מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברוכים הבאיםאסנת גלבוע07/06/2007
אני שמחה לפתוח את פורום חופשת לידה. הפורום נועד לתת תמיכה ומענה לשאלות בנושא הן לנשים והן לגברים. לאמהות, לסבתות, לדודות וכנ"ל בלשון זכר.
המילה "חופשה" מטעה מאד, למעשה אין מילה רחוקה יותר מן המציאות. זה לא חופש אלא יותר איבוד החופש לטובת תוספת מיוחדת ומרגשת למשפחה. השינויים שעברנו בזמן ההריון נראים פשוטים למדי לעומת האתגר שמצפה לנו בתקופה הראשונה שלאחר הלידה.
דווקא לאחר 3 חודשים, כשהתקשורת האמיתית מתחילה להתקיים ביננו לבין האוצר- או אז נגמרת לה החופשה...
אז אני פה, יחד איתכם, כדי ליצור בית חם בתקופה הזו ולאחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכות לפתיחת הפורום
יעל10/06/2007אפשר להתחיל במציאת שם מתאים יותר מ'חופשת לידה'? הרי זה הכל מלבד חופשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך- בואו נמצא שם הולם יותר
אסנת גלבוע10/06/2007ואחרי זה נעביר את זה לרשויות, אולי יסכימו איתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן אסנת וכולן,
הילה10/06/2007היי אסנת אני זוכרת אותך מפורום בגדי הריון והריון ולידה בתפוז.
שמחה שפחת פורום חדש ומקווה שיהיה נחמד. אני בהחלט זקוקה להצעות מעניינות למה כל אחת עושה בחופשת לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילה welcome
אסנת גלבוע10/06/2007את מתכוונת חוץ משופינג? סתאאאאאאאאם. את גרה בעיר? נראה לי שבעיר יש יותר אפשרויות לפעילויות משותפות של הורה ותינוק. אולי התכוונת לדברים שהיית רוצה לבד בלי התינוק/ת/?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבד אין לי בעיה
הילה10/06/200725 שנה של העסקה עצמית אני ממש יכולה לעשות המון לבד. כמובן שהתכוונתי עם הבייבי.
אגב אריאל בן 3 חודשים עוד יומיים. בנתיים הספקנו סדנא לעיסוי תינוקות הולכים לפארק, לקניון, לסופר פארם+ארומה (אחד מול השני) נפגשים אם סבתא (אמא שלי) אחת לשבוע ו....חסר לי עוד עיסוקים איתו ...כל החברות שלי עובדות ככה שזה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הא?
אסנת גלבוע10/06/2007צודקת. הוא גם קטן מדי לג'ימבורי, או לים ולבריכה (אולי בריכה?).
זה לא קל להעביר את הזמן איתם, מה גם שהתזמון שלנו לא תמיד תואם את התיזמון שלהם. כמה פעמים קרה לי שברגע שהגענו לפארק והתחלנו לטייל הם נרדמו לי... ואחרי טיול מהנה (לי) חוזרים לאוטו ושניה לפני שמגיעים הביתה הם התעורר.
אולי יהיו פה עצות מועילות יותר, כי כבר חשבת על כל מה שהעליתי בדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)