מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףחסויה24/04/2011
שלום לכולם,
אשמח לעזרתך בנוגע לדיאטה.
אני בת 28, 1.64, שוקלת 72 קילו.
כבר 3 שבועות, אני עושה דיאטה,
בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה (עד 5%)
ביניים: פרי
צהריים: בדרך כלל, סלט טונה + ביצה + גבינה (לא אוהבת בשר)
ביניים: פרי
ערב: מרק בכוס (עד 150 קלוריות).
חוץ מזה, אני עושה הליכה 6 ימים בשבוע, כ40 דקות.
ולא שלא ירדתי, אלא עליתי איזה 400 גרם
מה לא בסדר??? למה אני לא מורידה כלום???
אשמח לכל עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה מוגזמת ודלת קלוריות - תגובה
סיון דוד26/04/2011שלום
התפריט שלך מכיל כ- 800 קלוריות .תפריט מוגבל בקלוריות בצורה כזו יכול לגרום להאטה בחילוף החומרים, מצב בו הגוף "מוריד הילוך" ועובד לאט יותר ומבזבז פחות אנרגיה ובמקום לרדת במשקל נשארים באותו משקל או אפילו עולים.
אני ממליצה לך להעשיר את התפריט במזונות נוספים, לדוגמא:
בארוחת עשר להוסיף יוגורט
בארוחת צהריים ניתן לגוון ולהחליפה בכוס דגנים+כוס קיטניות . דגנים לדוגמא הם פסטה, אורז (עדיף מלא), בורגול, כוסמת, ,תפו"א, קיטינות לדוגמא הם שעועית, גרגרי חומוס, עדשים, אפונה.... ובכל מקרה להוסיף ירקות בצד.
ארוחת ארבע- את יכולה להוסיף למנת הפרי 7 יח' שקדים או 3-4 אגוזים, או פרוסת לחם עם 1/4 אבוקדו.
ארוחת ערב- במקום המרק נסי לאכול טוסט עם גבינה צהובה דלת שומן, או אם לא אכלת ביצה בצהריים את יכולה להכין כריך עם חביתה וכמובן לפחות 2 ירקות בצד.
שתי הרבה מים.
היי סבלנית לתהליך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)