פורום בדיקות רפואיות, בדיקות דם - יש לך שאלה?

הוספת הודעה לפורום
 
תמונה
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • תוצאת בדיקת שתן - תקין? 10 RBC/microl
    עדנה
    30/07/2020

    שלום רב,
    רציתי לדעת אם תוצאת בדיקת השתן תקינה:
    10 RBC/microl. RBC calc. - U STRIP

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות ראומטיות האם מעידות על סקלודרמה?
    ק
    27/07/2020

    בת 53 בריאה. בבדיקות ראומטיות שעשיתי scl70ab יצא 2.1 והבדיקת ana profile יצאה חיובית.
    האם זה מעיד על סקלודרמה?
    יש לי תור לראומוטולוג רק בעוד שבועיים ולחוצה מהעניין.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת דם בעת צריכת סטרואידים - האם יושפעו?
    DODO
    26/07/2020

    אני צריך לעשות בדיקות דם, וכרגע אני לוקח כדורי סטרואידים ל 5 ימים, כל כדור 20 מ"ג. אחד ביום 2, כבר לקחתי נותר לי עוד 3, האם יש להם השפעה על בדיקות הדם? כדאי להמתין כרגע עם בדיקות הדם? ומתי לגשת לבצע אותם?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות בדיקה כדוריות דם לבנות
    אודליה
    22/07/2020

    הי נמצא אצלי בבדיקות כדוריות דם לבנות בערך 4.3
    מה זה אומר?


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פירוש תוצאות של בדיקות דם
    נועה
    20/07/2020

    שלום, אשמח לדעת מה תוצאות הבדיקה אומרות


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוש תוצאות של בדיקות דם

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם שגרתיות - נפח טסיות גבוה
    ספיר
    10/07/2020

    שלום, אני בת 29,
    ביצעתי בדיקות דם שיגרתיות לפחות כל חצי שנה-שנה. לאורך הבדיקות גם במבט על ההיסטוריה שלהן באופן קבוע יש לי נפח טסיות גבוה מעל לטווח כ 14)mpv. וטסיות עצמן מופיע לי נמוך מהנורמה כ-120 בממוצע. האם הדבר מעיד על משהו שמחייב בדיקה?
    תודה,
    ספיר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פענוח תוצאות בדיקה אשמח לעזרה
    אורטל
    23/06/2020

    היי מה התשובות תודה


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פענוח תוצאות בדיקת דם
    מירה
    22/06/2020

    אודה על פיענוח תוצאות בדיקות של
    ANTI-MYELOPEROXIDASE <0.2


    ‏ANTI PROTEINASE 3<0.2


    ‏TRANSGLUTAMINASE_IgA<0.5

    תודה מירה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח תוצאות בדיקת דם

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות בדיקות דם - בלוטת התריס
    יאיר
    22/06/2020

    בדיקות דם שבוצעו בשבוע האחרון.

    תוצאות בדיקות הדם:

    TSH=5.86 הטווח הוא.0.4-4.2.

    T4-FREE=14.4. הטווח הוא 11.5-22.7.

    בבדיקות הקודמות לפני כשנה הערכים היו:

    TSH=4.35.הטווח הוא 0.55-4.78.

    T4-FREE=14.8 . הטווח הוא 10-20.

    רופא המשפחה שלי הלחיץ אותי שמדובר בתת פעילות של בלוטת התריס.

    האם הדבר אכן כך? איזה בדיקות נוספות צריך לבצע כדי לאשש את האבחנה?

    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • Total protein b
    Shir
    05/06/2020

    היי. אני בשבוע 16 להריוני.
    עשיתי בדיקות דם ויצא לי חלבון נמוך בדם - 6.4
    שהמינימום זה 6.6 .
    האלבומין וכל שאר הערכים תקינים.
    רציתי לדעת האם זה קריטי? או שבגלל ההריון זה נורמלי שהערכים קצת משתנים?


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Total protein b

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת דם וכאבים במקום הדקירה ובאחורי היד
    דוד פוזילוב
    04/06/2020

    היום הלכתי לעשות בדיקת דם, ועד שמצאו לי ווריד לקח הרבה זמן לפני שמצאו ווריד עוד דקרו אותי קרוב יחסית לשריר כזה נוקע בשריר. עכשיו ירד שם דם ירד די הרבה זמן, עכשיו הפסיק אבל כואב לי בשרירים, ביד אחורית שלא יודע איך הגיע לשם ובפצע עצמו, מה זה זה מסוכן? אני מצרף תמונה.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פענוח בדיקת דם לסובלת מריפולקס
    מור
    31/05/2020

    שלום,
    בת 25 לא מעשנת לא שותה. סובלת מריפלוקס ושטיי כשנה. עשיתי בדיקות דם אבקש ברור:
    בדיקת ESR שקיעת דם
    תוצאה 12mm/H
    בדיקת iron ברזל
    165 כאשר הטווח הוא בין 40 עד 145
    מדוע יש לי יותר מידי ברזל בדם? האם זה קשור לתזונה או כי כך הגוף שלי מייצר יותר ברזל?
    מה אומרות התוצאות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות בדיקת דם
    יצחק
    19/05/2020

    שלום מצרפת תוצאות בדיקות דם ומבקשת פענוח תודה


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת דם

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פענוח תוצאה של בדיקה - האם תקין?
    יונה
    18/05/2020

    שלום רב,
    הייתי מבקשת לדעת האם הבדיקה תקינה? הכל נראה סבבה מלבד SSB )LA)
    תודה מראש,
    יונה

    (ds) Ab
    תוצאה1.0 IU/ml
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    0
    סמן - ערך תקין
    1.0
    6
    שם הבדיקהRNP
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהSm (anti Smith Ab)
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהRNP A
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהRNP 68
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהSmRNP
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהSSA-60
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהSSA-52
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהCHROMATIN
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהAnti Jo-1 Ab
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהScl-70 Ab
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהANTICENTROMERE Ab
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהSSA (Ro) SINGLE
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהSSB (La) SINGLE
    תוצאה>8.0
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהRIBOSOMAL P Ab
    תוצאה<0.2
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהANA PATTERN
    תוצאהSpeckled
    תוצאה לעומת טווח הנורמה
    שם הבדיקהANA TITER
    תוצאהPOS 1:80
    תוצאה לעומת טווח הנורמה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות בדיקות שתן אשמח לקבל הסבר
    יעל
    06/05/2020

    NEGATIVE BILIRUBIN- U STRIP
    NEGATIVE KETONES- U STRIP
    1.005> SPECIFIC GRAV-U STRI
    NEGATIVE PROTEIN- U STRIP
    NEGATIVE NITRITE- U STRIP
    + LEUCOCYTES - U STRIP
    10 Ery/uL RBC calc. - U STRIP
    NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
    6.5 PH- U STRIP
    טריים 2-3 - ERYTHROCYTES-SED
    פירוט תוצאות הבדיקה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום