מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיישנותשמעון29/12/2009
שלום
אדם לאחר שנות עבודה רבות חלה בסכיזופרניה הוכר בביטוח לאומי כנכה ואי כושר עבודה לצמיתות
כאשר פנה לחברת ביטוח בה היה מבוטח מטעם העבודה רופא של חברת הביטוח (שהוא רופא תעסוקתי) מאשר לו נכות זמנית של 5 או 6 חודשים , וכל כ-10 חודשים החולה צריך לגשת לפסיכיאטר ולהמציא אישור על מצבו (שלמיטב ידיעתי לא משתנה נשמעותית מזה כ-11 שנים).
העבירו לרופא של חברת הביטוח את כל המסמכים הרפואיים כולל של ביטוח לאומי- ורופא חברת הביטוח לא מוכן להכיר בו כנכה לצמיתות (וזאת מבלי אפילו לבדוק את החולה רק מאישורים).
שאלותי
1. מה היא (אם ישנה כזאת במקרה הזה) תקופת ההתיישנות מרגע שפגה תקופת הנכות הזמנית
שהוכרה ע"י חברת הביטוח עד לרגע בו החולה ממציא את האישור הרפואי המבוקש ?
אני ארחיב מעט ,כיום החולה עובר בדיקה כל כ-10 חודשים עד שנה ווחברת הביטוח מכירה בו כנכה
גם על תקופת ההפרש מתום תקופת הנכות הזמנית עד הגעת האישור הרפואי המבוקש.
אם לדוגמא החולה יבדק כל מספר שנים (מעל 3 או 7 שנחשבים לתקופת התיישנות לצורך נושאים
מסויימים) האם יכולה להיות בעיית התיישנות אם כן מהי תקופת ההתיישנות?
2. האם לדעתך כדאי או יש מקום רב לערער על החלטת הרופא ? המשפחה נמנעת מלערער מכיון
שלחולה מאוד קשה לצאת מהבית והוא לא משתף פעולה ואפילו את הבדיקה של הפסיכיאטר
אנו מבצעים בבית כדי לא להקשות עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות נפשית
ד''ר אודי פרישמן30/12/2009הספור נראה לי מוזר מאוד
לגופו של עניין אין כאן שאלה של התיישנות. יש כאן שאלה של חומר רפואי ומסמכים
חברת הביטוח רשאית להכיר "אחורה" כמה שהיא רוצה או לא להכיר בכלל - נתון לשיקול דעתה ורצונה הטובכאשר היא מתבססת על טיב המסמכים הרפואיים המוצגים לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיישנות
ד''ר אודי פרישמן13/01/2010חשוב לזכור שהתיישנות תביעות ביטוח הם שלוש שנים
התיישנות בתביעות נזיקין הם שבע שנים
גם תביעות ההתיישנות היא שבע שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד'ר פרישמןיעקב29/12/2009
שלום רב,
אני בן 32, בריא.
באחרונה גיליתי שאני משלם כ-10-13 ש''ח מדי חודש עבור פוליסת 'סיעודי זהב' של 'מכבי'.
הוצע לי באחרונה לרכוש ביטוח סיעודי פרטי ב'הראל', וקבעתי עם סוכן הביטוח ע''מ להיפגש עימו ולקבל פרטים.
שאלתי אליך:
- האם התשלום עבור 'סיעודי זהב' הוא חובה?
- אם לא- האם אוכל לדרוש ממכבי החזר עבור התשלומים שנגבו שלא באישורי/בקשתי?
- האם אתה ממליץ להשאיר את ה'סיעודי זהב' של מכבי?
- האם במבחן יום הדין- בעת הצורך- ידוע לך אם 'סיעודי זהב' היה ביטוח סיעודי כדאי?
אודה לכל הרחבה בנושא
בתודה!
יעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן29/12/2009הביטוח במכבי אינו חובה יחד עם זאת אני ממליץ בחום לא לבטל אותו
יש מקום לביטוח פרטי כהשלמה לביטוח של מכבי מאחר והוא נותן כסוי של מכסימום 4000 ש"ח לחולה סיעודי הנמצא בביתו ולא יותר מ 10,000 ש"ח במוסד
הסכומים הללו לא תמיד מספיקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלל ביטוח
סיגלית05/07/2010אתה יכול לעשות השלה לביטוח הסיעודי של בכבי דרך כלל ביטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאותדיקלה23/12/2009
אני בת 26, בן זוגי בן 28. הייתי רוצה לדעת אם יש ביטוחי בריאות שמומלץ לעשות כבר בגיל הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
ד''ר אודי פרישמן23/12/2009יש הרבה מאוד ביטוחי בריאות בשוק
אני ממליץ לכם לבחור סוכן ביטוח מיומן ומקצועי ולהתיעץ איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמר - קרן ביטוח לנוטר ולשוטרטל18/12/2009
האם הקרן הנ"ל עוד קיימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמר קרן ביטוח
אורלי יונאי20/12/2009שלום טל,
אין אני מכירה קרן כזו אפשר לנסות ולבדוק באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשים בהיריון וביטוח בריאותישראל15/12/2009
רכשנו לפני כשנתיים ביטוח בריאות , כחודשיים לפני ההיריון נודע לנו כי היא סובלת מסוכר סוג2 ,
היות ונודע לנו שהיא סובלת מסוכר החלטתנו להיות במעקב פרטי אצל רופא נשים העוסק בהיריון בסיכון,
לצערי כשאני מגישה את החשבוניות לחב' הביטוח נאמר לי שלא כלול בתוך הפליסת "מצב היריון"
ושאלתי האם הנאמר הוא למרות שלפני ההיריון אשתי סבלה מסוכרת וחייבת מעקב פרטני,האם הם צודקים?
בכלל יש פוליסת בריאות הכוללת גם היריון (ביקורים , ניתוחים,לידות פרטיים)
אשמח לקבל מענה והצעות לפוליסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים בהריון
אורלי יונאי16/12/2009האם אשתך התקבלה לבטוח הבריאות ללא מצב סוכרת? או שמא קיימת החרגה בגין הסוכרת?
במידה והסכרת התגלתה לאחר תקופת האכשרה , חברת הביטוח תשלם ייעוצים וארועים ביטוחיים הקשורים לסכרת .
במידה והסכרת התקיימה לפני תחילת הפוליסה או בתקופת האכשרה , אין כיסוי לסכרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב חברת ביטוחאיה12/12/2009
שלום
יש לי ביטוח רפואי פרטי כ- 9 חודשים . לפני כשלושה חודשים הייתי אצל כירורג אשר בסופו של דבר עשה לי ניתוח לפני חודש . הייתי אצל כירורכ לראשונה ואז בעצם קיבלתי לראשונה מסמכים על תת התפתחות של איבר , ובעקבות זה נותחתי . שב"ן משתתפים בהותאות, אך לא ב - 100% , ואילו לדברי חברת הביטוח- אם מדובר על תת התפתחות של איבר, הרי שזו בעייה מולדת ולכן זה נכנס לסייג של הפוליסה ובעקבות זאת לאי השתתפות בעלות הניתוח . טענה ראשונית שלהם הייתה שאני ידעתי על כך ולא הודעתי בעת חתימה על הפוליסה , אך זה לא נכון , שכן לראשונה ראיתי כירורג כחצי שנה לאחר תחילת הפוליסה.
איך הנ"ל הגיוני (שב"ן משתתף וחברת ביטוח לא? ) ? למי כדאי לפנות כדי שיעזור מול חברת הביטוח ? הסוכן לא עוזר לי
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת ביטוח
ד''ר אודי פרישמן13/12/2009הייתי מציע לך לפנות קודם כל לסוכן הביטוח שלך
אם הוא לא יוכל לעזור תפני לנציב קבילות הציבור במשרד האוצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעת ביטוח
איה14/12/2009ד"ר פרישמן,
תודה על התשובה . הסוכן לא עזר , שכן פעם ראשונה קיבלתי תשובה שלילית עקב סייג אחר , ופעם שנייה עקב סייג של מום\ מחלה מולדת . האם תת התפתחות של איבר לעניין זה אכן נחשב למום ? ואז אולי יש הצדקה לתשובה שלילית ?
אני לא כל כך מבינה, האם שב"ן, לא היו אמורים , אם כן לסרב באותה דרך ? ז"א , האם העובדה ששב"ן משתתפים בהוצאות איכשהו אמורה להשפיע על חברת הביטוח ?
ואם כן , באיזו טענה לפנות לנציבות? אי צדק בולט?
מצטערת על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעת ביטוח
איה14/12/2009ד"ר פרישמן,
תודה על התשובה . הסוכן לא עזר , שכן פעם ראשונה קיבלתי תשובה שלילית עקב סייג אחר , ופעם שנייה עקב סייג של מום\ מחלה מולדת . האם תת התפתחות של איבר לעניין זה אכן נחשב למום ? ואז אולי יש הצדקה לתשובה שלילית ?
אני לא כל כך מבינה, האם שב"ן, לא היו אמורים , אם כן לסרב באותה דרך ? ז"א , האם העובדה ששב"ן משתתפים בהוצאות איכשהו אמורה להשפיע על חברת הביטוח ?
ואם כן , באיזו טענה לפנות לנציבות? אי צדק בולט?
מצטערת על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום \\יונית מטרסו09/12/2009
היי,,, בת 39 חד הורית ,,כדי לעשות ביטוח \וכמה זה עולה בחודש \\ ומה יוצא מיזה בסוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
ד''ר אודי פרישמן09/12/2009אני מציע לך להתייעץ עם סוכן ביטוח
הנושא מורכב מידי וחשוב מידי על מנת לתת תשובה במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בביטוח של מכביאנדרי01/12/2009
לאחרונה מכבי - העלתה את מחירי פוליסת הביטוח מגן זהב ב40 אחוז.
הם טענו כי זה משני סיבות :
1. הרחבת הביטוח הסיעודי מ3 ל5שנים.
2. בגלל הגיל - עלות הפרמייה עולה
למה העלו ב40 אחוז? האם העלאה בביטוח הסיעודי אושרה ע"ימפקח על הביטוח במשרד האוצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוח סיעודי מכבי
אורלי יונאי02/12/2009המפקח על הבטוח דרש ממכבי שהבטוח הסיעודי ישווק מעת ה עי" חברת בטוח ולא באמצעות מכבי כמו שנעשה עד עכשיו, חברת הבטוח כלל זכתה במכרז ולכן התעריפי הבטוח עלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות - עצותיהודית01/12/2009
אני מתלבטת אם לעשות ביטוח בריאות או לא. יש לי ביטוח משלים של מאוחדת (מאוחדת עדיף), וקיבלתי הצעה לביטוח מחברת מגדל שכוללת ביטוח ניתוחים עולמי, ביטוח התשלות עולמי, כיסוי לתרופות מחוץ לסל וכיסוי אמבולטורי. מה כלול בפוליסות, שלא מכוסה ע"י קופות החולים?
האם כדאי להוציא פוליסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוח בריאות
אורלי יונאי01/12/2009רצוי מאד לערוך גם פול' בטוח בריאות בנוסף למשלים של מאוחדת, הבטוח נותן מענה לכיסויים שאינם ניתנים בבטוח המשלים.
לדוגמא כיסוי לתרופות שאינם בסל, כיסוי מלא להשתלות, כיסוי לניתוחיים ולטיפולים מחליפי ניתוח,
אפשרות לבחור רופא מנתח ורופא מרדים ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות פרטי
מנהל סיכונים29/03/2010מסכים עם עמיתיי למקצוע
אין תחליף לביטח פרטי
כמובן, יש יתרונות וחסרונות
בברכת חג שמח,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות פרטי
מנהל סיכונים29/03/2010מסכים עם עמיתיי למקצוע
אין תחליף לביטח פרטי
כמובן, יש יתרונות וחסרונות
בברכת חג שמח,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות קבוצתי - הצהרהחנן30/11/2009
שלום ד"ר .
בהמשך למייל הקודם ששלחתי לך .
אני מעתיקה את המלל שעליו אני צריכה לחתום:
"ידוע לנו שביטוח זה אינו מכסה תביעות אשר נובעות או קשורות למצב בריאות לקוי , תופעה או מחלה שהיו קיימים לפני כניסת ביטוח זה לתוקף בכפוף למפורט בפוליסת הביטוח "
על מלל זה עלי להצהיר כאשר בפוליסה כתוב המתנה של שנה .
מה דעתך ? אין סתירה בין ההצהרה לפוליסה או מלכודת כלשהי ?
תודה
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלכודת
ד''ר אודי פרישמן01/12/2009אכן עושה רושם שחברת הביטוח מנסה לעקוף את הוראות הפקוח על הביטוח על ידי
החתמה על טופס הצהרת מבוטח
אם זה נכון זה נראה לי חמור מאוד
אני מבין שמדובר בפוליסה קולקטיבית, אין שם איש מקצוע שמלווה את הארגון?
בכל מקרה על ההצהרה הזו לא הייתי חותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות בבטוח סעודי מכבי זהבבן30/11/2009
שלום,
אבי נפטר לאחרונה, בן , 93 והיה מבוטח בתוכנית ביטוח סעודי זהב של קופ"ח מכבי מאז יסודה של התוכנית. החל מדצמבר 2008 אבי קיבל דרוג תפקודי של 4 נקודות מהמוסד לביטוח לאומי ובחודשים לפני פטירתו מצבו הוחמר עוד יותר, הוא טופל בביתו ולא במוסד, והוגשה בקשה לביטוח הסיעודי של מכבי. התשובה הגיע לאחר פטירתו וזיכתה אותו בתשלום ביטוחי רק לשלושת החודשים האחרונים לחייו (הוא נפטר כ 10 חודשים לאחר שקיבל את הדרוג הסיעודי של המוסד לביטוח לאומי). בהסבר לתאריך השיפוי נאמר שמועד השיפוי ניקבע לאחר השלמת תקופת ההמתנה שבתקנון.
שאלותי הן:
1. מהי תקופת ההמתנה על הפוליסה הישנה של הביטוח (והאם חלים עליו החוקים שהתשנו בפוליסות החדשות)?
2. מדוע אבי ז"ל אינו זכאי לקבל שיפוי סיעודי החל מדצמבר 2008 עת היה בן 92 וקיבל דרוג של 4 נקודות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן30/11/2009אני לא מכיר את תנאי הכיסוי הישן של מכבי
אני מציע שתבקש לקבל מהם את התקנון ואז ניתן יהיה לתתלך תשובה לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר צנתורחיים29/11/2009
שלום,
אני בן 34 ועברתי צינתור לפני חודשיים.
בדיקה מהירה העלתה כי בחצי שנה אחרי הצינתור תהיה בעיה לנסוע עקב דרישות הביטוח.
שאלתי הינה מה קורה אחרי חצי שנה?
אני מבין כי עלי לרכוש פוליסה מורחבת (זהב) שתכסה גם מחלות קודמות.
אך בבדיקה מהירה מול הביטוח של מאוחדת והראל הם טענו כי גם ביטוח זה לא יכסה אם אצטרך צינתור בחו"ל - לתמיד. מה שלא נשמע לי הגיוני.
דעתכם?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות לחו"ל
ד''ר אודי פרישמן30/11/2009תקנה ביטוח באיילון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות קבוצתיחנן25/11/2009
שלום.
במקום העבודה שלי הציעו לכולם להצטרף לפוליסת ביטוח בריאות קבוצתי ללא הצהרת בריאות וחיתום בתנאי שמצטרפים תוך 45 יום .
הבעיה שמפריעה לי היא : ההצהרה של חברת הביטוח "ללא הצהרת בריאות" .
ולמה :
כשבאתי לחתום על הצטרפותי גיליתי סעיף שעלי לחתום עליו "כי ידוע לי שהביטח אינו מכסה תביעות אשר נובעות או קשורות למצב בריאות לקוי , תופעה או מחלה שהיו קיימים לפני כניסת ביטוח זה לתוקף בכפוף למפורט בפוליסת הביטוח ".
חיפשתי בפוליסה את הסעיף מצב רפואי קודם ושם מצאתי כי מחלה קודמת מוחרגת לפי הפירוט הבא : מבוטח שגילו בעת ההצטרפות פחות מ-65 שנה ההחרגה למצב רפואי קודם תהיה למשך שנה מיום ההצטרפות .
נראה לי כי יש כאן מלכודת כי מצד אחד איו צורך בהצהרת בריאות ומצד שני ישנה החרגה למצב בריאות קודם למשך שנה .
האם אני צודקת ואם כן מה עלי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח קולקטיבי
ד''ר אודי פרישמן26/11/2009שלום
על פניו לא אמורה להיות מלכודת, אם תרצה תוכל להעביר לי את הפוליסה אעיין בה ואסביר לך מדוע.
בכל מקרה אם הפוליסה נכתבה על פי הוראות משרד האוצר לא אמורה להיות מלכודת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח קולקטיבי
חנן26/11/2009שלום.
אני מצרפת את ההצהרה וצילום של סעיף 15 בפוליסה לגבי מצב רפואי קודם והחרגה של מצב רפואי קודם וקיים .
אשמח לקבל את דעתך .
תודה
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצהרה - המשך
חנן26/11/2009שלום.
צירפתי גם את ההצהרה שאנחנו צריכים לחתום שזה לדעתי סותר את סעיף 15 בפוליסה או שאני טועה .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצהרת בריאות
ד''ר אודי פרישמן29/11/2009הסעיף הוא הסעיף הסטנדרטי
לגבי ההצהרה אני לא מצליח לקרוא
תשלחי לי למייל או לפקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצהרה
חנן29/11/2009שלום ד"ר .
אני מעתיקה את המלל שעליו אני צריכה לחתום:
"ידוע לנו שביטוח זה אינו מכסה תביעות אשר נובעות או קשורות למצב בריאות לקוי , תופעה או מחלה שהיו קיימים לפני כניסת ביטוח זה לתוקף בכפוף למפורט בפוליסת הביטוח "
על מלל זה עלי להצהיר כאשר בפוליסה כתוב המתנה של שנה .
מה דעתך ? אין סתירה בין ההצהרה לפוליסה או מלכודת כלשהי ?
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיטוח מנהלים- הורדת סעיף לבעיות גבאא25/11/2009
שלום רב, עשו לי ביטוח מנהלים במסגרת העבודה הכולל גם ביטוח על "אובדן כושר עבודה". מאחר ויש לי עקמת בגב הודיעו לי כי הביטוח לא יכלול בעיות גב ועמוד השדרה במישרין/ עקיפין.
יש לציין כי מעולם לא היו לי כאבי גב כלשהם והטיפול היחידי שקיבלתי בעקבות בעייה זו הוא מכשיר בגב ששמתי מגיל 14-18 ע"מ שהעקמת לא תגדל. הנני מבינה למה הביטוח לא רוצה לכסות אפילו בעיות גב הקשורות בעקיפין הרי זה לא הגיוני . יכולה לקרות בעיית גב שלא קשורה לעקמת שלי ובעקבות כך יבטלו לי את הביטוח? אמרו לי שאני יכולה לערער . אשמח לקבל ייעוץ מה לעשות. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתום לבעיית גב
ד''ר אודי פרישמן25/11/2009את צודקת אין סיבה להחרגה גורפת
פשוט צריך להתווכח עם חברת הביטוח ולאיים שתעשי את הביטוח בחברה אחרת
ההחרגה צריכה להיות לעקמת בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה.
אא25/11/2009תודה על תשובתך המהירה. רק עוד שאלה קטנה: מאחר והביטוח הוא דרך העבודה אינני יודעת אם אני יכולה לעשות דרך חברה אחרת. אני צריכה לבדוק אך במידה ולא ניתן, איך אני יכולה להילחם נגד זה?
שוב המון תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודימירי24/11/2009
הייתי רוצה לשאול באיזה גיל צריך לעשות ביטוח סיעודי. אנחנו מתקרבים לגיל 30 ואני תוהה האם זה מוקדם מדי?
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן24/11/2009ביטוח סיעודי צריך לעשות בגיל הכי מוקדם שניתן
לצערנו גם צעירים יכוליםלהפוך לסיעודיים למשל בגלל תאונה או מחלה
בנוסף, חשוב לזכור כי אם אדם מצטרף לביטוח בגיל צעיר יותר הפרמיה שישלם תהיה נמוכה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי.
משה ורנר25/11/2009לבנותי בנות ה3 ו6 עשיתי ביטוח סיעודי ע"ס של 5 א' ש"ח פיצוי לכל החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי.
משה ורנר25/11/2009לבנותי בנות ה3 ו6 עשיתי ביטוח סיעודי ע"ס של 5 א' ש"ח פיצוי לכל החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)