מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות לא סימטרית מעל המפשעהחסוי 2103/04/2017
שלום יש לי נפיחות לא סימטרית בבטן התחתונה ומעל המפשעה כלומר מעל שיער הערווה צד ימין הבטן והמפשעה רגיל וצד שמאל הבטן התחתונה והמפשעה בולטות יותר
רופא גסטרו מאבחן בקעים ? באיזורים אלה
אם לא לאיזה רופא קובעים תור תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכירורג
ד''ר דני רוזין03/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת אבצס מורסה חוזרשירן02/04/2017
שלום רב עברתי כמה ניתוחים לאבצס ומורסה חוזרת בפי הטבעת.סובלת מעצירות האם זה שאני לוחצת בידיים על פי הטבעת לשחרור הצואה יכול לגרום למורסה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שלא.
ד''ר דני רוזין02/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתה של האבר מין ?יעל01/04/2017
היי ד״ר
אני בת 14
מאז שנאנסתי יש לי פצעים במפשעה ובשפתיים שנכנסים גם בתוך השפתיים בתוכם פצעים מוגלתיים שלא עוברים לי מאז האונס לפני שלושה חודשים. לא קיימתי יחסים בחיים. ברור שזה מהאנס המנוול.הלכתי לרופא שלי שבדק אמא שלי לקחה אותי הרופא הזדעזע מכמות הפצעים ה מוגלתיים שהצטברו שם. הרופא רוצה לעשות כריתה מלאה של המפשעה השפתיים והדגדגן. הוא אומר שאין ברירה שהמקום מזוהם ומוגלתי. ניסינו אנטיביוטיקה ולא עזר משחות ולא עזר טז הוא אומר שאין ברירה צריך לקרות את כל האבר מין שלי ממש כמו מילה לנשים
זה שפוי? מה דעתך? אני גמורה מיזה ומאוד מפחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ברור לי מי הרופא (מה המומחיות), ומאיפה נובעת ההצעה
ד''ר דני רוזין01/04/2017בלתי סביר בעליל, אלא אם יש פה אי הבנה- שלך אותו או שלי אותך.
כמובן שבמקרים חריגים כאלה יש מקום ליותר מחוות דעת אחת.
אם אני מבין נכון את התיאור- יש פה מקום לטיפול רב מקצועי (מומחי עור, זיהומיות, פלסטיקה, גינקולוגיה, פסיכולוגיה/עובדת סוציאלית), ועדיף אולי במסגרת אישפוז, בבית חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אני אברר שוב אולי לא הבנתי נכון. תודה רבה
יעל01/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע באזור הטבור בהריוןלורה30/03/2017
לום, בת 30 , הריון ראשון שבוע 12, לפני חודשיים החלו לי כאבים מעל הטבור לאורך כל היום ובעוצמות משתנות. עשיתי כעת אולטרסאונד ונמצא באזור הטבור בקע ברוחב 1.5 ס”מ שמכיל רקמת שומן ונוזל בתוכו.
אשמח אם תוכל לענות לי לכמה שאלות:
1. האם זה מסוכן?
2. איך יודעים מתי לפנות למיון? הרי אני סובלת כל הזמן מכאב, לפעמים ממש חזק ומתופעות של ההריון כגון בחילות (לצערי כל היום) וקצת הקאות. איך אדע לזהות מצב חירום?
3. האם צריך לעשות מעקב בנוגע לבקע במהלך ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן. נדיר ביותר שנכלא מעי ושיש חובה לנתח בהריון
ד''ר דני רוזין30/03/2017כאבים יכולים להיות, ולפעמים ״מתפתים״ לנתח בהריון, לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וחולשה אחרי ניתוח תוספתןמענדי30/03/2017
עברתי שני ניתוחי אפנדציט בבית קפואה, הם לא יצאו טוב ונזקקתי לניתוח שלישי, נותחתי ומאז הרבה פחות כואב לי, אך עדיין יש לי חולשה וכאבים שבאים פעם בכמה זמן,
יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות?
מה צריך לעשות?
מה ההשלכות של זה?
ואיך ניתן לבצע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ברור. יש רק תוספתן אחד. מה בדיוק הפרטים?
ד''ר דני רוזין30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים וחולשה אחרי ניתוח תוספתן
מענדי30/03/2017נכון, זה גם מה שלי לא ברור, יש לך אולי הסבר שמניח את הדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בלי לראות דוח ניתוח או סיכום מחלה
ד''ר דני רוזין30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים פנימיים בבטן מתחת לצלעותאריק29/03/2017
שלום, בן 22
יש לי כאב בטן די קשה(עוצמתו משתנה במהלך היום) באזור פנימי בבטן השמאלית מתחת לצלעות, ולעיתים גם באותו אזור רק בצד ימין.
הכאב מתגבר מאוד בשכיבה במיטה על צד שמאל ומקרין לחזה עם הרגשה של לחץ, והרגשה שכאילו משהו פנימי זז (אני לא יכול לשכב על צד שמאל במיטה כבר חצי שנה)
בנוסף, הכאב מתגבר בזמן הליכה מהירה, ובכל פעילות גופנית אחרת כמו למשל אופניים.
האם הסיפור שלי יכול להתאים לאחד מהסוגים של בקע סרעפתי?
אני רוצה לציין שאני עובר בירור גסטרואנטרולוגי בעקבות כאבי בטן ממושכים ואולי חשד למחלת מעי דלקתית, אבל הכאב בטן באזור הפנימי כפי שציינתי לעיל גרם לחשוב על כיוון של בקע סרעפתי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. בקע סרעפתי לא כואב אלא גורם לצרבות ולעתים הפרעות בליעה
ד''ר דני רוזין29/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתלת מעי גס האם בזמן קוליניב29/03/2017
שלום רב,
האם בזמן התקף של פתלת המעי הגס (וולוולס), ניתן לראות האם המעי הגס נפגע כולו או ישנם בעיות נוספות? או שניתן לראות ביתר ברור בזמן שהמטופל בתקופה שקטה כאשר המעי הגס חוזר למצבו הרגיל (אם בכלל). האם קול. וירטואלי מומלץ לבדיקה (בוצעה כבר קולנ. רגילה). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב לא עושים בדיקה מלאה כי המעי אינו נקי. צריך בתקופת רגיעה.
ד''ר דני רוזין29/03/2017וירטואלית טובה לשלול פוליפים או גידולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוצעה כבר קולנ. רגילה לאחר התקף וולוולס והכל היה בסדר
יניב29/03/2017כיום כאשר המצב שקט, רוצים לבדוק באמצעות וירטואלי האם כל המעי הגס נפגע, האם ישנה בעיה נוספת. האם קולנ. וירטואלי לא מתאים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם הקולונוסקופיה היתה מלאה וטובה לא רואה טעם.
ד''ר דני רוזין29/03/2017אם היה קושי הוירטואלית יכולה להשלים את התמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! אמנם המעי היה מורחב כי זה היה
יניביניב29/03/2017לאחר התקף וולווס אך מלבד זה לא ראו כלום. הרגעת אותי כי אני מבין שבמידה וכל המעי הגס היה נפגע (כולו), היו רואים גם את זה למרות התקף הוולוס.
תודה רבה על תשובתך. מאוד מודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה פנימית על איבר המיןדן26/03/2017
שלום יצא לי על האיבר מין בליטה פנימית לא חיצונית ולא רואים האם רופא כירוג מטפל בזה ומה יכול להיות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם זה לא חולף לבד בזמן הקרוב תפנה לאורולוג
ד''ר דני רוזין26/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן גדלה מוזר אחרי ניתוחאופק26/03/2017
הי. לפני כחודש עברתי באצבע ניתוח בשל ציפורן חודרנית. כרגע הציפורן לא כואבת אך גדלה מוזר. כאילו ציפורן חדשה גדלה מתחתיה. אני נמצא בחול למשך שלושה חודשים. זה נראה לכם כמו משהו שמצריך טיפול/ עשוי להסלים? מצרף תמונה
תודה רבה.
לא, אין צורך בטיפול, יש להמתין עד שיצמח הכל מחדש, תראה מה קורה עוד מס׳ שבועות.
ד''ר דני רוזין26/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס במפשעה. האם זה נכון שצריך להפסיק חלב פרה וזה יעבור?נועה20/03/2017
שלום ד״ר
כבר כתבתי הודעה על כך בטח תמצא את זה בתוך איזו תגובה של מישהי. אז עכשיו כותבת את זה יותר מסודר.
אז ככה אני מצטערת שאני מפרטת ואולי מגעילה ככ זה פשוט מיאוש
אני שוקלת 120 קילו לפני חמישה חודשים גיליתי את ה אבצס הזה במפשעה זה קרה כי לא ניקיתי את הצרכים טוב כי לא הצלחתי להגיע לשם. נכון לא הייתי הגיינית בכלל לצערי. הלכתי לרופא אמר לי זה בטוח בגלל ההשמנה נתן לי אנטיביוטיקה בכדורים אחרי זה חזרתי ניקזו את זה זה לא עבר ואז חזר האבזס. שעבר הדימום של הניקוז ובדקתי את זה זה היה שם כמו לפני הניקוז כאילו לא נוקז. אחרי זה קיבלתי אנטיביוטיקה במשחה וזה נשאר אותו הדבר.
הלכתי אתמול למיון נשים בקהילה הרופא אמר לי שהוא בטוח שזה מההשמנה אבל הוא גם בטוח שאני כבר בתוך סכרת אחרת למה זה לא עובר? בלי שראה בדיקת דם בלי כלום ככה אמר שבטוח שיש לי סוכרת.
רוצה לציין שזה מדבק אצלי אם אני עושה איזושהי פעילות מינית לא עם בן הזוג כי ברור שאז הוא ידבק אלא לבד אני עם עצמי זה מדביק את כל האזור ואז אחרי יום זה עובר.
ואז אחרי תקופה אם שוב אני עושה מה שעושה בלית ברירה שוב זה מדביק את כל האזור תוך יום זה מתרפא אבל רק האבזס ההוא הראשי תקוע ולא עובר. הכל נדבק עובר תוך יום אבל האבזס הראשי תקוע ולא עובר.
מה אפשר לעשות?
סיפרה לי בת משפחה שצריך לא לאכול לא סוכר ולא חלב פרה כי זה המזון של האבצס שאני חייבת להפסיק לצרוך את זה. היא אומרת שזה מתחיל בזה וגם לה זה ככה התחיל ובסוף התפתח להידרדניטס. זה נכון ד״ר מאבצס זה מתפתח להידרדניטס?
תודה רבה לך
סליחה על הישירות
אני מרגישה עם זה מאוד רע
ד״א אני ארזה כבר התחלתי תהליך רציני בעינין.
תודה רבה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת ההודעה על ההידרודניטיס
נועה20/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הידרדניטיס היא תהליך דלקתי של העור עקב בלוטות החלב והזיעה- וזה יכול ליצור אבצסים.
ד''ר דני רוזין20/03/2017זה לא בדיוק שאבצס הופך להידרדניטיס.
בכל מקרה ירידה במשקל יכולה לעזור כמובן, ואת כמובן יכולה לשנות מרכיבים בדיאטה ולבדוק אם עוזר. אין לי מתכון פלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה. אין דרך להתפטר מיזה סופי?
נועה20/03/2017אם ארזה זה באמת יצטמצם?
כל הבנות שכתבו לך פה הן שמנות? קשה לי להאמין.
לא רוצים לנתח לי את זה יחד עם הכיס כי אומרים שזה קטן אני לא חושבת שזה בסדר שאשאר עם זה זה הרי זיהום לא?
תודה רבה ובליחה אם הגעלתי אותך היום חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא כולן שמנות. ניתוח לעתים פותר את זה, להחלטת הכירורג או עדיף פלסטיקאי
ד''ר דני רוזין20/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה? תודה ענקית. אני אקבע למישהו מומחה פלסטיקאי
נועה20/03/2017תודה רבה רבה
מה שאתה עושה פה זה עבודת קודש לידיעתך.
אנשים באים לפה בהסטריה
ואתה מכוון ומרגיע ועונה על שאלות
ממש תודה 🌷* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד״ר אחותי אומרת שזה עבר לה כשהפסיקה סוכר וחלבנועה20/03/2017
עברה לחלב סויה זה הגיוני?
היא אומרת שהאפטות האלו ניזונות מסוכר ומחלב פרה וחייב להפך הפסיק להכניס את זה לגוף היא אומרת שזה מתחיל בזה ומתפתח למחלה בשם הידרדניטיס.
זה נכון ד״ר זה הגיוני מה שהיא אומרת לי?
אני גם עם הדבר הזה כבר חמישה חודשים ניקזו וזה לא עבר לשניה אנטיביוטיות לא עזרו ואמרו לי שאי אפשר לנתח את זה כי זה קטן. זה הגיע לי מזיהום ואני יודעת את זה. אני מאוד שמנה 12״ קילו ולא הצלחתי לנקות היטב את הצרכים שלי מאותו היום זה קרה. בבירור.
מה דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 120 קילו. אבצס כך קרה לזה הרופא
נועה20/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יודע, הרבה אנשים אוכלים סוכר וחלב ואין להם...
ד''ר דני רוזין20/03/2017קשה להסיק מסקנות ממקרים בודדים.
יכולה לנסות תקופה ואם זה יעזור לך- מה טוב.
בטוח שכדאי להפחית סוכר אם את שמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הכפילות בהודעות ישבתי שלא עברה ההודעה הראשונה
נועה20/03/2017תוכל לראות את ההודעה הנוספת שכתבתי על ההידרודניטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוז המטומה האם זה תקיןישראל19/03/2017
שלום
פצע דקירה קטן בחלק העליון של הזרוע (כתף), נתפר ע"י תפר פנימי ותפר חיצוני.
לאחר שבוע הופיעה נפיחות מעל הפצע, בבדיקת US רקמות רכות נראה נוזל באזור. הוחלט שלא לבצע ניקוז לבנתיים.
לאחר יומיים היה נראה שהנפיחות קצת התגברה, בביקור במוקד לילה הרופא (כללי) במקום החליט לבצע ניקוז.
הוא עשה את זה על ידי סחיטה בכוח, ויצא דם בחלקו במרקם סמיך.
האם זו פרוצדורה מקובלת לבצע ניקוז?
פעולה אגרסיבית כזו לא פוגעת בסגירה של הפצע?
יכול להיות שהפצע בעצם נפתח שוב, ומה שמחזיק זה רק התפרים?
מה מומלץ לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בטוח שהיה צורך לנקז, המטומות נוטות להיספג, מנקזים אם זה מזוהם או מאד מפריע.
ד''ר דני רוזין19/03/2017בכל מקרה לא מגרם נזק משמעותי, הגוף יודע לאחות פצעים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפומות מרובות בבטן ובחזהיהב15/03/2017
שלום רב,
אני בגיל 45 ומשנות ה20 לחיי גופי מייצר
לימפומות בכמויות קטנות {משהו כמו 15}.
בחודשיים האחרונים יצאו לי לפחות 20 לימפומות חדשות באזור הבטן ובחזה כאלה שרואים כאשר אני מוריד חולצה.
הבנתי שאין טעם להסירן אלה אם הם מכאיבות.
אבקש לקבל את חוות דעתך לכך שהגוף מייצר לאחרונה כמויות מרובת והאם ידוע על תופעה שכזו והאם יש דרך לעצור אותה ואם כן לאן ולאיזה רופא לפנות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בליפומות- גושים שומניים ולא לימפומות- לימפומה היא גידול סרטני של הלימפה
ד''ר דני רוזין19/03/2017התופעה מוכרת אבל לא מוסברת היטב ולא מוכרת לי דרך לעצור אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה שנה אחרי ניתוח בקעענבר14/03/2017
אני שנה לאחר ניתוח בקע פמורלי דו צדדי.
חצי שנה עם כאבי בטן תחתונה . בדיקת כירורג לפני 4 חודשים תקינה. סיטי בטן תקין.
האן יתכן שיש לחץ של הרשת על חצי שנה עד שנה לאחר הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן- אם כי יש מגוון סיבות לכאבים אז ניתן לברר בכיוונים אחרים
ד''ר דני רוזין14/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ענבר14/03/2017תודה על התשובה.
איך ניתן לדעת אם הבעיה היא הרשת? ( בדיקת כירורג? הדמייה?).
הועלתה השערה שהכאבים נובעים מבעיה בעמוד השדרה, או לחץ של הרשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחפשים סיבות אחרות כמו גינקולוגיה, אורטופדיה.
ד''ר דני רוזין14/03/2017עם הבדיקות המתאימות לאגן, לעמוד שדרה וכו. אולטרסאונד, CT, אולי MRI.
לפעמים הרשת יוצרת תגובה צלקתית שגורמת לכאב. ניתן להעזר גם בטיפולי מרפאת כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בבית השחי בהריוןאיילה13/03/2017
הי, שבוע 14, כבר כמה שבועות כאבים בשני בתי השחי לסירוגין.
משבוע שעבר יצא גוש גדול וכואב בבית שחי הימני שעבר והיום חזר
בבדיקה אצל כירורג שד נאמר לי שזה קשור להריון ושבלוטת הלימפה לא נפוחה, אכן הגוש נעלם אך הבוקר חזר...
האם התופעה מוכרת? לא קרה לי בהריוני הראשון
אלו בדיקות נוספות עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לפעמים רקמת שד ש״גולשת״ לעבר בית השחי,
ד''ר דני רוזין13/03/2017ויכולה להתנפח בהריון כמו יתר השד בתגובה לשינויים ההורמונליים.
אפשר להעזר באולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)