מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קיסריהילית19/07/2007
שלום לכולן
אני עומדת לעבור ניתוח קיסרי בגלל מצב בריאותי עוד פחות מחודש. יש כאן מישהי שעברה ניתוח כזה? רציתי לדעת איך מתפקדים אחרי הניתוח מעבר למה שהרופאים אומרים לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הילית
אסנת גלבוע19/07/2007עוד מעט בטח יענו בעלות הניסיון בניתוח קיסרי. אני אספר לך מניסיון של אחותי (פעמיים). בהתחלה קצת קשה לקום ולהתהלך אבל ככל שתאזרי אומץ ותקדימי לעשות את זה (עוד בבית חולים)- ככה ההחלמה תהיה מהירה יותר וקלה יותר. מבחינת הנקה, אם את מעוניינת להניק כדאי מראש להיעזר ביועצת הנקה שתדריך אותך מה התנוחה הרצויה אחרי קיסרי (הרי יהיו תפרים בבטן וזה עלול לכאוב), גם בנושא השאיבות אם תצטרכי. אחרי שבועיים בערך אני זוכרת שאחותי נראתה כבר מאוששת וזה די מקביל ללידה רגילה אצלי, גם לי לוקח שבועיים להרגיש שאני מתחילה לחזור למסלול.
שיהיה בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על סמך ניסיון
דן20/07/2007הי הילית שמי גיל ואני עברתי ניתוח קיסרי (לא מתוכנן , לידה ראשונה)
ואני יכולה להגיד לך שביום הראשון הרגשתי שזה סוף העולם אבל מיום ליום זה השתפר.
ממש חשוב להיות בתנועה וללכת , כמה שזה נשמע מוזר זה ממש עוזר להחלמה
תבקשי את כל העזרה שאת צריכה כי את תזדקקי לה בימים הראשונים.
אחרי שבוע כבר כמעט תפקדתי כרגיל
בכל אופן הרבה מזל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל להיות מחוץ לביתאולגה15/07/2007
שלום לכן. אני רציתי לשאול מאיזה גיל זה טוב לתינוקת להיות בחוץ בלי שזה יהיה מסוכן לה. התינוקת שלי בת 3 חודש והייתה פג. מתי היא מספיק גדולה בשביל ל להידבק במחלה של ילדים אחרים ומתי לא מסוכן לה להיות בחוץ בשמש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לשאול רופא
אסנת גלבוע17/07/2007רק בגלל שהיתה פג אז אולי יש פה רגישות מסוימת.
אם זה לא היה המצב אני הייתי אומרת - מתי שמתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה איך להרגיעשיר11/07/2007
היי,
יש לי ילדה די קשה, יש לה כאבי בטן בלתי פוסקים ושום שיטה שניסיתי לא מצליחה להרגיע אותה, אולי למישהי כאן יש ילד או ילדה עם הבעיה הזאת וגם מצאה לה פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולים להיות כמה פתרונות
אסנת גלבוע11/07/2007רק צריך להבין מה מקור הבעיה.
איך את יודעת שמדובר בכאבי בטן? אולי היא עייפה, אולי היא רוצה שירימו אותה, אולי היא צריכה מוצץ?
דבר אחד שעוזר למי שיש לו סבלנות זה מנשא. בדרך כלל תינוקות מאד מאד רגועים שם. הם מרגישים את הקירבה לאם והיא יכולה עם 2 ידיים פנויות להמשיך לתפקד.
דבר שני זה מוצץ. לא כל תינוק מוכן לקחת מוצץ, יש תינוקות שלוקח ממש זמן והתעקשות להרגיל אותם ויש כאלו שמתמכרים מהמציצה הראשונה.
דבר שלישי זה לאבחן סימני עייפות בזמן, לפני שהעייפות מתגברת והופכת ל"אובר" עייפות. שפשוף בעיניים, פיהוקים, חיכוך היד באוזן וכולי הם כולם סימנים.
לא כתבת בת כמה הקטנה שלך, אולי אם תתני עוד פרטים יגיעו עוד אפשרויות לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת אמהותלינוי08/07/2007
אחת החברות שלי הציעה שנתארגן כמה אמהות חדשות וכל פעם אחת או שתיים ישמרו על כמה ילדים והשאר יוכלו לנוח קצת. הרעיון נשמע לי נחמד אבל כמה אמהות ותיקות יותר הזהירו אותי שתמיד יש בסוף מישהי שמשקיעה יותר וכאלה שמשקיעות פחות וזה עושה ריבים ובסוף, עם כל הכוונות הטובות, הכל מתפוצץ. מה דעתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי זה רעיון מצוין!
אסנת גלבוע08/07/2007צריך להחליט מה הציפיות ממי ששומרת (שהיא תפעיל, שתאכיל וכולי) ואז כולן יודעות בדיוק מה מצפים מהן. למה לפסול מראש? לדעתי שווה לתת לזה צ'אנס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי
ל11/07/2007הי לינוי, רעיון מצויין, אני כבר לקראת סוף חופשת הלידה שלי ואני חייבת לציין שזאת היתה תקופה מדהימה מצד אחד אך מאוד מתישה ומעייפת מצד שני, אם יש באפשרותכן להתארגן לקבוצה כזאת, זה מעולה, כמובן שהחלוקה תהייה באופן שווה שאף אחת לא תרגיש שהיא נותנת מעבר
אני הייתי בכיף מצטרפת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה היו נוחים לכן בגדי בית החולים?יעלה03/07/2007
שלום,
שמי יעלה ואני סטודנטית שנה רביעית לארכיטקטורה בטכניון.
במסגרת קורס עיצוב תעשייתי ברפואה, לקחתי על עצמי לשפר את כותנת בית החולים שניתנת לנשים לאחר הלידה.
אשמח אם תוכלנה לעזור בכך שתביעו את שביעות רצונכם מן הבגדים שקיבלתן בבית החולים לאחר הלידה.
מהן הבגדים שקיבלתן?
האם הם היו נוחים?
כמה השתמשתן בהם?
האם הם היו נוחים לכן מבחינת הנקה, אינפוזיה,החלפה וכדומה?
תודה רבה מראש,
יעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ל04/07/2007יעלה שלום,
ילדתי לפני שלושה חודשים, הבגדים שניתנו לי היו חלוקים ורודים שלדעתי לא היו נוחים כלל
בבית החולים הנקתי את בני ולא היה לי נוח, היו תיקתקים באיזור בכתף וכך הורדתי את החלוק בכדי להניק, החלוק היה מבד לא נעים ובאיזהו שלב בעלי הביא לי מהבית חלוק שיהיה לי נוח יותר, גם מבחינת ההנקה וגם מבחינת השינה
אם תוכלי לעזור בכך יהיה נעים לכולנו ולי בהריון הבא....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדי בית חולים
נעה08/07/2007קודם כל, אני חושבת שזו יוזמה מבורכת, אשה שאך זה ילדה לא רק שהיא מרגישה שהיא אינה במיטבה מבחינה גופנית, אלא כל מי שבא לבקר אותה (ואלו המון אנשים) רואה זאת גם כן. לדעתי החלוק סה"כ היה מאד נוח, מספיק רחב, בד נעים ושני פתחים בצדדים ע"מ להניק בקלות (בנוסף הוא גם צנוע למי שרוצה). רק דבר אחד היה טוב יותר, אם צבע החלוק היה כהה יותר ולא לבן, כי בד"כ מדממים לאחר לידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכוערים פחד!!
גל05/10/2007כבר בקורס הכנה ללידה, כשראיתי את הכותונת המזעזעת הזו (במאיר) נשבעתי שלא אלבש אותה. אני צריכה להרגיש טוב אחרי לידה, וזה אומר בין היתר, לא להראות כמו ממוטה.
הכותנת די בהירה, ואם יש דליפה של דימום, ויש כל הזמן, מיד רואים (כולם רואים, רק לא את...)
יש שני חריצים להוציא ציצי, וזה נח, אבל-אם את בלי חזיה, ויש לך די גדולים, הם עלולים לצאת גם כשלא תכננת... אם את עם חזית הנקה מתחת ,הגישה אליה לא משהו. הייתי שמחה אם החלק העליון היה צמוד (סטרצ') באזור החזה עם מחשוף גדול, כזה שצד אחד משתלב בצד השני. זה גם נשי, אפילו סקסי, וגם נח לשלוף ציצי, וגם לא זז חופשי.
באופן אישי, מיד כשהרשו לי לקום מהמיטה החלפתי את הכותונת הזו (שהלבישו לי בעול כורחי בחדר לידה) לבגדים מהבית. זה בכל מקרה יותר נעים, ריח המרכך האהוב שלך..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אהבתי את הצבעים - הפתח מאחורה...
אמא ל3 נסיכים09/10/2007אני חושבת שלפני הלידה זה עוד מילא אבל אחרי הלידה כשבאים אורחים ויש פתחים בבגד מכל כיוון זה קצת קשה ולא נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה מהביתדנה01/07/2007
אני עובדת מהבית. מישהי יכולה להגיד מנסיונה כמה זמן אחרי הלידה יהיה חכם לחזור לעבודה?
הייתי מעדיפה להשאיר את התינוק בבית, זה אפשרי לדעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה
אסנת גלבוע02/07/2007להשאיר תינוק זה אפשרי אבל לא הייתי הונה על זה לאורך זמן. בשבועות הראשונים הם ישנים ממש רוב היממה אבל כשהם ערים הם מעסיקים אותנו יופי... תלוי גם באופי העבודה שלך, אם את למשל מדברת עם אנשים אז בכי ברקע יכול להפריע, אבל אם מול מחשב ויכולה לעבוד בצורה מקוטעת אז זה מתאים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- די עם הקיטורים!!!!מיכל26/06/2007
אמנם חופשת לידה היא לא החופשה האולטימטיבית אבל זה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לאשה עובדת, לא להיות בעבודה חצי שנה, להסתובב קצת בקניונים ולחבק יצור קטן, מתוק, ומריח שאת כל עולמו. אני לא טיפוס אופטימי בכלל אבל בעניין הזה זו דעתי. ( ולא טענתי שאין צדדים מבאסים לאללה!!!)
אז יאללה, תפסיקו לקטר ותתחילו להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לקטר, למה לא?
אסנת גלבוע26/06/2007למטבע יש 2 צדדים ואם למישהי קשה, היא עייפה, בודדה ועוד מיליון דברים שאפשר להרגיש בחופשת לידה, מותר לה לקטר וזה אפילו בריא :).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדכאס.24/06/2007
אני חודש וחצי בחופשת לידה ומרגישה שאני משתגעת. בעלי עובד עד שעות מאוחרות, אנחנו גרים במקום רחוק מרוב החברות שלי והרכב אצל בעלי אז אני לא יכולה לפגוש אותן (אני לא אסע עם התינוק באוטובוסים). אני לבד כל הזמן ורע לי!!!!!! מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי אוי אוי
אסנת גלבוע24/06/2007אני ממש מבינה אותך. אין כמו הבדידות הזו כדי לדכא. אבל- מי אמר שאפשר להיפגש רק עם החברות הקודמות? אפשר ליצור חברויות חדשות על בסיס התינוקות.
נסי להתחבר בטיפת חלב, בשכונה או אפילו בסופר עם אחת האימהות שגם היא בחופשת לידה. התינוקות ממש לא חייבים להיות באותו גיל בדיוק בשביל זה.
פעם תיפגשו אצלך, פעם אצלה, פעם תצאו לטיול בעגלה יחד ותעבירו את הזמן בכיף.
שולחת לך חיבוק וירטואלי לחיזוק. זו הרגשה זמנית והיא עוברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהס
ל04/07/2007הי ס.
אני מזדהה איתך לחלוטין...
אני נמצאת באותו מצב בדיוק, אני לקראת סיום חופשת הלידה (ב-1.8 אני חוזרת לעבודה)
אין ספק בכלל שזאת תקופה נורא קשה אך מצד שני מדהימה ונעימה כי סך הכל אנחנו נמצאות 24 שעות עם הדבר הכי מתוק שקרה לנו בחיים, כמוך, אני רחוקה מחברות, משפחה, אין באיזור שלי שום מקום נורמלי שאפשר להסתובב עם התינוק ואני די מיואשת מהמצב
מה שעשיתי במקרה שלי שפשוט "ברחתי" לאמא, אין כמו אמא בעולם!!
היא אמנם גרה בקצה השני של המדינה, אבל כמה שבועות אצל ההורים יכולים קצת להקל את המצב
אם יש לך אפשרות לעשות זאת, אני ממליצה בחום, כמובן אם הבעל תומך ולא עושה מזה עניין
בהצלחה..
ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון?
בילבי07/07/2007בחופשת לידה? זה לא אמורה להיות תקופה מופלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך עם חופשת הלידה?יערה21/06/2007
היי,
חופשת הלידה שלי עומדת להסתיים ואני מגלה שלמרות מה שאני חשבתי, לא ממש בא לי לחזור לעבודה שתרחיק אותי לרוב היום מהילדה, מצד שני, יש לי עבודה טובה... יש למישהי עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי...
אסנת גלבוע21/06/2007ההתחבטות הזו מאד מוכרת. אם את אחרי 3 חודשי חופשת לידה, את יכולה להאריך בעוד כמה חודשים ללא תשלום ועדין לשמור על מקום העבודה (אסור לפטר אותך). השאלה אם יכולה להסתדר בלי משכורת. מה את חושבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדאי גם לבעלי לקחת חופש?ויקי19/06/2007
בעלי חושב לקחת קרוב לחודש חופש אחרי הלידה כדי לעזור לי. קודם כל, ברור שאני מעריכה מאוד את ההצעה שלו וכמה שהוא רוצה לעזור, אבל אני מתטבלת אם עדיף שאני אסתדר לבד והוא יקח חופש כשאני אחזור ללידה ואז התינוקת תהיה יותר זמן בבית, עם מישהו מההורים, או שעדיף לקחת את ההצעה שלו לעזור לי בהתחלה. מה אתן אומרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך מישהו נוסף שיכול לעזור?
אסנת גלבוע19/06/2007כי את תהיי ממש לבד וזו לידה ראשונה, אז עדיף שהוא יהיה איתך לפחות בשבוע הראשון. אם יש לך עזרה ממישהו שקרוב שממש יוכל לעזור עם ארגון הבית, בישולים וכולי - אז אין ממש צורך. כדאי לשמור את החופש לתקופה שלפני החזרה שלך לעבודה, אולי תרצו לצאת לכמה ימים לחופשה בבית מלון ולהתפנק ואז לא יחסרו לו ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על חופשת הריון שנה אחרי חופשתדן16/06/2007
שלום למנהלת הפורום. ראיתי את הפרשי הגילאי של הילדים הקטנים שלך ורציתי לשאול איך זה להסתדר עם 2 ילדים בהפרשים קטנים. האם מומלץ או שקשה מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול ילדים בהפרש קטן
אסנת גלבוע16/06/2007אני האמת הגעתי לסיטואציה הזו בלי לתכנן אותה וזרמתי איתה. לקראת סוף ההריון החששות גברו, איך אסתדר? מי יקח ויחזיר? מה יהיה עם הקנאה? כמה זמן ישאר לזוגיות ולעצמי?
אחרי הלידה היה ממש קשה. ממש. אין יום ואין לילה כמו בכל מצב של אחרי לידה, רק שלמשוואה נוסף באמת ענין הקנאה.
היום אני בסך הכל 3 חודשים אחרי ויכולה לומר לך שאני מבסוטית. עדין קשה לי פיזית ובשעה עשר בלילה אני במצב מאוזן בלתי הפיך (מה שלא מתאים לי בימים כתיקונם), אבל אני יודעת שבעוד שנתיים הם יגדלו כמו תאומים- תמיד יהיה להם בן זוג למשחק, הקושי הפיזי שלי יצטמצם מאד ואני בבת אחת אסיים את פאזת החיתולים- בקבוקים וכולי.
בינתיים אני חולמת בהקיץ על היום בעוד שנתיים ונהנית ממה שיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשים קטנים בין הילדים
שרית12/07/2008יש לי שלושה בנים בהפרשים של שנה זה מזה ! כיום הם בני 3,4,5 ואני יכולה לומר שזה כיף גדול. יש להם תחומי עניין משותפים, משחקים, תכניות טלויזיה... לא משעמם להם אף פעם כי יש להם זה את זה. כאשר אנחנו מתכננים בילוי משפחתי אין לנו בעיה של תחומי עניין שונים לכל ילד וכל ההתארגנות קלה יותר. הבגדים שלהם כמעט כולם משותפים וזה חוסך מאוד בעלויות. אין ספק שכאשר הם היו תינוקות זה היה קשה מאוד ובעיקר מעייף, אבל עכשיו יש הרבה יתרונות. בהצלחה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגוע או לחוץ?בהריון14/06/2007
שלום בנות,
אני רק בתחילת ההריון, אבל במסגרת זה שאני נלחצת מכל זה, אני כבר נלחצת גם מחופשת הלידה... נראה לי נורא להיות כל היום בבית עם התינוק, מצד אחד משעמם, מצד שני המון עבודה, לא יודעת מה נכון. איך אתן רואות את התקופה הזאת, כתקופה מאוד לחוצה או שיש הרבה זמן פנוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקופה שלאחר הלידה היא נפלאה וקשה
אסנת גלבוע14/06/2007קודם כל אין ממה להילחץ, אף אחד לא עומד עם סטופר ויש מספיק זמן להתרגל למצב החדש. זה לא פשוט להכנס עם תינוק חדש הביתה אבל גם אין דבר מדהים יותר מאשר להיכנס עם תינוק חדש הביתה.
הדואליות הזו מאפיינת לא רק את חופשת הלידה אלא גם את כל גידול הילדים. מצד אחד זה קשה ומצד שני זה מהנה ומספק וממלא.
ברגע שמקבלים את זה בהבנה, זה כבר מפשט קצת את העניינים.
אנחנו נהיה כאן לעזור עד כמה שניתן ולתמוך בך- לא תהיי לבד ותשתעממי... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האחת והיחידה!עדי מנחמי11/06/2007
ברכות לניהול הפורום החדש.בהצלחה! עדי מנחמי-שיאצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדיייייי!
אסנת גלבוע11/06/2007תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר מזדהה ומקווהק.10/06/2007
למה החופשה הזאת רק לנשים? יש מצב להתחלף עם אשתי. אני מוכן שהיא תשאב ותלך לעבודה ואני אלך הביתה לששה חודשים. חופשת לידה - זאת חופשה.... מתאים לי בטירוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע לי כמו פרובוקציה
אסנת גלבוע10/06/2007לקרוא לחופשת לידה חופשה זה ממש לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה חמודה!אסנת גלבוע10/06/2007
אוטוטו נראה אותך פה, הא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויש זה היה אמור להשתרשר לדינה...:(
אסנת גלבוע10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)