מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים שבוע לאחר ניתוח בקע טבוריד``ר דני רוזין26/04/2017
שלום,
עברתי לפני שבוע ניתוח תיקון בקע טבורי (לפרוסקופיה).
היום, שבוע לאחר הניתוח, עדיין סובלת מכאבים באזור הבקע בעת עמידה/ קימה/שינוי תנוחה. בנוסף, הבטן שלי מאוד נפוחה - לא רק באזור הבקע אלא כמו בטן הריונית.
האם זהו מצב נורמלי שבוע לאחר הניתוח? האם יש דרך לסייע לירידת הנפיחות בבטן?
כאמא לשני קטנטנים בשעות אחר הצהרים אני פעילה יחסית על אף הכאבים. נמנעת מהרמת התינוק, אך נמצאת בהרבה תנועה. האם עלול לפגוע בהחלמה מהניתוח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה להיות פעילה. הנפיחות קשורה אולי מעט למתיחת השרירים
ד''ר דני רוזין26/04/2017בעת הניתוח, ובעיקר מהצטברות גזים במעיים שלוקח להם זמן לחזור לתפקוד מלא. זה חולף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חובר סימטריה עד המפשעהשוב אני בן 2126/04/2017
אז בשורה התחתונה עם לא נמצא בקע או בעיית מעי
(רק מעי רגיז )
זה אומר שהחוסר סימטריה בבטן שיורד עד המפשעה
זה סתם חוסר סימטריה שיש בגוף שצד אחד לא שווה לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה שכן... במגבלת העובדה שלא בדקתי אישית...
ד''ר דני רוזין26/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דר עברתי את הבדיקה רוצה יעוץשוב אני בן 2125/04/2017
שלום דר
היום עברתי את הקולונוסקופיה
למרות שההכנה לפי מה שהם אומרים היתה גרועה כלומר לא התנקתי כמו שצריך הם בדקו ולא ראו ממצאים חמורים חסימות או דלקת קורהן וקוליטיס
הרופא אמר לי שאם ההיתי מבוגר יותר הוא היה צריך לעשות לי שוב כי נגיד ממצאים קטנים יותר היה קשה לראות
ובסיכום של התשובה הוא אמר לי שכנראה יש לי מעי רגיז
זה מה שיכול באמת לגרום לי לנפיחות בצד אחד של הבטן ?
כי הוא לא ציין שיש דוליכוסיגמה , בקע אין
כירוג בדק אותי כמו שכתבתי לך בהודעות הקודמות
שלושה אורולוגים ראו אותי ולא מצאו שבר (בבית חולים גם )
סיימתי את הבירור הרפואי מכל הצדדים ?
אני יכול להיות רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שכן. קח קצת חופש מרופאים.
ד''ר דני רוזין25/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן מופיע המייל שלך על מנת שאשלח לךרעות25/04/2017
היי היכן מופיע המייל אני יעביר לך את המכתב של אאג עם ההמלצה לניתוח
אני מאוד מודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
.
ד''ר דני רוזין25/04/2017.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין עדיין תאריך לניתוחרעות25/04/2017
היי
נדחה אמרו בגלל טראומה מקרה דחוף ואין תאריך בינתיים הענין אני לא מוכנה להמתין כול כך הרבה זמן אין לי בעיה להעביר לך במייל את החומר אם תירצה ודבר נוסף האם אתה מבצע ניתוחים מסוג זה ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן. אפשר להעביר במייל
ד''ר דני רוזין25/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתך הענין בפרטי אף אחד לא מוכןרעות25/04/2017
בוקר טוב
הענין שניסיתי בפרטי וניבדקתי אצל אאג וגם המליץ על ניתוח קבעו לי תור באאג תל השומר הייתי אמורה לעבור ניתוח ביום 24/04/17 ונדחה ההמתנה לא טובה גם בלי זה אם אתה זוכר יש בעיות רקע בינהם גם שיתוק בסרעפת דו צדדי עתידה להתחיל טיפול בbipap האם יש אפשרות לברר אם במחלקה כירורגית יש תור קרוב איך בודקים את זה והאם אתה מבצע ניתוחים מסוג זה ?!?!
אני מודה לך מאוד המודאגת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי למה נדחה ולמתי
ד''ר דני רוזין25/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת'סדה 4 גוש בתאירואיד וצרידותרעות24/04/2017
שלום
המליצו לי לעבור ניתוח כריתת אונה של בלוטת התריס יש גוש לוחץ בקוטר 3.5 ס״מ קשיח
אני כבר חצי שנה ממתינה לתור בבית חולים ציבורי ולא מיתקדם לשום מקום
מה לדעתך נכון לעשות אני מודאגת מהגוש הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגודל, הצרידות והדרוג מצדיקים בהחלט ניתוח,
ד''ר דני רוזין24/04/2017אך לא מדובר על אבחנה ודאית של גידול- אלא חשד ב-15-30 אחוז, וממילא מדובר על גידולים איטיים ולא מסוכנים. אבל חצי שנה זה הרבה, הייתי ממליץ לחפש אופציה אחרת מהירה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הירשפונג מקטע ארוךנטליה18/04/2017
שלום רציתי לשאול
ניתוח להירשפונג ארוך באיזה גיל מומלץ לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדרך כלל בגיל של כמה חודשים. תלוי בזמן האבחנה ובחומרת המצב
ד''ר דני רוזין21/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות
נטליה22/04/2017אנחנו מטופלים בשניידר ויש דעות שונות שנזרקות מכל עבר ובעלי ואני כבר אובדי עצות .
האם תוכל בבקשה להאיר את עיני. מה השיקולים שאמורים לעמוד נגד עינינו כאשר אנחנו מחליטים מה מועד הניתוח
וכן מה היתרונות וחסרונות בכל שיטה .
תודה רבה רבה מעריכה זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא כירורג ילדים, אבל בכל מקרה בשביל לענות צריך
ד''ר דני רוזין22/04/2017הרבה יותר מידע, גיל, מצב כללי, תוצאות בדיקות, צילומים וכו׳.
אפשר כמובן להעזר בחוות דעת נוספת מכירורג ילדים חיצוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר לחלבון נמוך?נעמה13/04/2017
שלום, אבי עבר ניתוח להסרת גידול סרטני - במהלך הניתוח הוסר גידול , קוצר המעי, והוסר אדרנל (שהייתה בו גרורה) והוסרו בלוטות למפה
הוא כעת מספר ימים אחרי הניתוח וכואבת לו מאוד היד וגם חלק מרגל רדומה לו. נמצא בבדיקות חלבון נמוך. האם יש קשר? מה יכולה להיות הסיבה? האם ילכן שנפגעו רקמות? מה יכולות להיות הסיבות? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בחלבוני הדם היא תופעה מאד שכיחה אחרי ניתוחים גדולים
ד''ר דני רוזין14/04/2017זה מתאזן בהמשך כשאוכלים כמו שצריך והגוף חוזר לחילוף החומרים התקין שלו, לעתים תוך נספר שבועות. תזונה עתירת חלבון (ביצים) יכולה לעזור.
הכאבים כמראה לא קשורים ישירות לזה- צריך לבדוק האם זה מוסבר על ידי הניתוח (למשל שכיבה ממושכת בעת הניתוח), ואם זה לא משתפר אולי לבדוק הלאה בהנחיית הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על המענה אך חושששוב אני בן 2113/04/2017
הקולונטסקופיה רק בתאריך ה25 לחודש
העלת את הנושא של גושים וגידולים
זה מה שמלחיץ אותי לחשןב מה יגידו תוצאות הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביקשת תשובה מלאה- אבל זה ממש לא אומר שכל האפשרויות רלבנטיות לגביך.
ד''ר דני רוזין14/04/2017לא רואה שום סיבה להילחץ מהסברים תיאורטיים. כמעט לכל שאלה ברפואה אפשר לענות ״אולי זה סרטן״ אבל זה ויפשימלהתייחס לאפשרויות כל כך לא סבירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לנפיחות החד צדדית בבטן התחתונה ומעל המפשעהשלום רב13/04/2017
היי דר ענית לי לפני מספר ימים
שאם יגלו בקולונוסקופיה שיש לי דוליכוסיגמה זה חסר משמעות רפואית
בגלל שכירוג לחץ על הבטן ומעל המפשעה ושלל בקע
יש עוד סיבה לנפיחות חד צדדית בבטן התחתונה חוץ ממצב של מעי ארוך ומפותל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש כמובן סיבות נוספות, כמו הפרעות בהתפתחות השרירים, או עקמת,
ד''ר דני רוזין13/04/2017אבל מהתיאור נשמע שזה משהו שמנפח מתוך הבטן- מעי הכי סביר אבל כמובן שיש גושים וגידולים שיכולים לצמוח...
לא סביר אם בדיקת הדמיה שלא מראה גושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר סימטריה - שאלת המשךחסוי 2107/04/2017
בעצם נולדים ככה ורק עכשו שמתי לב לזה ?
פעילות גופנית יכולה לשפר את המראה של החוסר סימטריה ?
תןדה דר וחג שמח וכשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גם דברים מולדים יכולים להשתנות ולהתפתח, עם הגיל והצמיחה.
ד''ר דני רוזין07/04/2017ככלל אין יכולת להשפיע על זה, אולי בשינויי תזונה שיגרמו לפחות גזים במעי, מניח שחיזוק משמעותי של שרירי הבטן אולי יכול לשנות במשהו את המראה אבל לא בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוליכוסיגמה עוד משהו בבקהחסוי 2107/04/2017
וזה מה שיכול לגרום לכך שחצי בטן יש לה מראה שטוח יותר והחצי השני בולט יותר ? זה גורם לאי סימטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן
ד''ר דני רוזין07/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך זה נגרם זה התחיל עכשו ?
חסוי 2107/04/2017או בעצם ככה נולדים ורק עכשו גיל 21
שמתי לב לזה זה בעצם תמיד היה ככה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה מולד, אבל יכול להתפתח
ד''ר דני רוזין07/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות חד צדדית בבטןחסוי 2106/04/2017
שלום ההיתי אצל כירוג בקשר לנפיחות החד צדדית בבטן בצד שמאל והמפשעה הוא בדק ואמר שאין לי בקע
ורשם בהפניה לקולונוסקופיה שאולי יש לי דוליכוסיגמה
אני רוצה לדעת מה זה אומר ?
זה מסוכן ? זה עיוות רציני בבטן ?
ההיתי אצל גסטרו ויש לי הפניה לקולונוסקופיה ב25/4
אנא נסה להרגיע אותי עד הבדיקה אולי תוכל להסביר לי מה זה דוליכוסיגמה ומה יכול לגרום לאי סימטריה בבטן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה בסך הכל מעי גס ארוך ומפותל, שלפעמים גורם לנפיחות.
ד''ר דני רוזין06/04/2017רק במקרים נדירים הוא יכול להסתובב סביב עצמו אך ככלל זה לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת ציפורן בבוהן לאחר טראומהאורטל06/04/2017
שלום,
הבנתי שרופאי עור לא יכולים לענות על שאלתי, לכן פונה לכירורגיה.
ציפורן בבוהן שחוותה טראומה ונשרה פעמיים מעצמה, אך צומחת מנותקת באופן כמעט מלא מן העור ועקום לתוך הבסיס.
במידה ומעוניינת להסירה- האם ישנה דרך לדעת מראש שאכן תצמח חזרה לאחר הסרה מהשורש?! האם ישנו סיכוי שתצמח ישר לאחר הסרה? ואם ניתן לבצע את הפרוצדורה במהלך הריון?! הצמיחה כואבת מאוד ומפריעה להליכה.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לנבא. עקרונית בהסרה כירורגית מסודרת סיכוי טוב-
ד''ר דני רוזין06/04/2017אפשר בהריון אם ממש מאד מפריע, אך לרוב משתדלים כמה שפחות התערבויות בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על תשובה מהירה.
אורטל06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)