולות השאלה אם מותר לי ואם זה ישפיע על דיאטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעשות דיאטה ואמצי מניעה

הוספת תגובה

• לעשות דיאטה ואמצי מניעה - תגובה

עינת לב ארי
    13/02/2011

על פי הידוע לי, אין מניעה להשתמש בגלולות כאמצעי מניעה בזמן דיאטה. בכל מקרה, לתשובה יותר מהימנה, אנא פני לרופא/ת הנשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות תגובה

מירית
    14/02/2011

עד כמה שאני יודעת לא אמורה להיות מניעה אבל אני יודעת שיש נשים גם עם משקל עודף שלוקחות גלולות כמו פלורט שיש ורוב הנשים לא משמינות כשלוקחות גלולות אלא אם כן הן מתחילות לאכול קצת יותר :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות תגובה - תגובה

עינת לב ארי
    14/02/2011

אכן, מה שגורם להשמנה זה מאזן אנרגיה חיובי: כלומר: אוכלים יותר ממה שמוציאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו