מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אחרי לידהמיקי29/12/2007
זוגתי ואני מודעים לכך שיש הטוענים שאין לקיים יחסי מין 6 שבועות אחרי הלידה. האם זה נכון? ואם כם, האם יש דרך אחרת לענג את זוגתי, כמו למשל אוננות.
חשוב לציין שלזוגתי יש צניחת רחם קלה לאחר לידה שנייה. האם כדאי להיזהר מהסיבה הזאת או שאוננות מותרת ויחסים שאין בהם חדירה מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משכב לידה
חלי מוחני30/12/20076 שבועות לאחר לידה זה הזמן שנדרש לגוף ל"החלים" מהלידה, וזה הזמן שהרחם צריכה לחזור למקומה הטיבעי ולגדלה הטיבעי (עד כמה שאפשר). כתבת שלזוגתך יש צניחת רחם - כדאי לשאול את רופא הנשים שלה כיצד יש לנהוג במצב כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירב27/12/2007
נולדה לי בת לפני שבועיים. ליאל. היא הכי חמודה בעולם ואני מאושרת, אבל בו זמנית אני חרדה בטירוף שלא אוכל לטפל בה כראוי. אני לא נרדמת בלילות ואני חושבת על זה כל היום. אולי כדאי לי להתחיל לקחת כדורים נפשיים או משהו.
האם מה שאני חשה זו תופעה נפוצה? ומה עלי לעשות כעת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
חלי מוחני30/12/2007קודם כל המון מזל טוב,
עם הולדתך כאמא חדשה עולות ומציפות אותך המון רגשות ואתן גם השאלות.
אני שמחה לשמוע שאת מאושרת עם התינוקת שלך וזה מאד טיבעי שאת חרדה לשלומה. נסי לדבר עם חברות, מכרות עם אמא שלך או להכנס לפורום ולשאול את כל מה שאת חוששת ממנו.
כל מי שתוכל לתת לך תשובות לשאלות שנולדו לך בשבועיים האחרונים - אשריה.
אני בטוחה שיהיו לך עוד המון שאלות במשך הזמן.
הכי חשוב - תסמכי על עצמך ועל האינסטינקטים האימהיים שלך ונסי לחבר אותם עם ניסיות שיש לאחרות.- זהו מתכון מצויין.
בכל מקרה אם את רואה שאת עדין חרדה או אפילו החרדות מתגברות - לכי להיבדק!
חשוב שלא לתגיעי למצב של דיכאון אחרי לידה.
אל תשכחי שאנחנו כאן כדי לענות על כל שאלה שמטרידה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרני25/12/2007
תמיד בלילה כשאני ישנה על הצד אני מתעוררת מכאב שורף באגן וחייבת לשחרר אותו בתזוזה. האם תקין, נורמלי ושכיח בהריון? מה זה יכול להיות? האם קשור לזרימת דם לקויה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרימת דם
אסנת גלבוע25/12/2007זה נשמע כמו עניין של זרימת דם. נסי למצוא תנוחה נוחה יותר. בכל אופן במפגש הבא ע הרופא היתי מעלה את הנושא, אולי יש לו פתרון מוצלח יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשומת לבמאיה23/12/2007
שלום,
בני בן שנה וחצי, כשבאות אלי חברות הוא נוהג למשוך להן חזק בשיער ולתפוס להן בעור עם ציפורניו על מנת לקבל תשומת לב, אני ובעלי מעירים לא על עך, אך הוא עשוי ממש להכאיב. האם זאת תופעה מקובלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מאד מוכר לי
אסנת גלבוע25/12/2007כמו שכתבת זה בשביל למשוך תשומת לב וזה יעבור. כמו בכל מקרה של תשומת לב שלילית עדיף לא לתת לו תשומת לב כשהוא עושה את זה, אלא תוך כדי שיחה עם החברה ללטף ולחבק אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמד
רינה09/01/2008נחמד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסוזי19/12/2007
רציתי לדעת בממוצע אחרי לידה מה צריך להיות השינוי במשקל?
האם המצב הנפוץ הוא להעלות כמה קילו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתכוונת לתינוק?
אסנת גלבוע20/12/2007אלייך? לא ברורה לי השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהענת17/12/2007
היי,
האם אתן ממליצות על תזונה מיוחדת לאחר לידה (חודש)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שיותר בריא
אסנת גלבוע17/12/2007רצוי לאכול הרבה עלים ירוקים שיחזירו ברזל לגוף. אם את מניקה את צריכה לשים לב לא לאכול דברים מייבשים כמו נענע ופטרוזיליה. לאכול מאוזן ולתת לגוף להתאושש מההריון והלידה.
מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רייקיגלית16/12/2007
היי,
חברתי למדה רייקי והיא מעוניינת לטפל מדי פעם בבתי בת השנתיים. לטענתה זה מרגיע ואף מקל על כאבים וכו,
האם יש סכנה בכך, האם חוסר נסיונה עשוי לסכן את ביתי?, הבנתי כי זה טיפול ללא מגע כלל, כדאי לנסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר ואפילו מומלץ.
נמרוד קדם17/12/2007טיפול רייקי לתינוקות ולילדים הוא משהו מאוד טבעי עבורם.
אנחנו, המבוגרים, צריכים להיזכר במתנה הנפלאה הזו שנקראת רייקי.
ילדים יודעים, מכירים ואוהבים לקבל טיפולי רייקי... רק לא לשכוח לשאול אותם אם הם רוצים, אפילו שהם לא מבינים מה אנחנו אומרים, ונשארים רגישים להתנהגות שלהם. כשהם לא רוצים יותר - הם יראו לנו את זה...
בהצלחה,
נמרוד קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתנה ליולדתאורית12/12/2007
היי!
חברתי הטובה ביותר ילדה הבוקר בן וכולי התרגשות.
מבין חברותיי היא הראשונה בינתיים שילדה (אני הבאה בתור-שב' 23).
רציתי להתייעץ בקשר למתנה ראויה לה ולתינוקה.
אשמח אם תתנו לי רעיונות..
תודה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנה
אסנת גלבוע12/12/2007מזל טוב.
אני חושבת מבין המילים שלך שמדובר בלידה ראשונה אז היא בטח תצטרך לברוח מדי פעם מהבית כדי להרגיש שוב "נורמלית" כמו שאני קוראת לזה. מסז' טוב או בית קפה יכולים לעשות את זה ולשפר את מצב הרוח מאד.
תראי לה שאת בשבילה ואם היא צריכה בייביסיטר זה יכול לעזור לה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנה ליולדת
חלי מוחני13/12/2007מזל טוב !
ישנן הרבה מתנות שיכולות להיות נפלאות ליולדת ולתינוקה,
אבל סיר אוכל, עוגה, אוזן קשבת יכולה להיות מתנה נפלאה לא פחות.
אפשר אפילו להזמין לה דולה לאחר לידה שתדריך אותה לקראת האמהות ושתפנק אותה בעיסוי מרגיע ואפילו תעזור לה בהנקה או שתוכל לענות לה על כל השאלות שיתחילו לצוצץ מעכשיו.
העיקר המון המון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשאטל11/12/2007
היי, אני אחרי לידה (חודש) ועד עכשיו לא רכשתי מנשא כי הסתפקנו בסל קל וידיים. אני רוצה להסתובב עם בתי במנשא ואני מתלבטת מה הכי נוח לי ומה הכי טוב לבתי האם מנשא קדמי או אחורי? יש לכן המלצות בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשאים
אסנת גלבוע11/12/2007קודם כל מזל טוב. בגיל חודש מדובר על נשיאה קדמית. יש לך 2 אופציות בגדול: מנשא בד בסגנון הודי או מנשא בייבי ביורן, כשהי מומלץ הוא דגם האקטיב. האמת? אני יודעת שזה מאד מרגיע תינוקות אבל למי שיש בעיות גב או כתפיים זה מאד קשה. נסי לפני שאת קונה לקחת מחברה מנשא ולראות איך את מרגישה איתו אחרי רבע שעה +.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהשולי09/12/2007
היי,
יש לכן עצה כיצד נפתרים מסימני מתיחה ממש מכוערים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו בעיה אמיתית
אסנת גלבוע09/12/2007אין לה כל כך פתרון, רק הזמן מטשטש את זה.
מצטערת שאני לא אשת בשורות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול עם התינוקדנית05/12/2007
שלום, בני בן חודשיים וחצי כעת. עד כה כאשר היינו נוסעים במכונית הוא היה צורח באופן היסטרי והדבר ערער את בטחוני. היום הנסיעות השתפרו אך עדיין יש בי סוג של רתיעה לצאת ולטייל איתו גם בקניונים למשל... זה גורם לי להשאר בבית והדבר מדכא אותי. הייתי רוצה לשנות את החשיבה כי הוא בסה"כ תינוק שבוכה כמו כולם אך זה מפחיד אותי. חשוב לציין שבבית אני מרגישה איתו מאוד בטוחה וכייף לי. מחכה לתשובה מעודדת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לדנית- מאמא עם בעיה דומה
דקלה05/12/2007היי דנית, אני יודעת שאולי בשלב הזה אני לא יעודד אותך הרבה אבל אני רוצה לומר לך שמניסיוני זה היה בדיוק אותו דבר וזה עבר בגיל שלושה חודשים.
היום בני בן 4 חודשים, וזה לא שכיום אני בליינית איתו, אבל בהחלט עושה נסיעות איתו לכל מיני מקומות שלא העזתי לחשוב עליהם בעבר.
אצלי זה הלך לא רע כשהייתי יוצאת עם גיסתי,והייתה עוזרת לי איתו כשהיה נודניק מעט, לאט לאט הןא התרגל ליציאות והיום נראה לי שהוא נהנה.
למרות שאנחנו ההורים תמיד חוששים מכל דבר, ובמיוחכשהיל בוכה זה לא נעים,
אבל מה לעשות שיש חיים, וצריך לעשות קניות, לבשל,לכבס, ולטייל???
נצלי את הימים האחרונים של הקיץ" אם אפשר לומר את זה כך, צאי לאן שבא לך, השתדלי שהילד יהיה אחרי אוכל, ותנסי להנות,
לכי תדעי, אולי תופתעי לגלות שתכירי עוד אמהות עם בעיה דומה...........................
מאחלת לך הצלחה רבה!!!
אולי עוד ניפגש באחד מהטיולים, מי יודע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה עם דקלה
אסנת גלבוע06/12/2007אל תתני לזה לערער לך את הבטחון. תמשיכי לצאת איתו. יכול להיות שהוא יהיה יותר רגוע במנשא וככה גם את תיהני יותר מהטיול. בכל מקרה הוא יצטרך להתרגל לצאת כי אנחנו לא חיים בבועה ולאט לאט הוא יאהב את זה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות...דקלה05/12/2007
היי,
בני בן ארבעה חודשים.
ניזון מהנקה מלאה, רגוע חייכן, עד כה הוא היה נרדם לבד במיטתו- בעזרת המוצץ,
ולפי מס' ימים התחילו מאבקים להרדים אותו .
האם יש מקום להתעקש איתו שילך לישון בשעה מסויימת? ולא לוותר למרות הבכי קורע הלב?
אנחנו מרימים אותו וכהשהוא נרגע מחזירים אותו חזרה אבל זה לוקח יותר משעה.
וזה מתיש אותנו....
שאלה נוספת שהיא ממש לא קשורה, אבל אולי מניסיון תוכלו לענות לי...
אתן מכירות את תופעת נשירת השיער לאחר לידה??מעולם לא היתה לי נשירה ומאז הלידה זה משהו זוועה... יש תופעה כזו???
אודה לתגובתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי תשובות :)
אסנת גלבוע05/12/2007היי דקלה,
לא צריך להיאבק לדעתי על שעת שינה מסוימת, בדיוק כמו שאת לא הולכת לישון לפני שאת עייפה. נסי לראות סימני עייפות (גירוד בעין, משיכת האוזן ועוד) ולפי זה להשכיב לישון. אני בהחלט בעד להרגיל אותו לישון לבד כמו שעשיתם.
לגבי הנשירה, אכן תופעה מוכרת וידועה. אם אני לא טועה זה עובר אחרי כחצי שנה. נסי לראות בזה דילול טבעי :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!
דקלה05/12/2007עזרת לי המון!
יש לך טיפים לתת לי אולי בנושא התהפכויות?
בני בן 4 חודשים כפי שהזכרתי ועדיין לא מתהפך...
מתי לכן זה קרה? והאם בפתאומיות? אשמח לשמוע ממך או תגובות מאמהות אחרות המנוסות בתחום.
בכל אופן אם הנושא חורג ממסגרת הפורם אבין.
חג חנוכה שמח שיהיה. המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
אסנת גלבוע05/12/2007שום דבר לא חורג ממסגרת הפורום, אני נהנית לענות על השאלות ולתרום מהנסיון שלי.
לעודד התהפכות אפשר כשהתינוק שוכב על הגב ואת מולו- את לוקחת את הרגליים שלו ומזיזה הצידה כאילו בעצם מראה לו איך מתהפכים במשחק ושירה. הכל בכיף. אצלי כל ילד התהפך בשלב אחר. הגדול שלי התהפך מהבטן לגב ממש מוקדם אבל מהגב לבטן ממש מאוחר. האמצעי שלי עשה את בטווח הזמן הנורמלי. הקטנה שלי איטית לאללה במוטוריקה אבל היא בת 9 חודשים ומתחילה ממש שפה... כל ילד והקצב שלו. הכי חשוב לדעתי זה לזרום בקצב של הילד מינקות ועד בכלל. גם לנו כמבוגרים אגב לא יזיק ליישם את זה על עצמנו...
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקהשמרית04/12/2007
היי,
ילדתי לפני שבוע ובגלל שבתי היתה בטיפול נמרץ היא התרגלה לאכול מבקבוק ולא בהנקה. עכשיו היא כבר מתחזקת ואני מאד מקוה שתוכל לינוק בכוחות עצמה בקרוב אבל הבנתי שהסיכוי שתתרגל לאחר שכבר שבוע היא שותה מבקבוק הוא קטן מאד, האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK04/12/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהכרמית02/12/2007
אני אחרי לידה ויש לי גירודים רבים בבטן. מה זה ומה אפשר לעשות כדי להעביר את זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בבטן
אסנת גלבוע02/12/2007היי כרמית, נשמע כמו מתיחה של העור ויובש.
הייתי משמנת בקרם גוף איכותי. מדובר רק בחלק שנמתח בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אוסנתשירן29/11/2007
ילדתי לפני כשבוע , ואני מניקה את התינוקת באופן מלא , הבעייה היא ששלושת הלילות האחרונות וספציפית בשעות הלילה הפנים של הבת נהיים אדומים והיא לוחצת כאילו שהיא רוצה לעשות קאקי ובוכה , אמרו לי שזה בגלל הגזים שהיא מוציאה, שאלתי היא איך אפשר להפחית את התופעה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי סוכר ענבים
ארין29/11/2007אולי זה יעזור, יש הרבה פיתרונות סבתא, וכל אחד טוב לתינוק אחר. חוץ מזה הרבה מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום סוכר ענבים??
אסנת גלבוע02/12/2007סליחה אבל בגיל שבוע ממש לא נותנים את זה. זו עצה מסוכנת.
יכול להיות שמדובר בגזים ויכול להיות שלא. בדרך כלל ענין הגזים מתחיל בגיל שבועיים- שלושה, אבל אין חוקים. מנשא יכול לעזור מאד כדי שלא תצטרכי להרים על הידיים ולהתעייף. תמשיכי להניק לפי דרישה ותהיי סבלנית למרות הקושי. אין ספק שהשבועות הראשונים אחרי הלידה מאתגרים ולא קלים אבל אני מבטיחה שהם נגמרים... תאכלי ותשתי טוב ותדאגי לגוף שלך, תנוחי כמה שיותר ותראי מה קורה. אם זה נמשך תעדכני. תרגישי טוב והמון מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)