מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוח בדיקות דם ברזל לתינוק בן9 חודשיםסיון05/07/2016
רציתי לדעת אם מעבר לרמת ההמוגלובין שאר הנתונים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון05/07/2016שלום סיון,
מלבד האנמיה, יש כרגע עומס במערכת החיסון- כדוריות לבנות גבוהות, יחד עם לימפוציטים גבוהים- תאים הנלחמים בוירוסים (שכיח אצל תינוקות לראות לימפוציטים גבוהים), האזונופילים גבוהים גם הם- תאים הנלחמים באלרגנים וטפילים שונים. הגוף של התינוק נלחם כרגע במזהם לא חיידקי (הנויטרופילים נמוכים- תאים הנלחמים בחיידקים). כדאי להמשיך בירור בנוגע למקור הזיהום ולטפל בו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אבקש בבקשה הסבר לגבי בדיקה זו תודהגלי04/07/2016
שלום אני בחורה בת 50.בריאה בדר״כ.
לאחרונה חולשת פלג גוף שמאל.אני נמצאת בבירור
אבקש הסבר לגבי בדיקה זו מה המטרה שלה?
ומה אומרת התוצאה?
Antinuclear Ab Adults:גבול עליון 1.גבול תחתון 0.תוצאה 0.6.
אבקש בבקשה הסבר לגבי ה התוצאה.ולמה נועדה בדיקה זו?
תודה רבה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון05/07/2016שלום גלי,
זוהי בדיקת נוגדנים לשם אבחון ראשוני לגבי המצאות של מחלה אוטואימונית, מחלת חיסון עצמי. התוצאה אצלך תקינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת שתן 24 שעות........ תודה!שקד04/07/2016
התוצאה:
Dopamine 175.34 ug/24h
טווח בין 60 ל 400.
Epinephrine 5.91 ug/24h Reference value: <20 ug/24h
Norepinephrine 17.10 ug/24h
טווח בין 15 ל 80.
?האם בוצע איסוף 24 שעות לפי ההנחיות
שתי שאלות:
1- האם תקין?
2- מדוע שאלן האם בוצעה הבדיקה לפי ההנחיות? מה לא בסדר בבדיקה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקת שתן 24 שעות........ תודה! - תגובה
יעל אבנון04/07/2016שלום שקד,
התוצאות ניראות תקינות, בכל מקרה אלו בדיקות מאוד ספציפיות שחובה להראות למומחה ששלח לבצע אותן. מתנצלת אך אני לא יודעת לענות על השאלה מה לא בסדר בביצוע הבדיקה ולמה נכתבה השאלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי וירוס CMV לפני כניסה להיריוןמעיין03/07/2016
שלום רב,
בעת ביצוע בדיקות דם טרם כניסה להיריון, התגלה לי בבדיקות דם CMV חיובי.
התוצאות היו :
IGG 31.1
IGM POSITIVE
CMV IgM additional assay POSITIVE
הופניתי לבדיקות כעבור שבועיים ואלה התוצאות שהתקבלו:
IGG 52.1
IGM POSITIVE
CMV IgG Avidity 29.3%
אשמח לדעת מה פשר התוצאות והאם אני מדבקת? אם כן, כמה זמן אני יכולה להיות מדבקת ואיך אדע כשכבר לא? כמה זמן עליי לחכות לפני כניסה להיריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוי וירוס CMV לפני כניסה להיריון - תגובה
יעל אבנון04/07/2016שלום מעיין,
מדובר בהדבקה עכשווית בוירוס CMV.
זהו וירוס בהחלט מדבק, מאוד שכיח באוכלוסיה.
חכי עוד חודש ובצעי שוב בדיקת דם.
כדאי לחכות מעט לפני הכניסה להריון, הרופא יקבע את משך הזמן שעלייך לחכות, על פי הבדיקה הבאה שתעשי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה לגבי הדבקה בCMV
מעיין04/07/2016תודה רבה לך על המענה!!!
האם ייתכן שאני מדבקת כבר יותר מחודש? כמה זמן זה הוירוס הזה אמור להיות מדבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון05/07/2016קשה לקבוע כמה זמן האדם אשר נחשף לנגיף עשוי להדביק אחרים, על פי מחקרים מסוימים זה יכול להימשך גם עד שנה וחצי. מדובר בנגיף מאוד שכיח, אנשים רבים נשאים של הנגיף ללא ידיעתם והוא מועבר בקלות מאדם לאדם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לאובדת עצות אנמית - תוצאות בדיקות דםטל03/07/2016
שלום רב,
ברצוני לבקש כל ייעוץ באשר למה עליי לעשות.אני דיי אובדת עצות, ורופאיי רק שולחים אותי שוב ושוב לעוד בדיקות (רק ספירת דם או מורחבות), בלי שהבעיה תיפתר כבר שנתיים וחצי בערך.
אני בשנתיים וחצי האחרונות עם אנמיה קלה, אף על פי שאין לי חסרים של ברזל/B12/חומצה פולית/פריטין/טרנספריטין וכו'.בת 19, בריאות יחסית תקינה (אם כי יש חולשה בגלל האנמיה, חיוורון וכו'). אף אחד לא איתר איפה הבעיה.
בזמנו הייתי טבעונית כשנתיים (עם תוספים, הכל היה תקין מהבחינה הזו) אך לפני כ-10 חודשים הפסקתי לחלוטין (גם קודם צרכתי בשר במקרים נקודתיים מדי פעם). אוכלת אוכל בריא בשפע (תפריט שנבדק), מאכלים מגוונים, אך נמנעת מגלוטן וממוצרי חלב (מגלוטן - לא באופן הרמטי, אך לא נמצאו נוגדנים שמצביעים על צליאק).
האנמייה באה לידי ביטוי בעיקר בגורמים החוזרים הנ"ל:
- המוגלובין נמוך (שבבדיקות האחרונות עמד על שפל של 11, אך מתנדנד, בעבר היה גם יותר גבוה, אם כי לכל אורך השנתיים מתחת לגבול התחתון, עם חריגה אחת בפברואר האחרון, היה 12.5)
- RBC בשפל (היה לכל אורך השנתיים מתחת ל-4 ועכשיו בשפל של 3.35)
- המטוקריט נמוך (מתנדנד, כרגע 33, היה גם יותר/פחות, אך לכל אורך השתיים מתחת ל-36).
מבחינת הפרמטרים אחרים, המצב מעט השתנה בעקבות השינוי התזונתי.
ALT הפך גבוה (35) וגם UREA (52) אחרי שבשנים האחרונות היו תקינים, לעיתים קרובים לסף הנמוך.
עמילאז - היה 130 בפברואר, אך זו הפעם היחידה שהוא נבדק.
מעניין לציין שיש שינויים מסוימים לאחרונה (3 חודשים אחרונים):
MCV שהיה בסדר הפך בחודשים האחרונים לחריג, מעט מעל גבול עליון (98/99)
WBC שהיה שנים (4 שנים בערך!) על סביבות 3.5 (מתנדנד) נהיה פתאום תקין (משמעותית, 7.2).
אשמח לקבל את עצתכם, באשר למה לעשות ולמי עוד לפנות.
נבדקתי ע"י המטולוגות לפני שנתיים, אך לא עלתה כל בעיה גנטית.
תודה מראש,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לאובדת עצות אנמית - תוצאות בדיקות דם - תגובה
יעל אבנון04/07/2016שלום טל,
אני מבינה את הרגשתך הלא נעימה.
את מתארת מקרה שצריך לבדוק לעומק.
ערכים שנמצאים בתוך הטווח הם לאו דווקא תקינים.
בדיקות דם הן עולם מורכב מאוד וצריך לדעת לאבחן נכון.
האבחון צריך להיות על פי טווחים אופטימאליים של מדדי הדם ולכלול הצלבות מידע רבות.
לצערי זה לא סוג האבחון שמתקבל היום בקרב הרופאים.
לאנמיה יש תמיד סיבה, צריך לערוך תשאול בריאותי מקצועי ולפענח נכון את בדיקות הדם ובהתאם לכך לתת טיפול מדויק בשורש הבעיה. בנוסף לכך צריך לברר מדוע אנזימי הכבד גבוהים והאוריאה עולה. אין ביכולתי לעשות זאת במסגרת הפורום אלא רק בפרטי.
היכנסי לאתר ביוגנוסטיקה למידע נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אם אפשר בבקשה הסבר לגבי בדיקה זו..תודה גלי.גלי03/07/2016
שלום אם אפשר בבקשה הסבר על הבדיקה הזו
למה היא נועדה?
ומה אומרת התוצאה?
נשלחתי לבדיקה עקב כאבי גב תחתון אני בריאה בדר״כ
Creatinine B:גבול עליון:0.95.גבול תחתון:0.51. תוצאה:0.49
אם אפשר בבקשה הסבר תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון03/07/2016זו בדיקה שקשורה לאבחון תפקוד כלייתי. רמה גבוהה מהווה בעיה.
הרמה אצלך מעט נמוכה, לרוב הדבר מרמז על מסת שריר נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- wbc גבוה nuet.abs גבוה ...................יחיאל03/07/2016
בס"ד
שלום רב! שמי יחיאל אני בן 35 בשבועיים האחרונים הרגשתי חולשה בגוף ניגשתי לעשות בדיקות דם ונמצא wbc 13.00 וnuet.abc 8.8 כל השאר יצא תקין האם יש סיבה לדאגה?? האם זה חריג מדי? לציין שאני אדם בריא מאוד
בתודה מראש יחיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר wbc גבוה nuet.abs גבוה ................... - תגובה
יעל אבנון03/07/2016שלום יחיאל,
מדובר בזיהום במערכת החיסון. לרוב מצבים כאלו עוברים לבד אך במידה והסימפטומים לא עוברים כדאי לערוך בירור נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם אם אפשר בבקשה הסבר תודה גלי.גלי01/07/2016
אני בחורה בת 50 בדר״כ בריאה,
לאחרונה כאבי גב תחתון .ללא חבלה.בירור גניקולוגי
יצא תקין.נשלחתי לבדיקות דם.
תוצאה של חלק מבדיקות:
Creatinine B:גבול תחתון,0.51.גבול עליון,0.95. תוצאה:0.49
Immunoglobulin M:גבול עליון230.גבול תחתון.40.תוצאה:110.8
Immunoglobulin G: גבול עליון:1067.גבול תחתון.737.תוצאה:1359.2
Immunoglobulin A:גבול עליון:400. גבול תחתון.70. תוצאה:397.5
אבקש בבקשה אם אפשר הסבר לבדיקות ומה הסבר הבדיקות האלו
תודה גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הורדת ערכי סוכר גבוהים בדם.........אנונימית30/06/2016
היי, אני בת 17, לאחרונה אכלתי הרבה מאכלים עם סוכר ובצק (ג׳אנק). בעוד כמה ימים יש לי בדיקת דם. האם ניתן להוריד את הערכים הגבוהים של הסוכר והשומן (בעיקר הסוכר) תוך שלושה ימים? זאת אומרת רם אני לא אוכל סוכר, הערכים של הסוכר ירדו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת ערכי סוכר גבוהים בדם......... - תגובה
יעל אבנון03/07/2016לא ניתן לדעת עד כמה התזונה משפיעה על תוצאות בדיקות הדם.
אצל כל אחד ההשפעה שונה, מה שנותר לך לעשות זה לחכות ולראות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם- אשמח להסבר בבקשהשיר30/06/2016
שלום!
אני בהריון שבוע 6 וביקשתי מהרופא בדיקות דם כלליות. אציין מה שיצא נמוך מידי ואשמח לקבל הסבר מה זה אומר (איזו בדיקה זו) ומה עלי לעשות בנידון:
lipemic index = 1.00 index (טווח הנורמה 0-25)
hemolytic ind =1.00 index (טווח הנורמה 0-30)
hemoglobin =12 (טווח הנורמה 12-16)
nrbc =0.00 (טווח הנורמה 0.00-0.01)
nrbc% = 0.00% (טווח הנורמה 0.00-0.10)
כולם יצאו בצבע ירוק- תחום הנורמה אבל יושבים בקצה ממש.
אשמח להסבר,
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם- אשמח להסבר בבקשה - תגובה
יעל אבנון03/07/2016שלום שיר,
הבדיקות תקינות, במקרה הזה, זה בסדר להיות בטווח הנמוך.
לגבי ההמוגלובין, מעט נמוך אך בהחלט נורמלי בזמן הריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שיר03/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RBC - תוצאה עם ערך תקין בצירוף הודעהיהודה30/06/2016
שלום רב,
בצעתי בדיקות דם , ונראה שגולם תקינות , כולל RBC = 5.24 שזה בתחום הנורמה.
אך יש הערה נוספת באותה שורה בשם
+1 Microcytosis
מבקש לדעת מה המשמעות.
מצרף כאן את טופס בדיקות הדם.
בתודה
יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RBC - תוצאה עם ערך תקין בצירוף הודעה - תגובה
יעל אבנון03/07/2016שלום יהודה,
זו בדיקה שמסמלת על אחוז מסויים של תאי דם אדומים קטנים מהתקין.
במידה ושאר הבדיקות תקינות, אין צורך להתייחס לזה.
לא ניתן לראות את התמונה שצירפת, היא קטנה מידי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - האם תקינות? אשמח לתגובתכםמיכאלה29/06/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש למחוק את הקובץ- הועלה בטעות
מיכאלה29/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקת דם - PLATELETS , PDW, MPVגלית27/06/2016
שלום רב,
אני בת 39 ועקב עייפות מוגברת שלחו אותי לבדיקות דם . יש לי היסטוריה של פריקרדיטיס.
להלן חלק מהתוצאות של הבדיקות :
PLATELETS 196.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (.*.......)
PLATELET-LARGE CELL RATIO 48.40 % ( 19.40- 43.70) (.........)*
PDW 18.20 FL ( 9.50- 15.20) (.........)*
MPV 13.10 FL ( 6.50- 11.50) (.........)*
כל שאר התוצאות שהתקבלו הם תקינות ( למעט תוצאות של בדיקת CMV והויטמינים שעוד לא קיבלתי)
אשמח אם תעזרו לי בפענוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקת דם - PLATELETS , PDW, MPV - תגובה
יעל אבנון28/06/2016שלום גלית,
מדובר בטסיות גדולות.
לרוב מצב זה נגרם כתוצאה מיצור מוגבר של טסיות חדשות במוח העצם.
בדרך כלל לא ניתן טיפול למצב כזה, בכל מקרה התייעצי עם הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסוף שתן 24 שעות ושתיית קפהרותם24/06/2016
שלום נדרשתי לעשות בדיקה לאיסוף שתן 24 שעות. הבוקר באתי לקחת את המיכל ואמרו לי שהייתי צריכה להימנע מכל מיני מאכלים מאמול.. ל ידעתי על זה האם הבדיקה תצא תקינה למרות ששתיתי קפה הבוקר? מח אני מתחילה באיסוף
שאלה שניה מה הסיבות שבדרך כלל שולחים לבדיקה הזו אם עשיתי בדיקת שתן רגילה לפני חודש והתוצאה תקינה? האם יש חשד לבעיה בכליות? שאלה שלישית- מה הבדל אם הבדיקה נעשית עם חומר משמר או בלי? מה כל בדיקה באה לבדוק? תןדה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
יעל אבנון24/06/2016לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_משפחה' id=link]רפואת משפחה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי פורום "רפואת משפחה" לא פעיל
שקד24/06/2016לא פעיל מ 2015. תודה בכל מקרה וסופש נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן leucocytes חריגה - תחילת הריוןרונית23/06/2016
בדיקת שתן כללית חריגה מאד 500. בת 26 בתחילת הריון (לא דם -- טעות מהודעה הקודמת). האם יש מקום לדאגה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן leucocytes חריגה - תחילת הריון - תגובה
יעל אבנון24/06/2016שלום רונית,
במידה והכוונה היא לכדוריות לבנות בשתן, יכול להיות כי מדובר בדלקת בדרכי השתן, צריך לבקש לבצע תרבית שתן כדי לבדוק האם יש חיידק. אין צורך לדאוג, זה ממצא די שכיח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)