מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע סרעפתיאתי05/08/2013
שלום,
בת 38 מאז הלידה האחרונה לפני שנה וחצי סובלת מריפלוקס ומבקע סרעפתי בגודל 2.5 ס"מ. מטופלת בנקסיום 80 מ"ג כבר חודשיים לאחר שכדורים אחרים לא ממש השפיעו(אומפרדקס וקונטרולוק) האם מינון שכזה לאורך תקופה ארוכה הוא בטוח?!? לא גורם נזק לכבד או בכלל? וואחת לכמה זמן מומלץ לעשות בדיקת גסטרסקופיה? עדיין סובלת מבחילות ומהרגשה כללית רעה .. ואשמל לשמוע מה בדיקת בראבו ואיפה מבצעים אותה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק06/08/2013אין בעיה להשתמש כמה חודשים בנקסיום במינון גבוה.
אל חייבים לעשות גסטרוסקופיה חוזרת.
בראבו זו קפסולה שמכניסים לושט וקולטת כמות החומצה בושט ומשגרת למכשיר שלובדים.
אני חושב שעושים בתל השומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר, מה זה בוסטר?יעל05/08/2013
ד"ר, שאלתי אותך לגבי חיסון צהבת מלפני מס' שנים, וענית לי שלדעתך צריך לקבל בוסטר, או לעשות בדיקת נוגדני צהבת. ואני שאלתי אותך מה זה בוסטר ולא קבלתי עדיין תשובה. אשמח לדעת מה זה בוסטר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר, מה זה בוסטר? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק06/08/2013חיסון דחף- כלומר מתן חיסון נוסף אשר גורם לעליה ברמת נוגדנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוסקופיהx05/08/2013
בדיקת קולונוסקופיה יכולה לגלות נפילת מעיים/החלחולת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולונוסקופיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/08/2013לא זו הבדיקה לצניחת חלחולת. ניתן לראות זאת בהסתכלות בעת וול סלווה (מאמץ צאיה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהx
x05/08/2013כן אבל קיימים שני סוגי "צניחה", פנימית (סמויה) וחיצונית (גלויה).
בבדיקת קולונוסקופיה אפשר לגלות את "הסמויה" ?
איזה בדיקות הייתה ממליץ לעשות בשביל לגלות "צניחה סמויה" של החלחולת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהx - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/08/2013האבחנה אינה בקולונוסקופיה היא בצניחה מלאה -בבדיקה רקטלית ועוברת אשרור בדפקוגרפיה או בMRI דינמי ומצריכה בהמשך בירור רצפת האגן כולל מנומטריה TRUS וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסון הפרוביוטיקהמיטל04/08/2013
לקחתי למשך חודש שלם בכל יום בבוקר כמוסה של פרוביוטיקה של סולגאר שנקראת "מולטי ביליון דופילוס מתקדמת" שמכילה 5 מיליארד חיידקים - וזה גרם לי לנזק עצום!!!
הפרוביוטיקה ניפחה לי את הבטן כמו בלון.
הבטן שלי עכשיו תפוחה מאוד כמו שלא הייתה לי בחיים. היקף הבטן שלי הגיע ל-150 ס"מ!!!
מדוע החיידקים שבפרוביוטיקה ניפחו לי את הבטן?
הכמוסה מכילה ארבעה זנים של חיידקים : 1) ל.אסידופילוס, 2) ב.לקטיס, 3) ל.פאראקסי 4) ול.רמנוסוס (LGG), במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים.
איזה חיידק מבין ה-4 גרם לי לנפיחות בבטן?
האם נגרם לי נזק בלתי הפיך?
האם החיידקים הרסו לי את הבטן?
איך אפשר להוריד את הנפיחות בבטן שגרמו לי החיידקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסון הפרוביוטיקה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/08/2013לא מכיר קשר בין התלונות לבין פרוביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בפרוביוטיקה
solgar06/08/2013שלום רב,
לאחר שיחתנו איתך הבוקר ניתן לך הסבר על המוצר מולטי בליון דופילוס, פרוביוטיקה המכילה חיידקים טובים אשר תפקידם הוא דווקא למנוע ולטפל בבעיית חוסר איזון של מערכת העיכול, בין השאר.
התופעה שחווית כנראה תגובה אישית שלך, הוצע לך לעשות אלמנציה ולבדוק האם התסמינים חוזרים על עצמם.
במידה והתופעה נמשכת גם לאחר הפסקת המוצר אני ממליצה לך לגשת לרופא לבדוק את הנושא.
בברכת בריאות שלמה,
אביבית צפריר
נטורופתית צוות סולגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכיס מרהריטה04/08/2013
שלום רב,
לפני שבועיים עשיתי US בטן עליונה וגילו אבנים קטנות בכיס מרה.
לפני כחודשיים עשיתי CT בטן ולא גילו אבנים: "כיס מרה תקין"
יש לי כאבים בצד ימין של הבטן וכאבים אזור הסרעפת ( בא והולך).
שאלה: איזה בדיקות נוספות ניתן לעשות כדי לדעת בוודאות אם יש לי אבנים בכיס המרה?
בברכה ובתודה מראש,
ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכיס מרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/08/2013סביר להניח שיש אבנים בכיס המרה-לא תמיד רואים אותם בct.
הכאבים לא חייבים להיות משני לכיס המרה- ואם האבנים לא גורמית לתלונות לא מנתחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקע עיצביחמוטל03/08/2013
שלום רב ושבוע טוב, האם יכולים להתקיים סימנים של רפלוקס על רקע פגיעה עיצבית/ממקור עיצבי?
בברכה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקע עיצבי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/08/2013תלונות מאוד דמות כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבות קשותחמוטל03/08/2013
שלום רב,
אני עם צרבות קשות כבר 10 חודשיים. לפני 7 חודשיים בוצעה גסטרוסקופיה-נשלל הליקובקטר נצפתה דלקת קלה. מונמטריה תחת 80 מ"ג נקסיום-הצביעה על ארועים רבים של תוכן חומצי חלש.
אני עם 80 מ"ג נקסיום + 4-6 גבסיקון ביום ועדיין סובלת מטעם חומצי בפה, כאבים בחזה ובבליעה, גרפסים מרובים מאוד! בחילות! ומרגישה סימפטומים של צרבת...מה יהיה? האם זה לא שימוש עודף בתרופות? אני שוקלת לבצע את הניתוח נשבר לי. האם אני מתאימה? כל כמה זמן רצוי לבצע גסטרוסקופיה לשלול החמרה במצב הוושט.? בברכת תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חמוטל03/08/2013ניסתי את כל סוגי התרופות. לנטון-גרם לפריחה ולא עזר! קונטרלאק גרם לכאבי ראש עזים. ואומפרדקס שלא הזיז כלל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות קשות - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/08/2013האם עשית בדיקת BRAVO או בדיקת PH והאם עשית מנומטריה (ארועים חומציים מתועדים דווקא בזו האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת Aדנה01/08/2013
שלום, האם אנשים שחולים בקרוהן כדאי שיתחסנו נגד צהבת A ? והאם מומלץ גם לאנשים בריאים להתחסן? יש הרבה מסעדות שעובדים זרים מכינים את האוכל בלי כפפות בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת A - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/08/2013לכל אחד כדי לקבל חיסון נגד a.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס Dמישל01/08/2013
שלום רב,
בעלי בן 38 יוצא יהודי בוכרה. לפני כ20 שנה במקרה אובחן כסובל מהיפטיטיס B כרוני . לפני כחמש שנים אובחן שהוא סובל גם מהיפטיטיס D. טופל במשך שנה ע"י זריקות אינטרפרון(פיגאסיס). לאחר הטיפול שני הנגיפים היו שליליים במשך תקופה ארוכה. מלפני שנה נגיף הדלתא שוב פעיל כאשר בדיקת PCR ל-B שלילית. תפקודי כבד מעל הנורמה באופן קבוע.
לאחרונה ביצכ בדיקת עומס נגיפי להיפטיטיס D בשיטת
PCR REAL TIME בה נמצא כי העומס הגיפי הוא (6)10*2.7 עותקים למ"ל. התורים לרופא די ארוכים לכן אודה על הסבר לגבי התוצאות. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס D - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/08/2013רק מיעוט החולים בדחטה מגיבים לטיפול. המחלה חזרה וכעת אין טיפול נוסף. אך חשוב שיהיה במעקב ויש הרבה עבודה מושקעת לחפש פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורnbh31/07/2013
שלום רב
עשיתי בדיקות דם ותפקודי הכבד שלי יצאו גבוהים (כנראה משהו ויראלי)
השאלה היא האם ישנה השפעה על תוצאות הכולסטרול כשתפקודי הכבד גבוהים ?
האם זה יכול ל"שבש" את התוצאה? של הכולסטרול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/08/2013לא מספיק פרטים לתת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צהבתיעל31/07/2013
שלום לד"ר, בני חוסן בשנת 2000 כשהיה בן 8 נגד צהבת A ו-B.
כעת הוא מתעתד לנסוע להודו. השאלה שלי האם הוא מחוסן נגד צהבת? האם החיסון תקף לכ"כ הרבה שנים? אציין שבילדותו הוא חוסן באופן מלא והשלים את כל הזריקות הנדרשות.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי צהבת - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/07/2013לדעתי עליו לקבל בוסטר או לחילופין לבדוק את רמתהנוגדנים באם היא מספקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה בוסטר?
יעל02/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונסקופיה עם פרופיפילor30/07/2013
אני עומדת לעבור קולונסקופיה עם פרופיפיל, מכיוון שבטשטוש הרגיל לא הצליחו , זזתי כל הזמן למרות שלא הרגשתי כלום, כמה מסוכן ההרדמה עם חומר זה? אני מאד חוששת כי הבנתי שיש תופעות לוואי של נפילת לחץ דם שאצלי נמוך גם כך...ושהחומר לאחר ההתעוררות נשאר בגוף מספר שעות...מה הסיכונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונסקופיה עם פרופיפיל - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/07/2013הסיכון נמוך ולפי עבודות ענק אמריקאיות אפסי. הסיכון הוא דיכוי נשימה וירידת לחץ דם אך בהשגחתמרדים זמין אין לפחד כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
or31/07/2013תודה רבה על תגובתך...
רציתי לציין שהבדיקה תתבצע בבית חולים ללא מרדים, רק האחות והרופא המבצע שמרדים....האם זה מגדיל את הסיכון שאין מרדים?האם זאת הרדמה כללית או סוג של טישטוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלפרוטקטיןאייל29/07/2013
שלום
אני בחור בן 42.
מזה כ 20 שנה יש לעתים כאבי בטן די חזקים עד עוויתיים,
יש רגישות בבטן למגוון מאכלים שגורמים לגזים ולרגישות בבטן
ויש קצת גודש בבטן שמאלית תחתונה.
זה אובחן בזמנו כ IBS וכך לאורך השנים.
ביום יום 1-2 יציאות לפעמים יש תקופות עם קצת שלשולים.
לאורך 20 שנה כל בדיקות הדם תקינות CRP שקיעת דם ספירה כימיה וכו'.
ואין סימני דלקת.
בשנה האחרונה התסמינים החמירו. יש מגוון רחב של מאכלים כמו אגוזים, שקדים,
לחם מלא, קורנפלקס, מגוון ירקות ועוד שאם אני אוכל יש אחרי כמה שעות הרבה גזים וכאב בטן.
יצויין שלבן דוד שלי יש קרוהן.
קולונסקופיה לפני 10 שנים תקינה.
גסטרוסקופיה לפני 5 שנים תקינה.
US בטן ומעי לפני שבוע תקין = "הדגמה תקינה של פיתולי מעיים, אין עדות לעיבוי דופן" .
בדיקת קלפרוטקטין לפני שבוע - 116 mg/kg שזה מעל הנורמה
( שלילי קטן מ 70, גבולי 70-100, חיובי מעל 100 ).
לאור US בטן ומעי תקין, CRP ובדיקות דם תקינות לאורך השנים, קולונסקופיה תקינה לפני 10 שנים,
אבל קלפרוטקטין עכשיו קצת גבוה,
1.האם רוב הסיכוי שיש לי קרוהן ? קרוהן קל?
2. האם יכול להיות שזה בכל זאת IBS ואין לי קרוהן והתוצאה של 116 חסרת משמעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלפרוטקטין - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/07/2013הערך די גבולי. זו לא בדיקה אבחנתית אמינה לקרוהן כדאיתהתרשמות קלינית של גסטרואנטרולוג לצורך בבירור נוסף, וודאי לא בשל בדיקת קלפרוטקטין גבולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלפרוטקטין
אייל30/07/2013תודה רבה
קראתי שתוצאה של קלפרוטקטין מעל 50 זה 85 אחוז סיכוי לדלקת במעי.
האם למרות שלאורך שנים כל יתר הבדיקות תקינות ( CRP , אולטרא סאונד מעי וכו' ) יכול להיות שזה בכל זאת IBS ואין לי IBD?
אפשר להתעלם מהתוצאה של 116 קלפרוטקטין או שיש בדיקות נוספות שחייבים לעשות ( עייפתי מבדיקות.... )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהnbh29/07/2013
האם פעילות גופנית מאומצת יום לפני בדיקת תפקודי כבד יכולים לשבש תוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/07/2013תתכןעליית אנזימים קלה ביחוד GOT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאירה29/07/2013
שלום רב,
לפני שבועיים קיבלתי טיפול נוגדי דיכאון וחרדה בפלוטין 20.
כמה ימים ראשונים הכל היה בסדר, עד שיום אחד שעה אחרי שלקחתי את המינון שלי הרגשתי התקף צרבת, שכלל צריבה וכאב בבית החזה ובוושט, כאבים בבליעה ובחילה.
לקחתי רני ואחרי בערך שעתיים זה עבר.
מאז כל פעם שאני לוקחת פלוטין אחרי חצי שעה תוקפת אותי צרבת קשה.
חוץ מזה אין שום תופעות נוספות ואחרי שצרבת עוברת נשארת הרגשה לא נעימה בגרון שמלווה אותי מספר שעות.
לפני בערך חודש בבירור אף אוזן גרון, הובנתי כסובלת מרפלוקס, אבל לא היו לי צרבות כאלה לפני שהתחלתי טיפול בפלוטין.
קראתי בחלק מהאתרים שזו תופעה מוכרת, אבל אני עדיין מאוד חוששת.
בגלל שאני סובלת מחרדות, אני מכניסה לי לראש כל מיני מחלות סופניות.
אנא ממכם, תגידו לי מה זה יכול להיות.
אני בת 30 בריאה בדרך כלל, חוץ והפרעות חרדה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/07/2013נשמע קשור בתרופה את יכולה להחליפה או לקחת אומפרדקס או נקסיום בקביעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)