מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן נפוחהאושרת31/05/2011
בזמן האחרון הבטן התחתונה שלי נפוחה וקשה מאוד, לעיתים אני מרגישה דקירות באזור , והמראה הכללי של הבטן הוא כמו של הילדים באפריקה,נפוחה כל היום.. אני מאוד מתוסכלת מהמצב ורציתי לדעת מה יכול להיות ההסבר לזה ?
יש לציין שלאחרונה אני מטופלת אצל דיאטנית עם תפריט של שמירה על המשקל לאחר ירידה מהירה שגרמה לבעיות כמו אמנוריאה (לא קיבלתי ווסת כבר 7 חודשים), ואין לי הפרעות אכילה. יכול להיות שזה קשור להתכווצות שרירים עקב פעילות שמאמצת את שרירי הבטן ?
נ.ב. אני בת 17 עם BMI תקין של 19
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה - תגובה
עינת לב ארי01/06/2011למה את פונה לפורום הזה? את צריכה לפנות לרופא המשפחה שיבדוק אותך וישלח אותך לבדיקות מתאימות כדי לשלול בעיות רפואיות ( פעילות מאמצת שרירי בטן דווקא צריכה לגרום לבטן שטוחה, לא?) . ודרך אגב, הBMI שלך ממש לא תקין וביחד עם ירידה מהירה במשקל והפסקת מחזור, בהחלט ייתכן ואת סובלת מהפרעת אכילה הדורשת טפול מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)