מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאולגה29/12/2009
כיצד ניתן לעשות דיקור לתינוקות? הרי הם אינם יודעים את המשמעות של המחט ותזוזה וכו', זה לא מסוכן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לתינוקות
ד``ר עומר טופול30/12/2009אולגה שלום,
כאשר עושים דיקור לתינוקות לא משאירים את המחטים אלא רק עושים סטימולציה בנקודה ומיד מוציאים. הטיפול מאד עדין ולעיתים רחוקותבלבד התינוק חש אי נוחות כלשהי.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחהיהלי28/12/2009
בתי מנוזלת כל הזמן ולעתים זה מלווה בדמעות.
לי יש הסטוריה של אלרגיה לאבק כמו גם לצמחים מסוים (גם לאבי)
האם יש קשר? אני לא רוצה להעביר אותה טסטים. מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה
ד``ר עומר טופול30/12/2009ליהלי שלום,
יתכן וקיים קשר אלרגי אך הדבר מצריך בירור ואיבחון יותר מקיף.
גם אם יתברר אספקט אלרגי ניתן להשתמש בתכשירים הומיאופתיים המסייעים להעלים את התופעה ולטפל בה.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת ושיעולמיקי27/12/2009
לד"ר גוניק שלום
1. יש לי ילדה מקסימה בת 6.5 יש לה נזלת וליחה יחד עם שיעול (בעיקר בלילה)
ראיתי שהמלצת על R49
כמה טיפות לתת לה?
כל כמה זמן?
לכמה זמן?
2. גם אני סובל מאלרגיה ואסטמה וראיתי באתר שלך שאתה מטפל בשיטה שמסלקת את האלרגיה,
אשמח לדעת באיזו שיטה מדובר?
כמו כן אשמח לדעת מה אחוזי ההצלחה שלך בטיפול באלרגיות ואסטמה, וכן מה המחיר לטיפול אצלך?
אני מאוד נהנה לקרוא את התשובות שלך לשואלים.
תודה מראש.
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת ושיעול
10/01/2010מיקי שלום רב,
R49 מגיע בתרסיס אף וכן בטיפות. כאשר מדובר בילדה בת 6.5 מומלץ לתת 5 טיפות, 3 פעמים ביום ותרסיס אף 2-3 פעמים ביום, ריסוס אחד לכל נחיר.
במצב אקוטי, יש לעיין בהנחיות על גבי המוצר.
לעניין שאלותיך האחרות, נא צור קשר עמי במרפאתי לקבלת כל הנתונים שביקשת.
אלרגיות ניתנות לטיפול והתהליך הוא אישי ונבנה לפי מצב המטופל.
בריאות שלמה!
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לכולםרעות20/12/2009שלום לכולם ותודה מראש על זמנכם,
אני סטודנטית באוניברסיטה העברית ומחפשת הורים לילדים בגילאים חצי שנה ועד שנה,
לצורך ראיון טלפוני של 10 דקות, בשביל מחקר בנושא של התנהגות הורית.
הכל כמובן מאושר והמידע הוא חסוי ולצרכי מחקר בלבד.
שלחו מייל או הודעה ואחזור אליכם לתאם זמן שנוח לכם.
תודה רבה מראש לכל אחד שמוכן לעזור ולהתפנות!!
רעות אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה
רעות20/12/2009שכחתי כמובן:
מייל: [email protected]
טל': 054-9986657* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול נבחני יותר משבועעינבל17/12/2009שלום רב,
יש לי תינוקת בת שבעה חודשים, בריאה ועדיעין יונקת, לפני כשבועיים קיבלה נזלת ולאחר מכן שיעול נבחני ונשמע שעם ליחה, רואה מעט שיפור אך לא עובר לה לגמרי. שמתי לה מכשיר אדים בלילה ו2 טיפות שמן אקליפטוס לימוני על המיטה. האם יש עוד מה לעשות? חוץ מחלב אם היא אוכלת דייסה של מטרנה (חלבית) ומרק עוף ולפעמים פירות. תודה מראש על תשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנזלת ושיעול
ד``ר עומר טופול17/12/2009עינבל שלום,
ראשית ממליץ להפסיק דייסה חלבית ולעבור לדייסה על בסיס צמחי ללא חלב.
שנית ממליץ לנסות תכשיר טיפות הומיאופתי מהסידרה של REKEWEK שנקרא R49.
יש לתת 2-3 טיפות במעט מים 3 פעמים ביום למשך כשבוע. אמור לטפל בנושא הנזלת וגם בשיעול והליחה.
אנא ידעי אותנו באשר להתפתחויות לצורך מעקב.
בברכת בריאות שלמה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך...
עינבל29/12/2009ראיתי את תשובתך רק עכשיו, עדיין יש שיעול ונזלת והמצב לא השתפר. הייתי אצל רופאת ילדים והיא נתנה טיפול באינהלציות, מה שאני מנסה להמנע ממנו.
אנסה את המלצותיך החל ממחר, מקווה שלא מאוחר מדי, תודה על תגובתך ואעדכן אותך בקרוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול שוב
עינבל30/12/2009השיעול לא השתפר וזה נמשך כבר כחודש, האם המלצותיך נשארו אותו הדבר? את הדייסה החלבית הורדתי מהיום, ואת האינהלציות לא נתתי עדיין. האם לתת לה את הטיפות כמו שהמלצת? אשמח לכל טיפ....תודה רבה שוב ורק בריאות לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול
ד``ר עומר טופול30/12/2009שלום עינבל,
המלצתי עדיין תקפה,
אנא נסי וידעי אותי בתוצאות.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה !
עינבל07/01/2010המשכתי את הטיפול לפי המלצותיך, הנזלת נעלמה כעבור יומיים והשיעול עדיין לא לגמרי, רק קצת בבקר. עזרת לי מאד!
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שנתייםצלי16/12/2009מנוזל באופן קבוע, לא ברמה של קינוח אלא ניגוב.
ניסיתי להפסיק לגמרי עם חלב עזים שנתתי לו,
הוא מתעקש על יוגורטים ואני חוששת שזאת אולי הבעיה, מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנזלת כרונית לבן שנתיים
16/12/2009צלי שלום רב,
ראשית מומלץ באמת להפסיק מוצרי חלב, גם עיזים, אם הוא רגיש. מוצרי חלב בד"כ קשים יותר לעיכול ולמרות שמדובר בחלב עיזים, לא כולנו מסוגלים לעכל אותם.
תרסיס מי מלח לתינוקות- שימוש קבוע של לפחות פעמיים ביום.
להגביר שתיית מים ולעבור ליוגורט על בסיס סויה (ולא, אין מה לדאוג לגבי סויה).
תעדכני אותנו,
בריאות שלמה!
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהיעל13/12/2009אני מנסה באופן עקרוני להימנע מרפואה קונבנציונאלית בכל מה שקשור לבן שלי, מעדיפה שהוא לא יטול תרופות אלא אם אין ברירה. לאחרונה בני בן ה5 מתלונן כל הזמן על כאב ראש. אני מוודאת שהוא שותה מספיק. החום שלו תקין. התיאבון ירד וגם הפעילות. מה ניתן לעשות מבחינת רפואה משלימה?
אודה על תשובה מהירה, אני מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבי ראש
ד``ר עומר טופול14/12/2009יעל שלום,
לאחר ששללת התייבשות וחבלה פיסית לצוואר, החשוד המיידי הבא בנושא כאב הראש, היא מערכת העיכול. יש לברר האם ישנם מזונות אליהם בנך נחשף אשר עלולים לגרום לכאבי ראש.
בין המזונות הידועים ככאלה נמצאים שוקולד וקקאו, גבינה צהובה ומאכלים עתירי שומן, מונוסודיום גלוטמט (משפר טעם המצוי בחטיפים, נקניקים, אבקות מרק וכו') וכימיקלים אחרים המשמשים בתעשיית המזון, צבעי מאכל וחומרים משמרים, ממתיקים מלאכותיים כגון אספרטיים ואסולפם K (המופיעים בממתקים שונים כולל מסטיקים).
בכל מקרה אמליץ לפנות לנטורופת לשם בירור ואבחון מקיף ולשם טיפול ומעקב.
בברכת בריאות שלימה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חייבים לתת את הR49 בכפית פלסטיקגלי07/12/2009שלום
האם חייבים לתת את הR49 עם כפית פלסטיק ?
האם חייבים לערבב עם מים ?
הילד שלי בן שנתיים ולוקח גם את הR49 וגם R48 לאסטמה , אבל מעולם לא קיבלתי הנחיות לכפית פלסטיק או מים?
לא רק ישנם מצבים שאני מערבבת לו אותם עם סירופ אלפנקרפט לשיעול האם את מכיר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשימוש נכון ב- R49
08/12/2009שלום רב,
אין חובה לתת את ההומיאופתיה בכפית פלסטיק. ניתן לשים גם על כפית רגילה או ישירות לפה.
אין לי נסיון עם הסירופ שהזכרת.
בריאות שלמה!
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול מתמשךגונה ג'י02/12/2009שלום רב,
בני, בן שנה וחודש, סובל משיעול מתמשך כבכ חודשיים - התחיל לאחר מחלה של נזלת רבה מאד/חום/דלקת באוזן ימין. בימים האחרונים משתעל כה חזק עד שמקיא. השיעול מתגבר בלילה ומפריעה לישון, כמן כן כל פעם שהוא מתחיל לבכות, אפילו בכי קטן. מצב הנזלת השתפר, והפך לצלול ומימי, אך עדיין קיימת כמות נכבדת. לעתים (כל שבועיים בערך) הופכת שוב ירוקה וצמיגית, אך זה עובר תוך כמה ימים והיא חוזרת להיות שקופה.
שאלתי:
1) האם יש פתרון טבעי לשיעול? האם יכול להיות שמדובר באסטמה?
2) האם יש פתרון לנזלת? אני משתמשת בשטיפות מי-מלח - אבל הוא נורא לא אוהב, ואני לא יודעת עד כמה זה יעיל.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעול ונזלת מתמשכים
02/12/2009שלום רב,
אני ממליץ לעבור על ההמלצות שנתתי עבור זיו (הודעה סמוכה)
תרופה הומיאופתית יעילה עד מאוד לנזלת- R49 של חב' רקווג. גם תרסיס וגם טיפות אורליות. עקבי אחר הפרוטוקול שהמלצתי.
אנו מוצאים פעמים רבות כי השיעול הוא תוצר של הנזלת המחליקה לגרון. טיפול בנזלת יפתור את הבעיה. מי מלח מומלצים ביותר או התרסיס- R49
בריאות שלמה!
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהשירה01/12/2009שלום רב,
בני בן ה-3 חודשין מזה שבוע סובל מנזלת ושיעול עם ליחה.
הוא נדבק מהבן הבכור שגם היה חולה.....
הרופאה שלחה אוצנו לעשות אינהלציות אבל אני נגד והייתי רוצה לפתור את זה באופן טבעי.
ראיתי באיזו תוכנית שניתן לערבב מס' שמנים ולעסות איתם את הגב ובית החזה וזה עוזר להצטברות הליחה בריאות להשתחרר.
כמו כן, ראיתי שלמרוח שמן לבנדר בצידי האף עוזר להתייבשות הנזלת.
שאלתי היא האם את מכירה את המרכיבים של תערובת השמנים שעוזרת לליחה?
האם יש לך רעיונות נוספים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנזלת ושיעול- בן 3 חודשים
02/12/2009שירה שלום רב,
בבקשה תעברי על ההמלצות שנתתי עבור זיו, עם אותם תסמינים (הודעה סמוכה)
לגבי השמני האתריים- שמן אקליפטוס/ מנטה 2 טיפות בכף שמן זית או שמן שקדים ולמרוח על בית החזה או/ ו גב עליון. לגבי לבנדר- ניתן להוסיף אותו גם או באמת לשים לצדי האף (אני ממליץ לחכות לפחות לגיל 6 חודשים לפני שתשימי את השמן ישירות על העור ובקרבת האף.
בריאות שלמה!
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור רואי גוניק בנושא זיוורד26/11/2009היי רואי.
לפני מס' ימים המלצת שימוש בR49 עבור זיו בן 7 חודשים(גיל מתוקן ,5) מאחר והשתעל מאוד עם נזלת וליחה. זיו מקבל את הטיפול מס' ימים ויש הטבה משמעותית. השיעול מופיע בעיקר בבוקר ועם מעט ליחה וגם קצת בערב. האם להמשיך את התרופה או להפסיקה? האם בגלל שזו תרופה המיאופטית יש באפשרותי להמשיך לתת לו אותה פעמיים ביום בוקר/ערב ע"מ לשמר? שוב מודה על עזרתך, אתה היחיד שמצא את הפתרון הטוב והיעיל ביותר מבין מס' רב של רופאים ופרופסורים שביקרתי , כל בכבוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעול ונזלת-זיו
02/12/2009ורד שלום רב,
שמחתי מאוד לשמוע על ההטבה!
R49 מיועד לשימוש בעת הנזלת/ שיעול. לאחר שמצבו של זיו יוטב עד לכדי היעלמות השיעול והנזלת, ניתן יהיה לעבור למינון של פעם ביום למשך 10 ימים. אם גם לאחר מכן ההטבה ממשיכה, אני אמליץ לתת ההומיאופתיה פעם בשבוע כמניעה.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילות ללא שינההדס25/11/2009שלום,
הבת שלי בת שנה וחודשיים ובמשך החצי שנה האחרונה היא מתעוררת בלילות מספר פעמים ואף ערה בין 3-4 שעות רצוף.
רציתי לדעת אם דיקור יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלילות לבנים
ד``ר עומר טופול25/11/2009הדס שלום,
הייתי ממליץ לשלב דיקור עם הומיאופתיה לצורך השגת אפקט מקסימלי.
בברכת לילות שקטים וברוכי שינה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק עם ריפלוקס ושיעולורד18/11/2009שלום רב רואי,
זו ורד אמא של זיו. ענית לשאלתי בנוגע לריפלוקס, לשיעול ולליחה של התינוק שלי . רכשתי אתמול את התרופות שהמלצת לי ונמסר מהרוקח כי עליי לתת לו את הפרוביוטיקה פעמיים ביום בוקר וערב ואת ה R49 גם פעמיים ביום כאשר המלצתך הייתה להתחיל ב-4 פעמים ביום. האם לתת 4 פעמים או פעמיים. הנושא מדאיג כי הנזלת והליחה מקשים מאוד על נשימתו. שיפרתי את הטיפול עפ"י ייעוץ עם שמנים :קורנית, אקליפטוס ולבנדר עם כף מלח המכשיר אדים קרים למשך הלילה וחדר מלח(אנחנו בטיפול ה-5), אני עושה מקסימום על מנת להקל עליו ולמנוע קוצר נשימתי. אם יש לדעת דבר נוסף שיש באפשרותי לעשות אשמח לקבל עצתך. בברכת יום נעים,ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך טיפול- שיעול וריפלוקס
18/11/2009ורד שלום רב,
הטיפול הוא כפי שהמלצתי!
הרוקחת נתנה את המידע אודות טיפול מניעתי ו/או רק כאשר המצב משתפר נעבור לפעמיים ביוםץ בשלב זה רצוי (ויפה שעה אחת קודם) להתחיל במינון הטיפולי שהמלצתי.
בריאות שלמה. תודיעי לנו על התקדמות בנך.
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו,
ורד22/11/2009הקשבתי לעצתך והשינוי הורגש אתמול בלילה כאשר לא השתעל בכלל(ביום הוא עדיין), בכל מקרה לאחר התייעצות עם פרופסור אף אוזן גרון נמסר לי לבדוק את השקד השלישל ולבקש עבור זיו צילום. מקווה שהבעיה תיפתא באמצעות התרופה שאתה הצעת ולא בשיטה קונבנציונלית.
שיהיה יום מקסים ומודה לך על ייעוצך.
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן שבעה חודשיםורד10/11/2009שלום רב,
יש לי תינוק שנולד בשבוע 32, הוא אובחן שיש לו ריפלוקס ואוכל אינפמיל ar, מקבל ויטמינים של פוליויט ופריפל ומאז שיצא מהפגיה יש לו נזלת. לפני כשבועיים הוא חלה בוירוס שכלל חום גבוה במשך כ-3 ימים, שילשולים, שיעול , נזלת שהחריפה ודלקת גרון. הוא טופל באנטיביוטיקה מוקסיפן 250 מ"ג 3 פעמים ביום ובמוקולית להקלה על הליחה. כיום הוא משתעל מאוד תחילה היה משתעל עם הרבה ליחה וכיום משתעל כמעט עד לידי חנק בשיעול יבש ולפעמים עם ליחה. אני עושה לו אנלהציות של מי מלח מידי יום ושמה ליד המיטה שלו שמן אקליפטוס אך דבר לא עוזר. אני מאוד מודאגת כי הוא אוכל בלי תיאבון ופחות ממה שהיה אוכל קודם. אשמח לקבל ייעוץ מה עוד ניתן לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לורד על תינוקה
11/11/2009ורד עניתי בשני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב שקדיםנירית09/11/2009בתי בת חמישה וחצי חוד/שים, יונקת מלא. לאחרונה התחלתי ללמוד שוב ואני נאלצת לתת לה מטרנה (שאיבה לא מצליחה לי) כיוון שכל אוכל מוצק שנכנס לה לפה היא נגעלת ולבסוף מקיאה. כמה שאלות:
1. האם יש דרך להקל על המעבר למוצקים (רפלקסולוגיה, סוגי מזונות עדיפים וכיוב?)
2. האיזומיל גרם לה להקיא לאחר כמה שעות ומטרנה חלבית היא לא מוכנה לאכול - מהו חלב השקדים בייצור הביתי שעליו אתם ממליצים (כולל הוראות הכנה אם אפשר)
תודה
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחלב שקדים וחלב סומסום
09/11/2009נירית שלום רב,
אני ממליץ לבחון גם את האפשרות של חלב סומסום- טעים ובריא במיוחד. בנוסף, ניתן לרכוש חלב שקדים אורגני גם בחנויות הטבע.
מצ"ב הוראות הכנה של חלב סומסום-
ממליץ להכין את חלב הסומסום לבד וטרי. אני מצרף את אופן ההכנה (אמנם באנגלית), מקווה כי יעזור. מומלץ לקרוא וללמוד על כך עוד באתרים שונים המסבירים על אופן ההכנה.
לבריאות!
The way I make sesame milk is to soak approx 2 tablespoons per person (for 1 glass) of whole raw sesame seeds in water overnight and then rinse and strain the seeds.
As it is easy to overconsume fats in nuts and seeds on a raw food diet (e.g. in raw hummus, salad dressings, pates, raw crackers and milks as well as nuts / seeds eaten on there own as a snack etc) I don't use more than that amount now, but I used to.
There are different opinions about how long to soak them, but I wouldn't soak them longer than overnight. If necessary, you can make without soaking.
Then I put the sesame seeds in the blender with just a little pure water and blend. Next I add some more water and blend some more. How much water you add depends on how thick you want the milk to be. Afterwards, I strain the liquid (milk) into a jug.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)