מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקותדואגת25/07/2015
ALKP-Alkaline Phosphatase
126
120 יחידות: u/l 30
AlkP. Liver %
13
70 יחידות: % 25
AlkP. Intestine %
27.9
14 יחידות: % 0 אלו הערכים בבדיקות האחרונות ופעם ראשונה שיש סטיה
מה זה אומר? ומה צריך לעשות? לא שותה אלכוהול,לא אוכל בשר או דברי חלב..
אני בת 52 סובלת מנשירת שיער (?) ולוקחת טיפול צמחי ממטפלת בצמחי מרפא..האם יתכן שהערכים מושפעים מכך? מה אומרות התוצאות..?
יש לומר שבשנתיים האחרונות בשינוי אורח חיים לבריא יותר(מה שבערכים של התשובות מרגיש הפוך) גם לחוצה מאוד מהענין הבריאותי בכלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/07/2015הסטיה היא מינימלית ולדעתי לא חשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה הכי מרגיעה שקיבלתי איי פעם..
דואגת28/07/2015תודה.
ובכל זאת..האם יתכן שצמחי מרפא יעלו את הערכים? או שכלל אין קשר.
תוהה האם להמשיך טיפול לנשירת שער בצמחים או שאולי לא כדי להסתכן בשינוי ערכים נוסף?
מה גורם לזה בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם סמויגלי25/07/2015
שלום רב,
קיבלתי ערכה לבדיקת דם סמוי בפעם הראשונה.
האם אפשר לקחת פגלקס לפני הבדיקה כדי שיצא?
בתודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם סמוי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/07/2015אני מניח שכן אך הבדיקה אינה דחופה ויכולה לחכות עד שיוצא במורה נורמלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתיסיגלית24/07/2015
שלום האם יתכן כי יש קשר בין בקע מפשעתי מולד לערכי ggt גבוהים אני שואלת בגין בתי שנולדה פג ובתחילה הערכין היו גבוהים וירדו עם זאת הם היו גבוהים מערכי הנורמה ? הבקע נותח עקב כליאה של מעי שחלה ורחם וערכי הggt היו ערב לפני 755
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע מפשעתי - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/07/2015ל ידוע לי על קשר אך פני לגסטרו ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפים קשים של בחילותמיכל23/07/2015
שלום!
יש לי בחילות קשות ומעט הקאות כבר חודש וחצי בהתקפים. לא מתפקדת בזמן ההתקפות. חוסר תאבון, יותר גרפסים מהרגיל (מקלים על ההרגשה), ללא כאבים. לא בהריון.
בדיקות דם, שתן, צואה, אולטראסאונד של אזור הבטן- תקין
עשיתי גסטרוסקופיה- לא מצאו כלום.
תזונה בריאה כבר שנים.
כבר 3 שבועות עם אומפרדקס, לא ברור אם עוזר.
הגסטרו שהייתי אצלו אמר שאזלו לו הרעיונות.
אני אובדת עצות מותשת ועצובה מהמצב.
נשמע מוכר למישהו ??? רעיונות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפים קשים של בחילות - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/07/2015חשוב לדעת את גילך, תרופות והאם יש כאב ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת כרוניתמור23/07/2015
אני בת 21 ובחודש שעבר עברתי גסטרוסקופיה בשל ירידה בלתי רצונית במשקל (16 קילו).
התוצאות הגיעו היום ואמנם אין צליאק, אבל חזרה תשובה חיובית לדלקת כרונית קלה עד בינונית בקיבה והליקובקטר חיובי. רופא המשפחה אמר שאין צורך לטפל בהליקובקטר בגילי וכשאין תסמינים של כאבים או צרבות מהקיבה.
האם זה נכון שאין צורך לטפל בהליקובקטר כרגע ואיך יכול להיות שיש דלקת כרונית בקיבה ללא שום תופעות של כאב\צרבות\הקאות\בחילות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כרונית - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/07/2015אם יש עדות לדלקת אני הייתי נותן טיפול, אם כי אין הכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להכחיד הליקובקטר?
מור27/07/2015ועל איזה טיפול דיברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להכחיד הליקובקטר? - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/07/2015לחידק כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מכתב ממחלקת הגסטרו
מור31/07/2015הרופאה שביצעה את הגסטרוסקופיה המליצה לטפל בהליקובקטר בקוקטייל תרופות ואנטי' לשבועיים ולבצע תבחין נשיפה חודש וחצי אחרי לוודא ארדיקציה. אני לא בעד לקחת תרופות אם אין באמת צורך ממשי ולכן שאלתי היא האם חייבים להכחיד את החיידק למרות שאין שום תופעות מטרידות מהקיבה כעת?
אני גם במעקב המטולוג כבר כמעט שנה לעניין הירידה במשקל וגם הגדלת בלוטות לימפה (קפצו בגודל לאחרונה מ 1 ס''מ ל2), חום וחולשה בסימן שאלה גדול ללימפומה (כי הירידה במשקל נעצרה והבלוטות לא גדלו כל זמן המעקב עד לפני חודש). בינתיים לא נעשתה ביופסיה אלא רק מעקב סונר, אבל במשטח וספירה האחרונים שעשיתי במעבדה שלהם בשיבא עלו כמה חריגות כולל לימפוציטים אטיפיים ברמה ++ ו9 איאוזינופילים. יכול להיות שהגורם ללימפוציטים האטיפיים והאיאוזינופיליה הוא ההליקובקטר והדלקת בקיבה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מכתב ממחלקת הגסטרו - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/08/2015לא סביר, עם כי הליקובקטר יכול להיות גורם ללימפומת הקיבה ושאת הקיבה ולכיבים ודלקתולכן אם יש דלקת היסטולוגית לטעמי עדיף לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה על שאלתי האחרונה
מור03/08/2015.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צד של הבטן בולט יותר כשאני נשעןאייקי22/07/2015
שלום דוקטור,
שמתי לב כשאני נשען לאחור בעמידה צד שמאל של הבטן בולט יותר.
אין לי בעיות ועברתי גם אולטראסאונד לפני שנה.
ממה זה יכול לדבר? שומן מפוזר לא אחיד? שריר חלש?
אני עובר עוד שבועיים קולנוסקפיה וירטואלית, היא תתן איזו אינדקציה במידה וקיים משהו?
תודה
אייקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צד של הבטן בולט יותר כשאני נשען - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/07/2015בקולו וירטואלית רואיםגם את הבטן ולארק את המעי היא תתן לך מושג ברור, כללית זו תלונה שאינה מדאיגה בד"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זהו קרוהן ?שרון20/07/2015
שלום,
אני נמצא במצב בו יש עלה חשד כי יש לי דלקת מפרקים ספחתית.
אלו התוצאות הקשורות לנושא קרוהן.
האם זהו קרוהן ?
ואיך אפשר לברר בוודאות אם מדובר במחלה זאת?
איזה בדיקות נוספות עלי לעבור?
א.ASCA (IGG) 27.90 UNITS ( 0.00- 20.00) (.........) POSITIVE
ב. ASCA (IGA) 12.80 UNITS ( 0.00- 20.00) (.....*...) NEGATIVE
בנוסף: ESR - 62
CRP - 21.37
האם הכיוון הוא קרוהן ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זהו קרוהן ? - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/07/2015לא עושים כךאבחנתקרוהן. יש לך מדדי דלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Helico. Pylori Breath tstלי20/07/2015
שלום רב
אני בת 23 סובלת מכאבי בטן תחתונה הרבה זמן
עשיתי בדיקת Helico. Pylori Breath tst
ויצא לי 39.23
הבנתי שיש לי חידק ?
מה זה אומר ?
ואיזה כדורים אני אמורה לקחת ?
האם זה מסוכן ?
האם יש עוד בדיקות שאני צריכה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Helico. Pylori Breath tst - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/07/2015הליקובקטר יכול לגרום לקליניקה פפטית וכאב בבטן עליונה לא תחתונה. יש לך חידק שאינו מצדיק את סוג הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות ממחלותרחל20/07/2015
שלום רב,
אני מתכננת להיכנס להריון. האם יש מניעה לבקר מישהו בבית חולים אשר חולה במחלת הנשיקה?
הבנתי כי בשלב הזה שהמחלה התפרצה (אחרי הדגירה) האדם איננו מדבק.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות ממחלות - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/07/2015אינני זיהומולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת טיפולרועי20/07/2015
אובחן אצלי הפטיטיס B
רופא הציע לי 3 תרופות
Truvada
Entecavir
והזרקת אינטרפרון
עוד אמר שעם אינטרפרון סיכוי כ10% שהHBSAG יעלם עם הטיפול
האם באמת שווה ללכת על אינטרפרון למרות כל התופעות לוואי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת טיפול - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/07/2015רוב החולים לא מגיבים לאינטרפרון- אך אם כן לא צריך טיפול בכדורים למשך שנים רבות.
אני מציע את הטיפול לאנשים צעירים ונשים בגיל הפוריות.
truvada הינה טיפול משולב לaids ולמעשה אתה צריך לקבל tenofovir שהוא אחד המרכיבים של truvada
עדיך לדון על זה עם הרןפא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מבדיקה שעשיתי היוםענת19/07/2015
שלום,
השאלה שלי אולי תיראה מטופשת אבל אני מאוד מודאגת מבדיקה רקטלית שעשיתי אצל כירורג היום.
הכירורג ביצע את הבדיקה הרקטלית עם ג'ל Spectra 360 Gel.
לפי מה שאני יודעת זה ג'ל שנועד לבדיקות מכשירים חשמליים של הלב למשל...
האם זה בסדר גם לבדיקות רקטליות ולא מסוכן?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מבדיקה שעשיתי היום - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/07/2015זה לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניקוליטיסאחת17/07/2015
שלום רב,
עברתי בדיקה אצל רופא גסטרו אשר מתמחה ברצפת האגן. במהלך בדיקתו בין היתר נבדק לי כל אזור הבטן והאגן.
במכתבו הוא רשם :
THE PALPATION OF THE ABDOMEN IS NORMAL, NO DEEP PAIN, NO MASS.
THERE IS APANNICULITIS T8-T10.
כשהתקשרתי לשאול אותו מזה פניקולטיס נאמר לי כי מדובר בכאבים במימוש של רקמה תת עורית של הבטן המרכזית.
אציין כי אין לי כל אודם או תופעה עורית אחרת באזור הבטן ואין כאבי בטן (כפי שקראתי בגוגל שאמור להיות במקרה של פניקוליטיס)
אשמח לקבל מידע לקבל האבחנה של פניקוליטיס והאם ניתן לאבחן אותה על ידי כאבים בלבד כפי שאבחן הגסטרו? האם יש צורך בטיפול כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניקוליטיס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/07/2015לרוב אין טיפול
לדעתי לא סביר לעשות את האבחנה על ידי מישוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם סמוי חיוביאלי17/07/2015
שלום רב,
בן 29.
תקופה מסוימת סבלתי מדם בצואה (גלוי לעין),כמו מזערית בעיקר על הנייר בניגובים האחרונים פעם בחודש לערך על האסלה (בעיקר לאחר עצירות).
הייתי אצל כירורג פרוקטולוג והוא טוען שאזור העור בפי הטבעת שלי דלקתי וניגוב עם נייר פוגע בו. המליץ לשטוף עם מים במקום לנגב עם נייר לאחר יציאה.
ביצעתי זאת במשך שבוע ובשבוע הזה בפעמים שכן נגבתי עם נייר, לא היו סימנים של דם.
החלטתי ביוזמתי לבצע בדיקת דם סמוי ולצערי זה יצא חיובי. יש לציין שהייתה לי קצת עצירות באותו היום והרגשתי ששורף לי באותה היציאה. הבדיקה של הדם הסמוי התבצעה כשבוע לאחר הפסקת הדימום הגלוי.
האם לאור הכתוב לעליל, יש צורך לעבור קולונסקופיה? האם בדיקה וריטואלית היא מספיק טובה למקרה הנ"ל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות ש..
דני17/07/2015הייתי צריך לחכות קצת עם בדיקת הדם הסמוי?
היא נעשתה כשבוע אחרי שהתחלתי לטפל בדם הגלוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאג סביר להניח שהכל טוב
איציק--17/07/2015אני לא רופא .. אבל מניסיוני זה מהטחורים שיש לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוסקופיה- השפעת פיקולקסיורי17/07/2015
שלום, אני אמור לעבור בשבוע הבא בדיקת קולונוסקופיה, יום טרם הבדיקה אני אמור לקחת באמצע היום חומר משלשל - פיקו-סלקס ( מחליף אתהפיקולקס), שאלתי: מה קורה לאחר לקיחת החומר המשלשל? (ריצה לשרותים במשך שעתיים/שלוש) או אפיזודה קצרה ? כמו כן מה ממולץ לאכול עד הבדיה למחרת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולונוסקופיה- השפעת פיקולקס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/07/2015לא צרחך לאכול לאחר ההכנה.
אמור להיות שלשולים לאחר נטילת פיקולקס כך שצריך להיות צמוד לשרותים.
מאיר שאיכוט הבדיקה חשובה מאוד וקשורה לאיכוט ההכנה מציע להפנות לרופא המבצע לחדד את ההוראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות כבדרועי16/07/2015
שלום, אפשר בבקשה עזרה בפענוח בדיקות כבד? האם זה כרוני?
Hepatitis A IgM = Negative
Hepatitis B Core IgM = Negative
Hepatitis B Surface AG = Positive
Hepatitis B Core AB = Positive
Hepatitis Be Ab = Positive
Hepatitis Be Ag = Negative
Hepatitis B PCR = 406.0 IU/mL
Hepatitis B Surface Ab = Undetectable
A.F.P.- TM = 2.5 IU/mL -קטן מ
PT (Seconds) = 14
I.N.R = 1.0
PTT = 28.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות כבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/07/2015זה מצביע על זיהום ישן ולא פעיל עם נגיף דלקת בכבד b
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלכס17/07/2015יש אפשרות לדעת כמה זמן כבר? האם יש צורך בטיפול? זה יכול לעשות נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)