מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבקש נא לישאולאיציק18/06/2015
שלום רב , נותחתי לבקע מיפשעתי דו צדדי בלפרוסקופיה, לפני כ15 יום, אני מאוד מקפיד להיזהר, ולשמור על ההוראות של ההגבלה למשל להרמת מישקל, הבעיה היא שאני לבד, ועליי לידאוג להכל בעצמי, היום ערכתי קניה בסופר הקרוב,לשם הגעתי עם עגלה קטנה של 4 גלגלים,פיזרתי את המוצרים בדיי הרבה שקיות,כדיי שבכל שקית לא יהיה משקל משמעותי אבל בסך הכך היא הייתה מלאה וכבדה. בחזרה ,ביציאה מהמעלית סובבתי אותה לכיוון הרצוי, ושמתי לב שגלגל אחד, התרומם באויר, כשלוש שניות , כלומר כנראה הרמתי את הצד הזה לזמן מה,לזמן כמו לשלוש ארבע שניות, דקות אחר כך התחלתי להרגיש משהו מציק לי, מין לחץ בבטן, , וכאב מסוים בצד הבקע, וגם ממול,מין גירוי כזה, צריבה מסוימת, וכאב מסוים, טבעי שאני חושש שאולי ההרמה הקצרה הזו עשתה משהו שם בפנים, האם זה סביר שכן , זה עשה משהו?זה יכול לגרום פגיעה לתוצאת הניתוח שהיה? איך אדע אם משהו ניפגע, מתוצאת הניתוח? ואם חלילה כן, מה לעשות בעיניין? באם כן קרה משהו האם זה לא ישתפר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבקש נא לישאול - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015כבר עניתי לך- אתה דואג יותר מדי שלא לצורך, תתנהג כרגיל, מה שלא מכאיב לך זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בדרכי המרהאורית18/06/2015
שלום רב
לפני כשנתיים עברתי ניתוח להוצאת כיס המרה בעקבות אבן שגרמה לדלקת.. לאחר הניתוח נאמר לי שהאבן נפלה במהלך הניתוח לדרכי המרה.
היום כעבור שנתיים חזרו לי הכאבים מאוד חזקים שבאים בהתקפים.. האם יש סיכוי שהאבן שנמצאת בדרכי המרה גורמת לכאבים הללו ואם כן האם זה דורש שוב ניתוח?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבן בדרכי המרה - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015לא שכיח אבל אפשרי, צריך לבדוק שוב- אולטרסאונד בשלב ראשון.
לעתים, אם יש אבן, צריך גם פעולת גסטרו לחלץ אותה, נדיר מאד שצריך לנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש לישאולאיציק17/06/2015
שלום רב , נותחתי לבקע מיפשעתי דו צדדי בלפרוסקופיה, לפני כ16 יום, אני מאוד מקפיד להיזהר, ולשמור על ההוראות של ההגבלה למשל להרמת מישקל,
הבעיה היא שאני לבד, ועליי לידאוג להכל בעצמי,
היום ערכתי קניה בסופר הקרוב,לשם הגעתי עם עגלה קטנה של 4 גלגלים,פיזרתי את המוצרים בדיי הרבה שקיות,כדיי שבכל שקית לא יהיה משקל משמעותי אבל בסך הכך היא הייתה מלאה, ודיי כבדה,
בחזרה ביציאה מהמעלית סובבתי אותה לכיוון הרצוי, ושמתי לב שגלגל אחד, התרומם באויר, לשתיים שלוש שניות , כלומר כנראה הרמתי את הצד הזה לזמן מה,
אחר כך הרגשתי משהו מציק לי, מין לחץ בבטן, ותחושה מציקה , כאב מסוים , לא חזק בצד הבקע,
טבעי שאני חושש שאולי ההרמה הקצרה הזו עשתה משהו שם בפנים, האם זה סביר שכן , זה עשה משהו?זה יכול לגרום פגיעה לתוצאת הניתוח שהיה?
איך אדע אם משהו ניפגע, מתוצאת הניתוח? ואם חלילה כן, מה לעשות בעיניין? באם כן קרה משהו האם זה לא ישתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבקש לישאול - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015לא סביר שקרה משהו, אחרי ניתוח לפרוסקופי בכלל אין מגבלות משמעותיות להרים, ויש הרבה חששות שנובעות מחוסר הבנה- בלי שיש להן בסיס.
מיחושים פה ושם- כן, לקלקל- סיכוי נמוך ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולות תת עוריות בבית השחיTSUF16/06/2015
היי, לפני כמה ימים הופיעו לי כמה גולות בבית השחי תת עוריים בשני הצדדים כאשר בצד אחד אחת מהן ממש התנפחה והם רואים את זה וזה גם כואב, חשוב לציין שהופיעה לי בעבר גולה אחת ולא כמה כמו הפעם הזו והיא פשוט נעלמה עם הזמן. הפעם זה ממש חריג בכל צד יש כמה וגם הכאב הוא חזק יותר. מה זה יכול להיות? האם זה נובע מבלוטת הלימפה? במידה וכן על מה זה יכול להעיד ? זה די מלחיץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גולות תת עוריות בבית השחי - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015יותר סביר שזה בלוטות זיעה או בלוטות חלב תת עוריות, אם יש סימני דלקת לעתים יש צורך באנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופיריןיעקב16/06/2015
שלום אני עברתי ליפני שבועיים ניתוח בקע,לפרוסקופי אני מקבל מיקרופירין 75 בגלל היצרות בקרוטיס 25% היפסקתי את השימוש שבוע ליפני הניתוח, אני עכשיו שבועיים אחרי, לפני שבוע הוציאו את הסיכות, עדיין יש כאב מסוים ותחושת אי נוחות מסוימת בבטן, מתי אוכל לחדש את השימוש באספירין, בלי חשש לדמם פנימי?
מיקרופירין - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015יכול לחדש- למעשה יכולת כבר יותר קרוב לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה יש לנוח?דניאל16/06/2015
שלום רב אשמח לדעת ,למשך כמה ימים שאחרי ניתוח בקע מיפשעתי בלפרוסקופיה, אני צריך לנוח , כי יש לי הרגל לעשות הליכה יום יומית קצרה, לכמה זמן להימנע ממנה? תודה רבה
כמה יש לנוח? - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015אם אתה מרגיש טוב אין צורך להימנע מהליכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתנהג אחריארי16/06/2015
שלום ד'ר אני עומד לעבור ניתו לפרוסקופי לבקע מיפשעתי ישיר דו צדדי אני סובל לעיתים מאלרגיות, גם מיעטש הרבה וגם מישתעל השאלה שלי היא, אם בימים הראשונים אחרי הניתוח אם ארגיש שאני צריך לקנח את האף למשל, האם נשיפת אויר חזקה לתוך מיטפחת עלולה להזיק לתיקון של הניתוח?
להשפיע לרעה? איך להיתנהג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך להתנהג אחרי - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015לא אמור להזיק, אולי יהיה קצת לא נעים באיזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקתמשה15/06/2015
שלום
לפני שבועיים וחצי נותחתי לבקע מיפשעתי בלפרוסקופיה
יום יומיים אחרי הניתוח, הופיעה בצקת בכיס האשכים, והכיס קיבל צבע שחור של דימום , והיה ממש מלא בבצקת,
עם בצקת קלה גם באיבר המין, כעת אין ממש בצקת בכיס האשכים, גם הצבע היתבהר אבל אתמול בבוקר גיליתי בצקת גדולה על אבר המין במיוחד מסביב לעטרה, ממה זה?
האם זה אמור להיות כך? האם צריך לעשות משהו או להניח לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצקת - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015אין צורך לדאוג, הנפיחויות נספגות ונעלמות תוך מספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה דלקתיתיהודית15/06/2015
שלום רב, לפני כשלושה שבועות, צמח לי גוש אדום וכואב בגב. הכירורג אמר שזו בלוטת שומן שהזדהמה/ציסטה. קיבלתי 2500 מ״ג אנטיביוטיקה למשך 5 ימים וטיפול מקומי של משחה שחורה וסינטומיצין למשך 10 ימים.
כמן כן המליץ הרופא להוציא את הבלוטה משום שהסיכויים שהיא תזדהם שוב גדולים.
אני מתלבטת מאד האם כדאי כבר לנתח או לקחת סיכון ולהמתין. מה הסיכוי שאכן הבלוטה תיזדהם שוב והאם יש דרך למנוע את הזיהום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה דלקתית - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015אכן יש לדלקות נטיה לחזור, ההמלצה היא לנתח בדרך כלל אבל מכיוון שזה יותר בגדר של אי נעימות מאשר סכנה רפואית אז אם את לא מעוניינת לנתח אפשר להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד ימיןע14/06/2015
שלום רב, לפני 3 שבועות היו לי כאבים בבטן תחתונה בצד ימין, בהתחלה קיבלתי הפנייה למיון ( חשד לאפנדציט ) לא הלכתי ...המשכתי את הבירור אצל רופא כירוג ולאחר בדיקה הוא אמר אולי אבנים בכליות... לפני שבוע התחלתי להרגיש טוב ועשיתי אולטראסאונד היום. האם התשובה תקינה לגבי לבלב- מוסתר עקב ריבוי גזים ?
שאלה נוספת יש לי גירודים רבים בצד ימין למטה בבטן ללא אדמומיות בעור או פצע
רק מגרד במשך כבר כמה חודשים ... האם זה מסמן בעייה ?
תודה על תשובתך
וכל טוב
כאב בצד ימין - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015התשובה תקינה, די שכיח שקשה לראות את הלבלב כי הוא מוסתר על ידי המעי- אבל זה לא סימן לבעיה.
לגבי הגרוד- אם מתמשך ולא חולף בתכשירים פשוטים כמו אלואה וורה אפשר להתייעץ עם רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים בהריוןאנונימית 2212/06/2015
שלום, בהריון שבוע 28, סובלת מטחורים חיצוניים מזה הרבה שנים, בדר כלל מטפלת בפרוקטו גלובינל וזה עוזר. עכשיו בהריון יש לי טחורים ( באופן מפתיע לא כואבים) אבל הם בחוץ ובכל הזדמנות שאני יכולה אני מנקה את האזור המגבון יש הפרשת צואה קלה.
השאלות שלי:
1. האם מומלץ לטפל במשחה גם כשלא כואב?
2. זה יכול להחמיר בזמן לידה?
אשמח להמלצה מה עליי לעשות כדי למזער נזקים אחרי לידה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף וחשוב
אנונימית 2212/06/2015אני בשמירת הריון ולא כל כך יכולה ללכת לראות רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טחורים בהריון - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015חוץ מלשמור על יציאות לא קשות מדי ועל הגיינה אין צורך לעשות דבר כעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דריכה מעט בעוצמהיונתן12/06/2015
שלום
בן 59, נותחתי ליפני 9 יום, ניתוח לפרוסקופי לבקע מיפשעתי דו צדדי,
אני מנסה להיתאושש, וליפעמים שוכח את עצמי, וההוראות הקפדניות שיש אחרי ניתוח כזה,
קצת נשמע מליצי אבל אסביר, היתארחה אצלי הערב חמותי ומישפחתה, קרה שהיא ראתה תיקן- ג'וק שעבר לידה וניבהלה, אני אינסטנקטיבית זינקתי ופשוט דרכתי עליו ,פעם או פעמיים, לא חלש ולא מאוד חזק,ואז ניזכרתי שאין לגרום שום זעזוע של הבטן לפחות כמה שבועות,
האם דריכה כזו עשויה להזיק, להזיז את הרשת או כל נזק אחר? איך אדע אם הכל בסדר?
האם יש משהו שנידרש כעת, כמו לגשת לבדיקה?
מודה עבור תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דריכה מעט בעוצמה - תגובה
ד''ר דני רוזין18/06/2015אין שום חשש ואין צורך להיבדק, אין צורך בהימנעות כה קפדנית מפעילות גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מציקהיונתן11/06/2015
שלום דוקטור לפני 10 ימים עברתי ניתוח לפרוסקופי לתיקון בקע מיפשעתי קטן וחיזוק הצד השני עקב חולשה, מזה כ 5 ימים אני מרגיש בצד שהיה בו הבקע,כמעט אותה תחושה שהייתה לי איתו, כמו סוג של גירוי,לא בידיוק צריבה, אבל תחושה לא נעימה ומציקה, ולעיתים כאב קל, ואני חושב שיש שם טיפה קימור, ממש לא עשיתי שום מאמץ מיוחד, רק אולי דחיפת דלת לובי הכניסה שהיא עם קפיץ, וכנ'ל לגביי דלת המעלית , מה זה יכול להיות? זה פשוט מציק לי וגם נותן לי תחושה שסתם הכל היה לשווא מה אעשה? כבר אין לי כוח לעבור שוב את כל הסבל הזה, או משהו אחר, לא בא לי לרוץ לרופאים, זה מתיש אותי,
תחושה מציקה - תגובה
ד''ר דני רוזין11/06/2015זה עדיין קרוב מדי לניתוח- וסביר להניח שיש עדיין נפיחות ובצקת שקשורים לניתוח, ולכן גם התחושה הוא באותו מקום בדיוק. מציע להמתין 4-6 שבועות ע״ש שהאזור יחלים מבפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים- דחוףשלי09/06/2015
שלום ד"ר, חודש שעבר כתבתי לך שיש לי כאבים בעמו"ש צווארי וקיים נוירופיברומטוזיס.
עדיין הכאבים באותו המצב, יש לי MRI עם ובלי חומר ניגוד עדכני, פענוח:
בקטע הצווארי:
מעבר קרניו-צרביקלי תקין.
עמדה לורדוטית רגילה.
בחוט השדרה הצווארי בחלקו התחתון מודגמת סירינגוהידרומיאליה דקה.
.D1 עד C4 ניתן לציין נוכחות של נוירופיברומות אחדות וזאת בתחום
עם התבלטות לתעלה תוך הפעלת C5-C6 הנוירופיברומה הגדולה ביותר ממוקמת בתחום
לחץ על השק התקאלי ועל החוט וכן התבלטות לפורמן השמאלי ומחוץ לפורמן השמאלי .
קיימת האדרה עם גדוליניום בנוירופיברומות אלה.
. החמרה ברורה בהשוואה לסריקה קודמת מתאריך 27.11.2012
בקטע הגבי:
מודגמת סירינגומיאליה דקה יחסית בחלק האמצעי ומעובה יותר בחלק התחתון של חוט
השדרה הצווארי. אין סימני לחץ על החוט.
.D8-D9 רושם של נוירופיברומה קטנה בפורמן הימני בגובה
בקטע המותני - סאקרלי:
מודגמת עמדה לורדוטית רגילה.
.L2 הקונוס המדולריס מסתיים בגובה
בקטע הסאקרלי ניתן לציין אקטזיה של שרוולי השורשים הסאקרלים עם התמשכות למרחב
הפרה סאקרלי ואף יותר לפנים.
בהשוואה לסריקה קודמת מתאריך 27.11.2012 רושם של החמרה מבחינת הממצאים הסאקרלים.
1. ההחמרה משנת 2012 משוייכת לכאבים בעמו"ש צווארי?
2. יש טיפול לממצאים הנ"ל?
3. המשך טיפול אורטופד מומחה עמו"ש או נוירולוג?
4. מה המשמעות של "קיימת האדרה עם גדוליניום בנוירופיברומות אלה"?
אני מאוד דואגת מהפענוח הנוכחי
אשמח לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים- דחוף - תגובה
ד''ר דני רוזין10/06/2015יש התקדמות המצב עם צמיחת נוירופיברומות שבהחלט יכולות להיות קשורות לכאב.
מציע להתייעץ עם מומחה עמוד שדרה (יכול להיות אורטופד או ניורוכירורג)- יתכן ויהיה צורך בטיפול ניתוחי. ההאדרה עם גדולי יום משמעותה זרימת דם באיזור, לא בטוח שיש לזה משמעות כשלעצמו אבל כדאי לשאול את המומחה לתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתוסף תזונהעופר08/06/2015
שלום ,
בני עובד בתכנון תלת מימד במחשב והחל לסבול כאבים עזים בפרק כף היד הימני .
האבחנה הראשונית היא DeQuervain's Tendonitis הנגרמת מהחזקת עכבר המחשב במשך זמן רב .
שימוש במקבע, השרית היד במיים קרים ופיזיותרפיה כרגע לא פותרים את בעיית הכאבים .
בני שמע על תוסף תזונה : Glucosamine Chondroitin MSM with 5-Loxin שעזר לכאלו שסבלו מאותה בעייה .
שאלותי :
1. האם התוסף הנ"ל מוכר/מאושר לשימוש ע"י משרד הבריאות או FDA ?
2. האם הוא מותר לסובלים מ- G6PD .
3. האם מומלץ לרכוש את תוסף המזון הנ"ל ?
4. מה אפשר לעשות כדי לגרום לריפוי ?
תודה, עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש בתוסף תזונה - תגובה
ד''ר דני רוזין08/06/2015מצטער, לא מכיר וזה גם לא התחום- מציע לשאול בפורום אורטופדיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)