מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיה13/06/2013
שלום. שאלה האם רפלוקס חומצי המתבטא בעיקר בבקרים גורם לקשי נשימה? אני מתקשה רבות בנשימה בעיקר כשאני בעמידה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/06/2013יכול להיות שיש קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סבילות פרוקטוז עקב חסר אנזיםאנונימית12/06/2013
שלום רב
אבקש לדעת היכן ניתן לבצע בדיקה בגין חסר aldosle b .תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סבילות פרוקטוז עקב חסר אנזים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/06/2013אני לא יודע איפה עןשים.
מציע לשאול במכון גסטרו של איכילוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימית12/06/2013
שלום,
רציתי לדעת האם זה נכון שחיידק הליקובקטור יכול לגרום לנפילות סוכר? קראתי על כך, ולא הצלחתי למצוא עוד חומר.
יש לי חיידק שנים רבות (כל טיפול אנטיביוטי אפשרי, לא העלים או הוריד את ערכו) עומד על 40 בערך.
ויש תסמינים זהים כמעטלחלוטין לנפילות סוכר.
בנוסף,
האם זה בסדר להשאיר את המצב כמו שהוא? אני כבר לא יכולה ליטול כדורים בגלל מחלת כליות (IGA NEPHROPATHY) ולא יודעת האם יכול להגרם נזק מכך שהחיידק קיים מגיל 10 בערך (בת 21).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/06/2013אין קשר בין נפילת סוכר לחיידק הליקובקטר.
רוב האנשים עם הליקובטר אינם מפתחים סיבוכים של החיידק ואינם זקוקים לטיפול.
מציע להתייעץ עם הרופא גסטרו שלך אם באמת יש סיבה למחוק את החיידק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא היפואקואינאוה11/06/2013
באולטרסאונד בטן שנערך לבעלי בן 61. נמצא כבד אקוגני לא הומוגני.יתכן ע"ח הסננה שומנית.מוקד היפואקואי 0.7 סמ טיבו אינו ברור.האם יש לעשות סי טי והאם יש מקום לחרדתי? אודה לתשובתכם המהירה.לא היתה ירידה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא היפואקואי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013יתכן המנגיומה שזה גידול שפיר אך מאחר שלא ניתן לקבוע בודאות לפי הפענוח כדי לעשות ct.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא היפואקואי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013יתכן המנגיומה שזה גידול שפיר אך מאחר שלא ניתן לקבוע בודאות לפי הפענוח כדי לעשות ct.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםיעל11/06/2013
שלום,
בת 29, נשלחתי לבדיקות דם בעקבות כאבי בטן, גזים ונפיחות.
אשמח אם תוכלו לומר מה הממצא
C-REACTIVE PROTEIN mg/dl 0.16
IgA mg/dl 354
CELIAC SCREEN U/ml 1.3
TRANSGLUTAMINASE_IgA AU/ml See Celiac screen
ESR mm/h 32
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013הבדיקות תקינות ואין עדות למחלת צליאק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בדיקהשירה11/06/2013
שלום רב האם MRI מערכת העיכול מגלה דלקות וגידולים ? האם היא מגלה בקע סרעפתי ובעיות במערכת העיכול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על בדיקה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013יכולה לגלות כל הדברים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נא עזרהשירה11/06/2013
שלום רב לפני כמה ימים אכלתי פלאפל מטוגן וביום שאחרי עגבניות , אני סובלת מבקע סרעפתי קטן מאז יש לי הרגשת דקירות ושריפה בבטן .. האם זה יעבור ?האם זה מסוכן?
אודה לעזרה . איזה בדיקה תעזור רק שלא אעשה שוב בדיקת גסטרו של המצלמה .. אודה ממש לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נא עזרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013כנראה שיעבור ואין צורך לבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נא עזרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013כנראה שיעבור ואין צורך לבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תרופהלין11/06/2013
שלום רב אני לוקחת בטסטין לשבוע יום אחרי הרגשתי דקירות בבטן האם זה מהתרופה ? האם זה מסוכן ? אציין כי יש לי בקע סרעפתי קטן האם זו הסיבה והאם זו סיבה לדאגה מחדש ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על תרופה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013לא נשמע מסוכן ולא קשור לתרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלין11/06/2013
שלום רב אני לוקחת בטסטין לשבוע מהיום וויטמין ד האם הם יפריעו לבדיקת חיידק הליקובטר שעלי לבצע עוד שבוע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2013לא יפריעו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני בן 28מתן11/06/2013
שלום אני כבר 2 חודש סובל מבחילות לפעמים וצואה רכה. ולפעמים ריבוי יציאות ביום. עשיתי בדיקות דם והחריגים זה אלו.. ויש לי גם לפעמים כאבי חזה.. יותר בצלעות
EOSINOPHILS % 10.57 %
PLATELETS 135.00
STOOL DIRECT MICROSCOPY BLASTOCYSTIS HOMINIS
עשיתי בדיקות גולטן. ברזל והכל תקין
יש לציין שלפני שנתים עברתי טיפול משולש להליקובקטר.
ועכשיו זה ממש מבאס אני לפעמים קם בבוקר עם בחילה ושילשול. . מה אני יכול לעשות מה אתם ממליצים? והאם זה קשור להליקובקטר שוב? כי אין לי כח לבלוע שוב כדורים בלי סוף. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני בן 28 - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2013יש מסםר גדול של אוזינופיליפ בבדיקה- יכולה להצביע על אלרגיה ואסטמה.
אין חשיבות לרוב לממצא של בלסטוציסטיס בצואה.
אין קשר לחיידק hp לדעתי .
יתכן מעי ריז ויש צורך לדבר שוב עם הרפא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלין10/06/2013
שלום רב האם אפשר להשתמש בטאמס לפני בדיקת חיידק הליקובטר
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בדיקה חשוב מאודלין10/06/2013
שלום רב האם mri מערכת עיכול הינה בדיקה טובה שתוכל להחליף בדיקת גסטרו של המצלמה שמכניסים לגוף ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על בדיקה חשוב מאוד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2013כל בדיקה עם היתרונות וחסרונות שלה.
תלוי מה היא השאלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקסיוםדינה10/06/2013
שלום
מה ההבדל בין נקסיום לאומפרדקס בהשפעה ובדרך פעולת התרופות, לרפלוקס ושבר סרעפתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקסיום - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2013נקסיום יותר יעיל בדיכוי של הפרשת חומצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לשתות מיץ פטלונסה10/06/2013
בימי הכנה לגסטרוסקופיה?
הבדיקה עם picosalax* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לשתות מיץ פטל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2013כנראה קולונוסקופיה ולא גסטרוסקופיה וכן מותר לשתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנטוןאביב10/06/2013
לקחתי לנטון ל-3 ימים בלבד ואחרי שהפסקתי הופיעו לי שלשולים, מעי רגיז האם התופעה יכולה לגרום לשיבוש במערכת העיכול ולכמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטון - תגובה
פרופ' דורון זמיר10/06/2013שלשול יתכןלאחר תרופות רבות . PPI בטיפול ארוך טווח יכול לגרום לכך בד"כ לא אחרי 3 ימים, אך יתכן . נסה טיפול בפרוביוטיקה לאחר שתמסור תרבית צואה במידה והתופעה נמשכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)