מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף תזונההילה05/10/2010
ישנו תוסף תזונה לעור הנקרא "ביוטי טיב" המכיל את כל מה שהעור צריך? שמעת עליו? האם הוא עוזר לסימני מתיחה וצלוליט? (אני בת 26)
אם לא האם ישנו תוסף תזונה שאתה ממליץ עליו?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף תזונה - תגובה
דוד פרלה06/10/2010הילה שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן וכאבי גברונית03/10/2010
האם ישנו קשר בין רואקוטן וכאבי גב , בתי כבר שבועיים לוקחת כדורים ופתאום התחילה להתלונן האם אני צריכה לדאוג האם זה חלק מתופעות הלוואי
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן וכאבי גב
אמיר קלי03/10/2010הפורום עוסק בייעוץ של רפואה משלימה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד מעצבן?nomi02/10/2010
לפני חודש התחיל לי גירוד מאחורי הברך בבטן וביירכיים כל לילה רופא עור אבחין שזה עצבים נתן לי כדור לפני שנה לגירוד וגם לאלרגיה אחשב אני ממשיכה לגרד ואני גם פוצעת את עצמי מה לעשות זה מאוד מציק יש פיתרון לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד מעצבן?
אמיר קלי03/10/2010סיכוי רב שמדובר באלרגיה או בסוג של אקזמה.אם אין שיפור כדאי לפנות לרפואה סינית שיש לה תוצאות טובות ומהירות יחסית במיקרים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יסמין או דיאן? מיואשת בהחלט!!!מאי01/10/2010
היי! הסיפור מורכב עד מאוד... לפני מספר חודשים הייתי חלקה מפצעים, אך באזור המצח היו מעין גבשושיות ובשפה הרפואית סתימה של נקבוביות העור. החלטתי על דעת עצמי ליטול דיאן. נטלתי למשך 3 חודשים ואז הפסקתי. כעבור חודש/חודשיים החלו לצאת פצעים גדולים וכואבים בעיקר באזור המצח אך גם בסנטר. נלחצתי נורא ופניתי לרופא העור שלי שהסביר לי שכאשר הפנים חלקות ולוקחים גלולות אזי ייתכן ומתרחשת פעולה הפוכה -אקנה ולכן המליץ לי לחזור לדיאן. אכן כעבור חודשיים חזרתי לגלולות אך החלטתי לקחת יסמין ולא דיאן. הם שיפרו מעט את הפצעים הגדולים אך גרמו למין פריחה בסנטר וקצת במצח (פצעונים קטנים רבים) בשבוע ההפסקה יצא לי פצע מאוד גדול במצח והפריחה עומדת בעינה, אני נוטלת את היסמין כחודש בלבד ומתלבטת כעת האם לקחת דיאן/אסטל או שמא להמשיך בחודש שני של יסמין על אף הפריחה והפצע הגדול שאולי מרמז על הבאות???
בברכה והמון תודה מראש, מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין או דיאן? מיואשת בהחלט!!!
אמיר קלי03/10/2010הפורום עוסק בייעוץ של רפואה משלימה בלבד.אנא פני לפורום רפואת עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלנוסערן27/09/2010
לפני 4 שניחם החלה לי פריחה על כפות הידיים. הפריחות באו בגלים.
רופא העור לא הצליח לאבחן ממה אני סובל היו לו השערות שונות.
לפני כחודש וחצי הופיע לי פריחה בעיקר בכפות הרגליים וגם בכפות הידיים, הישבן ומתחת לבבית- השחי.
הרופא חשד בליכן פלנוס ואומנם בביופסיה ההשערה אומתה. אני בן 48 וחצי.
שאלתי: האפ יש טיפול אלטרנטיבי ועד כמה הוא עוזר?
והאם לטפל במשחה סטרואידית חזקה שרופא העור שלי נתן?
תרופה חלשה יותר לא עזרה.
תודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
דוד פרלה30/09/2010ערן שלום,
ליכן פלנוס (Lichen planus) או ילפת שטוחה בעברית, היא מחלת עור נדירה יחסית, שפוגעת בעיקר באנשים בגיל העמידה. מהלך המחלה עשוי להיות קצר או כרוני, אך ברוב המקרים היא חולפת כעבור שנה או שנתיים. הגורם למחלה אינו ידוע, אבל לעיתים היא נגרמת כתגובה לתרופות שונות, בשל חשיפה מרובה לשמש, או כתגובה למחלות כבד
המחלה פוגעת בעור, בציפורניים, ברקמות הריריות, בעיקר בפה, ובאיברי המין. הנגעים העוריים נוטים להתכייב, וגורמים לגרד ולכאב. לאחר ההחלמה, אופייניים איזורי היפרפיגמנטציה - איזורים בהם העור כהה יותר. ברוב המקרים חולפת המחלה לאחר שנה או שנתיים. ליכן פלנוס הפוגע בריריות הפה יוצא דופן, ועשוי להפוך לכרוני.
הטיפול המקובל בנגעים מוגבלים הוא משחות של סטרואידים. במחלה מפושטת ניתן לתת סטרואידים סיסטמיים (בכדורים). חשיפה לשמש איננה מומלצת ואפילו מזיקה, ועלולה לעורר את המחלה!
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםנתי26/09/2010
שלום, בת 22 ללא בעיות עור כלשהן .
לפני חודשיים ימים ספורים לפני המחזור הופיעו כמה פצעים (מוכרים) נחשבים גדולים ואדומים שרק אחרי כמה ימים מתגלה המוגלה.
בימים אלו לפני/בתחילת המחזור הופיעו יותר מכמה פצעים, אך הפעם קטנטנים.. במצח ובצידי האף עם גלישה קלה לחיים .אחדים בחזה וגם כמה בגב ברקע אדמדם מתחת.
קצת נלחצתי. רגילה לעור פנים חלק כשלתינוק.
יכול להיות מזון מסוים שצרכתי יותר מהרגיל (שמן?) אולי לחץ ?
האם כדאי לחכות ..כי מעולם לא השתמשתי בתכשירים לפצעים במיוחד לפנים.
אולי לשתות הרבה? יש משהו מסויים שמומלץ לא לאוכל בימים אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים
דוד פרלה30/09/2010נתי שלום,
לחץ ושינויים הורמונלים בהחלט מאיצים על פי הרפואה הסינית יציאה של פצעים, תנסי להימנע ככול האפשר בתזונה מאוכל חריף מטוגן אלכוהול ומתוק ,היכולים לעודד יציאת פצעים,
ברפואה סינית מטפלים במצבים אלה בעזרת צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון להחזרת האיזון לגוף ולנפש, תנסי לבדוק קודם כל איך תזונה נכונה משפיעה על עורך,
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,דניאל25/09/2010
אני בת 16 ולפני יותר מחצי שנה לקחתי כדורי רקאוטן כנגד פצעי הבגרות במשך כ- 5 חודשים !
לפני כן לא סבלתי כל כך מפצעי בגרות, היה לי מעט בפנים ובאזור היד העליונה (מהכתף ומטה), הראוקטן העלים לי את כל הפצעים בגוף !
אבל, עבר משהו כמו 4 חודשים שהפסקתי את הטיפול ופתאום חזרו לי הפצעים בכל היד, הם מין פצעונים קטנים כאלו והם המון, והפנים שלי לעומת זאת חלקות(אולי פה ושם יוצא פצעון קטנטן)! איך יכול להיות שחזרו לי הפצעים ביד ? ממה הפצעים האלו שאני סובלת מהם כבר 4 שנים נראלי ? איך הם חזרו אם הכדורים מעלימים אותם לכל החיים כעיקרון ? והאם יש קשר לזה שאני מגלחת בידיים ?
מה לעשות ?!
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
דוד פרלה30/09/2010דניאל שלום,
אקנה יכול לעיתים לחזור גם אחרי הטיפול באורקוטן,ויכול להיות שהגילוח עושה גירוי לעור,[שווה לנסות שבועיים שלושה בלי ולראות אם הפצעים מפסיקים לצאת ]
ברפואה סינית טיפול פנימי בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון מקל על התופעה,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוסיק נורא אדום כמו כוייההילה23/09/2010
שלום שמי הילה אמא של ילד בן שנה וארבעה חודשים רציתי לשאול הילד עבר ניתוח סגירת סטומה ומאז הילד מוציא שילשולים רבים עם חומציות והטוסיק מאז לא מפסיק להיות אדום כמו כוויה ניסתי כל משחה אפשרית לטוסיק רציתי לדעת עם יש משהו שממש יוכל לעזור לי אני ממש עובדת עצות לגבי הטוסיק של בני במשך חצי שנה עם טוסיק אדום אשמח עם תעזרו לי !!! תודה הילה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוסיק נורא אדום כמו כוייה
דוד פרלה24/09/2010הילה שלום,
ישנם מיגוון משחות [ דוגמאת ביבי פאסטה ] ,מה שחשוב שהמשחה תיהיה שמנונית וסמיכה ליצירת חיץ מעודף החומציות הגורם לגרוי העור,ולמרוח מספר פעמים ביום,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוסיק אדום
הילה24/09/2010המשחה והאנטיביוטיקה לטוסיק נוסו שוב ושוב ללא הצלחה יש טיפות או משחה שעוזרת בצורה דרסטית לטוסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוסיק אדום
דוד פרלה25/09/2010הילה שלום,
לא ידוע לי על משחת פלא כזו,קיימים מיגוון משחות צריך להתנסות לראות למה הוא יגיב טוב יותר,
ברפואה סינית טיפול פנימי המורכב מצמחי מרפא למניעת שלשולים והורדת החומציות ,וטיפול בדיקור [ שלא כואב ] יכולים להקל במצבים אלה,כמובן שהטיפול מותאם לגיל התינוק ומצב העור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חצי שנה אחרי לידהאמא של ניצן21/09/2010
עד כה הנקתי הנקה מלאה, לאחרונה עוברים בהדרגה לבקבוקים ואוכל מוצק
אף פעם לא היה לי הרבה שיער והוא מאוד דק
במהלך ההריון כמובן היה שיער מלא ויפה... והתחיל לנשור קצת אחרי הלידה
כל פעם אחרי מקלחת אני בוכה למראה הכמות ולא מאמינה שיש עוד מה שינשור!
ממש מתחילים לראות באור מין קרחת בפדחת )-:
הסתפרתי וזה קצת האט את הנשירה (ככה גם הפיצקי לא יכולה למשוך בשיער ולקחת לה עוד שיערות יקרות...) אבל הייתי רוצה גם לתגבר את מה שיש
יש רעיונות??
תודה מראש ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חצי שנה אחרי לידה
אמיר קלי21/09/2010כדאי שתבצעי מספר בדיקות:בלוטת התריס,B12 וברזל
לעתים יש נשירה לאחר הלידה שהיא טבעית וחולפת כעבור שנה
מבחינת רפואה סינית לידה כרוכה באיבוד חומרים כמו דם ואנרגיה ויש לתגבר אותם לאחר לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלי דם שהתפוצצו בעורעידו17/09/2010
שלום
יש לי בבטן כמה נקודות אדומות כאלה, זה לא פצעים וזה מין נקודות אדומות מעצבנות
ששאלתי את אמא שלי היא אמרה שזה כנראה כלי דם שהתפוצצו.
השאלה שלי - יש דרך להעלים אותם מהבטן שלי?
אין לי הרבה אבל זה עדיין מציק לי...אין איזה טיפול בלייזר שמעלים אותם או משהו?
איך אני מפסיק שלא יהיו י עוד כאלה בגוף?
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלי דם שהתפוצצו בעור
דוד פרלה18/09/2010עידו שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף שומנימנש13/09/2010
האף שלי תמיד היה שומני, אבל ב-3 שבועות האחרונים יוצא ממנו שומנים בקצב מטורף - האף תמיד לבן ושמנוני ויוצא ממנו ממש לכלוכי שומן - אחרי מקלחת השומנים ממש בולטים וכל האף לבן.
בנוסף, הבחנתי באף בכתם חום-אדום - אולי זה פטריה? השומנים זה אחד מהתסמינים של פטריה באף?
אשמח לדעת איך לטפל בנושא - מה צריך לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף שומני
דוד פרלה15/09/2010מנש שלום,
פנה לרופא עור שיראה ויאבחן, התופעה יכולה להיות קשורה לסבוריאה שומנית המופיעה גם באזור האף,ולא רק לפטריה, שים לב להימנע בתזונה מאוכל שומני חריף מטוגן ואלכוהול היכולים לפי הרפואה הסינית להחריף מצבים אלה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בראשסיון13/09/2010
בתי בת ה5 החלה תקופה לגרד בראש ללא הפסקה וחשבתי שזה כינים אבל בשבועות האחרונים מופעים אצלה פצעים מוגלתיים בקרקפת בעיקר באיזור האחורי מתפשט לכיוון האוזניים והילדה סובלת מאוד השמח לדעת מה לעשות תודה רבה סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בראש
דוד פרלה15/09/2010סיוון שלום,
חשוב שרופא עור יראה את הפצעים לאבחון מדויק, פצעים יכולים להופיע בבעיות עור שונות כסבוריאה דרמטיטיס של הקרקפת פסוריאזיס של הקרקפת ,ובדלקות בזקיק השערה [ פוליקוליטיס ] ,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון [ומותאם לגיל ולמהלך המחלה] יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור קרקפתשואל13/09/2010
שלום רב
האם יש שרירים לעור הקרקפת
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דוד פרלה15/09/2010כן קיימים שרירים בקרקפת,באטלס אנטומיה ניתן לראות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לילדיםאור12/09/2010
שלום רב,
בני בן 11 ומזה כחצי שנה סובל מנשירת שיער אשר מתמשכת ורק מחמירה
מה הסיב לנשירת שיער ועוד אצל ילד?
אודה לכם על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער לילדים
אמיר קלי13/09/2010יכולות להיות סיבות רבות.האם הילד נבדק.מי ראה אותו ?מה היה האבחנה?האם עשיתם בדיקות כלליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בבית השחיגיל12/09/2010
שלום רב, אני בן 22.
לאחרונה לאחר שהשתשמתי בדואדורנט ספריי (ניסיתי כמה בחודשים האחרונים)
התפתח לי מן גירוד בבית השחי (בשני הצדדים) תוך כמה זמן גם בעזרתי שגירדתי, וכנראה גם מזה שהמשכתי בעצם לשים את אותו ספריי, נוצר בעצם סוג של תגובה אלרגית מאוד קשה, הכל היה אדום וממש נראה כאילו כמו כוויה כזאת.
קיבלתי מרופא משחה אלוקום, שבאמת תוך כמה ימים זה כמעט נעלם לגמרי (ונמנעתי מלשם דאורטודרנט בימים אלה..)
השאלה איך אני ממשיך מכאן, הרי אני לא רוצה להפסיק בכלל את השימוש, איך אדע איזה דאורדורנט יכול להכיל חומרים שאני רגיש אליהם, או האם יש משהו אחר שאתה ממליץ עליו?
(בבדיקות אלרגיה שנעשתה לפני שנים - נמצאתי אלרגי לקרדיט האבק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בבית השחי
אמיר קלי13/09/2010כפי הנראה שהבעייה שאתה סובל מנה נקודתית וקשורה לדיאודורנט שאתה משתמש בו.כדאי לבצע בדיקות חדשות או פשוט לבקש בבתי המרקחת דיאודורנט היפואלרגני(ישנם כמה כאלו) ולנסות אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)