מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידרדניטיסמיה27/07/2010
שלום,
אני בת 35 סובלת מהידרדניטיס כשנה מטופלת ע"י רופא עור ולוקחת ראקוטן+אנטיביוטיקה
שלושה חודשים. ברצוני לדעת האם טפלת במחלה זו בעבר?? האם יש למחלה זו מרפא??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרדניטיס
דוד פרלה29/07/2010מיה שלום,
כן טיפלתי במחלה,התופעה עקשנית,והטיפול הטביעי יכול להיות במקביל לטיפול המערבי,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בישבןעידית26/07/2010
שלום לכם
אני בת 36 לאחר לידה בניתוח קיסרי לידה ראשונה.
לאחר הלידה התחלתי להרגיש בצד ימין של הישבן גוש קטן.
לפעמים זה מגרד. ולפעמים מקרין לגב וזה כואב.
רציתי לדעת מה זה יכול להיות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בישבן
אמיר קלי26/07/2010את צריכה לגשת בהקדם לכירוג או לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן רבותמודאג מאוד25/07/2010
שלום,
אני בן 14 ויש לי הרבה נקודות חן,
יש לי הרבה על הפנים , וגם על הידיים, והעורף.
אני ממש מכוער מכל הנקודות חן האלה, הפנים שלי ממש מכוערות לגמרי.
אני ראיתי אתמול שנוספו לי שני נקודות חן חדשות.
מה אפשר לעשות? יש איזה תרופת סבתתא להורדתם?
אני כמעט ולא נמצא בשמש, איך אני יכול למנוע עוד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן רבות
אמיר קלי26/07/2010אני לא מכיר תרופות להורדת נקודות חן יש להיזהר מאוד משמש גם אם לא נמצאים בשמש ישירה יש קרינה רבה.בכל אופן כדאי להתייעץ גם עם פורום רפואה אסטטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ד"ר
מודאג מאוד26/07/2010איזה קרינה? מטלפון?
שאלתי בפורום רפואה אסטקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות לאחר פצע אקנהמנש24/07/2010
שלום אני בן 15 והיה לי שני פצעי אקנה מוגלתיים וגדולים אחד ליד השני באיזור הלחי.
אני קיבלתי מרופא מרשם למשחה, השתמשתי במשחה והיא באמת הורידה לי את הפצעים.
אבל מה שכן, נשאר נשאר במקום שני עיגולים אדומים ואדמומיות באיזור -
המקרה קרה לפני שבועיים, רציתי לשאול האם האדמומיות תעבור לבד עם הזמן ?או שיש דרך להוריד אותה?
כי מציק לי שהפצעים נעלמו העור חלק ורק נשאר אדמומיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אמיר
אמיר קלי26/07/2010ישנם מספר קרמים שמסייעים בהפחתת האדמומיות נסה את סבוקלם או דר עור לשניהם יש קרמים של לחות שיכולים להפחית אדמומיות ניתן להשיג בכל בית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lymphomatioid papulosisלולה24/07/2010
שלום רב, לצערי יש לי את המחלה....אני בחורה צעירה, נגעי העור משאירים צלקות...האם ישנה משחה ממולצת המוכחת כיעילה לטשטו/העלמת צלקות? קיבלתי דרמובט אבל לאחר קריאה ממושכת אני שוקלת להפסיק למרוח אותה. כיצד הטיפול היעיל ביותר למחלה האם ניתן למנוע אותה? ישנה אפשרות שהנה פסיכוסומטית? האם ידוע על דברים מסויימים אשר עלולים להאיץ את המחלה? או את הפסקתה? האם חשיפה לשמש יכול להאיץ הופעת נגעים אלה? אשמח לקבל תשובות...
במידה ואין בידייך תשובות אשמח אם תפנה אותי לאדם המתמחה במחלתי באופן אלטרנטיבי
המון תודה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמתי לב כעת...
לולה24/07/2010לרא הצלחתי למצוא את הפורום אליו הפנת אותי אשמח אם תוכל לשלוח לי לינק שלו, או להפנות אותי לרופא, מטפל המתמחה במחלתי
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס מעל השפתיים?מנש21/07/2010
שלום אני בן 15 וחצי ובשבועיים האחרונים בכל שבוע היה לי התפרצות של פצע הרפס.
עכשיו כאשר שניהם החלימו, אני מרגיש שוב פעם עקצוץ ואדום לו - אבל בקצת מעל השפתיים .
רציתי לשאול אם זה הרפס, או פצע אקנה רגיל? (כי יש לי גם פצעים רגילים לפעמים )
הפצע טיפה מעל השפתיים בקצת (לא נוגע עם השפתיים למרות שממש ממש קרוב), הוא קצת נפוח ואדום ומעקצץ, רציתי לשאול האם זה עוד פצע הרפס או הפעם פצע אקנה אגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס מעל השפתיים?
דוד פרלה22/07/2010אמיר שלום,
האזור של השפתים הינו אזור בו הרפס סימפלקס מתפרץ פעמים רבות ,בהרפס בד''כ יש שלפוחית אדומה וכואבת ,באקנה הפצע יותר מוגלתי ,בכל מקרה אם אתה לא בטוח גש לרופא עור לאבחון,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lymphomatioid papulosisלולה21/07/2010
שלום רב, לצערי יש לי את המחלה....אני בחורה צעירה, נגעי העור משאירים צלקות...האם ישנה משחה ממולצת המוכחת כיעילה לטשטו/העלמת צלקות? קיבלתי דרמובט אבל לאחר קריאה ממושכת אני שוקלת להפסיק למרוח אותה. כיצד הטיפול היעיל ביותר למחלה האם ניתן למנוע אותה? ישנה אפשרות שהנה פסיכוסומטית? האם ידוע על דברים מסויימים אשר עלולים להאיץ את המחלה? או את הפסקתה? האם חשיפה לשמש יכול להאיץ הופעת נגעים אלה? אשמח לקבל תשובות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה
דוד פרלה22/07/2010לולה שלום,
הפני את האלה לפורום רפואת עור מערבית -אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכתמי שמש?שרונה20/07/2010
יש לי שני כתמי שמש, אחד על הלחי ואחד באזור של החזה.
ראיתי את הפרסומת בטלוויזיה לתכשיר של קליניק even better clinical.
האם הוא מתאים גם לאזור החזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה
דוד פרלה22/07/2010שרונה שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס בתינוקותתמרה19/07/2010
בתי בת חודש וחצי והיא סובלת מאטופיק דרמטיטיס בדרגת חומרה בינונית (אובחנה ע"י רופא עור מומחה). ביומיים האחרונים יש החמרה באיזור העפעפיים וסביב העיינים, העור יבש מגורה מאוד אדם ומעט נפוח וישנה הפרשה צהבהבה
היא מטופלת ע"י ניזורל רק באיזורים שפיתחו דלקת ואני מורחת אותה במשחת אדרמה מספר פעמים ביום ע"פ צורך.
כיצד ניתן לטפל באיזור העפעפיים שהינו אזור רגיש מאוד, אני חוששת למרוח אותה באדרמה באזור זה מחשש לצריבה בעיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס בתינוקות
דוד פרלה22/07/2010תמרה שלום,
יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וילדים ,וחולפת במרבית המקרים עם הגדילה.
הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי. גם באזור רגיש כמו העפעפיים [ שכיח באטופיק ] בגישה הסינית הטיפול הפנימי יותר חשוב מהחיצוני ,להביא למצב בו יש פחות דלקת במקום ,באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשוף בעורלילך18/07/2010
שלום,
אתמול בעת ששיחקתי עם אחותי נפלתי וקיבלתי שיפשוף בעצמות הלחיים.
[אני אציין שלא קיבלתי שיפשוף ממתכת או משהו דומה.]
הבעיה היא שאני לוקחת רואקוטן, ואני מפחדת שתישאר לי צלקת . יש קשר בכלל ?
השפשוף הוא עדין, והוא מראה סימני התרפאות [נהפך לאדום יבש] .
אני אקנה היום משחה נגד צלקות .
יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשוף בעור
דוד פרלה22/07/2010איו מקום לדאגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודי עורמורן17/07/2010
שלום,
אימי סובלת כשנתיים מגירודי עור בלתי נסבלים.
הגירודים החלו באיזור הגב ובתקופה האחרונה התפשטו לאיזור הגפיים (ידיים ורגליים ובעיקר ברכיים).מדובר בגירודים קשים מאד,המלווים בנפיחויות קשות ובתחושה בלתי נסבלת.
במהלך התקופה הנ"ל עברה מס' אבחונים ובדיקות,טענו שמדובר באלרגיה של העור ולשם כך קיבלה תרופות ומשחות.אך מאחר ששום דבר אינו עזר,פנתה למומחה עור השבוע שטען חד משמעית,שהגירודים הנ"ל הם על רקע דיכאון נפשי ואין שום בעייה פיזית\מחלת עור-סיכם את המצב באופן חד משמעי וגורף.
והפנה את דבריו במכתב לרופאת המשפחה של אימי שתשקול כדורים נוגדי דיכאון.
אימי פנתה אל הרופאה והרופאה הפנתה אותה לבדיקות דם (תפקודי כבד ) בכדי לשלול בעיות מסוג אלה וכך להתקדם לגבי טענת רופא העור.
מוטב להוסיף כי אימי נוטלת כדור ממשפחת נוגדי הדיכאון בשם "פקסט" בערך כ-5 שנים.
הייתי שמחה מאד לשמוע ןלהתרשם,איך אתם רואים את הדברים!
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודי עור
אמיר קלי19/07/2010אמך סובלת מסוג מסויים של אקזמה או דרמטיטיס.הטיפול באקזמה /דרמטיטיס יעיל מאוד ברפואה סינית הכוללת דיקור נטילת צמחים ומשחות על בסיס צמחי.הניסיון הקליני והמחקר מעיד על כך שבמקרים רבים הטיפול ברפואה סינית בבעייה יעיל יותר מטיפול קונבנציונלי.תפני למומחה ברפואת עור סינית ויש סיכוי שהטיפול יקל בצורה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראת בעיון את שאלתי?
מורן19/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת חרק לא ברורה-דחוףרעות17/07/2010
לפני כשבועיים הנחתי מתחת למיטתי קרש אשר ייצב את המיזרן עליו אני ישנה, מאותו היום שהנחתי אותו שמתי לב שבכל בוקר אני מתעוררת עם עקיצות מוזרות ויחסית גדולות יותר מעקיצות יתושים. כל פעם הייתי פשוט מורחת אלווורה להרגיע את המקום ולא ממש ייחסתי חשיבות כי לאחר כמה שעות העקיצות נעלמות לי. השיא היה וכאן הדבר שאכן מטריד אותי, שלפני יומיים התעוררתי עם עקיצה במקום אחד לשם שינוי והעקיצה הייתה סימטרית יחסית, במשך אותו היום שוב מרחתי אלוורה והתנהלתי כרגיל ללא כל הפרעה מצד העקיצה... לקראת הערב פשוט חשכו עיניי. בפעם הראשונה העקיצה של אותו היום פשוט נעשתה ממש גדולה אדומה וממש לא נעימה ועוקצת כמו כן מישום מה פתאום קלטתי שבאותו אזור בגוף בדיוק רק בצד השני מופיעה לה עקיצה דומה שלא הייתה כשהתעוררתי באותו היום משינה אני מצרפת תמונות להמחשה ועמכם הסליחה אך חייבת לדעת מה זה??? חשבתי שאולי זה פשפש המיטה שבעצם דרך אותו הקרש הוא הגיע כי אחרת אין לי הסבר לכל מה שקורה. ניקיתי את החדר קירצפתי אותו בתקווה שאולי בכל זאת בגלל הניקיון הטפיל ייעלם...אני אובדת עצות .שכחתי לציין שברגע שהבנתי שאולי הקרש שהנחתי הוא הגוררם לכך אני פשוט זרקתי אותו מהחדר לזבל...ושוב מצרפת תמונות להמחשה. זקוקה לעזרה דחוף. (שכחתי לציין שבפעם השלישית בערך שהבנתי שנעקצתי פתאום חשתי מחנק והשתעלתי המון זאת פעם אחת רק הייתה כזאת תגבה מאז בכל עקיצה אין תגובה של שיעול או חנק. מחכה דחוף לתשובתכם. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונות-המשך
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות המשך
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקיצת חרק לא ברורה-דחוף
אמיר קלי19/07/2010קשה לאבחן עקיצות באינטרנט וזו לא ההתמחות שלי.אני מציע שתיפני לרופא עור לצורך ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בשפתיים..מנש16/07/2010
אני בן 15 ויש לי הרפס זה היה מתפרץ 2-3 פעמים בשנה.
אבל ב-3 שבועות האחרונות זה כבר התפרץ פעמיים (הפצע בשפתיים )
אני משתמש בזובירקס וזה עובר יחסית מהר אבל זה משגע !
וגם אמרו לי שאם זה מתפרץ פעמיים בזמן כזה קצר ב-3 שבועות צרים לטפל בזה או משהו..
מה הדרכים לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בשפתיים
אמיר קלי19/07/2010הרפס נגרם כתוצאה מוירוס ומתפרץ שהמערכת החיסונית נחלשת.יש צורך לחזק לך את המערכת החיסונית וזה יכול לעזור אם תיקח תוספי תזונה כמו אומגה 3 ןפרוביוטיקה(החיידקים הטובים) שעוזרים לחיזוק המערכת החיסונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו זה דחוף!!!!יעל15/07/2010
האם נשירת שיער בגבות היא אחד מהסימנים למחלת הסרטןן?????????
***** חשוב לציין שהגבות שלי נשרו טיפה אבל לא לגמרי, וזה קרה לפני כמה חודשים וזה הפסיק מאז, יש לי עדיין שיער בגבות ולא רואים הבדל, אבל פשוט הם קצת הדלדלו במיוחד בתחילת הגבה אבל אני מפחדת שזה יחזור וימשיך.
כמובן שאני אלך לרופא עור, אבל בינתיים תענו לי האם זה סימן לסרטן???!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה
דוד פרלה16/07/2010יעל שלום,
לא זה לא סימן לסרטן ולא מסוכן ,יותר סימפטום של מתח, התופעה נקראת אלופציה אראטה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור ועידוד צמיחת השיער. בשלב הראשוני צריך לפחות 3 חודשי טיפול ,לעיתים ההטבה גדולה כבר בחודש הראשון,תלוי בחומרת התופעה ומהלך המחלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר, אבל תענה זה חשוב!!
יעל16/07/2010נכון מאוד, אני בשנה הזאת בתקופה של מתח ולחץ כל הזמן
וכנראה שזה נוצר עקב זאת..
אתה יכול בבקשה להגיד לי בערך מה עושים במצב הזה?!
או שאתה מעדיף שאני אלך לרופאת עור?
אני מפחדת שאני אלך לרופא עור שימליץ לי משהו לא טוב וזה יעשה את ההפך הגמור ממה שקורה לי עכשיו - שזה יצמיח לי יותר מידי שיער
== גם אני יכולה להוסיף שהשיער שלי גם נושר המון! והוא נהיה דק ממה שהוא היה.
אתה יכול להפנות אותי למקום טוב או פשוט להביא לי מוצרים טובים שמתאימים לבעיה שלי?
ואני לא יכולה טיפול שעולה יקר, ואם הגיל חשוב אני בת 17
שיהיה לך יום טוב ושבת שלום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופציהל15/07/2010
אם אני הולכת לעבור עיסוי קרקפת ובעבר הלא רחוק היה לי אלופציה?
זה יכול להזיק? להיטיב? יכול להיות קשר בין 2 הדברים? לטוב או לרע?
עליי לעדכן אותם שהיה לי אלופציה לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה
דוד פרלה16/07/2010שלום,
לא צריכה להיות בעיה,עיסוי תורם לשיפור זרימת הדם לקרקפת,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)