מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות כבדרמי27/09/2013
קראתי שחשיפה לרעלים עלולה לגרום לשחמת הכבד. אבקש לשאול אם בכלל זה מדובר גם על חשיפה מתמשכת לאדי כלור מאקונומיקה ואקונומיקה הנוזל עצמו.
אני נמצא הרבה בחדר מחסן קטן אשר לעיתים קרובות המנקות מערבבות בו את האקנומיקה ויש ריח קשה באוויר ולעיתים אני גם נוגע במים אלו בידיים חשופות. שטיפה לאחר מכן לא מסירה את הריח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש להוסיף
רמי27/09/2013רציתי להוסיף שהיה מקרה בו נפצעתי בבטני מחתך ושוכנעתי (ברוב טיפשות )ומאחר ולא היה פולידין או חומר מחטא אחר לשים מעט אקונומיקה ,(מדוללת משהו)שנחשבת למחטאת מאוד על הבטן. שטפתי זאת לאחר זמן מאחר ששרף (הריח לא עבר כיממה)אולם מאז יש לי תחושה של כאבי בטן ואינני יודע אם יתכן קשר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות כבד - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/09/2013איני מכיר שחמת מחמרים אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של תרופות נגד ריפלוקספרופ' דורון זמיר26/09/2013
שלום רב,
סובלת מריפלוקס.
לנטון-הייתה לי פריחה.
קונטרלק-מיגרנות קשות
נקסיום ואמפרידקס (כרגע עושה שימוש באומפרידקס) גורמים לי ל"טיקים" בעינים האם הגיוני. התחלתי עם האומפרידקס ואז לנקסיום וחזרתי לאומפרידקס ... וממש יש לי חוסר נוחות ויובש וטיקים בעיניים. מוכר?? מה עושים??? בלי התרופות הצרבות נוראיות נוראיות!!
מועדים לשמחה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/09/2013ניתן לנסות לוסק (התרופה המקורית ממנה נגזר האומפרדקס)או לנטון. אם גם הם בעייתיים נסי פמו 40 מ"ג פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודזוןיעל25/09/2013
שלום רב,
חולת קרוהן.
התחלתי טיפול בבדזון 9 מ"ג לא מזמן. עד עכשיו לקחתי את 3 הכדורים בבת אחת בבוקר. האם אפשר כעת לעבור ל3 פעמים ביום חצי שעה לפני האוכל?
או שחייבים להמשיך כמו שמתחילים..?
בנוסף,האם הפרעות בראיה יכולות להיות תופעת לוואי של הכדור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודזון - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/09/2013ניתן לחלק את המנה ל3 פעמים אך לטעמי עדיף פעם בבקר. סטרואידים יכולים לגרום לעליית לחץ תוך עיני ולקטרקט הבדקי אצל רופא עיניים בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקס פנטרזול והריוןשואלת24/09/2013
שלום לרופא!
רוצה אני לדעת אם יש איזה סיכון לעובר במשך כל ההריון לנשים הסובלות מריפלוקס ולוקחת פעם ביום פנטרזול 40 מלגרם? אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס פנטרזול והריון - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/09/2013המשפחה נחשבת בטוחה בהריון (הPPI ) אם כי מסיבות מובנות אין ניסויים אלא רק עבודות רטרוספקטיביות. בכל זאת בשליש ראשון עדיף פמוטידין שכנראה בטוח יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה באמצע טיפול בהליקובטוריוסי24/09/2013
התחלתי ביום ראשון טיפול מרובע:
דוקסולין
לנטון
פרוטציד
קל בטן
(הכל 2 פעמים ביום, והקלבטן 4 פעמים).
הבעיה היא, שהתחילה לי קצת תחושת נימול בידיים. קראתי באינטרנט שה יכול להיות מהפרוטוציד.
האם להפסיק את הפרוטוצייד? ואם כן, זה לא יזיק לטיפול? או מה כדאי לקחית תחליף? אוגמנטין או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה באמצע טיפול בהליקובטור - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/09/2013קח פלגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת אי נוחות בגרוןאוריאן24/09/2013
שלום דוקטור אני בן 19
לפני כשבועיים היה לי כאבי בטן ושלשולים במשך יומיים . הכאבי בטן פסקו והשלשולים גם אך כרגע במשך כשבועיים ישלי תחושת אי נוחות ממשית בגרון כאילו תקוע לי שם משהו , יש לי גראפסים מרובים ותחושת הקאה כל הזמן.
בנוסף לכך יש לי כאבים קטנים באיזור הקיבה
ביצעתי בדיקה לחיידק הילקוטבור אך יצא שלילי.
על מה אתה ממליץ דוקטור אני מאוד מפחד דוגמא מסרטן או מכל דבר אחר קשה.
אשמח אם תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת אי נוחות בגרון - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/09/2013לך לבדיקת אא"ג הסר דאגה מלבך בינתיים קח אומפרדקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן24/09/2013האם הדבר אינו חמור דוקטור ?
מאוד מודה לך שאתה מרגיע אותי
אך על מה הדבר מעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן30/09/2013דוקטור הדבר טיפה חלף ..
על מה אתה ממליץ?
האם זה מעיד על דבר חמור ?
ישלי עדיין מעט בחילות ותחושת אי נוחות בגרון בעיקר גזים שעולים למעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן04/10/2013אשמח אם תענה לי דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן09/10/2013לא עניתה לי דוקטור יש לציין כי הדבר חלף מעט אך עדיין מופיע
יש לציין שזה לא כל כך פוגע באיכות החיים
אך אני מרגיש כאילו האוכל תקוע בגרון ותחושת הקאה..
על מה הדבר מעיד.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר10/10/2013כלל וכלל לא
אוריאן10/10/2013כלל וכלל לא מה דוקטור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בתפקודי כבד
ירדנה25/10/2014שלום בעקבות בדיקת דם באקראי היתגלה לקוי בתפקוד כבד האם זה כתוצאה מלקיחת כדורי אומפרדקס או שזה נוצר עם הגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקומין ויציאותאברהם23/09/2013
ערב טוב
אני לוקח מזה 5 שנים לערך גלוקומין אחד ליום בשעות הערב.
יש לי באופן מסודר יציאה אחת ליום לפחות בבוקר עם הקימה ולפעמים אחת נוספת בערב, כאשר היציאה בבוקר רכה מאוד עד מיימית לגמרי כולל צואה מפוררת וריח מאוד חריף.
שמתי לב כי זה התחיל לאחר תחילת נטילת הגלוקומין.
• האם זוהי תופעה ידועה של הכדור גם אחרי זמן רב כל כך מתחילת נטילתה - מספר שנים ?
• האם יש דרך למנוע את התופעה הנ״ל אם היא אכן נגרמת מהכדור ?
• האם לא בעייתי להמשיך כך לאורך זמן ? (באחד הפעמים מזמן אמר לי הרופא כי התרופה מאוד טובה ויעילה ואם אני מסוגל לחיות עם התופעה הזו, עדיף שלא להחליפה).
בנוסף אני נוטל מידי ערב כדור סימבסטטין וסרנדה.
מודה מראש על התייחסות ורעיונות.
(נ.ב. - בן 43, לא מעשן ולא שותה עם תסמונת מטבולית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוקומין ויציאות - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/09/2013לא ברור לי סבלך אם בכלל אך ריבוייציאותוכאב בטן שכיחים עם גלוקומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומרים מוגבר מדי כתוצאה משימונעמה23/09/2013
שלום
השתמשתי במשחרר עצירות נורמולקס. כנראה הזדרזתי
והייתי צריכה לחכות קצת... כנראה שהעצירות הייתה קלה.
יש לי חילוף חומרים מוגבר מדי וזה מרגיש שהגוף לא ממש בשליטה
ובלי קשר למה שאני אוכלת. יציאות רכות מוגברות ופעמיים ביום כבר שבוע.
אני מאוד מודאגת כי אני לא מעוניינת לרזות ולא לאבד חומרים חיוניים לגוף,
בעבר הייתי תקופה קצרה בתת משקל וזה הספיק לי (נשירת שיער חולשה וכו')
1. איך אני בולמת את זה? מה לקחת?
2. מה לקחת כדי להחזיר לגוף חומרים חיוניים (הקיבה ממש מתנקה כבר שבוע :(
תודה מראש לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוף חומרים מוגבר מדי כתוצאה משימו - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/09/20132 יציאות ליום במשך שבוע לאחר לקסטיב ייתכנו ומספר ימי כלכלה עוצרת יעזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלוקסדינה23/09/2013
שלום
האם שתיה של סודה יכולה להועיל לצרבות או להזיק ברפלוקס?
תודה דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/09/2013סודה לשתיה הינה התרופות המודרניות יעילות יותר בסיס חלש ובהחלט סותר חומצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בבטן עליונה ימין של כיס המרהמרים22/09/2013
בת 24 לפני שבוע ישנתי אם מזגן לילה 1 ולמחרת התעוררתי אם כאב חד בבטן עליונה בצד ימין כמו "התקררות" והתחיל בהדרגה נמוכה ואחרי כמה ימים החמיר עולה ויורד בהדרגה בהליכה מתגבר כמו שריפה בנשימה מתגבר בגיהוקים מתגבר ומפריע לי להסתובב בשינה ולזוז הלכתי לרופאת משפחה היא אמרה שהכאב בא מכיס המרה או מהכבד או שנתפס שריר מהתקררות נתנה זריקת וולטרן להרגעת הכאב בבוקר בערב הכאב עמום אני נושמת יותר טוב .אבל עדיין מעט מורגש.אני מפוחדת מאוד .מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בבטן עליונה ימין של כיס המרה - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/09/2013אין סיבה לפחד עשי בדיקת US לשלילת אבני מרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרוסקופיהמיכל22/09/2013
שלום רב ,
אני מרגישה לעיתים רחוקות ,כפעם בשלושה שבועות תחושה של צרבת באזור הוושת .לא ראיתי קשר בין מאכל מסויים לתחושה זו . בנוסף , במיוחד לאחר שינת צהריים אני מרגישה לפעמים שהאוכל לא עבר עיכול .
לעיתים לאחר שאני אוכלת ,אני מרגישה שהבטן מתנפחת .
הרופא שלח אותי לבדיקת גסטרו מבלי לבצע בדיקות נוספות שאני חושבת שחשובות כמו :
בדיקת הליקובקטר פילורי , בדיקת רגישות ללקטוז ואולי עוד בדיקות מעבדה רלוונטיות .
אנא התייחסותכם
: האם הבדיקה הפולשנית מוצדקת ביחס לתדירות של התופעות ?
האם בבדיקת גסטרוסקופיה ניתן לזהות גם אם ישנה דלקת שקשורה לחיידק הליקובקטר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/09/2013הייתי שוקל קודם בדיקת נשיפה ונסיון טיפולי אין הכרח בגסטרוסקופיה למרות שגם בה ניתן לזהות חידק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות והקאותאנונימית22/09/2013
שלום רב,
אני בחורה בת 21, סובלת מדלקת מפרקים ומטופלת בסימפוני (תרופה ביולוגית).
מאז התחלת הטיפולים בדלקת המפרקים לפני כשנתיים (התחלתי עם MTX) כל דבר קטן מעורר אצלי בחילות והקאות.
אני אמורה לטוס בימים הקרובים ואשמח לדעת איך אוכל להתמודד ו/או למנוע את הופעת הבחילות?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות והקאות - תגובה
פרופ' דורון זמיר22/09/2013בחילות בצעירות הינן שכיחות ולעיתים קרובות על רקע פונקציונאלי. כדאי לשלול תרופה כגורם (כמעט כל תרופה יכולה לעשות בחילות) ולעשות תבחין נשיפה להליקובקטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בחילות והקאות
אנונימית22/09/2013כשהתחלתי טיפול ב MTX ביצעתי תבחין נשיפה.
אני תוהה באיזו דרך אוכל להתמודד עם הבחילות בזמן הטיסה ומה ניתן לעשות לפני כדי להפחית את הסיכויים לבחילה.
ותודה.שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות והקאות - תגובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/09/2013ניתן לקחת פרמין או מודל בדומה לסקופולמין שלוקחים לעיתים לפני שייט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רעיעקב19/09/2013
שלום רב אני סןבל מבקע סרעפתי של 3 מ'מ מטופל ב2 אומפרדקס כל יום. הבעיה שלי היא שבבוקר אני מתעורר עם ריח איום שיוצא מהפה. ניסיתי גביסקון נוזלי לפני השינה לא עוזר . איך אפשר למנוע את הריח והטעם הנורא שיש לי בפה . תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע - תגובה
פרופ' דורון זמיר22/09/2013כדאי לבדוק ולשלול בעיות שיניים וחניכיים כמו גם PND =טפטוף נזלת מסינוס וכד. תבחין נשיפה להליקובקטר לאחר שבועיים ללא טיפול בגביסקטו או דומיו יכול לאבחן חידק כסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות לאחר אימון גופני מאומץדני לוי19/09/2013
שלום וברכה,
לאחר ביצוע פעילות גופנית פיזית, ובמיוחד ככל שהפעילות מאומצת יותר או כוללת את שרירי הבטן (כגון כפיפות בטן) - כך אני ארגיש יותר בחילות כבדות וצורך להקיא לאחר הפעילות.
בעקבות זה ניסיתי להקפיד לבצע את האימון על קיבה ריקה, ולא לאכול מיד אחריה. אבל למרות זאת גם כשאני אוכל שעה אחרי האימון, עדיין זה יגרום לי לבחילה וצורך להקיא זמן קצר לאחר סיום האוכל.
דוגמא נוספת - גם אם אשתה רק כוס מים גדולה 10 דקות לאחר סיום האימון, גם זה יגרום לי לבחילה קשה.
האם יש שם לתופעה הזאת ? ומה יכול למנוע אותה ?
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות לאחר אימון גופני מאומץ - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/09/2013קשה להסביר זאות.
יתכן ויש רפלוקס של תוכן הקיבה לושט עקב המאמץ.
יתכן בעיה של אספקת דם לקיבה לאחר אימון.
מציע להבדק אצל רופא גסטרו ויתכן שיש מקום לבצע גסטרוסקופיה לבדוק את הקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ואנטיביוטיקהאני17/09/2013
אם החדרתי לנרתיק במשך 10 ימים נרות של פלאג'יל כמה זמן לאחר השימוש באנטיביוטיקה אני יכולה לעשות בדיקת נשיפה להליקובקטר פילורי וסיגמואידוסקופיה עם ביופסיה?
האם אני יכולה לעשות את הבדיקות בזמן השימוש באנטיביוטיקה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/09/2013בדיקת נשיפה שבועיים לאחר הפסקת אנטיביוטיקה .
אין קשר לסיגמיודוסקןפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)