מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רטיבות ודליפת מפי הטבעתאבי17/07/2015
שלום בעבר שוחחתי איתך כאן על בעייתי אספר בקצרה בן 28
ב2013 עברתי ניתוח פיסורה וטחור הכל היה תקין.
ב2015 החלה לי רטיבות בפי הטבעת ולפני יציאה דליפה של נוזל מימי שקוף לא צואתי ללא שליטה. לעיתים רחוקות אולי הנוזל מעט מעורבב עם צבע צהוב וחום רום המקרים שקוף.
מנומטריה תקינה
קולנסקופיה תקינה
עכשיו עברתי אולטסראונד והממצאים הם:
סוגר פנימי נראה בשלמות ( מה שחותכים בניתוח שעברתי)
סוגר חיצוני בצד האחורי מראה חוסר המשכיות( סוגר שלא נגעו בו )
הרופאה שעשתה לי את הבדיקה אמרה אולי צלקת ישנה אולי זיהום לנסות אנטיביוטיקה. מה זה אומר חוסר המשכיות בסוגר? אולי בגלל זה יש לי את הדליפה הקטנה של הנוזל? ואם זה זיהום כבר 7 חודשים יכול להיות זיהום? מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רטיבות ודליפת מפי הטבעת - תגובה
ד''ר דני רוזין19/07/2015הפגם בשריר בהחלט יכול להסביר את הדליפה. זה לא זיהום. תפנה לפרוקטולוג מומחה לדון על האופציות הטיפוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור דני רוזין
אבי20/07/2015מה זה אומר חוסר המשכיות? קרע?
האם זה השלכה של הניתוח ? הרי בסוגר החיצוני לא נוגעים הדליפת נוזל החלה לי רק כמעט שנתים אחרי הניתוח
שולחים אותי לMRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדוקטור דני רוזין - תגובה
ד''ר דני רוזין20/07/2015יתכן קרע, יתכן פגיעה קטנה בניתוח, שגדלה עם הזמן.
חכה להדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור דני רוזין
אבי25/07/2015בכלל ניתן לטפל בדבר הזה באיזשהי דרך? או זה לכל החיים הדליפת נוזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדוקטור דני רוזין - תגובה
ד''ר דני רוזין25/07/2015ניתן לטפל- אם אכן יש קרע בסוגר החיצוני.
ברגע שתהיה אבחנה תצטרך לדון עם הפרוקטולוג (בעל ניסיון התחום) על האופציות, שיעורי הצלחה והאפשרויות לכישלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים קטנים באזור עצם הזנבדוד16/07/2015
שלום, אני זכר בן 20 שמתי לב להופעה של חורים קטנים בעצם הזנב יש שם 3 חורים שאינם עמוקים אלא שטוחים ובנוסף לכך פצע מוגלתי. קיבלתי מהרופא בטאקורטן ונראה שזה מטיב את המצב אך לא ברור לי מה בדיוק המצב. הרופאה אמרה משהו על פיסטולה, ניסיתי לקרוא קצת כדי להבין ונשמע שזה חמור, שמדובר בתעלה כלשהי אך החורים שיש לי רדודים ולא עמוקים. אשמח אם תוכל להבהיר לי עד כמה שתוכל את המצב.
תודה רבה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חורים קטנים באזור עצם הזנב - תגובה
ד''ר דני רוזין17/07/2015כנראה שזו העונה... אם תקרא קצת את השאלות האחרונות תבין כמה זה שכיח.
סינוס פילונידלי הוא תעלה באיזור עצם הזנב דרכה נכנסות שערות מתחת לעור. לעתים זה שקט ולעתים גורם לתהליך דלקתי. אם יש דלקת, הפרשה, ריח רע- זה לעתים מוביל לניתוח. אם לא ניתן לחכות, הסרת השיער באיזור יכולה לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה ותודה
דוד17/07/2015תודה רבה על התשובה המהירה דוקטור.
רציתי לדעת עוד דבר אחד קטן, במקרה והחורים האלה נראים רדודים מין שקע קטן ולא חור בצורת תעלה אלא מין קילוף קטן האם בכל זאת מדובר בסינוס פילונדילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכעת זה נראה ככה, האם מדובר בסינוס?
דוד17/07/2015תודה רבה לך על ההבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילונידלסינוס בלי הפרשות ואבססיהל13/07/2015
שלום אני בת 20 יש לי סינוס פילונידלי בעצם הזנב בפעם ראשונה
שיצא לי אבסס זה התפוצץ לבד עם אנטיביוטיקה לפני חודש בערך
מאז הכל בסדר נשאר לי נקודה ממש קטנה שחורה ולפעמים כואב אבל אין הפרשות ... עדיין חייב ניתוח? אני שמה קבוע משחה כמו בקטרובן ומנקה כל הזמן עם מגבונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פילונידלסינוס בלי הפרשות ואבסס - תגובה
ד''ר דני רוזין14/07/2015זו אותה שאלה עליה כבר עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקעדן12/07/2015
שלום רב, בן 70 בריא , יש לי בקע באולטרסאונד נראה בקע גדול המכיל מעי, לפני כ 30 שנים עברתי ניתוח בקע, האם ניתוח מסוג כזה בפעם השנייה יכול לגרום לסיבוכים? וממה להזהר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע - תגובה
ד''ר דני רוזין12/07/2015ניתוח חוזר הוא מעט מורכב יותר אבל סה״כ שיעור הסיבוכים לא גבוה. לעתים כדאי לשקול לבצע אותו בלפרוסקופיה- זה מתאים לניתוחים חוזרים כי מונע את הצורך לעבור שוב באותה צלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס פילונידלי - מס שאלותיהל09/07/2015
שלום, בת 21
לפני שבועיים היה לי אבצס בעצם הזנב פעם ראשונה
הרופא המליץ ניתוח לפתיחת האבצס אך האבצס התנקז עצמונית
אני לאחר שבוע וחצי מהניקוז העצמוני, ללא כאבים כלל
בהתחלה היה לי נקודה שחורה ולאחר ניקוי יסודי הנקודה נעלמה ונשאר פתח קטנטן. כשאני מביטה שם יש פתח קטנטן באורך של חצי ריס ללא הפרשות וללא כאב בכלל
שומרת היטב על היגיינה ומחטאה עם פד עם אלכוהול. יש לציין שלעולם לא היה לי אבצס וזה פעם ראשונה. יש לי מס שאלות מכיון שהרופאים משום מה נותנים הרגשה של כעס כשאני אומרת שאני לא רוצה לעשות ניתוח ...
1. האם הפתח הקטנטן הזה יסגר לבד או שלנצח ישאר?
2. האם חייב לעבור ניתוח גם אם לא יהיו לי אבצסים חוזרים?
3. יש לי כתם חום בולט איפה שהיה האבצס, מהזה ? יכול להיות שהאלכוהול שורף את מה שנשאר מהאבצס ?
4. למה מגרד לי שם וכשאני נוגעת יש לי רצון לעשות פיפי?
תודה רבה אשמח לתשובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סינוס פילונידלי - מס שאלות - תגובה
ד''ר דני רוזין12/07/2015לעתים הפתח הקטנטן הוא זה שדרכו חדרו שערות וגרמו לאבצס. אבל אם זה מאורע ראשון, וכעת הכל רגוע, אפשר בהחלט להמתין ולעקוב עוד מס׳ חודשים. צריך לזכור שגם ניתוח לא תמיד מונע הישנות, ולאחר אבצס לא מדובר על הישנות וודאית- כך שבאמת יש מקום לחכות קצת. הצבע, הגירוד- אלו תופעות של החלמה ויחליפו בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מעל הטבורנח רוזנצוייג07/07/2015
שלום דר רוזין. שמי נח אני נגן סקספון במקצועי
צילום אולטרה סאונד הראה שיש לי בקע של 22 ממ לא כלוא
שאלותיי
א בנגינה אני מרגיש את הבקע ויכול לדחוף אותו פנימה תוך כדי כאב קל. האם חגורה תעזור לי ?
ב האם 22 ממ זה מצב לניתוח.? ואם כן האם מצב זה לא יחזור בגלל המקצוע שלי?
ג כמה זמן החלמה יש אחרי נתוח כזה?
יש לי תור אליך רק ב 1 לספטמבר ואני מודאג.
אודה על תשובתך נח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע מעל הטבור - תגובה
ד''ר דני רוזין08/07/2015חגורה עשויה לעזור.
גודל הפתח לא ממש משנה.
תיקון עם רשת צפוי להחזיק היטב.
ההחלמה כשבועיים.
לא רואה סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע טבורי
נח רוזנצוייג08/07/2015שלום דר רוזין
ראשית תודה על תגובתך המהירה.
מה הקריטריון לניתוח.? מאיזה גודל פתח מנתחים.?
אני לא סובל מכאב אבל יש לי הרגשה של כאילו שריר תפוס קלות בפנים...
כאב מופיע רק כשאני נוגע שם או מכניס פנימה וגם זה כאב קל..
לציין שבצילום כתוב שהודגם בקע טבורי ברוחב עד 22 ממ עם שומן בתוכו לא כלוא.
תודה ויום טוב נח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקע טבורי - תגובה
ד''ר דני רוזין08/07/2015גודל הפתח פחות חשוב כקריטריון, מידת הבליטה והסימפטומים יותר חשובים.
צריך להיבדק, להעריך את הסיכון (לכליאה) ואת מידת ההפרעה שזה גורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע טבורי
נח רוזנצוייג08/07/2015תודה על תשובתך דר רוזין
הצלחת להרגיע אותי
לבנתיים אתמול הצלחתי להקדים את התור אליך ל 21 החודש הזה.
מחכה בציפיה לפגוש ולהיבדק אצלך
שוב תודה ויום טוב נח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקעענת06/07/2015
בשנים האחרונות יש לי כאבים במפשעה ובאזור הטבור בעיקר אחרי מאמץ או עמידה והליכה ממושכות. הכאבים מתחילים במפשעה ואם אני ממשיכה להתאמץ מתחילים כאבים בחלק הפנימי של המפשעה (מעל פנים הירך) עם משיכות לכיוון הרגל ולפעמים הרגשת נמלול ברגל. באולטרסאונד לא נמצא בקע בטבור ובמפשעה נרשם: "הודגם בקע קטן indirect עם שומן בתוכו וחוסר רציפות של קוו צפקי כ- 0.5 ס"מ." האם בקע כל כך קטן יכול לגרום לכאבים האלו? האם צריך לנתח בכל מקרה או רק במקרה של כליאה או כאבים בלתי נסבלים? האם יש בקעים בטבור שלא ניתן לראות באולטרסאונד?
בקע - תגובה
ד''ר דני רוזין08/07/2015בקע קטן יכול לכאוב. אין חובה לנתח אם לא מאד מפריע.
כל בדיקה יכולה להחמיץ משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה באזור הצלעותגל06/07/2015
שלום רב
מזה זמן רב אני מרגיש בלוטה באזור הצלעות
בצד שמאל, בקו ישיר מתחת לבית השחי
הבלוטה לא כואבת אלא אם נוגעים בה למשך זמן
מסויים
יש לציין שלפי הרגשתי הבלוטה גדלה
מה צריך לעשות במצב זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטה באזור הצלעות - תגובה
ד''ר דני רוזין06/07/2015קודם כל להיבדק- יתכן והרופא יאבחן בקלות משהו בנאלי כמו גוש שומני. אם לא- ניתן להמשיך בירור על ידי אולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גל06/07/2015תודה על תשובתך,
לאיזה רופא יש לפנות במצב זה ?
והאם ניתן לקבוע תור ישירות או שצריך לעבור דרך רופא המשפחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
ד''ר דני רוזין06/07/2015גם רופא משפחה יכול לבדוק- לפחות להערכה ראשונית על מה מדובר ואיזו הדמיה צריך אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהשלמה03/07/2015
שלום דוקטור
לפני 3 וחצי שבועות עברתי ניתוח לפרוסקופי לבקע מיפשעתי דו צדדי ,
בעוד מספר ימים[ כשבוע] יש לי בדיקת תיפקודי ריאות,
אני חושב שצריך לנשוף שם למשהו,
שאלתי האם מותר כבר לעבור את הבדיקה, וזה לא ישפיע על ניתוח הבקע, או שאסור לעבור את הבדיקה?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה - תגובה
ד''ר דני רוזין03/07/2015מותר, אין בעיה מבחינת הבקע, הבעיה היא הפוכה- שניתוח והרדמה יכולים קצת להשפיע על תפקודי הריאות. אך מכיוון שעבר כבר כחודש מהניתוח עד הבדיקה לא נראה שתהיה השפעה משמעותית ולכן אפשר לבצע אותה, אם אתה מרגיש שהתאוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולים שפיריים במפשעהמיכל02/07/2015
שלום, לאחר שהרגשתי בליטות במפשעה , ונשלחתי לאולטרסואנד, התברר כי "הודגמו תהליכים אקוגניים רקמתיים, בגדלים עד 5 ס"מ, כביטוי לליפומות תת עוריות" זה נמצא במפשעה/ירך. הרופא שביצע את האולרסאונד אמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח אצל כירורג או אצל פלסטיקאי, אך עם זאת אמר שזה לא מסוכן ושאלו גידולים שפיריים שומניים. אז מדוע צריך לעבור ניתוח? האם זה חובה? מה ההשלכות? ובמידה של ניתוח, איך הוא מתבצע?
גידולים שפיריים במפשעה - תגובה
ד''ר דני רוזין02/07/2015לא חובה. אם מפריע או גדל ניתן להסיר בהרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה קטנה
מיכל02/07/2015תודה רבה על התשובה.
רק על מנת לוודא, אין לגידולים אלו שום השפעה בריאותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, ושאלה קטנה - תגובה
ד''ר דני רוזין02/07/2015לא
ליפומות קטנות הן שכיחות וחסרות משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחור פנימימתן01/07/2015
אותר אצלי טחור פנימי מדרגה 2 וקיבלתי הפנייה לניתוח כיוון שזה מפריע לי מאוד.
האם יש אצלכם פרוקטולוגים? מי מבצע אצלכם ניתוחים מסוג זה? מהו זמן ההחלמה המשוער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחור פנימי - תגובה
ד''ר דני רוזין01/07/2015ברוב בתי החולים יש מרפאה פרוקטולוגית- ממליץ לקבוע תור להתייעצות- ההחלמה תלויה בסוג הניתוח המתאים לממצא, יש סוגים שונים של ניתוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס פילונידליאורלי01/07/2015
שלום ד"ר..
לפני כשנתיים אובחנתי עם סינוס פילונידלי דלקתי , במיון ניקזו לי את המוגלה והכל הסתדר . כבר חודש אני סובלת מכאבים נוראיים בישיבה לפעמים גם אחרי הליכה מרובה . לאחר בדיקה אצל רופא טופלתי ע"י שלושה סוגים של אנטיביוטיקה ושום דבר מהן לא עזר לי . בנוסף לכך במקום הצלקת שנותרה מהניקוז יש שתי פיסוטולות לא מוגלתיות ואינן מפרישות , חשוב לציין שהסינוס ללא דלקת פעילה אך הכאבים לא עוזבים אותי ומיום ליום זה רק מחמיר . מה עושים במצב כזה ? אני חיילת והרופא של הבסיס אומר שכל עוד אין דלקת אז הכל בסדר אבל אני לא מצליחה לסבול את הכאבים .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סינוס פילונידלי - תגובה
ד''ר דני רוזין01/07/2015סבירות לא קטנה שמתחת לפני העור הסינוסים מובילים לאיזור עם ״דלקת על אש קטנה״ ואולי יש מקום לניתוח נוסף. מציע להיבדק אצל כירורג/פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צד שמאל בבטןאנא29/06/2015
הי.אני בריאה בכללי.
כשנה יש לי דקירה/לחץ/כאב עמום בצד שמאל של הבטן, בא והולך, לא מקום ספציפי (לעתים בטן תחתונה, לעתים גב, לעתים מותן) בלי קשר לאוכל מסוים או עיכול או פעולה פיזית. אין זה כואב במגע, אלא פנימי.
US נשים תקין, US כליות תקין, בדיקות דם רגילות תקינות. גסטרו התרשם כי זה כלום.
עם זאת, מהווה מטרד, השאלה האמנם בר חלוף? האם יש משהו שלא בדקתי. לא רוצה לפספס..
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צד שמאל בבטן - תגובה
ד''ר דני רוזין29/06/2015סביר להניח שזה אכן כלום, אבל קשה לסיים ברור כאבי בטן מתמשכים, אם הם משמעותיים, ללא CT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטבורעדי20/06/2015
שלום לפני כשבוע ביצעתי צילום רחם שיצא תקין וביום למחרת היו כאבי בטן ודימום שעברו. לאחר ארבעה ימים החלו כאבים בטבור שנמשכים כבר כמה ימים ללא סימפטומים נוספים. האם יכול להיות זיהום? יכול להיות שכלל לא קשור לצילום וקשור למעי? מה עלי לעשות? תודה
כאב בטבור - תגובה
ד''ר דני רוזין21/06/2015לא רואה קשר ישיר וברור, אבל לעתים כאבי בטן או אגן מתרכזים או מקרינים לטבור. אם אין חום אז לא סביר שיש זיהום, ואם פעילות המעי תקינה לא סביר שזה קשור למעי. מציע להמתין עוד קצת ואם לא יפוג לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דםנורית19/06/2015
שלום
קיבלתי מכה בזרוע לפני שבוע ונהיה שטף דם רציני . בתוכו של השטף דם גוש כואב ( כאב של מכה ) גדול וקשה . הגוש לא קטן , להפך , אולי אפילו טיפה גדל . האם זה הגיוני ששטף דם יכלול בליטה קשה בולטת כזאת ? זה קשור ? תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שטף דם - תגובה
ד''ר דני רוזין21/06/2015כן בהחלט, ההמטומה פעמים רבות מתארגנת כגוש נוקשה שלאט נספג ומתרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)