תסכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול
    נעמה
    05/06/2011

שלום,
    אני בת 23, גובה 1.68 שוקלת 76 ק"ג ופשוט מתוסכלת.
    פיתחתי שינאה עצמית שעוד תעלה לי בבריאות, תמיד אני שמנה פשוט תמיד!
    גם אם אני מצליחה לרדת 5 ק"ג אני מעלה אותם באטרף אכילה בלתי נשלט, והשינאה... אוי השינאה... הביטחון העצמי השואף לאפס שלי הולך ומדרדר מדיאטה לדיאטה. אני לא יוצאת, לא מבלה, לא קונה בגדים, לא הולכת לים, לא יוצאת מהבית בכלל.
    ניסיתי כל סוג דיאטה אפשרי, הכל כולל הכל! דיאטניות, שומרי משקל וכו'..
    עכשיו התחלתי דיאטה ואני מחזיקה בה שבועיים בערך, היא מכילה 1500 קלוריות (בדוק). ויש לציין שאני רעבה במהלך היום ולאחרונה בא לי לטרוף ואני מתאפקת, אין לי כוח שוב לתסכול הזה, הרי זה ברור שאני אחזיק מעמד גג חודש, ארד 2 ק"ג ואח"כ אעלה הכל וכפול. אין לי כוח כבר לכלום, אני כבר לא סומכת על עצמי ולא על פסיכולוגים ולא על דיאטנים ולא על אף אחד. איך אפשר להגיע למצב שאני משלימה עם העובדה שאני אוהבת לאכול ואני בחורה עבה? ולקבל את עצמי ככה? גם בחברה שלנו שרק מי שנראת כמו שלד נחשבת "פצצה"...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול

הוספת תגובה

• תסכול - תגובה

עינת לב ארי
    14/06/2011

לצערי זה נשמע כמו הפרעת אכילה ( תסכול, שינאה עצמית, אכילה בלתי נשלטת ועוד סימנים המצויים בפנייתך).
    ועל כן שום דיאטה לא תעזור לך רק טפול בבעייה עצמה ואצל מטפל/ת המומחים לכך.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו