מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בדיאטהריקי07/01/2008
היי רוני,
אני בת 25 1.63 שוקלת 53 , לפני חצי שנה לכבוד חתונתי ירדתי ל-49 ק"ג,
היה לי כל-כך קשה לרדת ועד שהצלחתי שוב עליתי.
אני ממש מתקשה לשמור על המשקל הסיבה עיקרית היא אהבתי המוטרפת למתוקים,
אוכל ומשקאות מתוקים אני מסוגלת לאכול יום שלם רק מתוק בלי שום דבר מלוח.. נשמע מטורף?!
לפני שבוע החלטתי לעשות דיאטה מסודרת,לפי תפריט,כי לבד אני אף פעם לא יודעת לחשב,
וכך כבר שבוע,אני הולכת לפי התפריט,לחם קל עם גבינה בבוקר צהריים ירקות מאודים ושניצל תירס פרי באמצע או יגורט,הכל בסדר,ואז שמגיעה הביתה פתאום בשניה ברגע בלי מחשבה קולטת שאכלתי 4 וופלים של עלית,למה????
מה יהיה?
אני יודעת שהתשובה היא כוח רצון,דבר שאין לי כל כך,אך בכל זאת,יש לך איזו עצה??
סורי על המגילה,
ותודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקי
רוני גוטליב07/01/2008שלום,
אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שתנחה אותך כיצד לבצע שינוי תזונתי בריא ובטוח.
נדמה שמשקלך הינו נמוך מהרצוי והדבר עלול לפגוע לך באברי גוף חיוניים, בפוריות, בתפקוד העצמות ובשרירים.
דיאטה לא מאוזנת הינה מסוכנת. אני ממליצה לך לשמור על המשקל קבוע ויציב, באמצעות פעילות גופנית, ויחד עם זאת לא לרדת יותר במשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)