בטן נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה
    אושרת
    31/05/2011

בזמן האחרון הבטן התחתונה שלי נפוחה וקשה מאוד, לעיתים אני מרגישה דקירות באזור , והמראה הכללי של הבטן הוא כמו של הילדים באפריקה,נפוחה כל היום.. אני מאוד מתוסכלת מהמצב ורציתי לדעת מה יכול להיות ההסבר לזה ?
    יש לציין שלאחרונה אני מטופלת אצל דיאטנית עם תפריט של שמירה על המשקל לאחר ירידה מהירה שגרמה לבעיות כמו אמנוריאה (לא קיבלתי ווסת כבר 7 חודשים), ואין לי הפרעות אכילה. יכול להיות שזה קשור להתכווצות שרירים עקב פעילות שמאמצת את שרירי הבטן ?
    נ.ב. אני בת 17 עם BMI תקין של 19

אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,
    אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה

הוספת תגובה

• בטן נפוחה - תגובה

עינת לב ארי
    01/06/2011

למה את פונה לפורום הזה? את צריכה לפנות לרופא המשפחה שיבדוק אותך וישלח אותך לבדיקות מתאימות כדי לשלול בעיות רפואיות ( פעילות מאמצת שרירי בטן דווקא צריכה לגרום לבטן שטוחה, לא?) . ודרך אגב, הBMI שלך ממש לא תקין וביחד עם ירידה מהירה במשקל והפסקת מחזור, בהחלט ייתכן ואת סובלת מהפרעת אכילה הדורשת טפול מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו