פורום הפרעות קשב וריכוז - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• .
    .
    12/03/2014

שלום דוקטור

1 על אילו חומרים פועלת תרופת ויואנס

2 לאחר שנים של טיפול בעולם עם ויואנס , לפי דעתך מה היכולת של ויואנס מול ריטלין ואדרל

3 אם יש מצב שהתרופה ויואנס במינון המתאים יספיק רק למספר שעות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    .

הוספת תגובה

• . - תגובה

ד``ר עדי אדר
    16/03/2014

שלום לך!

ויואנס למעשה מתפרק בגוף לאדרל ולכן מנגנון פעולתו דומה לריטלין ואדרל.

לי אישית אין לי ניסיון רב עם ויואנס אך הרושם הוא שזו אכן תרופה יעילה עם מיעוט תופעות לוואי ויכולת בליעה קלה יותר בהשוואה לתכשירים אחרים.

חג שמח!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום!
    שלומי
    10/03/2014

אני סובל מבעיות קשב וריכוז מאז שהייתי קטן וגם כיום אני מרגיש עצבני כתוצאה מתסכולים רבים וגם

כתוצאה מחוסר הבנה ומחסור בקליטה אני גולש מדבר לדבר וכשאני מדבר עם אנשים אני חולמני וחושב על

אות והדבר במקום להמשיך הלאה ולשים את אותה מחשבה בצד ולחכות עד שאני אפנה אליה בחזרה ואני

סובל קצת מחררדות ולא מצליח להתרכז בספרים רק בטלויזיה אבחנו אותי כהיפרקינאטי.אני רוצה לדעת מה

ההליך כדי לקבל כדורי אדרל או daytranna והאם לפי מה שאני אומר לך יאשרו לי את זה?
    ואני לוקח כיום
    depalept chrono
    xeplion-זריקה פעם בחודש
    nocturno-רק במקרה הצורך
    s.o.s
    וקלונקס במקרה הצורך
    s.o.s
    .
    אני מרגיש מוטרד מכל הדיבורים של האנשים הסובבים סביבי ואני מחפש את התחושה להרגשה טובה כדי

להרגיש בטוח בעצמי ככה אני לא מרגיש מוטרד.
    יש כמה תרופות לקשב וריכוז:
    אדרל
    ויואנס
    סטרטרה
    פוקלין
    מדבקות דייטרנה
    מאז שהייתי קטן סבלתי מבעית קשב וריכוז והיפראקטיביות והוגדרתי כהיפרקינאטי חזותית אין לי בעיה

להתרכז אבל בהבנה שמיעתית ובהבנת הנקרא יש לי בעיית קשב וריכוז
    ובשליפה מהזיכרון החזותי גם חל ליקוי.
    בקליטה ובחשיבה רק לאחרונה החל שיבוש.
    לפעמים אני מנסה לבכות ואני לא מצליח להוציא את הכאב שבתוכי אני מוחק במקום
    ואני מרגיש שאני כל הזמן לבד שאני צריך להיות מוקף באנשים ותמיכה קשה לי להיות לבד.
    האינטלגניציה הרגשית שלי מושפעת מחרדות ומבעיות קשב וריכוז אני לפעמים מאבד את חוט המחשבה ולא

מצליח להיזכר מה זה היה
    כל מיני גירויים חיצוניים גורמים לי לאבד את הריכוז.
    במיוחד כשאני בבית לפעמים אין לי סבלנות לשום דבר גם לטלויזיה שאני יכול להתרכז במה שמענין אותי אבל

עדיין אני מרגיש לחוץ כתצוצאה מהרגשה פנימית לא טובה.
    יש לי עצבים דחוקים.
    מה שבעיקר מפריע לי זה הלחץ כשאני נמצא ליד אנשים ואין לי מה לאמר או אין לי איך לתקשר אז אני נלחץ
    כאילו אני לא יכול לשים את המחשבות הרעות בצד ואת המחשבות הטובות בצמד פשוט אני יכול להתפרץ

באותו רגע על אותו בן אדם או פשוט להרגיש לחוץ אין לי את הגירויים הנדרשים כל דבר מסיח אותי מדעתי

מה לעשות כדי לא להיסחף.
    אני לא מצליח להתרכז אחרי 6 שעות שינה זאת הסיבה העיקרית למה אני דורש תרופה לבעיית קשב וריכוז.
    ואובחני כ adhd בעבר מספר פעמים וקיבלתי ריטלין פשוט התמכרתי אליו לכן הפסיקו לי את הטיפול בו.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• שלום! - תגובה

ד``ר עדי אדר
    12/03/2014

שלום לך!

אין ספק כי אתה חייב להיות במעקב מסודר של פסיכיאטר (חשוב מעקב של פסיכיאטר ולא נוירולוג) אשר יחליט מה דרך הטיפול הנכונה.
    לא ברור לי למה אתה מתכוון - התמכרות לריטלין . בכל מקרה אדרל הוא תרופה עם
    פוטנציאל דומה ולכן במידת הצורך יש לשקול מתן תרופה שונה כגון סטרטרה.

אין אפשרות במסגרת הפורום לתת יעוץ ספציפי תרופתי ובמיוחד לא במצב מורכב כפי שאתה מתאר.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טרופתי
    נטלי
    03/03/2014

שלום!
    בן שלי לומד בכיתב ג.

לפני שהתחלו טיפול עם רטלין, עשינו TOVA, היה שיפור משמעותי בכל המדדים
    בבדיקה עם רטלין ( מס' החמצות לדוגמה ללא רטלין היה 73, עם רטלים -6).

בתחילת השנה התחלנו מטיפול מרטלין 20 LA, לא היו שום שיפור.
    עברנו לרטלין 30 LA, היה שיפור במוטיבציה , שיפור משמעותי בכתב יד שלו ובכמות של חומר שהו הצליח להעתיק מהלוח,
    לאחר חודשיים חלה ירידה ממוטיבציה, כתב יד חזר ללא קריא.
    אתמול בהתאם להמלצה הרופא הוא לקח רטלין 40 LA , כתב יד עדיין היה לא קריא ומורה כתבה שבשיער 5 ו-6 הוא לא עשה כלום-ישב והפריע ובהפסקה נתן מכה לילד מכיתה.
    גם בחומר שהוא יודע בחשבון היו עדיין המון טעות הנובעות מחוסר ריכוז.
    האם זו כבר אינדיקציה שרטלין 40 LA לא ממש יעזור ?
    האם כדאי לנסות את קונצרטה או טופול אחר וא בנתיים להמשיך שרטלין 40 LA

אני מאוד מבקשת עזרה, כי בלי טיפול בן שלי בכלל לא יכול ללמוד.
    תודה מראש

אני מבקשת עזרה-

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול טרופתי

הוספת תגובה

• טיפול טרופתי - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    04/03/2014

שלום,
    לצערי אינני יכול לתת יעוץ תרופתי פרטני במסגרת הפורום,זה תפקידו של הרופא המטפל, מה גם שאינני מכיר את פרטי האבחון.
    מקובל לנסות מינונים שונים ובמידה ואין שיפור קליני , אפשר לנסות לעבור לסוג אחר של תרופה.
    צריך גם לקחת בחשבון שהטיפול התרופתי לא פותר את כל הבעיות שהזכרת, ולעיתים יש להוסיף גם טיפול רגשי/התנהגותי.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום!
    שלומי
    28/02/2014

אני סובל מבעיות קשב וריכוז מאז שהייתי קטן וגם כיום אני מרגיש עצבני כתוצאה מתסכולים רבים וגם כתוצאה מחוסר הבנה ומחסור בקליטה אני גולש מדבר לדבר וכשאני מדבר עם אנשים אני חולמני וחושב על אות והדבר במקום להמשיך הלאה ולשים את אותה מחשבה בצד ולחכות עד שאני אפנה אליה בחזרה ואני סובל קצת מחררדות ולא מצליח להתרכז בספרים רק בטלויזיה אבחנו אותי כהיפרקינאטי.אני רוצה לדעת מה ההליך כדי לקבל כדורי אדרל או daytranaa והאם לפי מה שאני אומר לך יאשרו לי את זה?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• שלום! - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    02/03/2014

שלום,
    כשליש מהילדים עם הפרעת קשב וריכוז ממשיכים להיות בוגרים עם הפרעת קשב וריכוז .
    ממה שכתבת עולה חשד סביר לקיום האבחנה.
    על מנת לקבל טיפול יש לעבור אבחון מסודר או לחילופין אם יש כבר אבחנה מהעבר , הרופא המטפל יכול להמשיך אותה לגיל הבוגר.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ריכוז ומעבר ממשחק למשחק
    איילה
    27/02/2014

בתי בת שנתיים ושלושה חודשים...מאז ומתמיד הייתה שובבה ותזזיתית..הבעיה היא שאני כבר לא יודעת באיזה משחק לעניין אותה כשהיא "עוברת" ממשחק למשחק בתוך שתי דקות..הדבר היחיד שגורם לה להתעכב קצת זה שירים שהיא מאוד אוהבת..חשבתי לאחרונה שאולי מדובר בהפרעת קשב וריכוז...
    אוטוטו יש לנו בדיקת תקשורת בטיפת חלב..האם ניתן לעשות דרכם גם בדיקה להפרעת קשב וריכוז?
    אשמח לדעת בגדול מהם הסימנים להפרעת קשב וריכוז והאם ניתן לאבחן זאת גם בגיל צעיר?

הוספת תגובה

• חוסר ריכוז ומעבר ממשחק למשחק - תגובה

ד``ר עדי אדר
    28/02/2014

שלום לך!

אני מניח שבדיקה כזו לא מתבצעת ב'טיפת חלב' אבל בהחלט חשוב לבצע בדיקת תקשורת.
    יחידות לגיל הרך מבצעות אבחון להפרעת קשב וריכוז אבל הגיל הסביר לביצוע אבחון כזה הוא 4 ש' ואילך.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג ומינון של רטלין
    נטלי
    27/02/2014

שלום!
    בנ שלי בן 9 סובל מ-ADHD.
    לאחר שניסינו רטלין רגיל 10 mg ורטלין 20 LA בלי שום תגובה לטיפול,
    עברנו לרטלין 30 LA . היו שיפור חלקי.
    הרופא הוסיך לרטלין 30 LA עוד 2.5 mg של רטלין רגיל. לפי הדיווח של מורות והילד יש הבדל עצום בין תיפקודו של הילד בתחילת יום לימודים ובסוך (לאחר שעה 11-12 ), זאות אומרת שכנרא מינון של 30 LA בתוספת 2.5 mg רטלין רגיל הוא הינון הנדרש.
    הילד לומד עד 13.30, ופעמים -שלושה יש צורך בהכנת שיערי בית בערב.
    מה הפיתרון האופטימאלי בשבילו?
    הילד שוקל 31 ק''ג.
    גם אני מאוד מודאגת שכבר מדובר על מינונים גבואים
    תודה מראש על עזרה
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    סוג ומינון של רטלין

הוספת תגובה

• סוג ומינון של רטלין - תגובה

ד``ר עדי אדר
    28/02/2014

שלום לך!

עם כל הרצון הטוב אנחנו לא נותנים יעוץ תרופתי במסגרת הפורום וזה תפקידו של הרופא המטפל.
    ייתכנו גורמים שונים לחסור תגובה טיפולית מיטבית (כגון גורמים רגשיים, חברתיים, משפחתיים) ולכן חשוב שרופא שמכיר את כל הגורמים יחליט על האיזון הנכון.

במסגרת השיקולים למתן תרופה יש לקחת בחשבון את הדרישות הלימודיות, משקל הילד והתגובה האינדיבידואלית כאשר מינון של מ"ג-מ"ג וחצי לק"ג משקל גוף ליום בהחלט סבירים.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף עזרה
    אנונימי
    26/02/2014

שלום רב אני אשמח לעזרה דחוף
    בני בן 4.8 נמצא בגן עייריה איבחנתי אותו אצל נורולוג והוא אובחן עם קשב קל
    בלי שום טיפול. כיום הגננת רוצה לשלוח אותו לגן חינוך מיוחד אני ובעלי לא מוכנים כי זה לא מקום בשבילו.
    השאלה מה הפתרון מה אני יכולה לעשות אולי משהו טבעי או איזשהו פתרון

בבקשה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה

הוספת תגובה

• דחוף עזרה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    26/02/2014

שלום לך!

אין לי פתרון מהשרוול לבעיה כזו במיוחד שאין לי נתונים על מה מדובר.
    נושא כזה צריך ליישב מול הצוות החינוכי כולל הפסיכולוגית כאשר יתכן וצריך לעשות לו בדיקה התפתחותית אצל פסיכולוגית נוספת אשר תתרשם מתפקודו והמקום המתאים לו להמשך למידה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימי
    26/02/2014

אני יכולה לפנות לפסיכולוגית פרטית ולא במסגרת הגן יש מישהי באזור ירושלים? מבחינת נורלוג יש לו קשב קל ולא משהו מעבר לכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככככככככככ
    .
    23/02/2014

שלום דוקטור

SPD465 ---- מה השם של התרופה הזאת

לקביעת תור
    סגירה
    ככככככככככ

הוספת תגובה

• ככככככככככ - תגובה

ד``ר עדי אדר
    26/02/2014

שלום לך!

זהו תכשיר נסיוני שלא אושר עדיין על ידי FDA ולמעשה מכיל תערובת של אמפטמינים בדומה לאדרל.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקר
    .
    20/02/2014

שלום רב

1 התרופה ויואנס נכשלה במחקר לטיפול בדיכאון . מה זה אומר לגבי טיפולו ב -adhd.

2 חוץ מהכדור - סטרטרה

האם היה מחקר על הכדורים קונצרטה או ריטלין בטיפול בדיכאון , ומה הייתה תוצאת המחקר.

לקביעת תור
    סגירה
    מחקר

הוספת תגובה

• מחקר - תגובה

ד``ר עדי אדר
    21/02/2014

שלום לך!

ויואנס היא תרופה י להפרעת קשב וכיום היא נחשבת לתרופה יעילה עם מיעוט תופעות לוואי.

תכשירי ריטלין לא נחשבים לתכשירים לטיפול בדיכאון ראשוני - לא מוכרים לי מחקרים אשר מצאו ממצאים התומכים באפשרות זו.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם נותנים הרגשה של אושר

אביב
    01/03/2014

כל סמי המרץ למיניהם רטלין קוקאין אמפטמינים למיניהן אקסטה זי
    ואחרי זה שרמת הסם יורדת בדם מגיע הדאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב של רטלין וטגרטול
    אמא
    15/02/2014

שלום רב
    ברצוני לשאול בני בן 10 מקבל רטלין la30 והתחלנו לתת לו בהוראת הרופא גם טגרטול להתנהגות.
    האם התרופה עלולה להתנגש עם הרטלין.

לקביעת תור
    סגירה
    שילוב של רטלין וטגרטול

הוספת תגובה

• שילוב של רטלין וטגרטול - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    15/02/2014

שלום,
    אני מניח שקיבלתם את השילוב התרופתי מנוירולוג ילדים שיודע אילו שילובים מותרים...
    בעקרון, אין מניעה לתת את 2 התרופות.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוצר ריכזוית
    יעל
    13/02/2014

הילד שלי בן ה-7 אובחן כבעל הפרעות קשב וריכוז. המליצו לנו לתת ריטלין, אבל אני מעדיפה שלא לתת בשלב זה. האם לדעתך אפשר לתת לו במקום את המוצר ריכוזית, שהינו על בסיס צמחי? לפי מה שידוע לי, ריכוזית נבחן קלינית על ילדים בעלי הפרעות קשב וריכוז...

לקביעת תור
    סגירה
    המוצר ריכזוית

הוספת תגובה

• המוצר ריכזוית - תגובה

ד``ר עדי אדר
    14/02/2014

שלום לך!

ברפואה מקובל לבצע הליך מחקרי ממושך ואף מפרך כדי לבדוק יעילות ובטיחות של תכשירים לטיפול במצבים שונים.
    על מנת לאשר תרופה נדרשת השקעת עתק של עשרות ומאות מיליוני דולרים כדי לבצע את כלל ההליכים שבודקים אם אכן תכשיר כלשהו יעיל למטרה רפואית.

התכשיר ריכוזית נבדק למיטב ידיעתי (אלא אם כן בוצעו בו מחקרים נוספים) במחקר בודד בבית חולים תל השומר ונמצאה בו שיופר של מבחני טובה בחלק מהילדים שטופלו בתכשיר (יש גם לציין כי מבחן טובה הוא לא מבחן מדויק).
    לא ניתן לבסס על פי ממצא של מחקר בודד יעילות של חומר כלשהו אבל מכיוון ששוק התכשירים הטבעיים פרוץ זה היה מספיק כדי לצאת בכרזה בכל אמצעי התקשורת שנמצא תכשיר טבעי מחליף לריטלין.

אישית כרופא אני מתקשה להמליץ על תכשיר שלא עבר בדיקה מלאה לטיפול רפאי כלשהו.

בברכה!
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ
    .
    11/02/2014

שלום דוקטור

אני מקבל ריטלין ,השאלה לגבי בן הדוד

שאמר לי בשלב מסוים הוא קיבל מהרופא קונצרטה 54 פלוס 36 ושכול פיק
    שמשלב את שניהם מגיע בערך ל - 25 מג שמשתחרר בצורה איטית לתוך הגוף,

לאחר זמן מה עם טופס 29

קיבל מינון גבוה יותר של קונצרטה ,ותוצאת חיבור הכדורים ביחד יצר תוצאה של כל פיק שעובר את ה- 25 מג , עדיין השפעה לא מספיקה,

לכן הרופא החליף לו לתרופת ריטלין la, במינון ופיקים שמשתווים למה שקיבל בתרופת קונצרטה ,
    ו אמנם ריטלין la עזר יותר , מה שנאמר לו ,שכל פיק ב - la
    משתחרר כולו לתוך זרם הדם, בניגוד לקונצרטה שכל פיק משתחרר בצורה איטית,

חשוב- הבחירה של קונצרטה אצלו נבעה מכך שהוא סובל מהפרעות קשב שצרכים
    טיפול לכיסוי כל שעות העוררות אצלו (כמה שאפשר יותר)

1 אם גם אתה רואה שינוי בין פיק שכול החומר משתחרר לזרם הדם ,לבין אותו מינון של פיק אבל השחרור שלו איטי

2 והבעיה לאחר כ- 7 שעות ההשפעה מגיעה לסיום , לא ניתן להוסיף
    כי הוא הגיעה למינון המרבי , במצבים כאלו מה הדברים שניתן לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    מ

הוספת תגובה

• מ - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    12/02/2014

שלום,
    כל מטופל יכול להגיב בצורה שונה לטיפולים השונים, ולכן מקובל לבצע שינויים הן במינון והן בכמות עד שמגיעים לתוצאה האופטימלית.
    שינויים שמעבר לכמות המקסימלית המותרת הם באחריות הרופא המטפל בלבד.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון של רטלין לילד בן 9
    נטלי
    10/02/2014

שלום!
    הילד שלי בן 9, שוקל 32 ק''ג . אובחנה לו הפרעת קשב וריכוז . התחלנו מרטלין LA 20, לא היה שום שיפור. הרופא המליץ רטלין 30 LA , הוא לוקח אותו חודשיים. יש שיפור חלקי-כתב היד השתפר בצורה משמעותית, יש יומים שמורות מדווחות על שיפור בריכוז ,במוטיבאציה ובלימודים, ויש יומים או שעות שהוא לא לומד בכלל. גם אני רואה שריכוז שלו השתפר אבל עדיין יש לו הרבה טעויות מחוסר ריכוז.
    יש רושם שיש צורך לעלות מינון.האם ניתן לילד בן 9 להוסיף מינון של רטלין
    אודה מאוד על תגובה

לקביעת תור
    סגירה
    מינון של רטלין לילד בן 9

הוספת תגובה

• מינון של רטלין לילד בן 9 - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    12/02/2014

שלום,
    אינני יכול להתיחס ספציפית למקרה כי את זה חייב לעשות הרופא המטפל.
    עקרונית ניתן להעלות מינון בהתאם לתגובה הקלינית.
    המינון הוא תמיד אישי ונקבע בהתאם לתגובה והתוצאות.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זום של טבע
    נחמה
    10/02/2014

הילד שלנו בן 10 אובחן עם הפרעת קשב וריכוז.
    עבר איבחון מלא כולל פסיכולוג ובדיקת טובה.
    נראה שאין מנוס מטיפול תרופתי כזה או אחר לאחר אבחון מלא ומקיף.
    השאלה שלי:
    1. האם המוצר זום של טבע יכול להוות תחליף לריטלין או לכל תרופה אחרת שמטפלת בהפרעות קשב וריכוז וזאת מנסיונך לאורך שנים, אני לא דבר על מוצרים אחרים אלא ספציפית לזום של טבע.
    2.האם לא קיים סיכון בהתמכרות ועד איזה גיל בד"כ נותנים תרופות מסוג זה?

לקביעת תור
    סגירה
    זום של טבע

הוספת תגובה

• זום של טבע - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    10/02/2014

שלום,
    התרופה זום איננה תחליף לתרופות שציינת, גם לדעת החברה המייצרת.
    יש מספר מועט של עבודות שמראות שיפור קל בתסמינים ולעיתים צורך במינון מוקטן.
    אין התמכרות לריטלין ולכן הסיכון לא קיים.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי טיפול מתאים
    אריק
    09/02/2014

שלום שמי אריק אני בן 17 , שוקל 51 וגובהי 1.58.
    לאחרונה אובחנתי ע"י נוירולוג כלוקה ב-ADHD וכעת עליי ליטול ריטלין 20 מ"ג LA אלא שכשאני לוקח את הכדור אני מרגיש תחושת אפטיות,עייפות ו"רחפנות" כלשהי.
    מה שכן הכדור מאוד "מרגיע" אותי אבל תכלס אני מרגיש פחות מרוכז כשאני לוקח אותו כי אני מרגיש שאני רוצה לישון.

מה עושים?

תודה, אריק

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי טיפול מתאים

הוספת תגובה

• שאלה לגבי טיפול מתאים - תגובה

ד``ר עדי אדר
    09/02/2014

שלום לך!

עקרונית עליך לפנות לרופא המטפל לגבי שינוי במידת הצורך בטיפול התרופתי.
    כהערה כללית ניתן לציין כי טיפול במינון נמוך לעתים גורם לתופעות שאתה מציין.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה