מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעלת הביטוח הסיעודימיכל06/08/2011
אמא שלי חולת פרקינסון מאז שנת 1995. מזה שלוש שנים לא יוצאת מהבית אלא לרופאים. מהלכת בבית עם הליכון. בחודש וחצי האחרון בעקבות נפילות חוזרות בבית. שברה את מפרק שורש כף היד ואחר כך פרקה את הכתף. לא ניתן היה להחזיר את הכתף למקומה. הרופאים במיון החזירו אותה הביתה עם המלצה לכסא גלגלים. מאז אמא בכיסא גלגלים בבית. לא זזה בלי עזרה 24 שעות ביממה. היא שלמה שנים רבות את התשלום החודשי
עכשיו אנחנו ממלאים טפסים לתביעת הביטוח הסיעודי שלה כפרסונל של הכללית.
מה הנוהל שלהם.? האם הם נוהגים להערים קשיים? מאיזו תקופה אחורנית ניתן לתבוע את הביטוח הסיעודי שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעלת הביטוח הסיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן07/08/2011מיכל שלום,
עפ"י ההגדרות בפוליסה הסיעודית של חברת דקלה, למבוטחי הכללית, אדם מוגדר כ"סיעודי" אם אינו יכול לבצע בכוחות עצמו 3 פעולות יומיומיות (מבין 6 פעולות המוגדרות בפוליסה). את התביעה, ניתן להגיש גם רטרואקטיבית, החל מהיום בו הפך המבוטח לסיעודי ובתנאי שלא חלפו 3 שנים ממועד זה.
סביר להניח, שלצורך אישור התביעה, חברת הביטוח דקלה, תשלח לביתה של אמך אחות/רופא, לביצוע הערכה תפקודית.[
במסגרת ההערכה התפקודית, יקבע האם אמך עונה להגדרה "סיעודית" או לא.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעלת הביטוח הסיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר08/08/2011לשאלתך ניתן לתבוע 3 שנים אחורה.
אני מקווה כי חברת הביטוח לא תערים עליכם קשיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות כפול ומשולשנחום פרי06/08/2011
שלום רב ! אני בן 74 יש לי ביטוח חים כפול או משולש ביטוח בריאות שנעשה במסגרת מקום עבודה " חיים חדשים " בו אני משלם כבר 8 שנים ויש בו החרגה יחידה . ביטוח בריאות פרטי בו יש 3 החרגות בן 4 שנים עליו אני משלם 350 שח לחודש. וביטוח בריאות כללית מושלם האם יש כאן כפילות מיותרת ? האם יש תועלת בעשית כמה ביטוחים במקביל ? כיצד עלי לברר את מה שעלי לעשות בענין כרגע ? תודה נחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות כפול ומשולש - תגובה
מאיה יעקוביאן07/08/2011נחום שלום,
לעיתים ריבוי פוליסות, יוצר כפל ביטוחי אשר אין בו טעם ולעיתים, מדובר במס' פוליסות המעניקות כיסויים מצטברים או כיסויים שונים לחלוטין.
בכדי לדעת במה מדובר, יש לקרוא את תנאי הפוליסות ולהבין את הדומה והשונה, לצד הבנת הצרכים הביטוחיים שלך ושל בני משפחתך.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות כפול ומשולש
נחום פרי08/08/2011תודה על התשובה מי יכול לבדוק את מקבילות ביטוח הבריאות ולתת עצה מוסמכת. בדיקה של אדם מהשורה אינה יכולה להיות יעילה ונכונה ויכולה לעשות נזק בלבד. בתודה נחום פרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות כפול ומשולש - תגובה
מאיה יעקוביאן08/08/2011הנני ממליצה לך לפנות ליועץ מומחה מתחום הביטוח לצורך בחינת הפוליסות.
השירות ניתן בעבור תשלום, כמובן, במשרדנו ובמשרדים נוספים
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיש בן 75 שניםד.י27/07/2011
שלום, בן 75 שנים. חבר קופ"ח כללית. מגיל 71 עד 73 עם גימלת סיעוד ועובד סיעודי זר. מגיל 73.5 למשך שנה וחצי מאושפז בחולה סיעודי מורכב ב"בבית בלב".(ללא עובד סיעודי זר) . האם זכאי להחזרים כספיים לפי הביטוחים המשוייכים לקופת החולים ? ב. למי צריך לפנות בהקשר זה ? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיש בן 75 שנים - תגובה
מאיה יעקוביאן27/07/2011בוקר טוב,
אני מציעה לך לפנות לקופ"ח כללית ולברר האם יש לאותו אדם ביטוח סיעודי.
במידה וכן, ניתן להגיש תביעה סיעודית לחברת הביטוח (דקלה)
ויש למהר, משום שחוק ההתיישנות יחול על התביעה בתום 3 שנים ממועד הפיכת המבוטח לסיעודי.
במידה והתביעה תוכר, ניתן, למיטב ידיעתי, לדרוש בנוסף לתגמולי הביטוח, גם החזרי פרמיות בגין התקופה בה היה סיעודי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיש בן 75 שנים - תגובה
עו"ד אייל פייפר27/07/2011יש לבדוק האם הקשיש בעל ביטוח סיעוד בקופת חולים.
אם כן יש לפנות לחברת הביטוח של קופת החולים על מנת להגיש תביעה.
לשרותך,
אייל פייפר עורך דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איילת קומט - מכבי סיעודיאיילת קומט26/07/2011
שלום,
אשתי איילת חולת לימפומה מ-2009 בהישנות.
ב-24.6.11 שברה ידה השמאלית.
בידה הימנית חיבור סטרילי פיק ליין לצורך כימוטרפיה.
נמצאת עכשיו בהדסה עין כרם בהשתלת מח עצם.
להתלבש -100%
להתרחץ-100%
לקום- מעל 50% ולאחר ההשתלה בעוד יומיים 100%
לאכול-כנל.
הגשנו תביעה, דברנו עם מכבי.
כל אחד מפיל על השני.
היא,
זקוקה לעזרה.
מה לעשות...
תודה, יאיר קומט...0528006555* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת קומט - מכבי סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן26/07/2011יאיר שלום,
אני אבקש מעו"ד דין ממשרדו ליצור עמך קשר בבוקר.
אני מקווה שנוכל לסייע לכם.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח שיניים בבית ספר יסודיערן23/07/2011
שלום,
נשברו לי 2 שיניים קדמיות במהלך הפסקה בכיתה ו'.
הביטוח של בית הספר שילם על תיקון זמני שהיה אמור להתחלף בתיקון קבוע לאחר גיל 18.
תיקון קבוע על ידי כתרים.
עד היום, 15 שנה אחרי לא החלפתי לכתרים מאחר ורופאי השיניים המליצו להישאר עם התיקון הזמני - כמה שיחזיק.
היום נשברו התיקונים הזמניים.
האם אני עדיין זכאי לתיקון השיניים מחברת הביטוח?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח שיניים בבית ספר יסודי - תגובה
מאיה יעקוביאן23/07/2011ערן שלום,
אני מתקשה להאמין שחברת הביטוח תיקח חלק במימון, שכן מדובר במקרה ביטוח שאירע לפני 15 שנים וחל על מקרה זה חוק ההתיישנות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח שיניים בבית ספר יסודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר24/07/2011לענין התיישנות תביעת קטין לפוליסת הביטוח מתיישנת תוך 3 שנים מיום הגיע הקטין לגיל 21.
אני מבין שעברת את גיל 21? ולכן אין מה לעשות.
אייל פייפר עורך דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשתי לערוך ביטווח בריאותעדנה20/07/2011
שלום רב, אני בת 60 תושבת הצפון, ורציתי לשאול האם מעבר לביטוח של מכבי שיש לי סידוי וכסף, אני יכולה לעשות עוד ביטוח בריאות נוסף, אבל הבעיה שלי היא שיש לי לא מעט בעיות בריאות, האם יתכן שלא אוכל לעשות ביטוח שכזה, או יש חברות שכן עורכות ביטוח גם לאנשים שיש להם מחלות כרוניות. תודה על עזרתכם. בכבוד רב, עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשתי לערוך ביטווח בריאות - תגובה
עו"ד אייל פייפר20/07/2011יש להגש בקשה לכל חברות הביטוח ולאחריהם תדעי אם איזה חברת ביטוח תקבל אותך לביטוח ובאילו תנאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח רפואי לאזרחית זרהאלעד18/07/2011
שלום רב,
בע"ה אני מתחתן עם אזרחית ארה"ב ואני מתכנן לגור איתה פה בישראל.
בנתיים היא לא מתכננת לקבל אזרחות (לשנתיים הקרובות לפחות).
השאלה האם אני יכול לבטח אותה בקופת חולים? ואם כן מה הפרוצדורה?
במידה ולא - למי יש לפנות ע"מ שהיא תוכל לבקר רופאים בצורה סדירה כמו כל אזרח ישראל?
תודה,
אלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח רפואי לאזרחית זרה - תגובה
מאיה יעקוביאן19/07/2011אלעד שלום,
למיטב ידיעתי, ניתן לפנות לקופת חולים ולרכוש עבורה את שירותי הקופה בעבור תשלום חודשי מסוים.
אשתך לעתיד תירשם ב'קופ"ח באמצעות מס' הדרכון שלה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לנסיעה לחו"ל בהריוןאורית18/07/2011
שלום, האם יש מגבלה לגילית הוצאת פוליסת בטוח לנסיעה לחו"ל לנשים בהריון? אני בת 47 בתחילת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לנסיעה לחו"ל בהריון - תגובה
מאיה יעקוביאן18/07/2011מיכל שלום,
למיטב ידיעתי, בד"כ אין הגבלת גיל להריון, אולם יש פעמים רבות החרגה להריון אשר נוצר בהפריה חוץ גופית ו/או בטיפולי פוריות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר החרגה?
אורית18/07/2011שהביטוח יהיה יקר יותר או שלא אוכל למצוא ביטוח? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לנסיעה לחו"ל בהריון - תגובה
עו"ד אייל פייפר18/07/2011שלום רב,
יש לבדוק באיזה שבוע הנך מצויה.
ברמת העיקרון ניתן לבטח עד שבוע 32 תמורת תשלום פריימה נוספת.
בברכה,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לנסיעה לחו"ל בהריון - תגובה - תגובה
מאיה יעקוביאן18/07/2011במידה וקיימת החרגה בפוליסה להריון אשר הנו כתוצאה מטיפולי פוריות,
פירוש הדבר הוא שכל דבר הקשור להריון לא יכוסה (גם לא בהרחבה ייחודית לנשים הרות).
יש לבדוק היטב בתנאי הפוליסה...
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לאומי בית אבותרינה17/07/2011
שלום רב, אמא בת 84,עם מירב נקודות זכות לסיעוד מטעם ביטוח לאומי עם מחלת סרטן שחזרה במשך שלושה חודשים הייתה בבתי חולים שלאחריהן הזדקקה להשגחה ועזרה צמוד ועברה לבית אבות האם מגיע לה לקבל את השתתפות כספית של ביטוח לאומי ע"ח המטפלת הסיעודית שהייתה לה ? מהי הפרוצדורה ? מודה לתהייחסותכם רינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לאומי בית אבות - תגובה
עו"ד אייל פייפר17/07/2011היכן האמא מתגוררת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאותגליה16/07/2011
שלום, האם נחוץ לעשות ביטוח בריאות פרטי בנוסך לביטוח זהב של קופת חולים. אם כן, איזה והיכן? תודה גליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן16/07/2011גליה שלום,
חשוב ביותר לרכוש לפחות ביטוח בריאות בסיסי המעניק כיסוי לקטסטרופות רפואיות כגון השתלות וטיפולים מיוחדים בחו"ל ותרופות שאינן בסל הבריאות
משום שנושאים אלו מכוסים באופן מאוד חלקי בסל הבריאות ובביטוחים המשלימים.
רכישת כיסוי ביטוחי מעבר לכך, זה כבר יותר עניין של "מותרות" וגם לכיסויים האחרים יש דרגות חשיבות שונות.
במידה ותרצי להתייעץ ולבחון את החלופות הקיימות בשוק, בהתייחס לצרכים הביטוחיים שלך, אשמח לסייע.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודי - זכאות לגימלהנחמה14/07/2011
קרוב משפחה שלי הינו חולה סיעודי. רק עתה נודע לו שיש לו ביטוח סיעודי דרך קופת חולים. הוא לא היה ער לכך שיש לו פוליסה והוא משלם כל חודש.(איש מבוגר מאד). מקרה הביטוח קרה לפני שלוש וחצי שנים. הפוליסה הינה בתוקף משנת 2000. האם יהיה זכאי לגימלת הביטוח הסיעודי עבור שלוש וחצי השנים שעברו? נאמר לנו שהם משלמים רק עבור שלוש שנים אחורה. האיש ממשיך להיות סיעודי. מה הזכאות על פי החוק?האם יהיה זכאי לקבל תגמולי הביטוח הסיעודי עבור החודשים שעברו?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - זכאות לגימלה - תגובה
עו"ד אייל פייפר15/07/2011שבת שלום,
ניתן לקבל פיצוי רק בעבור 3 השנים האחרונות.
כמו כן, על מנת לעצור את מרוץ ההתשיינות, מומלץ להגיש תביעה משפטית כנגד חברת הביטוח בהקדם.
אשמח לעמוד לשרותך במידת הצורך.
בברכה,
אייל פייפר עורך דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודימבוטחת?07/07/2011
שלום רב,
אני עם ביטוח סיעודי דרך קופת חולים ורציתי לדעת האם ביטוח סיעודי פרטי באמת טוב יותר כפי שהסוכן שלי טוען? ברור לי שכל אחד יטען כי הביטוח שלו יותר טוב, אבל האם במבחן המציאות אחד יותר טוב מהשני, כמובן שאני מקווה שלא להזדקק לביטוח כזה, אבל מניסיון רע של המשפחה שלי ידוע לי כי דברים יכולים לקרות ואכן קורים גם לטובים שבינינו.
בנוסף הבנתי כי ביטוח לאומי מעניק עזרה בכל הקשור לסיעוד, אז כמה באמת שווה להוציא כספים על ביטוח פרטי/דרך קופת חולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן07/07/2011שלום רב,
הביטוחים הסיעודיים של קופות החולים, הם טובים מאוד ביחס לעלותם.
הם נותנים תגמולי ביטוח לא גבוהים במיוחד, לתקופות זמן של שנים בד"כ.
לצערנו, עלות המחיה של אדם סיעודי במדינת ישראל, גבוהה מתגמולי הביטוח המוצעים ע"י קופות החולים וגם אף אחד לא מבטיח לנו שלא נמשיך לחיות, מעבר לאותם 5-6 שנים, למרות המצב הסיעודי.
לכן, כדאי ומומלץ לרכוש גם ביטוח סיעודי פרטי אשר יתווסף על הקיים בקופ"ח, יגדיל את סכום הפיצוי ויאריך את משך התשלום.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח קולקטיביסיגל06/07/2011
עובד שעובד במוסד המבטח את עובדיו בביטוח קולקטיבי, מקבל מידי חודש מימון לתרופה שאינה נמצאת בסל.
המוסד מידי פעם יוצא עם מכרז לחברות ביטוח . במכרז האחרון זכתה חברת ביטוח אחרת .
מה דינו של העובד שקיבל מימון של התרופה? ממי הוא אמור לקבל אותו עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח קולקטיבי - תגובה
עו"ד אייל פייפר06/07/2011הוא אמור להמשיך את הביטוח הקולקטיבי באותם תנאים שהיו לו בפוליסה הקולקטיבית, אולם בפוליסה הפרטית.
לשרותך,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח קולקטיבי
סיגל06/07/2011תודה על תשובתך.
האם אתה בטוח בתשובה? מדוע עובד כזה צריך לשלם מכיסו לחברת הביטוח? מדובר על כיסוי שהיה קיים בביטוח ובגינו הוא מקבל תשלום.
מדוע מקום עבודתו לא בדק לפני סגירת ההסכם עם החברה החדשה שהכיסוי עדיין קיים וכל התנאים שהיו בחברה הקודמת נשמרים? מדוע זה דבר שהעובד צריך לדאוג לו? הרי גם ביטוח קולקטיבי הוא בסופו של דבר משולם ע"י העובדים.
אשמח במידה ותברר סוגיה זו שנית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח קולקטיבי - תגובה
עו"ד אייל פייפר06/07/2011ביטוח קולקטיבי נערך בד"כ ל-3 שנים.
לאחר 3 שנים עשוי מקום העובדה להתקשר עם מבטח אחר.
מאחר והתקשרות עם מבטח אחר עלולה לפגוע במבוטחים שאירע להם מקרה ביטוח ו/או בעיות רפואיות שאירעו במהלך תקפות הביטוח, בהוראת המפקח על הביטוח קיימת אפשרות לאותם מבוטחים להמשיך ולהיות מבוטחים באותה חברת ביטוח בכיסויים חופפים בעלות פוליסה פרטית בחברת הביטוח.
לשירותך,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח קולקטיבי - תגובה - תגובה
מאיה יעקוביאן07/07/2011סיגל שלום,
התשובה לשאלתך איננה חד משמעית. יש לבחון את תנאי הפוליסה הקודמת ותנאי הפוליסה החדשה ולראות כיצד מוגדר מקרה הביטוח.
במידה ומקרה הביטוח (עפ"י הגדרתו) אירע במהלך תקופת הביטוח הקודמת, חברת הביטוח הקודמת תמשיך לממן את התרופה למרות שהפוליסה הסתיימה ועברה למקום אחר וזאת, עד 3 שנים מיום מועד קרות מיקרה הביטוח.
במידה וישנה בעיה קונקרטית, אשמח לסייע לך לבחון את תנאי הפוליסה ולהבין מי אמור לשלם.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח קולקטיבי - תגובה - תגובה - תגובה
עו"ד אייל פייפר07/07/2011היי סיגל,
למען הסר ספק חברת הביטוח בכל מקרה חייבת להמשיך להמשיך ולשלם את הפיצוי בגין תרופות שאינם בסל הבריאות, בהתאם לכיסוי שהיה בפוליסה הקולקטיבית.
למשל, מכבי העבירה את הביטוחים הסיעודיים לחברת אחרת. אם קרה מקרה ביטוח לפני המעבר לחברה החדשה, מכבי המשיכה לפצות את המבוטחים על סמך הפוליסה הישנה.
מאחר וקרה מקרה ביטוח ואין המבוטח יכול לעבור לביטוח חדש, ולכן המפקח על הביטוח אפשר למבוטחים כאלו, להמשיך להיות מבוטחים באותה חברת ביטוח בפוליסה פרטית ועל סמך הצהרת בריאות שהייתה ידועה במועד ההצטרפות לביטוח.
במידה וחברת הביטוח תפסיק לשלם את הפיצוי, אשמח לעמוד לרשותך.
לשירותך,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוחרגינה05/07/2011
שלום,
אמא שלי עשתה ביטוח וגם חיסכון להשכלה גבוהה לאחותי כשהיתה בת 12 (כנראה בשנת 1997).
אימי נפטרה לפני כ 5 שנים.
הביטוח/ חיסכון להשכלה גבוהה אמור להפתח שנה הבאה.
אמרו לנו לאחר שהיא נפטרה שהחיסכון ממשיך לשלם את עצמו על התאריך המיועד.
התקשרנו היום לבדוק פרטים. אמרו לנו שהקופה ריקה!!
הפקידה בחברת ביטוח וגם בסוכנות אמרו שמצויין להם שהחיסכון התחיל באמצע 2005 (שזה יוצא מס' חודשים אחרי שאימי נפטרה), במילים אחרות היא "יצאה מהקבר" ופתחה חיסכון.
בנוסף, אותה סוכנות גם שלחה אלינו מכתב ב 2008 על אותו חיסכון שהצטבר שם מעל 40K.
עכשיו הכביכול לא רואים את זה.
מה הדבר הראשון שאני צריכה לעשות?
נתקלתם בכזה דבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח - תגובה
עו"ד אייל פייפר05/07/2011שלום רב,
יש לבדוק את טופס ההצטרפות לביטוח לחסכון ולבדוק את תנאי הפוליסה.
ככלל, כספים שנצברו בחברת ביטוח לא יכולים ללכת לאיבוד ולהמחק.
ככל הנראה מדובר בטעות שניתנת לתיקון.
אשמח לעזור ולסייע במידת הצורך
לשרותך,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רגינה05/07/2011וזה בדיוק החשש שלנו, שאולי היה פה משהו שהתרחש מאחורי הקלעים...
בחברת ביטוח "הקופה ריקה". זה אומר שיש טעות?
סוכנות הביטוח יכלה להוציא את הכסף לאחר מות אימי, להחזיר את הסכום אצלהם ולהחזיר לחברת ביטוח לקראת תום התקופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
מאיה יעקוביאן05/07/2011R שלום,
כבר אירעו טעויות מעולם ומהצד השנים, כבר שמענו על מקרים פליליים.
יש לבדוק את הנושא מכל היבט אפשרי, שכן, כסף שאמכן ייעדה עבורכן, לא יכול לקבל רגליים ולהיעלם.
נשמח לסייע בבחינת הנושא.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בדיוק הנקודה
רגינה05/07/2011שברגע שחזרתי טלפונית לסוכנות להגיד שמצאתי מסמך שמתעד את הסכום נכון לאותה שנה, המזכירה פתאום אמרה שהיא תבדוק.
מה יש לבדוק בדיוק אם בחברת הביטוח "הקופה ריקה".
מישהו "רוקן אותה".
כבר שמעתי על מקרים "שרוקנו חשבונות" פקידי בנק, אבל סוכניות/ חברות ביטוח, עוד לא שמעתי.
הבחורה מהסוכנות אמרה שתחזור אלי עוד יומיים.
גם מוזר שהיא לא רואה מתי אימי פתחה את הפוליסה (בטענה שזה היה מזמן).
גם מוזר ביותר שהיא לא רואה שם שום סכום (הבאתי לה אפילו את הת.ז של אימי).
אין ספק שנעשה שם משהו מלוכלכך. השאלה אם זה מצד סוכנות הביטוח או חברת הביטוח.
אין להם שום תיעוד לכסף... (על אף שאני מחזיקה בידי מסמך שאומר שיש שם עשרות אלפי שקלים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בדיוק הנקודה - תגובה
עו"ד אייל פייפר05/07/2011שיהיה בהצלחה.
אם סכומים נמחקו, חברת הביטוח ו/או סוכנות הביטוח תצטרך לתת על כך הסברים.
לשרותך,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה שהפקדיה מהסוכנות תחזור אלי
רגינה05/07/2011עם הסברים על כך שסכומים "נחמקו".
לאחר מכן אשקול את צעדיי.
אתה נתקלת בכך שסכומים נמחקו? ושאין תיעוד לא בחברת ביטוח ולא בסוכנות על תחילת הפוליסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה שהפקדיה מהסוכנות תחזור אלי - תגובה
עו"ד אייל פייפר05/07/2011כן, וכל טעות ניתנת לתיקון מול חברת הביטוח.
בהצלחה
לשירותך,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה מוות בביטח חייםדליה04/07/2011
שלום
האם במקרה מוות כשיש ביטוח חיים אוכל לטפל בכספי הפיצויים עקב מוות או שנדרש לקחת עו"ד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה מוות בביטח חיים - תגובה
עו"ד אייל פייפר04/07/2011ערב טוב דליה,
לא בכל מקרה יש צורך בעו"ד, אולם לרוב חברות הביטוח מעמידות קשיים למבוטח אשר מגיש ללא ייצוג של סוכן ביטוח או עו"ד.
אשמח לעמוד לרשותך במידת הצורך.
לשירותך,
אייל פייפר, עו"ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)