פורום ביטוח בריאות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני ביטוחי בריאות פרטיים
    גיא
    27/11/2011

שלום רב,

לצערי עברתי לאחרונה 2 ניתוחים בב"יח ציבורי במימון הקופה.
    ברשותי שני ביטוחים פרטיים בחברות שונות.
    האם הנני זכאי לתבוע את רכיב הפיצוי בגין ימי אשפוז/ניתוח משתי החברות בנפרד?
    באם התשובה שלא ניתן, הרי שמעשית קשה להבין מהפוליסה באיזו חברה מגיע לי יותר? מה עליי לעשות? להגיש לשתיהן?בהגשת תביעה אני מוותר על זכויותיי לטובת החברה, אז אם חברת הביטוח שאליה הגשתי תביעה קודם תפצה אותי ואחרי זה החברה השנייה מפצה ביותר, אני מפסיד...כי קודם קיבלתי את הסכום הנמוך וויתרתי על זכויותיי לקבל כל סכום אחר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני ביטוחי בריאות פרטיים

הוספת תגובה

• שני ביטוחי בריאות פרטיים - תגובה

מאיה יעקוביאן
    28/11/2011

גיא שלום,
    יש באפשרותך לתבוע ציפוי משתי חברות הביטוח.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא כפל ביטוח סיעודי
    ניצן
    27/11/2011

שלום - אמי בת 79 וחצי ומתגוררת בדיור מוגן (אחת ה"אחוזות" של רובינשטיין). הדיור המוגן מכיל אגף סיעודי, ונאמר לנו שבמסגרת התכנית, בעת הצורך היא תעבור לאותו אגף ואז למעט שלושת החודשים הראשונים (בהם יש תשלום גדול יחסית), המשך התשלום הבסיסי יהיה דומה למה שהיא משלמת ממילא כיום מדי חודש, עבור הדיור "הרגיל" (הלא-סיעודי).

ציינתי "בסיסי" כיוון שהאישפוז הסיעודי שם מכיל דברים אופציונליים נוספים שעולים כסף נוסף (כמו למשל לא להתחלק בחדר עם אחרים ו/או מטפלת סיעודית).

ללא קשר, התברר שאמי מבוטחת ב"ביטוח סיעודי" בשני מקומות *נוספים* עליהם היא משלמת מדי חודש. האחד: הביטוח שקופ"ח כללית מעניקה (באמצעות "דקלה") במסגרת תכנית "פלטינום". השני: ביטוח סיעודי קבוצתי (באמצעות "הראל") שנעשה לה בשעתו בסגרת תכנית לגמלאי הסתדרות המורים בישראל.

התחושה הטבעית היא שיש כאן תשלום מיותר עבור ביטוח כפול. עם זאת, די "מפחיד" לבטל ביטוח סיעודי בגיל כזה, והשאלות הן: האם ניתן בשקט נפשי לבטל את *שני* הביטוחים הנוספים? או רק אחד מהם? אם רק אחד, אז את מי? האם הביטוחים הנוספים יכולים, בעת הצורך, לממן חלקים מהתשלום שיהיה עליה לשלם לדיור המוגן, בין שמדובר ב"בסיסי" או בתוספות האופציונליות?

בתודה על כל סיוע.

הוספת תגובה

• שאלה בנושא כפל ביטוח סיעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    27/11/2011

ניצן שלום,

במרבית המקרים, ביטוחים סיעודיים נערכים על בסיס פיצוי. פירוש הדבר הוא, שבקרות מקרה הביטוח, יוכל המבוטח לקבל תגמולי ביטוח מכל הגורמים המבטחים גם יחד (ללא קיזוז).
    ראשית, אני ממליצה לך לקרוא את תנאי הפוליסות, להבין את תנאי הזכאות ואת גובה תגמולי הביטוח
    ולאחר מכן, לקבל החלטה אם לבטל איזשהו ביטוח, בהתחשב במקורות הכסף שעומדים לרשות אמך.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיון אישי

יוסי
    08/12/2011

שלום,

שמי יוסי ,בן 37 גם לי יש שני ביטוחים האחד בהראל והשני בדקלה (דרך הפלטינום) לפני כשנתיים חליתי ואני מוכר ע"י ביטוח לאומי, משרד הפנים וחברת הראל כחולה סיעודי אולם לטענת ביטוח דקלה איני כזה. בדוק היטב את הפוליסות ואם יש עילה לבטל אחת מהן אני ממליץ על דקלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקלה

סער
    15/01/2012

גם אני מבוטח בביטוח סיעודי בדיקלה כחלק מהמושלם.
    הייתי שמח לדבר איתך - הדבר ממש מעניין אולי אני אבטל את החלק שלל הסיעודי בדיקלה אם מה שאתה מציין הוא נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - שאלה שאלתית על תעריף
    מיאני?
    26/11/2011

מתוך עיון מקרי בחשבונית של קופ"ח מכבי שלי ושאר בני משפחתי, התברר לי כי התעריף לביטוח סיעודי הוא תלוי גיל. עכשיו השאלה: אני משלמת ביטוח סיעודי מאז שמכבי התחילה להציע אותו. אם כך מדוע מעלים לי את התעריף כל 5 שנים? האם הסכומים ששלמתי בעבר לא נזקפים לזכותי? ואם זה כך, האם לא עדיף להצטרף לתוכנית בגיל מבוגר נגיד 60 או 65 ולחסוך את התשלום בגילאים הצעירים יותר?

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - שאלה שאלתית על תעריף - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    26/11/2011

מדובר בביטוח סיעודי קבוצתי אשר בו אין ערכי סילוק (חיסכון) לעומת בפוליסות פרטיות קיימים ערכי סילוק אשר מהויים מעין חסכון למקרה סיעוד , זאת בעת הפסקת הפוליסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - שאלה שאלתית על תעריף - תגובה

מאיה יעקוביאן
    27/11/2011

יש לקחת בחשבון שההצטרפות לביטוח הסיעודי, מותנית בהצהרת בריאות.
    בגילאים מבוגרים ייותר, ייתכנו בעיות רפואיות, אשר חברת הביטוח לא תרצה לקחת בגינן אחריות ביטוחית.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקלה ביטוח "סיעודינישט"
    רחל
    14/11/2011

שלום רב, כחברי קופ"ח כללית זה 50 שנה ויותר – התחלנו לשלם את הביטוח הסעודי כשהוצעה לנו ההצעה . בוטחנו בדיקלה בביטוח הסעודי ע"י קופ"ח כללית. כחברי קופ"ח כללית – מתחילת התביעה נעלמה קופ"ח מהשטח ואני עומדת מול חברת דיקלה לבד כשאין בתווך נציג או בא כוח (כמו בחברות הביטוח) שיעזור לי במימוש זכויותי לעת הצורך. בעלי י שוהה כרגע בבית סיעודי – לאחר נפילה וחבלה בראש וניתוח להוצאת המאטומה .חודש וחצי שהה בשיקום– והוגדר סיעודי. הגשתי באוגוסט 2011 את התביעה ואתמול קבלתי סירוב -אין החולה עומד בתנאי הפוליסה !!! בעלי סובל אחרי הניתוח מהפרעות בזיכרון – אינו שולט על הסוגרים – אינו מתנייד – סובל מפצעי לחץ ברגליים – זקוק לעזרה ברחצה בלבוש- והתשובה של פקידת הביטוח הייתה – הוא מתהלך עם הליכון. בעלי מולך כמה רגעים ביום ע"י המטפלים כדי לשמור על רגליו ולנסות לרפא את פצעי הלחץ ברגליים. האם לכך הוא נחשב – מהלך ?????? נוסף על כך הוא מטופל בתרופות פסיכוטיות בשל דיכאון וחוסר שיתוף פעולה עם המטפלים. מבקשת את עצתכם כדי שאוכל לדאוג לעתיד לרווחתו ולקבלת הטיפול הדרוש עבורו.

הוספת תגובה

• דיקלה ביטוח "סיעודינישט" - תגובה

מאיה יעקוביאן
    14/11/2011

רחל שלום,

במקרה כזה, מומלץ להיעזר בעו"ד למימוש זכאותכם.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקלה ביטוח "סיעודינישט" - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    14/11/2011

שלום רב רחל,

השיטה שבה חברת הביטוח דקלה דוחה תביעות הינה שיטתית, תוך שהיא מנצלת את מצוקתם של מבוטחיה המבוגרים.

על מנת לתת תשובה עניינית לסיכויים מול דקלה יש ערוך בדיקת המסמכים.

מכל מקום, הייתי מציע לך שלא לוותר על זכויותיך ולהתמודד עם דקלה.

אשמח לסייע במידת הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן ביטוח סיעודי בשל טעות אנושית.
    אורה
    14/11/2011

שלום,
    בצעירותי כשהצטרפתי למכבי אחרי הצבא, אישרתי את יצירת הביטוח הסיעודי.
    במהלך השנים שהייתי חברה במכבי שירותי בריאות אובחנתי כחולה בטרשת נפוצה.
    15 שנים אחרי ההצטרפות ו -10 שנים אחרי האבחנה, בהיותי בריאה באופן כללי, עשיתי החלטה שגויה שלא ביררתי היטב- ועברתי לקופ"ח כללית.
    עברו שבועיים מאז המעבר בפועל (כבר שבועיים שאני משויכת לכללית), ורק עכשיו קלטתי את גודל הטעות.
    ניסיתי לברר אם אפשר להחזיר את הגלגל אחורה- וחברת הביטוח כלל טענה בפניי שלא, מאחר שעזבתי הם יצטרכו "בידוק רפואי" מחדש, שכמובן לא יעבור, ולכן הם לא יקבלו אותי חזרה לביטוח שלהם, גם אם אחזור *מיד* למכבי, באמצעות פניה ישירה לגורמים הרלוונטיים במשרדי הממשלה (אתי סממה, נציבת תלונות הציבור בנוגע לביטוחים הרפואיים).
    האם יש דבר מה שאני יכולה לעשות כדי לשנות את התמונה?
    אפשר לומר שלא הפדסתי אפילו תשלום אחד בינתיים, לביטוח.
    איך אני יכולה לברר מהן זכויותיי לאור 17 השנים שבהן כן שילמתי את הביטוח הזה?
    אודה על עזרתך.

הוספת תגובה

• אובדן ביטוח סיעודי בשל טעות אנושית. - תגובה

מאיה יעקוביאן
    14/11/2011

אורית שלום,

לצערי הרב, אינני מכירה דרך להחזיר את הגלגל אחורה.
    הביטוח הסיעודי של קופ"ח הוא ביטוח קבוצתי, בו יכול להיות מבוטח רק חבר אותה קופ"ח.
    עם עזיבת הקבוצה,יתבטל גם הביטוח.

יחד עם זאת, עפ"י סעיף 5.1.1 בפוליסה הסיעודית של מכבי,
    יש לך אפשרות לפנות לחברת הביטוח (כלל בריאות) תוך 90 ימים מיום הפסקת הפוליסה ולבקש לעבור לפוליסה סיעודית פרטית.
    המעבר לפוליסה הפרטית, ייעשה תוך שמירה על רצף ביטוחי מלא, כך שלא תידרשי למלא הצהרת בריאות או לעבור תקופות אכשרה.

הפרמיה שתידרשי לשלם, תהא עפ"י מחירון כלל בריאות לתוכנית הפרטית, בהתאם לגילך. ממחיר זה, הנך זכאית להנחה בשיעור של 20% לכל החיים.

אמנם במעבר לפוליסה פרטית, תידרשי לשלם פרמיה יקרה יותר מבעבר, אך נראה שעבורך זה הפתרון היחיד.

לרשותך תמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח א.כ.ע. חלקי מעל גיל 60
    אייל
    12/11/2011

האם ביטוח א.כ.ע. חלקי (מעל 25% מקצועי) מוגבל עד גיל , או שגם הוא נמשך עד גיל 67?

לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח א.כ.ע. חלקי מעל גיל 60

הוספת תגובה

• ביטוח א.כ.ע. חלקי מעל גיל 60 - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    13/11/2011

יש לבדוק בהתאם לתנאי הפוליסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בפוליסות הסיעוד הקבוצתיות
    אייל
    11/11/2011

קראתי שעומדים לאסור ביצוע פוליסות סיעוד קבוצתיות כפי שקיימות היום.
    מה עיקרי השינויים, והאם אלה עם הפוליסות הקיימות יכולים להיפגע?

הוספת תגובה

• שינויים בפוליסות הסיעוד הקבוצתיות - תגובה

מאיה יעקוביאן
    13/11/2011

נכון להיום,
    על חברות הביטוח נאסר למכור פוליסות סיעוד קבוצתיות חדשות.
    פוליסות סיעוד קיימות, אשר תקופת הביטוח שלהם עתידה להסתיים בחודשים הקרובים, ניתן לחדש לשנה אחת בלבד.
    ביטוחי סיעוד קבוצתיים אשר נמצאים במהלך תקופת הביטוח, נשארים, בשלב זה ללא שינוי.
    כרגע, כל נושא הסיעוד נידון בחדרי חדרים, בין המפקח על הביטוח, הסוכנים והיועצים.
    ייתכן שמצב זה יישאר כפי שהוא וייתכן שיצאו הנחיות אחרות בעתיד הקרוב.
    בשלב זה, אין לדעת...

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צריך לעדכן את חברת הביטוח ?
    ביטוח
    10/11/2011

מעל חצי שנה אחרי שערכתי ביטוח בריאות,
    הגעתי לבית החולים שם "הדביקו" לי "אבחנה" שלדעתי היא שגוייה
    במיוחד לאור ההתאוששות המהירה שלי

עכשיו השאלה איך לפעול
    האם בכלל צריך לעדכן את חברת הביטוח באבחנה שהדביקו לי ?
    [ הביטוח קיים יותר מחצי שנה ]
    האם זה נהוג או שיש איזה שורה נסתרת שחובה לעדכן אותם ?
    כי לא זכור לי שבאיזה שהוא שלב של עריכת הביטוח מישהו אמר
    לי על זה משהו

הוספת תגובה

• האם צריך לעדכן את חברת הביטוח ? - תגובה

מאיה יעקוביאן
    13/11/2011

במידה ומדובר בביטוח בריאות,
    אין כל חובת דיווח על שינוי במצב הרפואי, במהלך תקופת הביטוח.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החרגות בביטוח רפואי
    ANNA
    08/11/2011

שלום,

לאדם בעל החרגה ממצב נפשי בביטוח - האם החרגה זו הינה בעלת משמעות בביטוח שבפוליסה שלו מצויין במפורש כי אינו מכסה בשום מקרה מצבים הקשורים לנפש (ללא קשר להחרגה שהינה תנאי לאדם ספציפי)?

ובאופן כללי, האם נהוג שביטוחי בריאות לא מכסים מצבים נפשיים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    החרגות בביטוח רפואי

הוספת תגובה

• החרגות בביטוח רפואי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    08/11/2011

אנאבל,

שאלה טובה,

לעניות דעתי, אין להחרגה כזו כל משמעות.

כל פוליסות הבריאות, מחריגות באופן גורף את תחום הנפש.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערעור על דחיית בקשה למימון ניתוח
    מרית
    08/11/2011

שלום
    הגשתי בקשה לקבל מימון עבור ניתוח להקטנת חזה.הגשתי חוות דעת של אורתופד אשר ממליץ על הניתוח,לאחר שבדק אותי וראה אותי.למעשה רופאת המשפחה היא זו שיזמה את זה והמליצה לי על הנושא מאחר ואני כבר כפופה וסובלת בשנה האחרונה מכאבי גב.אני לחלוטין לא מסוגלת ללכת בגב זקוף כבר בשל המשקל שסוחב אותי קדימה.
    מה שמאוד הדהים אותי זה שחברת הביטוח לא זימנה אותי לרופא מטעמה לבדיקה או משהו כזה.וכל שנאמר לי הוא שהבקשה שלי נדחתה כי הרופא שלהם החליט שזה מטעמי אסתטיקה ולא מטעמי בריאות.האם זה לא מוזר,שמתקבלת המלצה של רופא מומחה לניתוח שכזה ואילו רופא שלא ראה אותי בכלל פוסל את העניין? כיצד אני יכולה לערער על זה?
    אציין שזה אינו ביטוח בריאות מטעם קופ"ח אלא דרך גוף קבוצתי אחר.וע"פ הפוליסה שיש לי,אם ישנה הצדקה רפואית לניתוח שכזה,אני זכאית לו.מה עושים?

הוספת תגובה

• ערעור על דחיית בקשה למימון ניתוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    08/11/2011

מירית שלום,

במידה ותנאי הביטוח מחייבים את חברת הביטוח לכסות ניתוחים קוסמטיים שהצורך בהם הוא רפואי, מומלץ שתפני לסוכנות הביטוח (או ליועץ הביטוח המלווה את הקבוצה)
    בכדי שיסייעו לך להילחם על זכויותייך.

במידת הצורך, ניתן לפנות גם לעו"ד שיעזור לך בכך.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערעור על דחיית בקשה למימון ניתוח - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    08/11/2011

ערב טוב ,

כאמור יש לבדוק היטב את תנאי הפוליסה על מנת להשיב על שאלתיך.

הייתי מציע לך לפנות לסוכן הביטוח ו/או לוועד במקום העבודה על מנת להלחם על זכויותיך.

במידה ולא תצליחי, יש לפנות לעו"ד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות,למעשה

מרית
    08/11/2011

אין לי כל כך למי לפנות כי אני מבוטחת בביטוח קולקטיבי דרך גמלאי צה"ל ואבא שלי הוא הגמלאי.אבל תודה בכל זאת.אני מניחה שאני אכתוב להם מכתב ובו אבקש לערער על ההחלטה ואולי אלך לבקש עוד חוות דעת מאורתופד אחר.אם זה לא ילך כנראה שאפנה לעו"ד.
    מודה לכם על תשובתכם המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות כפול
    יוסף
    07/11/2011

שלום לכולם!

אני ואשתי עובדים במשרות מלאות ומתלושי השכר שלנו יורד בסך הכל כ-650 ש"ח עבור ביטוח בריאות. יחד עם זאת אנו משלמים עבור קופת החולים סך של כ-300 ש"ח [זוג + 4 ילדים בלע"ר]. שאלתי, מהו התשלום שיורד מתלושי השכר ומהו התשלום שמשולם ישירות לקופה? אמנם אני מבוטח בביטוח מכבי זהב / פלטיניום ועוד צבעים כהנה וכהנה... האם המחיר של כ-1000 ש"ח בכל חודש הגיוני???????????????????????????????

אם תוכלו לענות לשאלתי אודה לכם מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח בריאות כפול

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות כפול - תגובה

מאיה יעקוביאן
    08/11/2011

יוסף שלום,

סביר להניח שהתשלום המנוכה מהשכר של אשתך ושלך הוא מס בריאות, וזהו התשלום החייב בחוק בגין שירותי הבריאות הניתנים בקופ"ח (סל הבריאות).

התשלום המשולם בקופ"ח, כנראה בגין מכבי זהב וסיעודי זהב (ביטוח משלים וביטוח סיעודי).

הסכומים המצויינים בפנייתך, בהחלט ריאליים ולעניות דעתי, גם חיוניים ביותר.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בחול
    נילי
    06/11/2011

שלום, לפני כמה חודשים נסעתי עם בעלי לטיול בסין. לפני יציאתנו את הארץ רכשנו ביטוח נסיעות לחול בחברת הראל. במהלך הטיול נכנסתי להריון ולקראת סופן של הטיול עקב דימומים הגעתי לבית חולים והתברר כי העובר לא שרד ובוצעה גרידה. כאשר ביקשנו החזר מחברת הביטוח הם טענו כי מיקרה זו אינו מכוסה כי (ציטוט מדויק מהפוליסה כפי שהם ציטטו במכתב הדחיה) "על פי תנאי הפוליסה אין כיסוי לכל הקשור או הנובע מהריון למעט בדיקת רופא ראשונה,שמירת הריון, הפלה, לידה (כולל לידה מוקדמת טיפול בוולד או בעובר פג" למיטב הבנתי את המשפט הנל יש כיסוי למיקרה של הפלה כלומר הם מחויבים להחזיר לי את הכסף, האם איני מבינה נכון? האם העובדת ששני רופאים (רופאה ישראלית ורופאה סינית) אמרו שבשום פנים ואופן לא מומלץ לטוס כך ויש לבצע את הגרידא בחול יכול להכניס ארוע זה לקטגוריה של מיקרה חירום? תודה נילי

לקביעת תור
    סגירה
    הריון בחול

הוספת תגובה

• הריון בחול - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    06/11/2011

ערב טוב,

בהתאם לתנאי הפוליסה אם מבוטח מעוניין בכיסוי להריון, עליו לרכוש כיסוי ביטוחי כזה. על כן, חברת הביטוח דחתה את תביעתך.

אני מבין מדבריך שבעת שערכת ביטוח לא ידעת כי היית בהריון וההריון התגלה בחו"ל. לכן יש לבחון מספר דברים על מנת לוודא אם יהיה ניתן לשלם על הטיפולים שערכת בחו"ל, כגון: מתי התגלה ההריון? מי ערך את הביטוח בעברוך וכיוצ"ב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפל ביטוחי
    ניר
    03/11/2011

מסיבות שונות ברשותי שלושה ביטוחי בריאות שונים (ביטוח בסיסי אותו עשיתי לפני שנים, לתרופות בלבד, ושני ביטוחים נוספים שהוצאו לאחר שפרצה מחלה - אחד מהם עם החרגה ואחד ללא).
    בשל הקושי לפרק את החבילות הכל כך שונות ולבצע השוואות - נותרתי עם עודף ביטוחי. אני זקוק ליעוץ וסיוע אובייקטיבי בהחלטה על אילו ביטוחים לשמור ואילו כדאי לבטל.
    האם קיימים יועצים שכאלו (שאינם סוכנים בעלי אינטרסים)? כיצד אוכל למצוא אותם? כמה אמור לעלות שירות שכזה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כפל ביטוחי

הוספת תגובה

• כפל ביטוחי - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    04/11/2011

ערב טוב,

ישנם הרבה יועצים בשוק.

למיטב ידיעתי שירות כזה אמור לעלות כמה מאות שקלים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפל ביטוחי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    08/11/2011

ניר שלום,

אשמח לעזור.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובהדןם כושר עבודה
    lili
    30/10/2011

שלום וברכה
    חברת הביטוח הכירה באובדן כושר עבודה, פוליסה פרטית, וזאת על סמך חוות דעת של רופא קופת חולים כעת לאחר שהחברה הכירה רטרואקיבטית באובדן כושר העבודה לפי תאריך שקבעה ושילמה לי על פי קביעתה החברה מתנה המשך תשלום קצבה בבדיקה אצל מומחה מטעמה האם אני צריכה להביא חוות דעת נגדית האם אני יכולה להתנגד האם דרישתה של חברת הביטוח מחייבת אותי מה עלי לעשות
    תודה רבה על ההתייחסות

לקביעת תור
    סגירה
    אובהדןם כושר עבודה

הוספת תגובה

• אובהדןם כושר עבודה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    31/10/2011

לחברת הביטוח שמורה הזכות לשלוח רופא מטעמה ולבדוק האם את נמצאת עדיין במצב של אובדן כושר עבודה. אם תבדקי את תנאי הפוליסה, סביר להניח שנושא זה מוזכר שם.

במידה והרופא יקבע שאינך נמצאת במצב זה, בעוד שאת סבורה אחרת, תהיה לך האפשרות להציג חוות דעת נוגדות, מסמכים רפואיים ועוד.

תוכלי לערער על החלטת החברה, לערב עו"ד שייצג אותך ואף להגיע, במידת הצורך, לבית משפט.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח עבור מחלות קשות
    סוזן
    23/10/2011

האם אפשר להגיש בקשה לתביעה עבור מחלות קשות מהביטוח דרך סוכן הביטוח ובמקביל גם דרך עו"ד. (כאשר אני מגישה חוות דעת רפואית שכתב רופא מטעם העו"ד)

לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח עבור מחלות קשות

הוספת תגובה

• ביטוח עבור מחלות קשות - תגובה

מאיה יעקוביאן
    23/10/2011

סוזן שלום,

לא כדאי להגיש תביעה אחת פעמיים ולעניות דעתי, יהיה חבל להשתמש בשירותיו של עו"ד טרם ניסית לתבוע לבדך.

במידה ותביעתך תידחה, יהיה נכון לפעול באמצעות עו"ד.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה