מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרקפת שומניתליטל26/05/2010
אמיר שלום
מאז ומתמיד היה לי שיער בריא ומלא.
לאחרונה הופיעה שומניות בצד האחורי של הקרקפת (שומניות יוצאת דופן בחומרתה)
לציין כי בתקופה האחרונה ירדתי מאוד במשקל ואני נתונה תחת מתח רב. האם הדברים קשורים? כיצד ניתן לטפל בתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת שומנית
דוד פרלה26/05/2010
ליטל שלום,
התופעה שאת מתארת נקראת סבויאה שיכולה להתבטא או ביובש או בשמנוניות יתר של הקרקפת,
סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס, מתח ידוע כמחמיר את הבעיה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני במצבים אלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומה וקונדילומהרונן26/05/2010
מנהלי הפורום שלום,
אני גבר בן 30. נדבקתי מבת זוגי לשעבר בוירוס הפפילומה.
לאחר הופעת קונדילומות בפי הטבעת, הופניתי לרופא מומחה שהסיר לי חלק מהן בלייזר. את החלק השני צריך להסיר לי בשבוע הבא.
הסבל לאחר הטיפול הוא נוראי!
החלטתי לפנות לטיפול טבעי בקונדילומות ובוירוס אם יש כזה?
האם לרפואה הטבעית יש מענה יעיל ומוכח לטיפול בוירוס הפפילומה ובקונדילומות?
האם תוכלו להמליץ לי על מטפל (נטורופת, הרבליסט וכד') אשר מתמחה בתחום זה, וידוע כבעל נסיון בתחום הספציפי הזה?
תודה מראש
רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה וקונדילומה
דוד פרלה26/05/2010רונן שלום,
הטיפול ברפואה משלימה צריך להיות במקביל לטיפול הרפואי שאתה עושה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא בעלי פעילות אנטי ויראלית שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ,חיזוק המערכת החיסונית במלחמתה בוירוס, ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה עיקשתמור26/05/2010
שלום,
אני סובלת מזה שנה בסבוריאה בקרקפת בדרגות שונות. תחילה ניסיתי טיפול קונבנציונלי של שמפו טיפולי ומשחות סטירואידים. כשזה לא עזר, התחלתי טיפול של צמחי מרפא, שאותו אני עושה במשך 10 חודשים בערך, ובמקביל שילבתי דיקור סיני. למעט תקופה של בערך חודש כאשר הקרקפת הייתה נקייה לחלוטין, הסבוריאה חוזרת כל פעם ברמה קצת שונה. מהטיפול של הצמחים אני כבר מתחילה להתייאש, ומהדיקור גם איני רואה תוצאות. מה עוד ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה26/05/2010מור שלום,
סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני במצבים אלה,ישנם צורות ודרכים שונות לטיפול ברפואה סינית בסבוריאה,הרבה גם לפי הניסיון הקליני של כל מטפל,
במידה ואינך רוצה לנסות רפואה סינית יותר את יכולה לנסות הומהופטיה,או נטורופתיה-גישות טבעיות שונות מרפואה סינית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפת באיזור המפשעהרונה25/05/2010
שפשפת באיזור המפשעה
אישה בת 48
אלרגית לקונסולים
התחתונים גורמים לשפשפת
נעזרת בשימוש של מכנסיי בוקסרים של גברים כי אין לנשים,
וdermacombin .זה תמיד הפיתרון אבל אם אני חוזרת ללבוש של תחתוני נשים הבעיה חוזרת
יש פיתרון סופי?פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת באיזור המפשעה
דוד פרלה26/05/2010רונה שלום,
לשפשפת [ שידועה כבעיה עקשנית ]יש פעמים רבות רקע פטריתי ,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא אנטי פטריתים שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.רק טיפול של חודשיים שלושה יראה אם העור נרפא וניגמל מהרגישות למגע של התחתונים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהאנה25/05/2010
שלום,
יש לי תינוק בין חודשיים וחצי אשר סובל מפצעים מלווים ביובש נוראי באיזור הפנים
רופא הילדים שלו איבחן את התופעה כסבוריאה הוסבר לי כסבוריאה היא תופעה שנוצרת עקב הנקה אך ילדי אינו יונק אלא ניזון ממטרנה.
הוא קיבל טיפול ע"י משחה שנקראת "יומובט" וקרם לחות בשם אקווזום אך הטיפל לא עזר
היום הוא קיבל משחה בשם אלוקום הוראות הטיפול הן יומיים ברצף למרוח את המשחה ולאחר מכן אחת ליומים שלושה למשך 7 ימים השאלה שלי היא האם המשחה הזאת ממולצת לתינוקות והאם היא תעזור? במידה ולא מה עוד ניתן לעשות ואיזה טיפולים נוספים ישנם לבעיה זו?
בברכה אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה בתינוקות
דוד פרלה26/05/2010אנה שלום,
לגבי טיפולים במשחות רפואיות תתיעצי עם רופא העור שלך,
סבוריאה בתינוקות היא תופעה שכיחה החולפת מעצמה עם הגדילה, [ לעיתים רק מספר שבועות ] ,ניתן לטפל גם בעזרת רפואה סיניתשמנסיוני עוזרת במצב זה: דיקור עדין שאיננו כואב, צמחי מרפא ומשחות על בסיס טבעי,כמובן שהטיפול נעשה לאחר אבחון ומותאם לגיל התינוק ומהלך המחלה,
-
- בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטמה של עור
אנה01/06/2010שלום ד"ר ותודה על תשובתך,
פניתי לרופא עור לקבלת ייעוץ נוסף לגבי מצב הפנים של הבן שלי ומסתבר שזה לא סבוריאה אלא אסטמה של העור קיבלתי טיפול במשחה בשם בפנטן וטיפות בשם פניסטיל ונאמר להחליף את המטרנה הרגילה בצמחית אך הטיפול הזה עזר למשך 3 ימים בדיוק והמצב של העור חזר לקדמותו ואף נהיה גרוע יותר! אני כבר מיואשת מהפחד שיגרם לילד נזק בלתי הפיך אני לא יודעת מה ניתן לעשות ועם מי אני יכולה להתייעץ לגבי התופעה הזאת שנקרת אסטמה של עור בבקשה ממך תגיד לי מה אני יכולה לעשות באיזה תכשירים אתה ממליץ להשתמש וכל מה שניתן על מנת לטפל בזה במהירות ויעילות גם את הפניה הזו אני רושמת שכולי דמעות מהפחד והדאגה לבן שלי!
אשמח מאוד בפנייתך תודה מראש אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטמה של עור
דוד פרלה03/06/2010
אנה שלום,
אסטמה של העור הינה אקזמה עם רקע אלרגי, המחלה אינה מסוכנת אך פוגעת באיכות החיים,
טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה, למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , עד גיל 4-5 המחלה חולפת למרבית הילדים, לחמישה אחוז המחלה ממשיכה לגיל הבגרות. הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהיעקב23/05/2010
23.05.10 21:00
יש לי ילדה בת חודשיים וחצי שלפני 10 ימים ביד ימין ןשמאל הופיע פס אדום לרוחב(על הוריד)ניגשנו לרופאת ילדים נתנה לנו קרם אקווה.הרופא צינה שזה יחלוף.למחרת הופיעו פריחות בחזה מאחורי האוזן ובראש.מה עושים קשה לי לארות את זה אני שם לב שהילדה מנסה לגרד או לנגוע באזור זה או אחר.עזרו לי בבקשה.... האמא עדין מניקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
דוד פרלה26/05/2010יעקוב שלום,
התאור שלך מתאים לאטופיק דרמטיטיס -אסתמה של העור,סוג של אקזמה עם רקע אלרגי,
טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה,
למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , עד גיל 4-5 המחלה חולפת למרבית הילדים, לחמישה אחוז המחלה ממשיכה לגיל הבגרות. הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסמה של העוריעקב23/05/2010
יש לי ילדה בת חודשיים וחצי שלפני 10 ימים ביד ימין ןשמאל הופיע פס אדום לרוחב(על הוריד)ניגשנו לרופאת ילדים נתנה לנו קרם אקווה.הרופא צינה שזה יחלוף.למחרת הופיעו פריחות בחזה מאחורי האוזן ובראש.מה עושים קשה לי לארות את זה אני שם לב שהילדה מנסה לגרד או לנגוע באזור זה או אחר.עזרו לי בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסמה של העור
אמיר קלי26/05/2010ניתן בהחלט לטפל באסטמה של העור בעזרת רפואה סינית.מומלץ במצבים קלים לא למרוח משחות סטרואידיאליות ואכן הרופאה לא נתנה לך קרם סטרואידי אלא משחה שומנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיקבועז22/05/2010
שלום לך,
אני בן 32, סובל מאטופיק דרמטיטיס מילדות. במהלך חיי ניסיתי המון שיטות וטיפולים - קרמים מסוגים שונים, משחות עם סטרואידים וכאלו בלי, אמבטיות, צמחי מרפא, הומאופטיה ועוד ועוד..
לאחרונה התחלתי טיפול חדש בקרם של חברת primeo -p. הקרם מורכב בעיקרו מפרח הקלנדולה.
אני מורח כבר 3 ימים והעור מגיב באדמומיות רבה וביובש. הוסבר לי שזהו תהליך טבעי של חידוש תאי העור. שאלתי: האם אתה מכיר את המשחה הזו? מה דעתך עליה? אני כל הזמן מחפש פתרונות למצב המעיק הזה שלא נותן לי מנוח. אשמח לשמוע רעיונות חדשים.
תודה רבה על התייחסותך, בכבוד - בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק
אמיר קלי23/05/2010מניסיוני הטיפול באטופיק דרמטיטיס או אסטמה של העור כפי שמכונה יעיל ביותר בטיפול בעזרת רפואה סינית.אני לא מכיר את המשחה שציינת אך בתור כלל גורף כל המשחות עוזרות לתקופה מסויימת אך אינן פותרות את הבעייה.על מנת לפתור את הבעייה יש צורך בטיפול פנימי.טיפול משחתי זה או אחר מקל לזמן מה אך בדרך כלל הבעייה חוזרת.אם לא ניסית עדיין רפואה סינית כדאי לך לנסות בייחוד לאור העובדה שב15 שנים אחרונות פורסמו הרבה מחקרים שהוכיחו את יעילות הטיפול ברפואה סינית לאטופיק דרמטיטיס ואקזמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "עקיצות" בראשאא22/05/2010
יש לי מזה 8 חוד' תופעה שבאה והולכת של מעין עקיצות בכל אזורי הראש (קרקפת , מצח וכל מקום בגולגולת). ה"עקיצות" יכולות להגיע לקוטר 4 ס"מ. אחרי 5 ימים זה נעלם עד בפעם הבאה. משחות כמו טרידרם או בנזואיל פראוקסיד לא ממש עזרו. מישהו יודע על זה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות" בראש
אמיר קלי26/05/2010ייתכן שמדובר בסוג מסויים של אקזמה או פוליקוליטיס.יש צורך באיבחון יותר יסודי .האם נאמר לך על ידי מי שבדק אותך ממה את סובלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמיר שלום
אא28/05/2010תודה על התגובה.
הייתי אצל שני רופאי עור. שניהם לא ידעו. הרופאה השנייה הביעה השערות על פטרייה כלשהי או סוג של פרזיט . האם יש לך רעיון למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו - גושי קשקשיםדידי21/05/2010
שלום רב,
לאחרונה יש לי קשקשים רבים על הקרקפת ובנוסף גושים קשים מתחת לעור . מה זה ואיך נפתרים מזה. עלילציין כי הגושים מתרבים ומתפשטים על הראש. המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו - גושי קשקשים
אמיר קלי23/05/2010אפשר לטפל עם שמפו טיפולי לקשקשים אך הניסיון שלי מראה שזה לא מספק וכדי לפתור את הבעייה יש צורך בטיפול של צמחים דיקור ומשחות המבוססות על צמחים.בדרך כלל אחוזי הצלחה גבוהים בטיפול בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בזכות מכשיר רפואי שמאיר אור מיוחדליאת19/05/2010
לבן שלי היתה אקזמה. התוודעתי למכשיר רפואי
שוויצרי שמפיק אור מרפא וטיפלתי עם המכשיר.
האקזמה עברה לו.
כדאי שתדעו שהרפואה מתקדמת ותוספת של האור לריפוי מזרזרת
את ההחלמה.
עכשיו יש לי את המכשיר הזה בבית וכבר השתמשנ ו בו גם לריפוי פצעים
כשעקרו לבת שלי שן הארנו עם הביופטרון הזה על האזור וזו הפעם הראשונה
שלא היתה לה דלקת אחרי העקירה והיא אפילו לא לקחה אנטיביוטיקה.
זה פשוט מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטותראפיה
דוד פרלה20/05/2010ליאת שלום,
אני לא מכיר את המכשיר הספציפי שלך ,אבל טיפול בפוטותראפיה [ ישנם מכונים בכל הבתי חולים ] או בקרינת שמש טבעית של ים המלח הינם טיפולים ידועים ומקובלים ברפואת עור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת עם המכשיר השווצרי
אנה25/05/2010שלום ליאת
יש לי מס' שאלות בנוגע המכשיר אשמח בתשובך...
מה הוא שם המכשיר עליו את מדברת?
איפה ניתן לרכוש אותו?
מה היא העלות שלו?
למה מעבר לבעיות שציינת עוד משמש המכשיר?
אשמח בתשובתך בברכה אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חןשיר18/05/2010
יש לי נקודת חן על הפנים ליד האף ואני מעוניינת להסיר אותה..האם תישאר צלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
דוד פרלה20/05/2010יסמין שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי פניםאילנית17/05/2010
שלום דוקטור
שאלתי היא האם לאחר נקיון הפנים בחלב פנים חייבים מי פנים? או מספיק לשטוף את הפנים במים?
המון תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
דוד פרלה20/05/2010אילנית שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת יבשה בקודקוד הראשיערה16/05/2010
שלום רב,
אני סובלת מקרקפת יבשה בקודקוד הראש, מזה 3 שנים. באיזור זה צמיחת השיער איטית (כסנטימטר -3 בשנה) השיער באיזור זה מקורזל ולא בריא,
חשוב לציין שלפני 3 שנים עברתי פעולה כימית בשיער (פתיחת תלתלים) ויש לי חשד שזה השפיע, ובנוסף, מרחתי שמן רוזמרין על הקרקפת. (חשבתי שיעזור...).
בכל אופן, אשמח לקבל חוות דעת ודר טיפול על מנת להחזיר את הקרקפת למצב מאוזן.
בברכה,
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת יבשה בקודקוד הראש
אמיר קלי16/05/2010על מנת לטפל בקרקפת יבישה יש צורך לעשות דיקור גם באזור הקרקפת על מנת להגביר זרימת דם באזור מה שיגרום להזנת הקרקפת.ישנם גם צמחים בבליעה ובשימוש חיצוני שגורמים להספקת דם והזנת הקרקפת.טיפול חיצוני בלבד אינו מספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים שומניםבכור16/05/2010
שלום רב אי רוצה להשתמ במשחה לשיער אבל מפחד שהמשחה תההיה שומנית ותעשה לי פצעים במצח.המשחה היא על בסיס מים והמרכיביםהם להלן:
EUMULIN.CETIOL.ETHSNOL.GLYCERIN. D-PANTENOL.SILICON.FRAGRANCE.PRESENTIVE.DEHYQUART.WATER
האם המוצר הנל הוא בעצם אויל פרי או שאחד ממרכיביו הוא שומן?
תודה רבה מצפה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים שומניים
אמיר קלי16/05/2010ישנם מספר חומרים שומניים במישחה ואי אפשר לדעת את מידת השומניות כי מה שקובע זה גם רמת הריכוז של השומנים.אני ממליץ לך להשתמש אך ורק במשחות שכתוב עליהם בפירוש לעור שמן או oil free
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)