מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש מתחת לעור באזור המפשעהשיר12/11/2017
שלום,
לפני כשלושה חודשים בערך (תחילת אוגוסט) שמתי לב שיש לי בחיבור בין המפשעה לרגל ימין מין גוש בולט. בהתחלה הוא כאב לי והלכתי לרופא נשים שהפנה אותי לכירורג וזה אמר שזה שום דבר ויעבור מעצמו (הסתכלות קצרה על המקום, לא משהו מעבר).
הגוש לא עבר והלכתי שוב בתחילת אוקטובר לרופא אחר שגם הוא אמר שזה כנראה כלום (עוד פעם, הסתכלות קצרה בלי בדיקות מעבר).
אנחנו כבר באמצע נובמבר וזה לא מראה סימנים שזה הולך לעבור מעצמו..
לפעמים הוא מורגש יותר ולפעמים פחות, מידי פעם כואב ולפעמים בכלל לא.
אני מודאגת ולא יודעת מה אפשר לעשות מכיוון שהרופאים משוכנעים שזה יעבור לבד ועדיין משהו לא נראה לי הגיוני..
אשמח לקבל תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות הלאה.
בתודה מראש,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ככל הנראה מדובר הציסטה של בלוטת חלב עורית.
ד''ר דני רוזין12/11/2017אם זה ממשיך להפריע ניתן להסיר בהרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודה עם מחט חשמליתאיציק08/11/2017
שלום אשתי צריכה להוריד נקודה מהפנים
הפלסטיקאי אמר לה כי הוא יוריד לה את הנקודה עם סכין ומייד לאחר מכן ישתמש במחט חשמלית על מנת לעצור את הדימום וכך לדבריו לא יהיה צורך בתפרים.
שאלתי העיקרית היא - אם הוא מוריד/חותך את הנקודה הוא יכול לקחת הנקודה לביופסיה על אף השימוש במחט החשמלית? או שבמצב כזה לא יהיה לו את מה לשלוח בגלל השימוש במחט החשמלית? כי קראתי שבזמן הסרת נקודה עם מחט חשמלית לא ניתן לשלוח לביופסיה.
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוא אמר: חותך עם סכין ורק צורב את הדימום. יש מה לשלוח.
ד''ר דני רוזין08/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודות מהפרצוף והצטלקותאריק07/11/2017
שלום ותודה על תגובתך מאתמול, כשענית לי "לעתים צריבה קטנה מספיקה אבל זה עדיין יכול להצטלק לא יפה"
התכוונת שזה יכול להצטלק לא יפה אם אין תפרים? כלומר אם לא משתמשים במחט חשמלית וכן תופרים אז עם תפרים הסיכוי לצלקת קטן יותר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. ההצטלקות תלויה בהרבה גורמים, כולל נטיה אישית,
ד''ר דני רוזין07/11/2017וקשה לשייך אותה לגורם אחד כזה או אחר. הפלסטיקאי יחליט מה הכי מתאים לסיטואציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בדבר תופעה מוזרה שקורת ליבן07/11/2017
שלום! אני בן 28, ספורטאי מקצועי ובריא מאד. לאחרונה קורת לי תופעה מוזרה מאד באצבע הגודל ביד ימין ושתי האצבעות הצמודות לה, כאשר אני נוגע ממש מעט במוצר קר כלשהו - מתחיל לי גירוד באצבעות הללו, וממש שניות ספורות לאחר הגירוד האצבעות האלו בלבד נהיות קשות מאד ונפוחות מעט. יש לי תחושה באצבעות האלו, אין לי שום כאב, אבל מה שכן - אני מרגיש באצבעות תחושת נימולית (שמרגישים כשהיד נרדמת) אבל ממש ברמה מעודנת. לאחר שעתיים בערך הכל עובר ושוב חוזר שוב כשאני שוב נוגע בדבר קר כמו כוס של גלידה או משהו קר אחר... אמנם התופעה לא כל כך משפיעה עליי, מכיוון שהיא חולפת, אך אני ממש מודאג מזה! אשמח אם תוכלו להגיד לי איזו סיבה אפשרית עשויה להסביר את התופעה הזו שקורת לי. *אציין שאני לא יכול ללכת לרופא שיבדוק אותי, כי הדבר הזה לא קיים כשחולף זמן קצר מרגע המגע עם הדבר הקר, כך שאין אף תסמין שאותו אני יכול להראות לרופא. תודה רבה לעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלק גדול מהאבחנות נעשה באמצעות אנמנזה (תיאור מה שקורה), בדיקה פיזיקלית
ד''ר דני רוזין07/11/2017(בדיקת הרופא של מערכות שונות) ובדיקות עזר (בדיקות דם, צילומים). אז זו טעות לחשוב שאם התופעה לא קיימת באותו רגע הרופא לא יוכל לבדוק ולאבחן. מה שאתה מתאר יכול להיות קשור לתגובה עצבית (למשל עקב שינויים בעמוד שידרה צווארי), או תגובה מקומית של כלי דם, למשל עקב מחלות חיסוניות). כך שניתן בהחלט להתייעץ עם נוירולוג, או רופא פנימי-ראומטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודות מהפרצוף עם סכיןאריק06/11/2017
שלום, האם כשאני בא לרופא כירורג פלסטי להוריד נקודות מהפרצוף והוא מוריד לי את הנקודות עם סכין :
1.מקובל להשתמש במחט חשמלית כדי לעצור את הדימום וככה לא צריך תפרים?
2. האם יש חסרונות לשימוש במחט חשמלית וללא צורך בתפרים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי מאד בפרטים- הגודל, המיקום
ד''ר דני רוזין06/11/2017לעתים צריבה קטנה מספיקה אבל זה עדיין יכול להצטלק לא יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי דו צדדיאסף בילגורי01/11/2017
שלום,
מזה כתקופה אני חש בכאבים במפשעה בשני הצדדים, לא כאב היסטרי, לא הייתי זקוק למשככי כאבים, פשוט קצת כואב לאחר עמידה/הליכה ממושכת.
היום ביצעתי סונר מפשעות במכון מור ונצפו 2 בקעים, מימין בקוטר 2.5 ס"מ, משמאל 2.7 מ"מ. דרך הבקעים חודר שומן בזמן ולסלבה, אך לא מעי.
האם מומלץ במצבי לעבור ניתוח? אם כן מה האפשרות המועדפת כיום? כמה זמן נמשכת החלמה מניתוח שכזה?
תודה מראש,
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ממש מסוכן ולא דחוף, אך אם מפריע כדאי לנתח, אין פיתרון טוב אחר מ
ד''ר דני רוזין01/11/2017הניתוח המומלץ- ביחוד לדו״צ, הוא לפרוסקופי. החלמה כשבועיים, לרוב לא קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה מבדיקת אולטרסאונד לגולה בקרפקפתדליה25/10/2017
שלום רב לד"ר.
הנני בת כמעט 50..גיליתי לאחרונה גולה בקרקפת ונשלחתי לבדיקת א.ס...
הממצא:
בבדיקה המכוונת, הודגמה היפרטרופיה פוקאלית של העצ' ברוחב של 9 מ"מ.
הממצא מתאי' לאוסטאוכונדרומה. מה זה?ומה עליי לעבור הלאה?האם עליי לעבור ניתוח או רק להיות במעקב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוסטיאוכונדרומה זה תהליך שפיר. אבל בכלל לא בטוח שזו האבחנה
ד''ר דני רוזין29/10/2017מתוארת רק התעבות של העצם.
מציע להיבדק על ידי נוירוכירורג ואם זה נראה לו משמעותי אפשר יהיה להשלים צילומים לפי מה שימליץ, בכל מקרה סיכוי נמוך שזה דורש התערבות כלשהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בקרסול- המשך טיפולעדן25/10/2017
לפני כשבועיים הרגשתי בקרסול נפיחות בגודל של כ2 ס"מ. הייתי אצל רופאת משפחה וכירורג שאמרו כי יתכן ומדובר בליפומה או בהמטומה שנספגת לאט. הרופאת משפחה שלחה אותי לאולטרסאונד, אבל הכירורג המליץ להוריד את הגוש למרות שבאופן כמעט וודאי מדובר בליפומה. לדבריו האולטרסאונד לא מספק שום מידע ואין צורך לעשות אותו.
עשיתי אולטרסאונד ובפענוח נכתב שלא הודגמה פתולוגיה, והבדיקה תקינה. אני מרגישה שהנפיחות מעט ירדה בשבועיים הללו אך לא בטוחה.
מה כדאי לעשות הלאה? האם הגיוני שבאולטרסאונד לא מצאו שום דבר? האם לא ניתן לזהות המטומה או גוש שומני?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפעמים זה רק עיבוי של הרקמה ולא גוש מוגדר ולכן האולטרסאונד
ד''ר דני רוזין29/10/2017לא ידגים גוש. גם המטומה לא תמיד מוגדרת- אלא רק גורמת לנפיחות ברקמה. נשמע ששווה להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן שמאלית עליונהמקסים19/10/2017
שלום, כתבתי לך לפני חודש בערך על זה שאובחנתי עם קרוהן כנראה- בקולונוסקופיה נמצאה פרוקטיטיס ונמצאה דלקת כרונית קלה בצקום על סמך ביופסיות.
יש לי כבר שנה כאבים באזור הבטן השמאלית העליונה וכתוצאה מזה אני לא מסוגל לשכב על צד שמאל במיטה כי זה מתחיל לכאוב לי שם ויש תחושה שכאילו משהו נמעך ונמחץ ולעיתים הכאב מקרין לחזה.
לאחרונה הבחנתי כי גם כשאני רץ לשניות בודדות הכאב מאוד מתגבר בזמן הריצה ויש שם תחושה חזקה של משהו כואב וזז.
בינתיים אני לוקח חודש וחצי פנטסה ואני לא בטוח שאני מרגיש שיפור כלשהו.
הצעת לי לא למהר עם CT בטן ואני מסכים איתך לאור העובדה שכבר עברתי לפני שנתיים CT בטן.
האם התלונות שלי שהכאב בבטן שמאלית עליונה מתגבר בריצה ובשכיבה על צד שמאל במיטה והתחושה שלי היא של איזה איבר נמחץ וכואב וזז מכוונת לאיזשהו כיוון? אני אובד עצות אני כבר התייאשתי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ממש מכוון, אבל יתכן והכאב בכלל קשור לשרירי דופן הבטן
ד''ר דני רוזין19/10/2017או לצלעות תחתונות. כדאי שרופא יבדוק פיזית את האיזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך
מקסים19/10/2017קודם כל תודה על תשובתך
שנית- קיימים מצבים שיכולים להיות שייכים למחלות מעי דלקתיות בהם המעי הגס או הדק נמעך/נמחץ כתוצאה מהדלקתיות? אני סבור בוודאות שזה לא שייך לכאב ממקור שרירי או גרמי.
אני שוב מודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעי דלקתי בהחלט יכול לגרום לרגישות וכאב- אך למיטב הבנתי אין מעי דלקתי באיזור הכואב.
ד''ר דני רוזין19/10/2017אם הכאב משמעותי אז יהיה מקום לבירור הבטן על ידי סיטי או mri. אם לא וזה רק לספק את הסקרנות אז לא נראה שהדמיה חיונית כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בבית השחי לאחר לידהורד18/10/2017
לפני הלידה גם היה גולה כבר יומיין לאחר לידה התפתח גולה וכאב רציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה שמדובר על רקמת שד שהתפתחה באיזור- לא נדיר ולא מסוכן
ד''ר דני רוזין18/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה בבית השחי לאחר לידה
ורד18/10/2017קודם כל תודה על התגובה, האם יש משחה להקלה על הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לנסות משחת וולטרן אבל לא רצוי להרבות אם מניקים
ד''ר דני רוזין18/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה בבית השחי לאחר לידה
ורד18/10/2017שוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרומבופלביטיס בשד במיקום אחר פתאוםרינת17/10/2017
שלום כתבתי לך על מונדור בשד מלמטה עד חצי עליון ..בזמן שהתחילה נסיגה שמתי לב שיש לי טרומבופלביטיס גם מכיוון בית השחי לכיוון השד...עשיתי שוב הדמיה ללא ממצא... אני מפחדת שזה טרומבופלביטיס נודד קראתי שזה סימן לממאירות האם זה נכון??? מה עליי לעשות? איזה בדיקות בבקשה תמליץ לי... עשיתי ביוכימיה המטלוגיה ובדיקת קרישיות הכל תקין...אז איפה הבעיה אני נואשת כבר וכולי בפאניקה...אני בת 32 ויש לי ילדה בת 9
נודד זה באיזורים שונים בגוף
ד''ר דני רוזין17/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שאני לא זוכרת אם זה היה גם בבית השחי לכיוון השד...לא יודעת עם מי להתייעץ כבר...ואני חרדה מאוד
רינת18/10/2017חרדה מאוד לא יודעת עם מי להתייעץ כבר...מה זאת אומרת במקומות שונים בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה למקומות שונים בגוף לא רק בשד.
ד''ר דני רוזין18/10/2017מציע לפנות לבדיקת רופא שד מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי כבר פעמיים החודש
רינת18/10/2017רציתי פשוט חוות דעת נוספת... הרופאת משפחה לא מכירה את התופעה הזאת..הכירורג ניסה להרגיע אבל זה מפחיד אותי קראתי יותר מדי על נדידה... חוץ מכירורג לאן אפשר לפנות בקשר לזה? יש מומחים ספציפים לזה? תודה על המענה וסליחה על כל השאלות
אין מומחים ספציפיים- זו תופעה מוכרת. אבל ממש לא מה שיש לך... זה לא נחשב נדידה.
ד''ר דני רוזין19/10/2017זה אותו מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון זה בשד אבל
רינת20/10/2017אבל זה היה בשד למטה ועכשיו זה ליד בית השחי לכיוון השד מלמעלה על אותו קו... יש דבר כזה כירורג כלי דם? מוזר לי הרופאת משפחה שלי אמרה שפעם ראשונה נתקלת בזה.. נדידה זה ברגליים ובידיים?
יש כירורג כלי דם... די בספק אם יתן לך מענה אבל יכולה לפנות.
ד''ר דני רוזין20/10/2017כבר לא זוכר, האם היה בירור קרישה?
המושג מתייחס לאיזורים שונים בגוף, לרוב גפיים, אבל צריך להבין מה המשמעות של סימנים ברפואה- לא כל תופעה שקשורה למצב כזה או אחר משמעותה שהמצב אכן קיים. אלו רק רמזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הייתה בדיקת קרישה יצא תקין
רינת22/10/2017גם בדיקות דם כלליות יצאו תקינות...בוצע צילום חזה לפני 3 חודשים.. לפני המקרה..אולטרסאונד שד גם בוצע פעמיים.... שאלה לי אלייך יכול להיות תופעה של מסאז אגרסיבי? עם לחיצות בבית החזה חזקות? שבוע וחצי לפני שזה יצא עשיתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם יש לי שינויים הורמונליים
רינת23/10/2017הכל השתבש אצלי הוסת התחילה לאחר נתנו לי לפני חצי שנה כדורים הורמונליים לקחת שבוע.... וגם עכשיו לא תקין...בגלל זה אני לא יודעת לאן לקשר את זה...לא יודעת איזה בדיקות לעשות עוד...
לא לכל דבר יש הסבר פשוט, ואם נעשה בירור יחסית מקיף עד כה-
ד''ר דני רוזין23/10/2017לפעמים פשוט צריך להניח לזה, לראות אם מתפתח משהו נוסף ולברר בהתאם לממצאים שיתגלו (אם יתגלו) למעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר נואשת
רינת24/10/2017הייתי שוב אצל הכירורג שד הוא אמר לי שהמונדור עבר...ומה שיש לי למעלה זה לא טרומבופלביטיס אלא סיבים של רצועת קופר....אבל איך פתאום משנה את דעתו???? זה בגלל שהייתי נודניקית... אבל מישהו חייב לתת לי הסבר.... אתה ממליץ לי לגשת לכירורג כללי?
כן, לכי לעוד מישהו שיבדוק ואולי ירגיע, לא רואה סיבה להיות כה מודאג
ד''ר דני רוזין24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על הכל
רינת25/10/2017המון תודות על המענה והסבלנות...מעבר להיותך רופא אתה גם כל כך אנושי ונותן יחס כל כך אישי כאן בפורום...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בבית השחי השמאלידפנה16/10/2017
בת 60. לפני 10 שנים סרטן שד בבית שחי ימין. מרגישה גוש רך צמוד ולא נייד בחיבור בין בית השחי השמאלי לזרוע. האם זה סימן מחשיד? יש לי תור כמובן לבדיקה.
לאור ההיסטוריה יש חשד בכל גוש חדש, אבל התיאור כגוש רך
ד''ר דני רוזין16/10/2017פחות מחשיד.
כמראה שלא יהיה מנוס מלהיבדק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילות בבית שחי שמאלינטלי14/10/2017
היי.
לפני שלושה ימים עברתי ניתוח להגדלת חזה. פתאום הרגשתי בחזה שהסית שחי השמאלי שלי נפוח והימני רגיל. אין לי מושג אם זה היה קודם. לפני שעשיתי את הניתוח לא הרגשתי שיש לי בחזה גוש וגם בבית שחי הנפוח אין גוש הכול רך בדיוק כמו הימני. יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש לא.
ד''ר דני רוזין14/10/2017בצקת, שטף דם קטן, בלוטה תגובתית- הכל גורמים לנפיחות טבעית וחולפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבורי עם תוכן שומני נשפךשרית10/10/2017
הי. יש לי בקע טבורי מעל הטבור כבר 3 שנים מאז הלידה הראשונה. האבחנה האחרונה הייתה: קוטר 0.6 עם תוכן שומני נשפך.
מה זה אומר ה"נשפך" הזה?
נשמע מטריד...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מונח שמשתמשים בו בד״כ, או המצאה של המפענח, או טעות הקלדה...
ד''ר דני רוזין10/10/2017בכל מקרה קצת תוכן שומני בבקע קטן שלא מפריע מאפשר מעקב ולא מחייב ניתוח מיידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שרית10/10/2017שמעתי את מי שעשתה את הבדיקה מכתיבה לקלדנית ומדגישה את זה ..שאלתי אותה מה זה אומר "נשפך" והיא אמרה שהרופא יענה על הכל.
תודה בכל מקרה..חג שמח 😊* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו התחום המתאים ביותרשיר06/10/2017
שלום,עקב כאבים באגן בוצע mri,
בגובה חוליה סקראלית רביעית מימין מודגם תהליך תופס מקום עם קשר לנקב העצבי הימני קוטרו 2 סמ והוא מראה האדרה חזקה מתאים לשוונומה.
מאמינה שחייב ניתוח, שאלתי מבחינת מיקום וקשר לנקב עצבי.
ניתוח שכזה להסרת הגידול ומיקומו בעצבים מחייב ניתוח מתחום הנוירוכירורג או שאפשר מומחה כירורג / אורתופד עמוד שדרה?
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה תלוי בתחום ההתמחות הספציפי של המנתח-
ד''ר דני רוזין06/10/2017גם נוירוכירורגיםוגם אורתופדים עוסקים בעמוד שדרה, בחוליה בגובה כזה לרוב זה בתחום של האורתופדים.
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)