מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניה בתביעת סיעודSIMONA20/07/2009
שלום רב,
הגשתי תביעה עבור ילדה בת 15 בגין סעיף תשישות נפש ילדה שלקתה בסכיזופרניה ויש לה שיפוט לקוי וזקוקה להשגחה צמודה 24 שעות.ונמצאת באישפוז יום כבר חצי שנה?קיבלתי מכתב מחב' הביטוח שיש חריג בפוליסה מחלה נפש או אוטיזם?אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליסת סיעוד
ד''ר אודי פרישמן20/07/2009ברב הפוליסות יש חריג למחלות נפש
תגידי לי על איזה פוליסה מדובר ואבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתשובה של היועץ
SIMONA22/07/2009בס"ד
בפוליסת קולקטיב הראל לחברי קופ"ח לאומית .סכיזופרניה לא מולדית והגלתה לפני כשנתיים וחצי
כהתנהגות חריגה עד להתדרדרות ושיפוט לקוי ושמיעת קולות ומצב הדורש השגחה 24 שעות.
קיבלה 100% נכות מביטוח לאומי ואף אושר לה כעת שנה אחורה.בחריג בפוליסה האם מהןגן עי המפקח?אם עושים ביטוח סיעודי לילד הייתכן שארוע כזה לא יהיה מכוסה?תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן22/07/2009ראיתי את הפוליסה, המצב לא פשוט
אם תרצי אשמח להפגש איתך, לראות את החומר לרבות כל החומר הרפואי
ולבדוק אם ניתן לטעון שהילדה לא נכללת במסגרת החריג
מספר הטלפון אצלי במשרד הוא 7517274* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת15/07/2009
שלום רב,
אימי אישה מבוגרת וחולה. היא רוצה לעבור מקופ"ח כללית למכבי. רציתי לדעת האם מכבי יכולים לסרב לקבל אותה בגלל שהיא חולה וזקנה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לקופ"ח מכבי
ד''ר אודי פרישמן16/07/2009שלום
מכבי לא יכולה לסרב לקבל אותה לקופה אבל,
יתכן שתהיה לה תקופת המתנה לשירותי הביטוח המשלים
וסביר להניח שהיא תדרש לעבור חיתום רפואי אם תרצה להצטרף לביטוח הסיעודי
תשקלי פעמיים לפני קבלת החלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר מהביטוח הפרטי על ביצוע הפריהליאת07/07/2009
שלום רב, ברשותי ביטוח רפואי פרטי. בקרוב אני עומדת להתחיל טיפולי הפריה דרך קופת החולים.
האם מגיע לי החזר על כך מהביטוח הפרטי? בעבר כשבעלי עשה ניתוח דרך הקופה ולא דרך הביטוח קיבלנו החזר כספי על כך שלא ביצענו את הניתוח באמצעות הביטוח הפרטי. האם גם טיפולי הפריה נכללים כמקרה כזה? אשמח לתשובה- עד כמה שידוע לי העלות של טיפול הפריה באופן פרטי היא כ-22000 שקלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר על טיפולי הפריה
ד''ר אודי פרישמן07/07/2009אני לא מכיר פוליסה שנותנת החזר על טיפולי הפריה
אבל אולי יש כזו
צריך לקרוא את הפוליסה ולראות מה כתוב בה
יש בשוק מאות סוגי פוליסות וכל אחת נותנת ומכסה דברים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעוד,אביתר01/07/2009
מה ההבדל בידן ביטוח סעודי בקופת חולים ׁ(אני במאוחד'ת)
לבין ביטוח סעודי פרטי?
זה לא אותו דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן02/07/2009ביטוח במאוחדת הוא ביטוח קולקטיבי מוגבל בזמן ומתחדש מעת לעת
ביטוח פרטי הוא ביטוח אישי לכל החיים
ההבדלים הנוספים תלויים בפרטי הכסוי עצמו המפורטים בכל פוליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור זכויותשמעון28/06/2009
אני בן 50
קבלתי נכות מלאה על רקע בריאותי ממבטחים החדשה וגם נכות מלאה מביטוח לאומי ו לכן פרשתי מעבודה. בעבר עבדתי בעבודה פיזית. ברצוני לברר האם יוכל לעבוד בעבודה אחרת הלא דורשת מאמץ פיזי ומתאימה למגבלותי האם זה איפגע בקצבאות חודשיות אשר אני מקבל מביטוח לאומי וממבטחים החדשה.
אשמח לקבל את תגובתכם בהקדם האפשרי.
בתודה משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות
ד''ר אודי פרישמן29/06/2009שלום משה,
לעניין מבטחים :
במידה והינך מקבל מחברת הביטוח גמלה בעבור אבדן כושר עבודה, אזי חזרתך המלאה לעבודה, תמנע את המשך קבלת גמלה זו.
במידה והינך מקבל גמלאות אחרות מחברת הביטוח, המשך קבלתן, תלוי בהגדרת הפוליסה לעניין זה.
לעניין ביטוח לאומי :
במידה והינך מקבל גמלת נכות כללית עליך להוכיח, כחלק מתנאי הזכאות, ירידה בהכנסות בסך של 50% לפחות- יש לוודא שהכנסותיך מעבודתך בהווה אינן מבטלות את התנאי, על מנת שלא תפגע זכאותך לקצבה.
במידה והינך זכאי לקצבת נכות מעבודה מהביטוח הלאומי, עבודתך החדשה לא תפגע באחוזי הנכות הרפואית שנקבעו, אלא רק בתוספת התפקודית של תקנה 15 ( לעניין ירידה בהכנסות), אם זו הופעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לייעוץשרי24/06/2009
שלום לך
אני חברת קופת חולים "מכבי " שנים רבות ויש לי מכבי מגן ,מכבי זהב
אני מעוניינת להפסיק לשלם את התוספות הללו ורוצה לשלם רק את הסל הבסיסי.
שאלותיי הן 2
1 איך אני יכולה לבטל את התשלומים הללו?
2 אחרי שנים רבות ששילמתי מה קורה עם התשלומים הללו האם ברגע שאני מפסיקה גם הלכו התשלומים או שישנה אפשרות להעביר אותם ולנצלם?
ממתינה לתשובה
בתודה מראש
שרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח משלים מכבי
ד''ר אודי פרישמן25/06/2009שלום
את פשוט צריכה לבטל את הוראת הקבע
כספי העבר ירדו לטימיון
תחשבי טוב אם אכן את רוצה לבטל את הביטוח המשלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטול ביטוחים משלימים
ארזה' שליין30/06/2009הרשי נא לי דיעה פרטית: כשהיית צעירה הרבה יותר ערכת ביטוחים (והרי את אומרת שאת משלמת כבר שנים), וכעת, משהתבגרת יותר, את רוצה לוותר על זה? אני ממליצה, אם יש לך אפשרות כלשהי להמשיך בביטוחים, לא להפסיק. מה שלא תחליטי, היי מבורכת! ארזה'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח מכבי
ד''ר אודי פרישמן30/06/2009את יכולה להפסיק את הביטוח המשלים פשוט על ידי ביטול הוראת הקבע
מבחינת זכויות, אין לך שום זכויות שמורות
תחשבי פעמיים לפני שאת מבטלת את הביטוח המשלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת פרמיה או החרגה?היי24/06/2009
שלום,
בביטוח שעשיתי אני משלמת תוספת פרמיה עבור מחלה קיימת. כאשר בררתי בחברת ביטוח הסתבר שהם גם מחריגים לי את המחלה (אין לי כרגע מקרה ביטוחי כך שזה לא דחוף אך בכל זאת רציתי לברר). זה לא מצויין בפרטי הפוליסה! רק רשום תוספת פרמיה אבל לא רשום החרגה. בנוסף אני לא מבינה איך יתכן שמחריגים לי מחלה כלומר בכל מקרה לא מבטחים אותי עליה ובכל זאת אני משלמת תוספת פרמיה. איזה הגיון יש בזה?
אשמח לתשובה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החרגה
ד''ר אודי פרישמן25/06/2009אם ההחרגה לא רשומה ומצויינת בפוליסה אז היא לא קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החרגת VSD בביטוח בריאותמשה23/06/2009
אני מעוניין לרכוש פוליסת בריאות פרטית.
החברה מסכימה אך מחריגה כל מקרה ביטוחי הקשור ל VSD בלב שלי.
האם החברה מגזימה?
ה VSD שלי הוא VSD מולד מוסקולרי קטן מאוד - 6מ"מ ואנ י רק נדרש למעקב של אקו כל כמה שנים.
האם לדעתך יש צדק בהחרגת החברה או שעלי לחפש חברת ביטוח אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החרגה לביטוח בריאות
ד''ר אודי פרישמן23/06/2009למיטב הבנתי דרשית החברה סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודיהיי22/06/2009
שלום ד"ר אודי פרישמן,
רציתי לשאול שאלה לגבי תנאי חיתום בביטוח סיעודי:
האם תופעה של חרדה (ocd) שמצריכה טיפול בכדורים יכול למנוע חיתום או לגרום לתוספת פרמיה במקרה של ביטוח סיעודי (אשר מסייג מראש ללא כל קשר למבוטח טיפול במקרים נפשיים)? או שלרוב אין תוספת פרמיה במקרה כזה (הרי בכל מקרה הביטוח לא מכסה מקרים נפשיים)? מה מנסיונך הנוהג במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן23/06/2009בדרך כלל זה מצב זה מחייב תוספת פרמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי - המשך
היי23/06/2009שלום,
1.האם גם מצב בלי כדורים אלא רק נוכחות של OCD מצריכה תוספת פרמיה?
2.האם זה גורם להחרגה של "תשישות נפש"?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישות נפשרוני17/06/2009
שלום
אימי אובחנה ע"י בי"ח כתשושת נפש. נפסלה האפשרות לעובדת זרה והופנתה לבי"ח סיעודי.
אימי אושפזה במקום פרטי.
אודה על מספר הבהרות:
1. במידה ונרצה עובדת זרה - האם אכן לא נוכל לממש את האופציה? אמא תהיה חייבת להשאר במקום סיעודי?
2. לאימי ביטוח סיעודי דיקלה של קופ"ח כללית - האם בשל אישפוזה במקום פרטי לא תוכל לממשו? או שאין קשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדת זרה
ד''ר אודי פרישמן19/06/2009שלום
אני לא מבין את השאלה הראשונה,
לגבי השאלה השניה אין קשר בין סוג המוסד הסיעודי בו שוהה החולה לבין האפשרות לממש את הפוליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובדת זרה
shushi30/06/2009שלום לך
שמי שושי סיוע והדרכה בתהליך חוק סיעוד ללא מטרה רווח.
בקשר לעובדת זרה,אים הקשיש שוהה במוסד סיעודי,לא תוכל להעסיק עובדת זרה.
אים אתה רוצה עובדת זרה צריך להוציא רשיון העסקה,ואישור מביטוח לאומי.
וזה אים הקשיש רק נמצא בביתו,בכל מקרה אתה יכול לערער על החלטה להעביר אותה למוסד סיעודי,וזו רק החלטה שלכם בלבד.
אתה יכול להתייעץ עים עובדת סוציאלית של הקופת חולים .
בתודה
שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח מנהלים ועישוןיעל16/06/2009
שלום ד"ר פרישמן.
לפני כשבוע המעביד שלי הסכים לתת לי ביטוח מנהלים (5:5). כשנפגשתי עם הסוכן הוא שאל אותי הרבה שאלות, וביניהן האם אני מעשנת. לא הבנתי מה הקשר בין ביטוח המנהלים לעישון ואמרתי שכן, אני מעשנת קופסה ליום לערך.
כשחזרתי הביתה חבר שלי אמר לי שחבל שהודיתי,היה טוב יותר לו הייתי אומרת שאני לא מעשנת וזהו.
האם עשיתי טעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח ועישון
ד''ר אודי פרישמן19/06/2009לא עשית טעות נהגת בסדר גמור
בגלל הסיכון שבעישון הפרמיה מעט יותר גבוה
יחד עם זה הצהרת אמת היא תנאי לעריכת הביטוח
אם חלילה יקרה לך משהו וחברת הביטוח תגלה שלא הצהרת אמת היא רשאית שלא לשלם את תגמולי הביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצהרת בריאות חלקיתדורית11/06/2009
דר פרישמן שלום רב
יש לי ביטוח בכלל דרך כלל ראשון. כמו כולם עברתי חיתום רפואי ומילאתי הצהרת בריאות
לאחרונה יש לי חשד שהצהרת בריאות שנתנו לי למלא הינה חלקית ובבוא העת יתנערו ממני. חסרים בה הרבה שאלות שלכאורה צריכות להופיע כמו מחלות במשפחה וכו' . איך ניתן לאמת את הדבר וכיצד מתמודדים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת בריאות
ד''ר אודי פרישמן12/06/2009חברת הביטוח תוכל לטעון טענות רק נגד שאלות ששאלה ולא ענית עליהן תשובה נכונה
החברה לא תוכל להלין על שאלות שלא שאלה
אף עלפי כן, אם קיים בידיך מידע מהותי - את חייבת למסור אותו למבטח גם אם לא נשאלת לגביו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לדווח על חשד בהונאת ביטוחחנית06/06/2009
שלום
אני גרה בפ"ת, רח' יצחק צבי פינת החבצלת
בבניין יש דיירת שאני חושדת כי היא מצהירה עצמה כנכה אם כי על פי התנהגותה ופעילותה היא בטח לא נכה
האם אני צריכה להודיע על זה לביטוח הלאומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הונאת ביטוח
ד''ר אודי פרישמן07/06/2009זו שאלה אתית שאת צריכה לשאול בעיקר את עצמך
מחד לביטוח הלאומי יש את הכלים לאתר רמאים
מאידך את רוצה להיות אזרחית טובה
יחד עם זאת בהחלט יתכן שאת טועה ותגרמי עוגמת נפש מיותרת לאשה קשישה וחולה,
מכאן שלא אוכל לתת לך תשובה לשאלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אנשים רעים
ביום שלך24/06/2012תיתעסקי בשלך ימשועממת יחסרת חיים הלואי ותהיי נכה ואז תגידי אם היא מיסכנה או לא יזבל אני נכה ואני לא נראה ברוך השם נראה טוב וחי טוב אני במבט מבריח אחלה גבר אבל שאני רוצה לעשות רישיון או דברים בסיגנון יש לי הגבלות בשחור לבן אז על תישפטי על פי מראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב חברת ביטוח פרטית למימון תרופהמודאג28/05/2009
שלום רב,
הגשתי בקשה לחברת הביטוח הפרטית שלי למימון תרופה. תרופה זו , גמזר, רשומה בארץ אף לא להתוויה אשר דרושה לי. זאת משום שהסרטן שיש לי הוא סרטן נדיר מאוד. חברת הביטוח סירבה בטענה שהתרופה לא רשומה להתוויה שלי ובטענה שהיא מוגדרת כניסיונית. קראתי שוב את הפוליסה ולהבנתי ישנן אפשרויות נוספות בהן מגיעה לי התרופה בכל זאת. השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק (האם יש איזה מאגר מידע?) לאלו התוויות רשומה התרופה במדינות האחרות שמפורטות בפוליסה ?
האם יש עוד אפשרויות ?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות שלא בסל
ד''ר אודי פרישמן31/05/2009תכנס לאתר האינטרנט של משרדהבריאות
שם תכנס למחיצה של מאגר תרופות
ושם תמצא את ההתוויות
אם לא תסתדר דבר איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודיעדנה22/05/2009
אני מבוטחת בדקלה וגם בכללית מושלם. יש לי שתי שאלות: 1.האם יש ביטוח סיעודי טוב יותר משניים אלו? 1א.מה בדבר הביטוח שמפרסמים לגילאי 55+ עבור שקל ליום? 2.שאלה שנייה. נפלתי לפני חמישה שבועות ושברתי יד ורגל. מה מגיע לי משני הביטוחים שכבר יש לי? בתודה עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן28/05/2009שני הביטוחים דומים מבחינת איכותם
לא מכיר את הפוליסה בשקל ליום - פוליסה לא קונים לפי המחיר אלא לפי איכות הכיסוי
לא נראה לי שמגיע לך פצוי מפוליסה סיעודית עם שברת יד או רגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)