מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת לגבי ביטוחים משלימיםמ.18/04/2009
שלום רב,
אני (בת 47) ומשפחתי מבוטחים במכבי מגן זהב וסיעודי זהב ושוקלים גם ביטוח משלים של מגדל (תרופות, ניתוחים והשתלות). קשה לי להבין בעצם מה לא מכוסה ע"י הביטוחים השונים.
כיצד אדע מה הביטוח המשלים הטוב ביותר? מה בעצם אני צריכה לחפש בביטוח?
נראה גם שחלק מהכיסויים חופפים, במקרה הצורך האם נקבל את ההחזרים משני הביטוחים? כלומר, אם ניתוח למשל עלה מעבר לתקרה בביטוח מכבי, האם ניתן לקבל את ההשלמה מ"מגדל"?
אשמח לקבל עצה ו/או הכוונה כיצד לבחור את הביטוח המתאים.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח רפואי
ד''ר אודי פרישמן19/04/2009שלום, אכן הסוגיה היא מורכבת וחשובה
לדעתי הדרך הטובה ביותר לעשות טיפה סדר במבוך היא להתייעץ עם סוכן ביטוח טוב ומקצועי
קשה מאוד להתמצא סמגוון העצום של הביטוחים ללא ייעוץ ועזרה
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות פלטינום של כלליתאסתר15/04/2009
לפני כשנה וחצי עשינו בעלי ואני ביטוח בקופת חולים כללית , פלטינום. איך שהוא נודע לי שזה לא משתלם. האם כדאי להמשיך עם זה או לבטל?תודה. אסתר. טל 0544685646
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטינום
ד''ר אודי פרישמן19/04/2009אם אין לכם ביטוח אחר לא כדאי לבטל
אם יש לכם ביטוח אחר, ציך לבדוק לגופו של עניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא משתלם אם אפשר לשאול?
ריטה04/05/2009בתור אישה בהריון אני מרגישה שהוא מאוד משתלם... כל הבדיקות שפחדתי שיהיו יקרות ויגרמו לנו להכנס לקשיים התגלו כבסל הפיתוח - בסך הכל עד 2500 ש"ח כיסוי!
גם הביטוח הסעודי והניתוחים שטפו טפו לא נגיע אליהם..
לדעתי זה כן משתלם, אבל כל מקרה לגופו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח פלטיניום
איתן07/09/2009עדיף שיהיה ביטוח כלשהו מאשר שלא יהיה ביטוח כלל - אולם כאשר את רוצה לעשות ביטוח סיעודי או ביטוח בריאות כדאי להשוות את הפוליסה - לראות מה מכוסה ומה לא, מה סכום הביטוח ועוד תנאים.
נקודה נוספת היא איכות השירות - מול מי את צריכה לעבוד.
בברכה,
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות לגיל 79- מה ההמלצה?בני02/04/2009
סבתי נוסעת לחו"ל לקנדה ל3 חודשים. רציתי לברר איזה ביטוח כדאי לה לעשות ואיפה? ומה הטווח מחיר לביטוח מסוג זה. בנוגע למצבה הרפואי: 1. עברה שני ניתוחים לחסימת מעיים . 2. לפני חודשיים הייתה לה חסימת מעיים חלקית- הנ"ל עבר ללא שום צורך בהתערבות. לוקחת תרופה קבועה : נורמיטן ( להסדרת הדופק )וליפיטור ( הורדת .כולסטרול ) וויטמין D. אשמח לקבל תשובה במהרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
ד''ר אודי פרישמן04/04/2009מאחר וסבתך הייתה מאושפזת בבית חולים לפני חודשיים היא עלולה להתקל בבעיה בכסוי הביטוחי
גם הגיל שלה לא יעזור לה לקבל ביטוח
אני מציע שתחפש ברשת את האתר של חברת אופציה ותנסה להתקדם משם
יש להם ביטוח נסיעות לחו"ל שמכסה אנשי םשסובלים כבר מבעיות רפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי משלם ?ז.ש29/03/2009
אם נקבע לי דרך רופא תעסוקתי קיצור שעות עבודה לתקופה מסויימת . מי משלם את השעות שהורדתי? על חשבון מה או מי זה בא? האם אני מקבלת משכורת רגילה עם כל התוספות והזכויות לפנסיה וקרן השתלמות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לקבל תשובה?
עלמוני13/04/2009גם אותי מעניינת השאלה, מי משלם? האם ניתן להוריד מימי מחלה עד שנגמרים ורק אז לעבור לחלקיות משרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות לתושב חוץטלי28/03/2009
שלום,
רציתי לברר כיצד עושים ביטוח בריאות לבחורה בהריון שאינה תושבת הארץ, אך חיה בארץ עם אבי התינוק.
בתקווה שתוכלו לעזור לי,
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
ד''ר אודי פרישמן29/03/2009תנסי בחברת הראל או חברת איילון
ביטוח לתושב/עובד זר
ההריון לא יוכסה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות לתושבת זרה בהריון
גרשון19/07/2009אני תושב חוזר והתחתנתי (נישואין אזרחים) עם תושבת ( זרה יש לה ויזה) יש לנו ילדה יחד ואישתי בהריון מתקדם. האם יש ביטוח רפואי בישבילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות
ד''ר אודי פרישמן19/07/2009אם היא לא מוגדרת כתושבת היא לא תוכל להנות מחוק ביטוח בריאות
היא תוכל לרכוש ביטוח פרטי
אבל הביטוח לא יכסה את ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח רפואי
רונן אברהם06/11/2009ואם היא תושבת (א1 או א5 ) כבר בהריון. מה האפשרויות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר ביטוחי נסיעות בו זמנית לחולדזמונד26/03/2009
שלום, אני מתכנן לנסוע לחודש לקנדה.
מגיע לי בחינם עקב היותי חייל משוחרר ביטול לחו"ל מקופת חולים כללית למשך חודש וכן ביטוח למשך חודש מחברת כרטיס האשראי.
רציתי לדעת אם במקרה ואני עושה את זה שני הביטוחים ויש לי שניים אני יכול לתבוע כל אחד בנפרד במקרה הצורך?
כלומר אם יאבד לי המטען אקבל פיצוי כספי מכל ביטוח בנפרד?
כנל לגבי שאר הסעיפים..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפל ביטוח
ד''ר אודי פרישמן29/03/2009כל כיסוי שהוא על בסיס שיפוי כלומר מחייב הצגת קבלות יכוסה רק פעם אחת
כל כיסוי שהוא על בסיס פיצוי כלור לא מחייב הצגת קבלות יכוסה פעמיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיעודי לאחר ניתוחדוד22/03/2009
שלום רב, לאור תאונת עבודה, עברתי ניתוח בירך ובאגן מצב אשר הפסך אותי לנזקק לטיפול אינטנסיבי במשך שלושה שבועות. חברת הביטוח בה אני מכוסה בביטו סיעודי, עדיין לא הגיעה אל ביתי. כיום אני כבר חודש ושבוע מאז הניתוח ומצבי השתפר, כך שני עדיין זקוק לסיוע אך אנני מגדיר עצמי כסיעודי. האם על חברת הביטוח להתחשב בכך שאכן הייתי סיעודי פרק זמן מסויים? תודה דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי תשלום תביעה
ד''ר אודי פרישמן22/03/2009ביטוח סיעודי מתחיל להיות משולם אחר תקופת המתנה של 60 עד 90 יום
כלומר הזכאות נקבעת על פי מצבך בתום תקופת ההמתנה
לאור זאת אני מניח שלא תמצא זכאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי גובה הפרמיה ומעבר בין חברותרחל18/03/2009
אני מבוטחת בביטוח סיעודי קבוצתי בחברת "הראל". החודש הודיעו סוכני הביטוח שהחברה מעלה את תשלום הפרמיה כך שגובה התשלום החדש יהיה פי 3 מהתשלום הקודם. א. האם יכולה חברה לשנות את תנאי הפרמיה כרצונה בכל זמן ולכל סכום שעולה על דעתה ? ב. האם יש אפשרות להעביר את הקבוצה כולה לחברה אחרת מבלי להפסיד כסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן18/03/2009אם מדובר בביטוח קבוצתי אז החברה יכולה להעלות פרמיה על פי תנאי החוזה
אם מדובר בביטוח אישי אז העלאת פרמיה תחול רק על מבוטחים חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול מעבר בין הקופות לאחר התאריךט ארבל16/03/2009
א.ג.נ, 1. הנני מבוטחת של קופ"ח כללית מיום לידתי בתאריך אי שם בתחילת שנות השבעים.. אני מבוטחת גם בביטוח סיעודי עם החרגות בגלל מחלת קוליטיס אולצרוזה , ממנה אני סובלת מגיל צעיר. 2. בתאריך 15/02/09 הגשתי בקשה ,בסניף דואר , לעבור מקופ"ח כללית לקופ"ח מכבי . 3.בתאריך 15/03/09 , התקשרתי לברר אם קיבלו את הניירת הקשורה למחלתי מהרופא המטפל בעניין מחלת הקוליטיס ,מכתב אשר שלחתי שבוע קודם. 4. הנציגה של מכבי , דיווחה לי בטלפון כי נדחית בקשתי לביטוח סיעודי של מכבי. 5.מייד בצעתי ברור מהיר ,במטרה לבטל את המעבר. נאמר לי כי היום האחרון לביטול המעבר היה בתאריך ה- 15/02/09 , יום הגשת בקשתי. 6.בכל שיחותיי עם נציגי מכבי , לא הועלתה בפניי האפשרות כי יש סיכוי שבקשתי לביטוח סיעודי במכבי תידחה. 7.בקופ"ח כללית, אני מבוטחת בביטוח סיעודי, ולא ציפיתי כי ידחו את בקשתי. אני מבקשת לבטל את המעבר של לקופת חולים מכבי ולהחזיר אותי לקופ"ח כללית באותם התנאים שיש לי אצלם כבר עשרות שנים. מעבר כזה מרע באופן ברור את זכויותיי ולו ידעתי כי אם קיים אף הסיכוי הקל ביותר שידחו את בקשתי ,לא הייתי מבצעת שינוי זה.ברור מעל כל ספק סביר שזכויותיי נפגעות מן המעבר הנ"ל. אבקש לבצע את הביטול לפני 01/04/09, היום בו אמור הביטוח להתחיל בקופ"ח מכבי. שלחתי טופס ומייל לנציבות קבילות , משרד הבריאות . האם יש עוד משהו שניתן לעשות ? מהן סיכויי להחזיר את הגלגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר בין קופות
ד''ר אודי פרישמן18/03/2009לצערי התשובה היא סוף מעשה במחשבה תחילה
קשה לי להאמין שיש דרך לעזור לך
תעדכן אותי אחר שתקבל תשובה ממשרד הבריאות ואנסה לתת עיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אודי פרישמן18/03/2009מקריאה נוספת של המייל שלך אני מבין שעדיין לא חלף המועד לביטול המעבר
אי לכך אני לא רואה בעיה
אני לא מבין למה נאלצת לפנות לנציב הקבילות, האם מישהו הקשה עליך לבטל את המעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח נסיעות לחו"ל למי שעבר צנתור+אאפי15/03/2009
שלום רב, באמצע חודש מאי מתוכנן לי נסיעה לחו"ל. בעוד יומיים מתוכנן לי צנתור אבחוני. מבירור קצר מול חברות ביטוח הבנתי שלא יהיו מוכנים לבטח נוסע שהיה מאושפז בחצי שנה אחרונה/שינו לו תרופות קבועות/עבר צנתור גם אם לא התגלה שום ממצא מונע טיסה. אשמח לקבל עזרה והפניה לחברות ביטוח שכן מאפשרות ביטוח נסיעות לחו"ל לאנשים עם הנתונים הנ"ל. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופציה
ד''ר אודי פרישמן18/03/2009תחפש באינטרנט חברה שנקראת אופציה סוכנות לביטוח
תנסה שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח חייםמרינה15/03/2009
שלום ד"ר פרישמן היום אני בת 58 האים אני יכולה לעשות ביטוח חיים במצבי כחולהה תרשת ובגילי? האים אתה יכול להמליץ על חברות ביטוח. תודה על היעוץ האמין והמהיר מרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח חיים
ד''ר אודי פרישמן18/03/2009תחפשי באינטרנט חברה שנקראת אופציה סוכנות לביטוח בע"מ ותנסי שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודי מכבירחל15/03/2009
אבי בן 85 מקבל תשלום מביטוח לאומי עבור 25 שעות ומעסיק עובדת זרה מאז יולי 08 מכיון שהוא שילם הרבה שנים לקופח מכבי כסף תוספת לסיעוד הגשנו תביעה למימוש הזכאות ואכן אישרו שהוא זכאי אך מכיון שמתאריך 1.7.08 הועבר התשלום לביטוח כלל והוא הוגדר ע"י ביטוח לאומי כסיעודי לפני תאריך זה אז יקבל את התשלום ממכבי מגן וזה אומר רק השלמה למה שביטוח לאומי משלם , שאלתי האם זה חוקי ומה עלי לעשות כדי לערער על כך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן15/03/2009מאחר ולא עברה שנה ממועד תחילת הביטוח של מכבי בכלל אתה "יצאת נפגע"
צריך לראות על איזה רקע הוא סיעודי ולבדוק אם ניתן לתקוף את ההחלטה
תן לי יותר פרטים לגבי מצבו ואנסה לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי סיעודי
רחל15/03/2009בהמשך לתשובתך ,את הביטוח הלאומי הוא החל לקבל ביולי על ירידה מנטלית ועל נפילות חוזרות ואי שליטה חלקי על צרכים ועכשיו בדצמבר הוא נפל ושבר את עצם הירך והוא מושבת לגמרי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי
ד"ר א פרישמן15/03/2009אני אבדוק אבל על פניו אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח A.I.Gמרינה13/03/2009
שלום ד"רפרישמן. יש פירסומת על ביטוח בריאות או סעודי של חברת A.I.G תמורת שקל ליום בלי שאלון ראפואי האים הביטוח הזה מחסה משהוא? אתה יכול לפרט תודה מרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בשקל ליום
ד''ר אודי פרישמן15/03/2009בביטוח כמו בדרך כלל התמורה שאתה מקבל משתקפת במחיר
כאשר רוכשים ביטוח מהסוג הזה יש לבחון אותו בציציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סעודי לחולי תרשת נפוצהמרינה13/03/2009
שלום היתי רוצה לעשות ביטוח סעודי אך אף ביטוח לא מקבל אותי ביגלל המחלה . האים ידוע לך על ביטוח שמבטח חולי תרשת תודה מרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרשת נפוצה
ד''ר אודי פרישמן15/03/2009לא מכיר ביטוח סיעודי למי שיש לו טרשת נפוצה
אני כן מכיר ביטוח חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת עבודה בזמן השתלמותיוני11/03/2009
בחברה בה אני מועסק יוצאים העובדים אחת לשנה להשתלמות כללית בבית מלון למשך 5 ימים רצופים. ההשתלמות הינה מספר שעות מידי יום בנושאים כלליים הקשורים לעבודה (תנאי שכר, תנאי שירות וכו') ונושאים אחרים. ההשתלמות הינה ע"ח שעות העבודה במימון מלא של המעסיק, העובד מקבל תשלום שכ"ע מלא בגין ימים אלה ואינו מחוייב בימי חופש בגינם. האם כאשר עובד נפגע במהלך ימי ההשתלמות הנ"ל הוא מוכר כנפגע בתאונת עבודה לעניין בטוח לאומי? האם הכיסוי הוא במשך 24 שעות בתחום המלון ומחוצה לו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן כושר עבודה
ד''ר אודי פרישמן11/03/2009על פניו נראה שהתשובה חיובית אבל צריך לשמוע את הפרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)