מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות לבירור קצב חילוף החומרים בגוףערן08/09/2016
שלום
בשנות הארבעים, בתקופה האחרונה אני עולה במשקל (כמובן גם לא מצליח לרדת) על אף שאני אוכל פחות, וכן עושה פעילות גופנית מספר פעמים בשבוע.
איך ניתן לבדוק את המטבוליזם של הגוף, והאם הוא גורם להשמנה/חוסר ירידה במשקל?
בדיקת TSH מספיקה?
T-4
T-3
FRET-4
מה רלוונטי ספציפית לאפשרות של תת פעילות? (בין אם מדובר בבעיה בבלוטה ובין אם מדובר בבעיה ביותרת המוח)
וחוץ מבלוטת התריס, מה עוד יכול להשפיע על האטה במטובליזם שניתן לבדוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לבירור קצב חילוף החומרים בגוף - תגובה
יעל אבנון09/09/2016שלום,
הגוף הוא מערכה אחת וכדי לטפל בו צריך לאבחן את כל המערכות.
צריך לערוך תשאול בריאותי ולאבחן בדיקות דם מקיפות ולהתאים טיפול אישי לאיזון בסיסי של הגוף. ברגע שעושים זאת, גם חילוף החומרים מסתדר.
היכנס לאתר ביוגנוסטיקה למידע נוסף בעניין זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח MPV אני מבקש לדעת האם יש כאן סיכוןיהושע גתי08/09/2016
נעשתה לי בדיקת דם ותוצאת MPV היא 11.6 -- היש כאן סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח MPV אני מבקש לדעת האם יש כאן סיכון - תגובה
יעל אבנון09/09/2016לא, אין בעיה עם התוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש התייחסות :בבדיקת דם cpk גבוהה 475רוני06/09/2016
בני בן 20 עם סכרת נעורים.
עוסק בספורט כולל ריצות.
בבדיקת cpk התוצאה הייתה 475.
לפני כשנה התוצאה הייתה מעל 1000
האם עליו לקחת תוסף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון06/09/2016שלום רוני,
אני לא יכולה להמליץ על תוספים במסגרת הפורום.
צריך לפנות לנטורופת שיתאים תוספים ותזונה נכונה עם כמות מספקת של חלבונים, על מנת לאושש את השרירים אחרי מאמץ גופני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות בבקשה .-תפקודי קרישהריטה06/09/2016
שלום.
אני בת 84.מטופלת באליקוויס 2.5 מ"ג פעם ביום (!).
ברקע פרפור פרזדורים,אירועיםם מוחיים,נפילות חוזרות.
בהפסקה בטיפול באליקוויס כ 12 ימים בגלל נפילה וחבלת ראש.
היום נעשו בדיקות דם והתוצאות :
pt-sec 16.6
pt % 76
inr 1.19
fibrinogen 418
aptt 42.7
apttr 1.42
שאלה:
מדאיגה אותי תוצאת inr. האם יכול להיות שבגלל הטיפול באליקוויס הערך עלה עד כדי כך שלמרות ההפסקה בטיפול התוצאה לא חזרה לנורמה?
לציין כי לפני 3 חודשים התוצאה הייתה 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקות בבקשה .-תפקודי קרישה - תגובה
יעל אבנון06/09/2016שלום ריטה,
ערך של 1.19 INR נחשב תקין.
הערכים בהחלט עשויים להיות מושפעים מהתרופה, גם לאחר הפסקתה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות "טובות מדי"- האם לחזור עליהן?יוגב05/09/2016
שלום רב
בצעתי בדיקות דם שנועדו לבדוק מצב CPK, תפקודי כבד, כולסטרול וטריגליצרידים. הסיבה: עליה ב-CPK וחשד שהמקור הינו שימוש בסטטינים. לאחר הפסקה חזרתי להשתמש במינון נמוך של סטאטור. התוצאות הדהימו אותי. בכל פרמטר חל שיפור וחזרתי לתקן. CPK, LDH,GOT,GPT,וכולסטרול לסוגיו - הגעתי לרמות תקינות שתואמות לבדיקות ב-2013,2014. אני קצת סקפטי ושואל אם יש צורך במקרה זה לחזור על הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות "טובות מדי"- האם לחזור עליהן? - תגובה
יעל אבנון06/09/2016שלום יוגב,
לאחר שעשית הפסקה ושינוי במינון התרופה הבדיקות חזרו לנורמה, זה ניראה הגיוני.
מומלץ לחזור על הבדיקות כל חצי שנה בכל מקרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה שתן עם חלבון וקריטאנין גבוהסיגלית05/09/2016
הבת שלי בת 11,עשיתי לה בדיקה איסוף שתן 24 שעות ויצא חלבון בערך של 2000 , וקריאטאנין גם גבוה
אשמח לדעת מה התפקיד של creatinine בגוף ומה נותן?
וגם חשוב לציין שעשיתי לה כל הבדיקות הדם שצריכות עבור תפקוד הכליה יצא לה הכל תקין
אשמח לשמוע את דעתך מה הסיבה שחלבון וקראטנין עולה ברמה כזאת גבוה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה שתן עם חלבון וקריטאנין גבוה - תגובה
יעל אבנון06/09/2016שלום סיגלית,
הקראטנין זה חומר שנוצר מפירוק של קריאטין פוספאט- מרכיב חשוב בשרירים.
הקראטנין מופרש מהדם לשתן ע"י הכליות ומהווה מדד ישיר לתפקודי הכליות.
ערך גבוה יכול להיות קשור לבעיה בשרירים, צריכת תרופות, דלקת בכליות ועוד.
צריך לפנות לרופא להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתך
סיגלית06/09/2016הבת שלי היא עושה התעמלות ואוהבת הרבה לעשות ספורט אם זה בבית או בחוג שנכנסה אליו
האם קראטנינן שייך לזה ??
ואם כל הבדיקות שעתה מבחינה תפקוד כליות והרבה בדיקות שנתן לי הרופא לעשות כולן תקינות חוץ מהבדיקה האסוף השתן
אפילו מלפני שבועיים עשינו בדיקה שתן רגילה היה הכל תקין
אבל הבדעקה האסוף לא תקינה הזאת
מה יכול להיות ?
חוץ מהכליות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתך - תגובה
יעל אבנון07/09/2016יכול להיות קשר לפעילות מוגברת של השרירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני להתייעץ לגבי חשש מתקיפת כלב בטרק בגאורגיהשרון05/09/2016
היי, רציתי להתייעץ, בטרק בין מסטייה לאושגולי בגאורגיה, ביום הראשון כשעה וחצי לפני שהגענו לכפר זבאשי בשביל מולנו היו כמה פרות וכלב ותוך שניה הכלב התנפל עלינו והיה מאוד אגרסיבי במבט מהיר לאחור ראיתי את הפה שלו ממש קרוב לרגל שלי, אני לא יודע להגיד בוודאות אם נישרטתי כי אין עליי סימנים והייתי עם בגדים ארוכים וגם עליהם אין, האם זה נפוץ שלכלבים כאן יש כלבת? והאם כדאי לי להיבדק? תודה, כמובן זו התייעצות נוספת, דיברתי גם עם חברים מהארץ ועם מקומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון06/09/2016זה לא הפורום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורה מעל שנה אשר הפכה את השיער שלי לדלילעדי31/08/2016
שלום רב,
אני בת 39. מזה כשנה יש לי נשירת שיער אשר גרמה לי לשיער דליל. יש לציין שההורים שלי עם שיער מלא.
אני בטוחה שיש משהו שגורם לזה. היה לי כמה פעמים חוסר בברזל ונטלתי ספאטון, אך בחודשים האחרונים יש חוסר בספאטון.
אני אוכלת דברים מזינים. רופא עור המליץ לי על ביוסיל.
אשמח באם תוכלי לבדוק את בדיקות הדם המצורפות מיום ראשון האחרון.
תודה רבה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון31/08/2016שלום עדי,
הבדיקות ששלחת ניראות תקינות למעט קצת אנמיה ומחסור בויטמין D.
חסרות בדיקות ביוכימיות ולכן חסר מידע.
לנשירת שיער יש סיבות מגוונות וזה לא תמיד פשוט לאבחן אותן, לרוב מדובר במספר סיבות ולא סיבה אחת.
כדי לאבחן נכון צריך לערוך תשאול בריאותי מקיף ולבדוק עוד בדיקות דם.
היכנסי לאתר ביוגנוסטיקה לחלק של נשירת השיער, שם תוכלי לקרוא מידע נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי נגיף הזיקהרויטל30/08/2016
לד"ר שלום,
רציתי לדעת אם מבצעים בארץ בדיקת דם לגילוי נגיף הזיקה ( היתוש) ?
האם הבדיקה כלולה בסל,ואם לא מהן עלויות הבדיקה?
תודה מראש,
רויטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לגילוי נגיף הזיקה............. - תגובה
יעל אבנון30/08/2016שלום רויטל,
ניתן לבצע את בדיקת הדם לזיהוי הנגיף בבית חולים שיבא - המכון לרפואה טרופית.
אני לא יודעת לגבי עלויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה תוצאות בדיקה.רונית לוי28/08/2016
בדיקה סרולוגית תוצאות ebv igg ebna274 positive
Ebv vca igg 424 positive
Ebv vca igm 52 positive
מה זה אומר? לגבי מחלת הנשיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה תוצאות בדיקה. - תגובה
יעל אבנון29/08/2016שלום רונית,
על פי הבדיקות ה- IgM חיובי, מה שאומר שיש כרגע מחלה פעילה.
מומלץ לפנות לרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה
רונית לוי29/08/2016אבל דאר התוצאות מראות שכבר הייתי חולה בעבר איך זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה - תגובה
יעל אבנון29/08/2016יש שלבי ביניים שבהם אפשר לראות נוגדני IgG יחד עם IgM.
כל עוד רואים IgM אז מדובר במחלה פעילה, אבל בשלבים שונים. יכול להיות שמדובר בסוף המחלה או בהתפרצות מחודשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילירובין טוטאל גבוה וברזל גבוהשילת25/08/2016
שלום רב, קיבלתי תוצאות של בדיקות דם ,הרוב תקין ובגדר הנורמה ...התוצאות החריגות שהיו : 1)ברזל -190(המוגלובין -12) ,לפני כשנתיים היה 77 ,אני לא נוטלת תוסף ברזל ולהיפך ...יש לי אפילו וסתות בהפרש של 3 שבועות לפעמים ( המחזור לא ככ סדיר ,אני בת 44 ומתחילים שינויים הורמונליים ) טרנספרין-287 ופריטין-53 תקינים ,מאיפה צץ כל הברזל הזה ?!( לא שיניתי את התזונה שלי) 2) בילירובין טוטאל - 1.3 ( ישיר - 0.2 ,בלתי ישיר-1.1 ) לפני כשנה היה 1.1 וכל השנים היה 0.4-0.5 - תפקודי כבד תקינים לחלוטין 3) כמו"כ פעם ראשונה חלבון בשתן -10 (טווח של 0-30 ) גם קריאטנין תקין האם יש קשר בין כל התוצאות הללו ?! מה צריך לברר אם בכלל ?! יש לי חסר ב g6pd וכן מטופלת בשל אולצרטיב קוליטיס ב 4 גר פנטסה ו 1 גר' רפאסאל וכן אומפרדקס ( נוטלת תוספי פרוביוטיקה וכורכומין) תודה וסליחה על האריכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילירובין טוטאל גבוה וברזל גבוה - תגובה
יעל אבנון25/08/2016שלום שילת,
הברזל עשוי לעלות ולרדת בכל עת, זה אינו ערך אמין לרמת הברזל בגוף.
מה שחשוב הוא הפריטין (מאגר הברזל) ואצלך הוא תקין.
הבילירובין הגבוה- עקב הישיר הגבוה, קשור ככל הניראה לחסר ב- G6PD.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם MPV ,PLCR, PDW חריגיםanat23/08/2016
שלום,
אני פניתי לרופא בגלל גירוד של 40 דקות אחרי מקלחת (החךפת סבון ללא סבון לא עזר).
לרופא הופנה אותי לבדיקות דם:
מה אומרים מספרים חריגים של: MPV ,PLCR, PDW
PLATELET-LARGE CELL RATIO 44.30 %
( 19.40- 43.70) (.........)*
PDW 17.80 FL ( 9.50- 15.20) (.........)*
MPV 12.50 FL ( 6.50- 11.50) (.........)*
HEMOGLOBIN 13.30 G/DL ( 13.50- 17.50)*(.........)
HEMATOCRIT 40.80 % ( 38.00- 50.00) (.*.......)
MCV 85.50 FL ( 80.00- 98.00) (..*......)
MCH 27.90 PG ( 27.00- 33.00) (*........)
MCHC 32.60 G/DL ( 32.00- 35.50) (.*.......)
RDW 12.10 % ( 11.00- 16.00) (.*.......)
NRBC 0.00 K/UL ( 0.00- 0.01)
NRBC% 0.00 % ( 0.00- 0.10)
PLATELETS 214.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (.*.......)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם MPV ,PLCR, PDW חריגים - תגובה
יעל אבנון23/08/2016שלום ענת,
לפי התוצאות טסיות הדם אצלך גדולות מהממוצע התקין, ממצא זה לא קשור לגירוד.
כל יתר הבדיקות תקינות, כך שלא ניתן להסיק מהבדיקות הנ"ל את הסיבה לתופעה שתיארת.
בכל מקרה כדאי שתחזרי לרופא להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
anat23/08/2016אז מה אומרות בדיקות לא תקינות כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור - תגובה
יעל אבנון24/08/2016זו יכולה להיות בעיה בכבד או במוח העצם ואולי ישנה סיבה אחרת שצריך לבדוק.
המשיכי בירור רפואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהplatkets תקין. אז OK ?
anat24/08/2016ד"ר אודית גוטויין כתבה בפורום למישהו אחר:
הערך החשוב הוא platkets והוא תקין. ליתר הממצאים אין משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון24/08/2016לכל דבר יש משמעות, בעניין הטסיות לא תמיד יש מה לעשות לגבי הגודל שלהן.
כדאי להיות במעקב בכל מקרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך לטיפול עם ויטמין בי 12.ע.ג22/08/2016
שלום,
ביתי בת 33 סובלת מעיפות כרונית, כאבי פרקים ,נימול בידיים , עליה במשקל אחרי הלידות, לא אוכלת בשר וביצים .
בבדיקת בי 12 בדם יצא 270.
רופא המשפחה טוען שערכי הבדיקה תקינים לחלוטין.
בקריאה בפורום זה הבנתי שערכים תקינים הם מ500 ומעלה.
אני דואגת לביתי מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש צורך לטיפול עם ויטמין בי 12. - תגובה
יעל אבנון23/08/2016שלום רב,
את מתארת סימפטומים שמעידים כי הגוף יצא מעט מאיזון.
צריך לערוך בדיקות דם מקיפות ולאבחן בצורה מעמיקה.
היכנסי לאתר ביוגנוסטיקה ותוכלי לצפות בסרטון בדף הבית, שם תמצאי תשובות רבות לשאלתך. הרי זה לא יתכן כי בתך סובלת משלל סימפטומים והרופא טוען כי הכל בסדר- משהו באבחון שלו לא בסדר, זה הכל.
בינתיים כדאי להתחיל לקחת תוסף של ויטמין B12 מתילקובלמין למציצה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש סיסטמי בכמה איזורים כולל יובש פנימי רב מערכתיאריאל22/08/2016
שלום
עברתי בדיקות מקיפות מאוד מאוד כולל הדמיות בעיקר בדיקות דם סרו אומנים וכו וכו גם המוטלגיה ראמטולגיה חיסון עצמי וכדומה ויש בעיה שפשוט לא קיימת ממש תעלומה בעיקר יש לי יובש בשפתיים בעןר בירכיים בפרקי הידיים סוג של יובש לבן כמו קשקשים נשללה סכרת יש לציין שיש לי רופא משפחה קפדן מאוד ןהשהיה אצלו שעות ארכות אני לא משלשל..עברתי גסטרו קולו לפני 7 שנים בחור צעיר
חוץ מרמות ויטמנים גבולים כמו
בי 12 -244
חומצה פולית 7.2
ויטמין d נבדק לפני שנה בערך 70.1
מה המלצותייך האם זה סימנים לבעית ספיגה?
לאן עלי לפנות אני מרגיש שמשהו לא בסדר אבל לא מוציאים תבעיה האם יכול להיות מחסןר בויטמין כלשהוא הבעיה היא פנימית זה הרגשה שלי הייתי אצל רופא עןד מומחה מאוד שאמר הכול תקין ושעשו לי בדיקות מורחבות יחסית אשמח להמלצתיייך מה עלי לבדוק ולאן לגשת זה יכול מאוד לעזור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון23/08/2016שלום אריאל,
צריך לבדוק לעומק, היכנס לאתר ביוגנוסטיקה, שם תמצא מידע לגבי פתרונות במצבים שכאלו. בדף הבית יש סרטון חשוב בנושא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את הסרטון עליו דיברת
אריאל23/08/2016לא מצאתי את הסרטון ולמה הוא קשור?
מה זאת אומרת לבדוק לעומק מה יכול להיות הבעיה ? לאיזה כיון בדיוק לגסטראנולג אנדרקולוג איזה תחום הכוונה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתכלתי באתר וראיתי על מה התכוונת
אריאל23/08/2016קראתי על תוצאות שלפני ואחרי וראיתי שם על בעיה של ספיגה שרשום שערך זה גבוה ואצלי הוא הרבה יותר האם זה בהכרח מעיד עך בעיה בספיגת חלבון!?כי אני עברתי קולנוסקפיה וגסטרו כולל ביופסיה שלא נמצא צליאק
הערך האחרון יצא לי
UREA-38
תודה ואשמח לעצה טובה איך להוריד ערך זה שספיגת חלבון תיהיה טובה כמו שרשמת באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון23/08/2016כדי שתוכל לקבל המלצות לגבי טיפול בבעיה אתה צריך לפנות לנטורופת.
אין באפשרותי לתת עצות טיפוליות במסגרת הפורום.
אוריאה גבוהה יכולה להיות קשורה למספר גורמים וצריך לערוך תשאול בריאותי מקיף ולבחון בדיקות דם ושתן נוספות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת שתן, אשמח לדעת מה אומרות התוצאותגילה22/08/2016
ביצעתי בדיקת שתן CUPRUM U/24HR* והתוצאה היתה 2 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת שתן, אשמח לדעת מה אומרות התוצאות - תגובה
יעל אבנון22/08/2016שלום מלי,
אני לא מכירה את הבדיקה הנ"ל, כדאי לפנות לרופא המפנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)