קושי בדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בדיאטה
    ריקי
    07/01/2008

היי רוני,
    אני בת 25 1.63 שוקלת 53 , לפני חצי שנה לכבוד חתונתי ירדתי ל-49 ק"ג,
    היה לי כל-כך קשה לרדת ועד שהצלחתי שוב עליתי.
    אני ממש מתקשה לשמור על המשקל הסיבה עיקרית היא אהבתי המוטרפת למתוקים,
    אוכל ומשקאות מתוקים אני מסוגלת לאכול יום שלם רק מתוק בלי שום דבר מלוח.. נשמע מטורף?!
    לפני שבוע החלטתי לעשות דיאטה מסודרת,לפי תפריט,כי לבד אני אף פעם לא יודעת לחשב,
    וכך כבר שבוע,אני הולכת לפי התפריט,לחם קל עם גבינה בבוקר צהריים ירקות מאודים ושניצל תירס פרי באמצע או יגורט,הכל בסדר,ואז שמגיעה הביתה פתאום בשניה ברגע בלי מחשבה קולטת שאכלתי 4 וופלים של עלית,למה????
    מה יהיה?
    אני יודעת שהתשובה היא כוח רצון,דבר שאין לי כל כך,אך בכל זאת,יש לך איזו עצה??

סורי על המגילה,
    ותודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בדיאטה

הוספת תגובה

• ריקי

רוני גוטליב
    07/01/2008

שלום,
    אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שתנחה אותך כיצד לבצע שינוי תזונתי בריא ובטוח.
    נדמה שמשקלך הינו נמוך מהרצוי והדבר עלול לפגוע לך באברי גוף חיוניים, בפוריות, בתפקוד העצמות ובשרירים.
    דיאטה לא מאוזנת הינה מסוכנת. אני ממליצה לך לשמור על המשקל קבוע ויציב, באמצעות פעילות גופנית, ויחד עם זאת לא לרדת יותר במשקל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו