מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לייזר בשיטת פרסבילאסיקעדן סהר18/07/2009
ברצוני לדעת איזה ניסיון יש בארץ בניתוח פרסבילאסיק. מי הרופא המומחה לניתוח מסוג זה. מה הסיכונים? ושיעורי הצלחה.
ומה העלות לניתוח מסוג זה
תודה
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסבילאזיק
פרופ' ישראל קרמר19/07/2009שלום רב,
ניתוח לייזר בשיטת הפרסבילאזיק נותן פיתרון לקרוב אך רק לגבי עין אחת בלבד. בנוסף לכך הפיתרון לקרוב איננו מלא אלא חלקי ותלוי בגיל המטופל, בנוסף לא כל אחד מתאים לטיפול זה.
יש להגיע לבדיקת התאמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני מצרף ציטוט שטוען אחרת ואני יוצא
רומן03/08/2012וכעת אני ממש מבולבל ולא יודע מי כותב את האמת:
ד"ר שמואל לוינגר, מסביר כי " מדובר בניתוח לייזר אשר לראשונה מחזיר לשתי העיניים את יכולת הראייה המולטיפוקלית לכל טווח המרחקים: לרחוק, לקרוב ולטווח ביניים. הלייזר מבצע עיצוב מולטי פוקאלי של הקרנית (בדומה למשקפיים מולטי פוקאליים).
היתרון החשוב הוא שלאחר הניתוח המטופל יכול לראות היטב גם לרחוק וגם לקרוב בכל עין בנפרד ובשתיהן יחד".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- התייצבות מספר במשקפייםיפעת16/07/2009
אני בת 26 עם קוצר ראיה של בערך -5.5
המספר שלי יציב בשנה וחצי האחרונות אך בשנים שקדמו להן הייתה לי עליה של כחצי מספר בכל שנה
האם ממולץ לחכות זמן נוסף על מנת לוודא שאכן המספר שלי התייצב?
מבחינה סטטסיטית מה הסיכוי שהמספר שלי ימשיך לעלות?
תודהיפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייצבות מספר במשקפיים
פרופ' ישראל קרמר19/07/2009שלום רב,
במידה והמספר של קוצר הראייה שלך יציב מזה שנה וחצי הנך מתאימה בהחלט לטיפול הלייזר. אין סטטיסטיקה לגבי סיכוי המספר להשתנות, היות וזו תופעה אינדבידואלית הקשורה בגורמים גנטיים בדר"כ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- איפה הכי כדאיבודק כי חושש15/07/2009
שלום ד"ר רציתי לשאול אם מכון "קיירבטוח בעל מכשירים טובים .השאלה השנייה היא מה הסיכויים שאחרי כמה שנים יחזור לי המספר(אפילו ל 1 או -0.5) אמרו לי שהסיכוי הוא 2 % אבל אני שומע כל כך הרבה אנשים שזה חזר עליהם ולכן הנתון של 2 % לא כזה נשמע מהימן.והשאלה השלישית האם יש יתרון לבית חולים (אם אני יעשה דוגמא בהדסה) על פני חברה פרטית שהיא יכולה לפשוט את הרגל (ואז אני לא יוכל לעשות תיקון במידה ואצטרך),בעוד שמכונים של בתי חולים מקבלים חיסון מבית החולים ואז הדבר יותר בטוח שהם לא יפשטו את הרגל ?
נ.ב במידה ו 98% שלא חוזר להם המספר אחרי כמה שנים -רוב הסיכווים שהם כל החיים יראו פיקס או שכעבר 10 או 20 שנה או 30 שנה יש סיכוי שהראייה תשוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' ישראל קרמר19/07/2009המכשור הטכנולוגי שונה לחלוטין במכון "עיניים" בהשוואה למכון "care", ולכן אינני יכול להמליץ או לשלול מכון זה. אני יכול רק לאמר כי ב"עיניים" קיימת טכנולוגיה מאוד מתוחכמת הנקראת Intralasik אשר איננה קיימת באף מכון אחר בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני לא יכול לעזור במידע שיווקי
ד''ר נדב בלפר19/07/2009כל המנתחים, בכל המכונים, הם רופאי עיניים מומחים - אין כאן חאפרים
המיכשור והטכניקות מעט שונים
לגבי השינוי במספר בעתיד - אין אחד היודע בדיוק מה מי וכמה.
הניתוח לא משנה את השינוי האמור לקרות עם הזמן לכולם... לא עוצר ולא מחמיר אותו. כמו שאתה לא יודע מתי המספר שלך יישתנה ובכמה עם משקפיים חדשים - כך גם לא תדע עם ניתוח חדש...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- בעיה בראייה לאחר ניתוח אינטרלאסיקנתי14/07/2009
שלום.
לפני כחודשיים עברתי ניתוח אינטרלאסיק ועדיין יש לי בעיות בראייה.
יש הבדל בין שני העיניים בעניין מרחק וגודל, בעיין אחת אני רואה דברים בצורה יותר רחוקה ובגודל קטן ביחס לראייה בעיין השניה.
ועוד משהו בעיין הבעייתית אני רואה פחות חלק, כאילו יש איזה מסך שקוף שמפריע לראייה חלקה וברורה , ואני כמעט בטוח שזה לא יובש.
אשמח למענה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' ישראל קרמר14/07/2009נתי שלום,
יתכן מאד והינך צוק שזה לא רק בעיית היובש הקיימת לאחר ניתוח האינטרלזיק, יתכן ויש מצב של יתר תיקון בעין אחת, ותיקון מלא בעין השניה, ולכן ההבדל בפוקוס בין שתי העיניים מפריע לך, בנוסף לבעיית היובש שקרוב לוודאי קיימת בכל זאת. אני מציע לך בינתיים להמשיך טיפות ליובש מסוג ג'נטיל או הילוקומוד ולהמתין בסבלנות עד שהפוקוס יתאזן בין שתי העיניים, תהליך שיכול לקחת מספר חודשים.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הסרת משקפיים לפני הצבאדניאל13/07/2009
כרגע אני בן 17, אני מתגייס עוד שנה ליחי' קרבית ואני רוצה לשאול איזה השלכות יש לניתוח, האם אסור להתאמץ יותר מדיי למשל, מה עלות הניתוח והאם יש הנחה למתגייסים?
מס' משקפיים: -4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים לפני הצבא
פרופ' ישראל קרמר14/07/2009דניאל שלום,
ניתן בהחלט לעבור טיפול לייזר להסרת המשקפיים לפני הגיוס לצה"ל, יש לנו הרבה מטופלים שעוברים תהליך שכזה. אין כל בעיה עם מאמצים פיסיים או ראייתיים לאחר ניתוח לייזר מסוג זה, לא נראה לי כל בעיה להוריד משקפיים עם ארבעה מספרים כמו שיש לך. לגבי שיטת הניתוח, עליך לבוא לבדיקת התאמה ואז נקבע מהי השיטה המתאימה לך, ובנוסף תקבל הסבר לגבי התאמת שיטת טיפול הלייזר בהתאם לכיוון של היחידה הצבאית אליה אתה רוצה להתגייס.
לגבי מחיר הניתוח, העלות תלויה בשיטת הניתוח, שתקבע בהתאם לנתוני הבדיקה.
בהצלחה וגיוס נעים,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מספר קטן- כדאי לנתח??גלעד13/07/2009
שלום רב,
יש לי מספר חצי בעין ימין ו3/4 בעין שמאל בערך מגיל 13. כיום אני בן 24 ולעיתים נדירות יוצא לי להרכיב משקפיים או עדשות מגע. בד"כ אני בלי כלום ובגלל שהמספר קטן אז במשך היום אין לי שום בעיה. הבעיה מתחילה כשמחשיך רק אז אני מרגיש שהראייה שלי לא חדה ושאני לא רואה טוב למרחק. המספר שלי בעיניים לא השתנה מגיל קטן, אך בכל זאת הייתי רוצה לראות חד ונקי.
השאלה שלי היא האם כדאי לעשות ניתוח להסרת משקפיים? האם אפשרי לעשות עם מספר קטן כמו שלי? האם זה יהיה יותר מסובך/מסוכן?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח במספרים קטנים
פרופ' ישראל קרמר14/07/2009גלעד שלום רב,
תופעה ידועה היא שבעלי קוצר ראיה בדרגה נמוכה כמו שלך, ראיית הלילה שלהם לקויה היות וקוצר הראיה תמיד מחמיר בשעות בין הערביים והחשיכה. לגבי ראיית היום, כמובן שכולנו רוצים לראות חד ונקי, ועל כן אני ממליץ לך לעבור טיפול לייזר להסרת המספר הקטן הנ"ל בשיטת הליטוש הרובוטי (CV) המאפשר דיוק רב בליטוש מספרים בדרגה נמוכה עם או בלי צילינדר, ובנוסף לכך גם ליטוש העיוותים האופטיים הקיימים בעין שלנו ואשר תורמים לבעית חוסר המיקוד בראיית לילה.
אני מציע לך לבוא לבדיקה, על מנת לוודא לאיזו שיטה טיפולית הנך מתאים והאם הנך מתאים לשיטת ליטוש הלייזר בעזרת הטכנולוגיה הרובוטית הנקראת CV.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הפרעות/קווים בראיהדניאל13/07/2009
שלום, אני 3 וחצי חודשים אחרי אינטרלאסיק.
בעין שמאל אני רואה פחות טוב מבעין ימים- אותה עין גם צורבת לי ואני כל הזמן רואה קווים שקופים כאלה ונקודות שקופות שכאילו משייטות לי על שדה הראיה בעין שמאל.
ממה זה נובע? האם זה יכול לעבור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות/קווים בראיה
ד``ר עמי הירש13/07/2009שלום רב,
מדובר ככל הנראה בשינויים בזגוגית העין, צפה לכך שהתופעה תחלוף תוך מספר שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- בעיה..יניב07/07/2009
שלום לרופאי הפורום,
לפני זמן מה ביצעתי בדיקת התאמה לטיפול של הסרת משקפיים בלייזר ונמצאתי מתאים לשיטת הטיפול הסטנדרטית (איני זוכר את שמה). זה נשמע אולי מעט טיפשי אבל אני פשוט לא מסוגל שאני או אדם אחר ייגעו לי בעין / בריסים וזה כמובן דרוש כאשר שמים את מפסק העפעפיים, זו הסיבה שאני בעצמי לא מסוגל לשים עדשות ועד היום אני עם משקפיים. עקב בעיה זו ביקשתי מהרופא אפשרות לבצע את הטיפול כאשר אני בהרדמה מלאה אך נעניתי בשלילה. מדוע זה בעייתי שהמטופל יהיה מורדם בזמן הטיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בעית הרדמה
ד''ר נדב בלפר09/07/2009קל - אך לא מקובל להרדים לצורך פעולה כל כך אלקטיבית. איך תשים חודש ויותר מזה טיפות בעיניים לאחר הניתוח? אולי זה פשוט לא בשבילך.... לא נורא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- התייעצותאוראל07/07/2009
רציתי לשאול אם המרכז להספרת משקפיים בלייזר care מוכר? אם אין סכנה לעשות ניתוח שם? הבנתי שד"ד לווינגר ב"עיניים" הוא הכי טוב.
האמת שאני מאוד מפחדת כי זה עיניים ואני לא רוצה לקחת סיכונים
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אתן כאן חוות דעת מסחרית
ד''ר נדב בלפר09/07/2009בכל מקום - המנתחים הם רופאי עיניים מוסמכים ...... לא חובבנים
זכותך וחבתך לבדוק היטב מה ומי מתאים לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- סיבוכים אפשרייםתומר05/07/2009
שלום.
מהם הסיבוכים האפשריים בניתוח להסרת משקפיים והאם הנזק שלהם הוא הפיך או בלתי הפיך?
ואם חלילה קורה סיבוך כזה, טיפול אחד יכול לטפל בו סופית, או שצריך לטפל בו באופן קבוע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוכים אפשריים
ד``ר עמי הירש13/07/2009שלום רב,
התשובה לשאלות ניתנות בידי הרופא הבודק, אשר פורס הסיכונים והיבוכים של כל ניתוח על פי סוג הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הסרת משקפיים בחודשי הקיץנועה05/07/2009
שלום,
נמצאתי מתאימה לניתוח הסרת משקפיים בשיטת lasec.להבנתי בשיטה זו מוסר חלק מהאפיתל במהלך הניתוח (ואחר כך מתחדש) ועלולה להיות רגישות לאור כתוצאה מהניתוח.
שאלתי היא האם במידה שמבצעים את הניתוח בתקופה הקרובה, במהלך חודשי הקיץ, עלולה להיות השפעה שלילית על העין. האם רגישות לאור היא רק בתחושה או שגם עלולה להיות פגיעה בעין כתוצאה מחשיפה לקרני שמש.
אודה על תשובתך הכנה וכן במידה ואכן אעבור את הניתוח במהלך חודשי הקיץ, מהן פעולות המניעה שעלי לנקוט (האם עלי לחשוש מנהיגה עם משקפי שמש כמה ימים לאחר הניתוח, לדוגמא)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנועה
פרופ' ישראל קרמר05/07/2009נועה שלום,
ישנה דיעה הטוענת כי קרינת השמש (קרינת UV) משפיעה על תהליכי הריפוי החלים לאחר ניתוח ליטוש לייזר מסוג LASEK או PRK המבוסס על ליטוש שטח פני הקרנית ללא חיתוך קליפה. לאחר שיטת ניתוח זו חלים תהליכי ריפוי איטיים באיזור הקרנית המלוטשת ויתכן וקרינת קרני UV משפיעים על תהליכים אלו בצורה של אקטיבציה של התאים המשתתפים בתהליכי הריפוי.
השפעת ה UV יכולה להביא להחלמה איטית של חדות הראייה והתוצאה האופטית של ניתוח זה.
לאור זאת, כמובן במידה ואת עושה את הניתוח במהלך חודשי הקיץ עליך להמנע מחשיפה מוגברת לשמש ב- 3 החודשים הראשונים לאחר הניתוח ובמידה ודרגת קוצר הראייה שלך היא בינונית עד גבוהה.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הילות- חשוב מאודיוסי03/07/2009
מישהו יכול לפרט לי על התופעה של ההילות. אני אחרי 4חודשים לאחר ניתוח(ליטוש)ועדין יש לי הילות בלילהשממש מפריעות לי(הם לא קבועות -הולכות ובאות),הרופא אמר לי שזה יעבור.
מה דעתכם בנושא והאם יש מקום לחשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
יוסי03/07/2009אפשר לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההילות-תשובה
פרופ' ישראל קרמר05/07/2009שלום רב, במידה והנך סובל מהילות בלילה 4 חודשים לאחר הניתוח ניתן לנסות טיפות מסוג ALPHAGAN המקטינות את קוטר האישון אשר אותן יש לנטול פעם עד פעמיים ביום לתקופה של מספר חודשים עד חצי שנה, עד אשר ההילות יעברו.
במרבית המקרים מהנסיון שלי הילות הלילה חולפות באופן עצמוני לאחר כשנה מהניתוח. במידה וטיפות האלפאגן לא יעזרו וההילות לא יחלפו בעצמן, ניתן לחשוב על תיקון לייזר בעזרת רובוט אשר יוכל לעזור לך במידה ותימצא מתאים לכך בבדיקת מכשיר האברומטר המבצע בדיקה WAVEFRONT שנה לאחר הניתוח.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מספר שאלות על ניתוח להסרת משפקייםליאור28/06/2009
1. האם לצבע העין השפעה על הניתוח בצורה כלשהי? (יעילות, משך, ...)
2. בסירטון באינטרנט ראיתי שניקו את העין עם מברשת שנוגעת בעין. האם זה מבוצע כך בכל השיטות?
3. כיצד מוודאים שהעין לא תזוז במהלך הניתוח? ואם היא זזה מה קורה?
4. קראתי שcustum view אינו יעיל כמו שציפו מכיוון שבמהלך הניתוח פני הקרנית משתנים בצורה משמעותית יותר מהשינויים הקטנים שניתן למפות באמצעות שיטה זו. האם יש יתרונות אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על ניתוח להסרת משפקיים
פרופ' ישראל קרמר30/06/2009ליאור שלום רב,
1. אין לצבע העין כל השפעה על הניתוח ולא על תוצאותיו.
2. לא כל השיטות מבוצעות בדרך זו. יש שיטה עם גירוד מכני, ויש שיטה עם חיתוך קליפה עם סכין, ובמכון שלנו מבצעים חיתוך קליפה עם לייזר מתוחכם הנקרא אינרטהלייזר ושם הניתוח intralasik, שהוא מאוד בטוח ונותן תוצאות מהירות מאוד. אני מציע לך לבוא לבדיקה על מנת לוודא שהינך מתאים לשיטה מתוחכמת ובטוחה זו.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- איפיליסיקשמחה26/06/2009
שלום רב,
אחרי כמה זמן של ניתוח epilasek הראייה שלי תהיה 6/6 ?
מידע:
עין שמאל 5
עין ימין 5.25
בת 32
אחד הרופאים אמר לי שזה יקרה רק אחרי חודשיים. נראה לי שזה יותר מדי, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Eplilasik
פרופ' ישראל קרמר30/06/2009שמחה שלום רב,
הניתוח שנקרא epilasik הדומה לניתוח שנקרא PRK, וכן גם LASEK וASA, כולם מבוססים על שיטה של ליטוש שטחי של שטח פני הקרנית לאחר קילוף שכבת תאי האפיתל בשיטות שונות, מכנית,אלכוהול, או שילוב של לייזר וגירוד מכני.
בכל השיטות הנ"ל ההחלמה הראייתית היא איטית והדרגתית , תלוי במספר המשקפיים והצילנינדר, ולעיתים לוקח חוד שוחצי עד חודשיים כדי להשיג חדות ראייה מקסימלית.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- השימוש בריקוטאן בעת הסרת משקפייםנופר24/06/2009
שלום רב, אני נוטלת ריקוטאן במשך שלושה חודשים ושקלתי לעשות ניתוח להסרת משקפיים,האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להמתין
ד''ר נדב בלפר24/06/2009שלום נופר
יכולה להיות בעיתיות מסוימת עם ההחלמה ... לכן רצוי להמתין עד לאחר סיום הטיפול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)