מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצות להרזותמירי26/05/2011
שאלה ארוכה אך פונה בשם הרבה נשים
נתחיל בתפריט - בוקר 2 פרוסות לחם קל + 2 כפות קוטז
תפוח
צהריים ירקות מבושלים או ירקות חיים
שני פרוסות לחם קל + חזה עוף +ממרח מיוקל
ביניים תפוח
ערב
סלט ענק עם כפית טחינה + 2 פרוסות לחם קל וקוטז כל הזמן עם רעבים ירקות באמצע
שנים אנחנו עושות נכון לפעמיים בסופ שבוע אנחנו חורגות
יודעות שיש בתפריט בין 1000-1200
ולא יורדות במשקל אנחנו גלהים 35-40 מתאמנות 4 פעמיים בחדר כושר ולא מצלחות לרדץ את החמשה קילו אחרונות ירדנו כל אחד בין 10-15 קילו כבר שנתיים באותו תפריט ולא יורדות מתוסכלות אמרו לנו שהתפריט דל ולכן אנחנו לא יורדות אנחנו נורא מפחדות שעם נעלה אפילו בתפוח נעלה מה עושים? איך משנים את צורת האכלה שלנו ?התפריט טוב בכלל? נוסיף דברים נשמין ?נשמח לתשובות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצות להרזות - תגובה
עינת לב ארי26/05/2011שלום.
אני חושבת שפנייתך מייצגת נשים רבות רק בהקשר של הרצון לרזות, כי זו " מחלה" חברתית ונשים רוצות לרזות הרבה מעבר למשקל הגוף הרצוי עבורן וייתכן וזה מה שקורה אצלך ואצל חברתך. כנראה שהגעתן למשקל נמוך שאי! אפשר לרדת יותר ממנו. קבלו את גופכן בהאהבה גם אם על פי דעתכן יש עוד 5 ק"ג להוריד על פי תפיסתכן. אם שנים אתן אוכלות תפריט כל כך דל ולא מגוון ולא יורדות במשקל גם בשילוב פעילות גופנית כנראה שכך צריך להיות.
לגבי הפחד להשמין אם אוכלים תפוח נוסף ביום, ייתכן ואת סובלת מהפרעת אכילה והפורום הזה איננו המקום לדיון בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי אותי
מירי30/05/2011עינת עם הית מסתכלת בתפריט הית רואה שהתפריט אינו שונה מהתפריט שאת ממליצה לאנשים באתר,
שאמרנו שאנחנו לא יודעות מה להוסיף בתפריט שאפילו תפוח אולי לא טוב זה היה מטפורה שאנחנו רוצות לאכול ולהגדיל את התפריט,
אינני חושבת שאת יכולה על פי קריאה שיטחית להחליט שזהו הפרעות אכילה אתם סובלות...
הית פה שאלה סה"כ מה עוד אפשר להוסיף לתפריט ?? או כמה קלוריות ביום אפשר שאנשים שעושים ספורט
את בכלל לא קראת ונתת ישר את פסק הדין
הראוי? תודה בכל אופן אין צורך בתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי אותי - תגובה
עינת לב ארי01/06/2011הי מירי. צר לי על תגובתך כי אני עושה עבודתי נאמנה וממש מתייחסת בכובד ראש לכל פנייה לפורום. ובכל זאת, אם את תקראי זאת או אחרים, חשוב לי לענות לך :
לידיעתך, מעולם לא נתתי תפריט דרך הפורום כי זה נוגד את דרך פעולתי כיועצת לפורום זה ובכלל. שנית: גם בקליניקה בייעוץ אישי לא אתן תפריט בן פחות מ1000 ק"ל כפי שהצגת בשאלתך ולא אגרום לאנשים לחוש רעב ( "אם רעבים אוכלים ירקות.." ) במהלך דיאטת הרזיה. תפריטים בני 1000 ק"ל ואפילו 1200 הינם מסוכנים ועלולים לגרום לאיבוד מאסת שריר וחסרים תזונתיים קשים כמעט לכולם.
לגבי ההשערה כי ייתכן ומדובר בהפרעת אכילה , הדגשתי כי ייתכן וזה כך ולא קבעתי עובדה. ושוב: השערתי נקבעה על סמך מה שרשמת בשאלתך. מי שחושש להוסיף תפוח אחד לתפריטו כי אולי זה "ישמין" אותו הוא בבעיה.. ולא צריך להיות מומחה גדול בתחום. ואת מוזמנת לא לשאול יותר שאלות בפורום ולהפנות את שאלותייך לפורום מתאים: למשל תזונת ספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)