מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בכל הגוף לאחר לידהיעל07/09/2010
שלום, אני בת 29 .6 שבועות לאחר לידה ( ניתוח קיסרי). מהרגע שילדתי התחיל לי בכל הגוף פריחה שנראת כמו עקיצות בגדלים שונים וזה מאוד מגרד. רופאת עור אבחנה זו כאלרגיה ליוד ( החומר בו חיטאו אותי לפני הניתוח) טופלתי בסטראוידים 12 יום ללא כל שיפור ניכר. לאחר מכן חזרתי לרופאת העור שלי שאמרה שזה התפרצות של אסטמה של העור. קיבלתי טיפול ל 30 יום במשחות קורטיזון ברמות שונות. יש לציין שאני לקראת סוף הטיפול ללא כל שיפור ואף החמרה של העניין . אני לא ישנה בלילה ובמהלך היום מגרדת את גופי ללא הכרה!פניתי לאלרגולוג שקבע שזוהי פריחה הורמונאלית - בעקבות ההריון והלידה ההורמונים לא מאוזנים וזה יכול לקחת 6 שבועות בערך ואמר שאני יכולה להמשיך בטיפול המשחתי. אני לא רואה כל שיפור ואיכות החיים של כל הסובבים בבית נפגעת! יש לציין שאני מניקה את בני ( תוך כדי גירוד). כל העור שלי פצוע וחבול עם סימנים כחולים מהגירוד ועם גלדים ופצעים מדממים. חוץ מהפנים אין מקום בגוף שהפריחה לא הגיעה אליו כולל איבר המין הישבן ובית השחי! אני כבר לא חוששת מצלקות אך רוצה לשאול האם זו תופעה מוכרת? האם יש תרופה או דרך אחרת לאזן את ההורמונים במהרה לאחר הלידה????
האם יש טיפול ברפואה המשלימה כמו דיקור סיני? או כל טיפול אחר שיכול לעזור לי למגר את התופעה הנוראית הזו??? אנא תשובתכם המהירה אני כבר משתגעת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בכל הגוף לאחר לידה
דוד פרלה16/09/2010יעל שלום,
קיימים ברפואה סינית הקשרים להתפרצויות של אטופיק דרמטיטיס לאחר לידה בעיקר בירידה של הגוף ביכולתו להזין את העור [ ולכן תופעות היובש ], הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ויכולים להקל במצבים אלה, הטיפול יכול להיות במקביל לטיפול הרפואי,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נזם באףמורן03/09/2010
לפני כחודש עשיתי נזם באף.התבקשתי לחטא במי מלח במשך כשבעויים ולאחר מכן יתאפשר לי להחליף עגיל ורצוי לעגיל מחומר מתכתי מסויים שהגוף לא דוחה ולא עשוי לזהם.
כך עשיתי,מה שכן כיום לאחר חודש המקום סביב החור נראה לא טוב,מעט בליטה בעור וצבע כהה יותר.
הייתכן כי מדובר בזיהום?אם כן מה ניתן לעשות?
נ.ב-באותו היום של ניקוב האוזן,בני מבלי להתכוון משך לי את העגיל וירד לי דם אך חיטאתי ושמתי שוב את העגיל.הייתכן כי הצבע והנפיחות מופיעים בגלל אותה פציעה?
נראה כי אם אלחץ על המקום כביכול אז הצבע והמרקם יחזרו לקדמותם,שוב שאלתי,מה התרשמותכם ומה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
דוד פרלה03/09/2010
שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עורליאת02/09/2010
שלום,
לבני בן ה-4 יש כבר במשך שנה שלימה "דלקת עור נומולרית" לדברי הרופא.
הוא סובל מגרד עז עד זוב דם ומקבל פניסטיל כבר שנה שלימה . ומשחות סטרואידליות כבר שנה שלא ממש עוזרות שהפצעים הולכים וחוזרים.
הוא קם כל לילה מהגרד בפצעים שמדממים , אנחנו ממש מיואשים האם יש לזה פתרון אחר חוץ מלחכות שיעבור?האם לרפואה משלימה יש מענה לכאלה בעיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עור
דוד פרלה03/09/2010
ליאת שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידה נדיר..יעל02/09/2010
שלום, נולדתי עם כתם לידה "שונה" בירך, כתינוקת הוא היה נראה כגבעה ובמרכזה "עיגול אדום" ללא בשר...כלומר ניתן לראות את הורידים ואת הדם ועם הזמן הגבעה נעלמה וגם ה"עיגול האדום" כמעט ונעלם לגמרי כך שכרגע האיזור פשוט מאוד עדין. אשמח לדעת איך נקרא הסוג הזה של כתם לידה ולקבל מידע עליו. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
דוד פרלה03/09/2010שלום
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזומדשני01/09/2010
מרחתי איזומד על איזור השפם זה עש לי אדמומיות על כל איזור השפם ומסביב וזה נראה כמו כתם
האם זה יעבור? ראיתי הרבה הודעות בפורום על איזומד אבל אף אחד לא רשם אם בסופו של דבר הכתם האדום הזה עבר לו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
דוד פרלה01/09/2010
שלום,
נישמע כמו תגובה אלרגית שצריכה לחלוף,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתשלומי01/09/2010
לפני כחצי שנה הלכתי למספרה.
הספר סיפר אותי בנוסף הוא גילח לי את הזקן בפנים עם המכונה לתספורת השיער,מה שקרה הוא שבפנים היה לי חצקון הוא כנראה לא שם לב לחצקון ועבר עם המכונה עליו מה שקרה הוא שהתחיל לי לרדת דם מן הפנים אני לא אמרתי כלום לספר ובסוף הגילוח לקחתי נייר טואלט וניקיתי את הדם עד שהוא התייבש.
החצקון התייבש עד שגדל עור והעור הזה התקלף,מה שהביא אותי לצלקת שאת היום יש לי בפנים שאלתי אליך האם ישנה דרך להעלים צלקות?
ב.אם הייתי לוקח נייר טואלט ישר ומנקה את החצקון זה היה מונע את היוצרות הצלקת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
דוד פרלה01/09/2010שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית שמש חוזרתיזהר31/08/2010
שלום,
אני סובל מפטריית שמש חוזרת כבר מעל עשר שנים.
כל קיץ אני משתשמש בסבוסל ודומיו במשך כחודש
(חופף ומסתבן ומחכה כעשר דקות במקלחת פעם ביום)
כל שנה הפטרייה חוזרת אחרי השיזוף הראשון.
ניסיתי גם כדורים, ספריי, ומשחות למיניהן במרוצת השנים.
האם יש דרך יעילה להיפטר מהפיטרייה?
האם יש סכנה כלשהי בשימוש בתכשירים במשך כ"כ הרבה זמן?
בתודה מראש,
יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית שמש חוזרת
אמיר קלי31/08/2010פטרת שמש היא בעייה עקשנית ויש לתקוף אותה מכמה חזיתות.הנסיון שלי מראה ששימוש ששתיית צמחים בעלי פעילות אנטי פטריתית+תכשירים צמחיים בעלי פעילות נוגדת פטרת+התכשירים הקונבנציונלים שציית -עוזרים לטפל באופו יסודי בפטרת עיקשת ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בעורתמר25/08/2010
שלום,
לפני כחודש וחצי התחילו לי נגעים באצבעות הידיים שנראו כמו אקזמה, לאחר מכן הם התפשטו וכעת הם מכסים את כפות הידים וכפות הרגלים שלי, וכן מפרישים כל הזמן מוגלה.
לפני 4 חודשים התחלתי לקחת טגרטול, והפסקתי לפני כשבוע לאחר שאמרו לי שזה יכול להופיע כתופעת לוואי.
ניסיתי את כל המשחות והטיפולים הקונבנציונאליים, שעזרו כמו כוסות רוח למת.
מיותר לציין שמעבר לכך שהמראה מאוד לא אסטטי, הפצעים מגרדים מאוד וכואבים.
אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על איזשהי דרך אחרת לטפל בפצעים כאלה.
תודה רבה וישר כח על האתר המבורך הזה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בעור
דוד פרלה25/08/2010שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבןר24/08/2010
שלום רב,
לבתי , בת 12.5 (מאומצת, מהמזרח הרחוק.) יש צמיחה של שיער לבן בשנה וחצי האחרונות (בעיקר מאחורי האזניים ובעורף). כיום יש כבר כ- 60 שערות לבנות .
בדיקות דם: Fe-iron- 104 , Ferritin - 11 , B12 - 956 ,המוגלובין-12.6
רופאי עור אומרים שזה גנטי. לי אין כל ידע על הרקע הגנטי שלה. האם יש טיפול לעצירה/האטה של צמיחת שיער לבן? האם שערות שהלבינו עשויות לחזור לצבע הטבעי? תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דוד פרלה25/08/2010שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורדפנה23/08/2010
אני סובלת מאסטמה של העור. כתוצאה מכך מתפתחת לי אקזמה בכל מיני איזורים בגוף, בעיקר במרפקים ובפרקי הידיים. האם קיימת תרופה המטפלת באקזמה או אפילו באסטמה של העור ובתסמיניה שאפשר לקנות אפילו ללא מרשם רופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
דוד פרלה25/08/2010דפנה שלום,
ללא מרשם רופא יש מיגוון רחב של משחות לחות המקילות [ בכל בית מרקחת יתנו לך ] ,מה שחשוב יותר ברפואה סינית הינו טיפול פנימי הניתן לאחר אבחון ,
טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה, למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , . הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה. במזון הקפידי לא לאכול חריף,מטוגן,אלכוהול,וקופאין-כל אלה מחממים באופיים ומעלים גרד, באתר שלי תראי מחקרשעשיתי בנושא,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער- בקשה לשמפו מומלץקרן23/08/2010
שלום רב. ברצוני לקבל חוות דעת על שמפו טיפולי מומלץ לנשירת שיער. שמעתי על פולטן ועל קמילוטרקט- האם מי מהם מומלץ אם בכלל. אציין שמבדיקות דם שעשיתי לאחרונה לא נמצא מחסור בויטמינים אך אני צמחונית ונוטלת גלולות ויתכן ומסיבה זו יש לי מזה כשנה נשירה יחסית גדולה של שיער (השיער שלי דק מטבעו) אשמח להצעתכם. בתודה וערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
דוד פרלה25/08/2010שלום
להמלצה לשמפו העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות נגד נשירת השיערקרן23/08/2010
היי
ברצוני לברר האם יש טיפול קל לסיוע נגד נשירת השיער?
יש לי שיער דק מטבעו ולאחרונה יש לי נשירה רבה של השיער.
אני צמחונית (כך שיתכן ויש לכך קשר) אך בבדיקות דם האחרונות שעשיתי
לא נמצא חוסר בברזל או ב- B12
מה ניתן לעשות כדי לסייע?
הציעו לי לחפש שמפו מיוחד שיוכל לסייע, אשמח לדעת אם אכן שמפו יוכל לעזור ואם כן
האם יש לכם המלצה על שמפו/קונדישינר כזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות נגד נשירת השיער
אמיר קלי25/08/2010ישנם מספר תכשירים בשוק לטיפול בנשירת שיער.כל התכשירים מטרתם להגביר זרימת דם והזנה של שרשי השיער על מנת לאפשר חיזוק השערה.אני לא מכיר את כל התכשירים אבל מוצרי KERASTASE טובים לדעתי.אפשר להשיג ערכה לנשירה של שמפו ואמפולות במספרות.מניסיוני שילוב של דיקור וצמחים בנוסף לשמפו מהווים טיפול יעיל במקרים רבים.טיפול חיצוני בלבד לא תמיד מספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בזרועות ובצווארבן טייך23/08/2010
שלום אני בן 29 וסובל בגרד בעור באיזור הזרועות הכתפיים והשכמות וכן גם בצוואר ,
הגרד התחיל לפני כחמש שנים ונעלם לאחר כחצי שנה למשך שנתיים,
לפני כשנה טופלתי על ידי דיקור סיני ולאחר כעשרה טיפולים הגרד כמעט נעלם לחלוטין.
לפני כמה חודשים הגרד חזר היום אני מטפל שוב על ידי דיקור סיני אך התוצאה כרגע אינה משביעת רצון, לרוב הגרד מתחיל בשעות הערב, וההתקפים הכי חזקים הינם ברגע שאני נרדם וישן חזק, הגרד מעיר אותי , ובכדי להפסיק את הגרד אני שם קרח ישירות על המקום זה מאלחש את המקום ואני נרדם. אך לפעמים יש לי התקפים ממש חזקים ואני לא יכול להירדם שעות.
ברצוני להוסיף כי לאחר לילות שלמים של גירוד בבוקר אין שום זכר לגירוד ואין שום סימנים או פצעים בעור.
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי
לתשובתך אודה
בברכה,
בן טייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בזרועות ובצוואר
אמיר קלי23/08/2010אתה סובל מסג מסויים של אלרגיה.זה כפי הנראה מה שמכונה אסטמה של העור .הטיפול בדיקור יעיל אך אינו מספק.כדי שהטיפול יהיה יעיל יותר חייבים מנסיוני לקחת במקביל לדיקור גם צמחים(בסירופ או אבקות) ולעתים גם משחות שמבוססות על צמחים.פעילות הצמחים היא לרוב אף חזקה יותר מזו של הדיקור ולכן הכרחית בטיפול ברוב בעיות העור ובפרט באלרגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בקרקפתענבר22/08/2010
שלום לכם,
ביתי בת שנה ו-4 חודשים סובלת בחודש האחרון מפצעים אדומים בקרקפת. היא מזיעה הרבה בראש (הימים חמים...) ומגרדת מדי פעם . האם זה אכן מזיעה והאם יש מה לעשות כדי לטפל ו/או להקל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בקרקפת
אמיר קלי23/08/2010פצעים בקרקפת יכולים לנבוע מסיבות שונות.סיבות שכיחות הן אסטמה של העור או סבוריאה.יש צורך באבחון מדויק יותר כיון שהטיפול שונה בכל אחד מהמקרים.בכל אופן רפואה סינית מטפלת בהצלחה בדרך כלל בפצעים הנובעים הן מאסטמה של העור והן מסבוריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות שומנית בקרקפתאפרת17/08/2010
מזה כ10 שנים לערך אני סובלת מציסטות שומניות בקרקפת בגדלים שונים.
המלצת הרופאים היא להסיר אותם בניתוח כירורגי, עשיתי זאת מס' פעמים אך הציסטות חוזרות וגודלות במקומות שונים בקרקפת- כרגע יש לי בערך 8 וזאת לאחר שבמשך השנים האחרונות הסרתי בערך 9.
כל הרופאים איתם התייעצתי נתנו את אותו הפתרון להסרה אך שום פתרון למניעתם.
בקצב הגדילה של הציסטות הללו אני אמורה לעשות ניתוח להסרה כמעט כל שנה של מס' ציסטות.
האם יש איזשהו פתרון להסרה של ציסטות אלו בדרך אחרת יותר פשוטה או לאיזשהי מניעה של גדילתם? והאם ניתן להמליץ לי על רופא שמתמחה בבעיות מסוג זה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות שומנית בקרקפת
אמיר קלי17/08/2010ניתן לטפל בציסטות שומניות על ידי שימוש בצמחים ודיקור ששפועלים להפחתת ייצור השומן ועל ידי כך שיפור ניכר במצב בציסטות עד היעלמות.הטיפול גם יימנע הופעה של הציסטות בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)