מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאודליה,ארה"ב27/12/2007
היי רוני קוראים לי אודליה אני בת 21 מטר 62 ושוקלת 61 קילו ברצוני להשיל מהמשקל בעזרת תזונה נכונה ופעילות גופנית.ברצוני לציין שאני הולכת למכון כושר כל השבועומתאמנת במשך כשעה וחצי בפעילות אירובית ואנ אירובית.רציתי לפרט לך את התפריט שלי ושלמוע את דעתך על כך האם אני צריכה לשנות משהו? האם התפריט הזה יעזור לי להוריד משקל?אם כן תוך כמה זמן?...{כמובן עם התמדה מלאה}
אוקיי אזבבוקר אני שותה קפה {ללא סוכר} עם חטיף אנרגיה
לפני האימון שלי {בסביבות 12 בצהריים}אני אוכלת בננה.
בסביבות שלוש בצהריים אני אוכלת ארוחה הכוללת סלט חסה עם מגוון ירקות דג סלומון בגריל\חזה עוף מוקפץ עם ירקות\טונה עם ירקות כמו כן מנת הפחממות שלי בארוחה היא 3-4 כפות של אורז\פסטה\קוסקוס.אני רוצה לציין שאני גרה בחו"ל ובעקבות היותי שומרת כשרות אלו המאכלים שאני יכולה לאכול פה....
בערב אני אוכלת שוב חטיף אנרגיה.
זהו,אני מתמידה בזה כבר במשך כחודשיים ואני לא רואה שינוי משמעותי,רציתי לדעת איפה אני טועה ומה אני יכולה לשנות\להוסיף כדי לזרז את הירידה במשקל וחיטוב הגוף....
בתודה וברכה,אודליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאודלייה
רוני גוטליב31/12/2007ראשית, אני חייבת לציין שהפעילות הגופנית שאת מבצעת מרשימה. כל הכבוד! התמידי בה והיא תסייע לך לשמור על משקלך.
בנוסף אבקש להדגיש כי כדי להרזות עלייך לספק לגופך מזון בכל כמה שעות כדי למנוע ממנו לחוש רעב. ניכר שבשעות הבוקר והערב הגוף שלך רעב! (במיוחד לאור העובדה שאת גם מתעמלת).
היתי ממליצה לך להחליף את חטיף האנרגיה (שלרוב הוא עשיר בסוכר, שומן ובפחמימות) לארוחה ממש:
למשל בבוקר- מעדן חלב 1.5%בתוספת גרנולה ופירות, או כריך מחיטה מלאה עם מריחה של גבינה או טחינה. ארוחה כזאת תספק לגופך אנרגייה ותחושת שובע, וכן את אבות המזון הדרושים.
למשל בערב- סלט טרי או מבושל כם 2 פרוסות לחם מלא, ביצה, גבינה.
הארוחות יספקו לגופך אנרגייה לאורך כל שעות יום וימנעו מהגוף שלך לרצות "לשמור לעצמו" את השומן לעת צרה.
יש לציין שבתפריט מאוזן לאישה שמתאמנת חשוב לכלול גם 4 מוצרי חלב ליום לפחות, לחיזוק ושימור העצמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)